Kvinne

96 km/t i 60 sone

UP har hatt fartskontroll på E39 ved Mones i Mandal. En 35 år gammel kvinne er anmeldt og fikk førerkortet beslaglagt etter å ha kjørt i 96 km/t i 60-sone. I tillegg ble det skrevet ut 22 forenklede forelegg.
Les mer om E39 og Mandal.

Etterforskar framleis dødsulukke

Politiet gjer framleis tekniske undersøkingar etter at ei 19 år gamal kvinne døde etter ein frontkollisjon ved Grodalen Mølle i Røyken i slutten av april. Lensmann i Røyken og Hurum seier det g står att avhøyr i etterforskinga før dei gjer ei endeleg vurdering av ulukka.
Les mer om Grodalen Mølle, Hurum og Røyken.
Ulykke på Stoa
Ei kvinne behandles av ambulansepersonell etter ei trafikkulykke i Bryggeriveien i Arendal. Sannsynligvis er det en medisinsk årsak til at ulykka skjedde, ifølge politiet. To biler er involvert i ulykka.
Les mer om Arendal, Bryggeriveien og Stoa.
Kjørte uten førerkort
En kvinne i 30-åra som ble stoppet i Horten ved ni-tiden i dag, blir anmeldt for kjøring uten gyldig førerkort, opplyser politiet.
Les mer om Horten.

Kvinne (23) tok blodig hevn: Skar penis av overgrepsmann

Indisk 23-åring hylles etter at hun tok hevn på mannen som hadde forgrepet seg på henne i flere år.
Par dømt for oppbevaring av overgrepsbilder
En mann og ei kvinne bosatt i Kristiansand er dømt for å ha vært i besittelse av overgrepsbilder av barn. Nå må begge fem måneder i fengsel.
Les mer om Kristiansand.
Produserte overgrepsbilder
En mann og ei kvinne bosatt i Kristiansand er dømt for å ha vært i besittelse av overgrepsbilder av barn. Nå må begge fem måneder i fengsel. Les mer
Les mer om Kristiansand.
Drapstiltalt kvinne (42) knyttes til sex-annonse i Arboga-drapene
Nye avsløringer i Sveriges mest omtalte drapssak de siste årene.
Les mer om Arboga-drapene.
Florida-kvinne saksøkte kaffekjede: Fikk 100.000 dollar i erstatning
Kvinnen vant søksmålet mot kaffegiganten Starbucks. Og grunnen? Kaffen var alt for varm.
«Spesialtilpasset kjønn og livsstil – nesten identisk innhold
Disse ulike multivitaminene, som skal være spesielt tilpasset mann, kvinne, 50+ og sport, inneholder nesten det samme. – En kvinne kan like gjerne ta pillen for menn, sier professor.
En japansk kvinne skal helst være både god kone og vis mor. Men hva med jobben?
I Japan er det ikke selvsagt at familieliv og yrkeskarrière kan kombineres. Fotograf Anne-Stine Johnsbråten har møtt kvinner i skvis mellom konservative tradisjoner og moderne idealer.
Redningshelikopter på vei
Hovedredningssentralen i Sør-Norge melder at de har sendt et redningshelikopter til Solbergfjellet for å hjelpe en kvinne som har knekt foten.
Les mer om Solbergfjellet og Sør-Norge.
Tysk kvinne drept og finsk kvinne bortført i Kabul
En tysk kvinne og en sikkerhetsvakt er drept og en finsk kvinne ansatt i en hjelpeorganisasjon bortført i Kabul, opplyser myndighetene.
Les mer om Kabul.
Kastet stein gjennom restaurantvindu
Kvinne pågrepet av politiet i Ilsvika.
Les mer om Ilsvika.
Tysk spor i 19 år gammel drapssak
Politiet i Troms nærmer seg avhør av en kvinne i Tyskland i forbindelse med etterforskningen av Sjøvegan-drapssaken fra 1998.
En japansk kvinne skal helst være både god kone og vis mor. Men hva med jobben?
I Japan er det ikke selvsagt at familieliv og yrkeskarrière kan kombineres. Fotograf Anne-Stine Johnsbråten har møtt kvinner i skvis mellom konservative tradisjoner og moderne idealer.
Skadet på Vega
En kvinne er skadet i en fot og trenger assistanse. Sammen med et turfølge på tre personer befinner den skadde seg mellom Trollvasstinden og Vegdalsskaret på Vega. AMK vil sende et ambulansehelikopter til stedet. Hovedredningssentralen er varslet, det melder politiet på Helgeland.
Indisk kvinne kuttet penisen av religiøs healer
En indisk kvinne kuttet penisen av en mann hun hevder står bak en rekke voldtekter av henne.
Kvinne til sykehus
En kvinne som lå fastklemt i bilen etter at den snurret og landet på taket i Sarpsborg, er nå hjulpet ut. Hun fraktes til sykehus.
Les mer om Sarpsborg.
Tiltalt for seksuell handling
En drosjesjåfør er tiltalt for å ha tatt en kvinne på brystene og kysset henne. Han skal ha fulgt etter henne inn i leiligheten hennes i Oslo. Påtalemyndigheten ber om at drosjesjåføren mister retten til å kjøre drosje, og betaler kvinnen 30 000 kroner.
Les mer om Oslo.
Tiltalt for å seksuell handling
En drosjesjåfør er tiltalt for å ha tatt en kvinne på brystene og kysset henne. Han skal ha fulgt etter henne inn i leiligheten, og holdt henne fast. Påtalemyndigheten ber om at drosjesjåføren mister retten til å kjøre drosje, og betaler kvinnen 30 000 kroner.
Anmeldt for ruskjøring
En kvinne i 30-årene ble anmeldt for kjøring i påvirket tilstand i Halden rundt klokken halv fire i natt, det melder politiets operasjonssentral på Twitter.
Les mer om Halden og Twitter.
Slo mann i hodet
En kvinne i 30-årene ble pågrepet av politiet i Tjølling i går kveld for å ha slått en mann i bakhodet. Mannen ble kun lettere skadet.
Les mer om Tjølling.
Kvinne ga gass mot politimann. Han løp ut av veien for ikke å bli påkjørt.
Med politiet på hjul ble kvinnen stanset på Nordhordlandsbrua. Der ga hun gass og hadde kurs direkte mot en politimann som måtte løpe unna for ikke å bli truffet.
Les mer om Nordhordlandsbrua.
To menn dømt til fengsel for voldtekt av kvinne i Molde
To menn er dømt til fengsel i fem år og fire måneder for voldtekt av en kvinne i Molde i 2016. Begge må betale erstatning på 170.000 kroner til fornærmede.
Les mer om Molde.