Kvinne

Kvinne dømt for grov voldtekt

En kvinne (19) og to menn (22) er dømt for grov voldtekt. Mennene mishandlet mannen utenfor Charlottenberg, mens kvinnen voldtok ham med en pinne. Det skriver Glåmdalen.
Les mer om Charlottenberg og Glåmdalen.

Dømt for grov voldtekt i Sverige

En 19 år gammel kvinne og to menn på 22 år fra Eidskog og Sør-Odal er dømt for grov voldtekt i Sverige, skriver Glåmdalen. Det var i slutten av juli at de tre oppsøkte en mann på gaten i Charlottenberg, og tvang ham til å bli med på en biltur. Offeret ble kjørt til et skogholt der han ble utsatt for grov vold og voltekt. De tre personene ble dømt i Karlstad tingrett i midten av oktober.
Universitetsprofessor: Forsvarte sex-prat med «Mad Men-referanser
Etter at en kvinne ved universitetet varslet om seksuell trakassering, ble hun kalt inn til et HR-møte der de involverte endte opp med å prate om TV-serien «Mad Men.
Beruset mann angrep passasjer – Norwegian-fly måtte lande i Frankrike
Den overstadig berusede mannen skal ha angrepet både en eldre kvinne og en av besetningen. Det hele endte med at Norwegian-flyet måtte foreta en sikkerhetslanding og kastet ham av i Frankrike.

Dansk mor tappet blod fra sønnen (6) i en årrekke

En 35 år gammel kvinne er siktet for å ha tappet blod fra sin seks år gamle sønn i seks år.
Mann i 20-årene siktet for voldtekt av tilfeldig kvinne han møtte på bussen
Erkjenner straffskyld for vold, men sier den seksuelle omgangen var frivillig.
Beruset mann angrep passasjer – Norwegian-fly nødlandet i Frankrike
Den overstadig berusede mannen skal ha angrepet både en eldre kvinne og en av besetningen. Det hele endte med at Norwegian-flyet nødlandet og kastet ham av i Frankrike.
Beruset mann angrep passasjerer – Norwegian-fly nødlandet i Frankrike
Den overstadig berusede mannen skal ha angrepet både en eldre kvinne og flere av besetningen. Det hele endte med at Norwegian-flyet nødlandet og kastet ham av i Frankrike.
Mistet lappen for alltid
En kvinne i slutten av 30-årene er i Sarpsborg tingrett dømt til fengsel i 60 dager, etter at hun kjørte bil ruset på medikamenter i fjor sommer. Kvinnen er også dømt for vold mot en politibetjent og trusler mot en lege i forbindelse med at det ble tatt prøver av henne. Hun mistet retten til å kjøre bil for alltid.
Les mer om Sarpsborg.
Vant premie, men tar ikke telefonen
Onsdag kveld prikket en norsk kvinne fra Bodø inn seks rette med tallrekken 28 – 2 -37- 26 – 32 -9 i Vikinglotto. Dermed ble hun 2,6 millioner kroner rikere. Norsk Tipping har forsøkt å komme i kontakt med kvinnen på telefon, men har ikke lyktes. Kvinnen vant andrepremien.
Les mer om Bodø og Vikinglotto.
Abortdømt kvinne i El Salvador ble ikke satt fri
En domstol i El Salvador opprettholdt onsdag dommen mot en 34 år gammel kvinne som ble dømt til 30 års fengsel etter en dødfødsel.
Les mer om El Salvador.
Abortdømt kvinne i El Salvador ble ikke satt fri
En domstol opprettholdt onsdag dommen mot en 34 år gammel kvinne som ble dømt til 30 års fengsel etter en dødfødsel.
Les mer om El Salvador.
Dark Room-tiltale: Mannen skal ha sendt bilder av sin kone
Mens mannen utga seg for å være kvinne, skal han ha sendt bilde av sin kone og beskrevet hvordan det skulle utføres seksuelle overgrep mot hans sønn.
Helsearbeider lurte penger fra sterkt funksjonshemmet kvinne
STAVANGER: Mens fornærmede var beboer på et bofellesskap i Stavanger, brukte tiltalte ved flere anledninger hennes minibankkort til å ta ut penger til seg selv.
Les mer om Stavanger.
Skjerpet straff i lagmannsretten for drap på Tøyen
Borgarting lagmannsrett har skjerpet straffen for en 65 år gammel mann som er dømt for å ha drept en 78 år gammel kvinne på Tøyen i Oslo i fjor vår.
Les mer om Oslo og Tøyen.
Dømt til 15 års fengsel for drap
En 65 år gammel mann er i Borgarting lagmannsrett dømt til 15 års forvaring for drap. Ifølge dommen, skal mannen blant annet ha slått en kvinne i slutten av 70-årene flere ganger med en ølflaske i en kommunal blokk på Tøyen i 2016.
Les mer om Borgarting og Tøyen.
«Lasermannen tiltalt for 25 år gammelt drap i Tyskland
Den svenske «Lasermannen skjøt 11 mørkhudede personer i Sverige på 90-tallet. Nå er han tiltalt for å ha skutt en tysk kvinne i 1992.
Les mer om Lasermannen, Sverige og Tyskland.
Kvinne slo kjærestens nye kjæreste med en lysestake
STAVANGER: Da den 40 år gamle kvinnen fant en annen kvinne til sengs med mannen hun mente at hun fremdeles var sammen med, svartnet det for henne.
Ankesak etter gruppevoldtekt i gang
I dag startet ankesaken etter at tre menn i tingretten ble dømt til lange fengselsstraffer for en gruppevoldtekt i Kongsberg i fjor. To av mennene anket dommene på fem og seks år, skriver Laagendalsposten. De ble dømt for å ha voldtatt en ung kvinne i juli i fjor.
«Det er kjempevanskelig å overleve som idrettsutøver og kvinne
Golfspiller Caroline Martens (30) åpner opp om kjønnsdiskriminering i toppidretten.
35-åring dømt for drapsforsøk med metallstang
Mannen som en mai-kveld slo en tilfeldig kvinne flere ganger i hodet med en metallstang, er i Stavanger tingrett dømt til overføring til tvungent psykisk helsevern.
Les mer om Stavanger.
Sex med mindreårig
Ei kvinne i 20-årene er tiltalt for å ha hatt seksuell omgang med en enslig mindreårig asylsøker på et bofellesskap i Vestoppland der hun var medarbeider. Fornærmede var 16 år da det begynte i fjor sommer, forteller statsadvokat Iris Øsp Lydsdottir Storås til Oppland Arbeiderblad.
Her blir den beryktede mafiagudmoren pågrepet: Slutten på skrekkveldet
– Jeg kommer aldri til å glemme det blikket hun ga meg, sier en kvinne om Maria Angela di Trapanis vrede.
Les mer om Maria Angela.
Påkjørt kvinne forklarer seg i dag
Den unge kvinnen som ble påkjørt i Rakkestad lørdag kveld er skrevet ut av sykehuset, opplyser Rakkestad lensmannskontor, som etterforsker saken. Hun skal forklare seg for politiet i dag.
Les mer om Rakkestad.
Ble bedt om å ta av hijaben
En eksamensvakt ved Universitetet i Oslo bad i forrige uke en kvinne ta av seg hijaben for å sjekke om at hun hadde hodetelefoner og dermed jukset, skriver Vårt Land. UiO sier at eksamensvakten hadde misforstått regelverket.
Les mer om Oslo, Universitetet og Vårt Land.