Kvitfjell

Til kamp mot eiendomsskatt

108 hytteeiere i Kvitfjell har engasjert advokat for å få lavere eiendomsskatt. Det skriver GD. Hytteeiere mener Ringebu kommune systematisk forskjellsbehandler fritidsinnbyggere og fastboende når det gjelder eiendomsskatt.
Les mer om Kvitfjell og Ringebu.

Ikke ulovlig å gjøre lørdag til skoledag

Å gjøre World Cup-lørdagen i Kvitfjell til obligatorisk skoledag er ikke i strid med opplæringsloven, fastslår utdanningsdirektøren.
Arve Tellefsen og Kjetil Bjerkestrand med påskekonsert i Kvitfjell
Skjærtorsdag skal Kjetil Bjerkestrand og Arve Tellefsen holde intimkonsert på Gudbrandsgard hotell i Kvitfjell. KVITFJELL: Det er Kjetil Bjerkestrand som inviterer venner og musikalske samarbeidspartnere til intimkonsert i Kvitfjell.
Idrettsjurist: Ski-toppene inhabile i alpin-VM-avgjørelse
Skiforbundets to toppsjefer, skipresident Erik Røste og generalsekretær Stein Opsal, er inhabile til å vurdere om det er Hafjell/Kvitfjell eller Narvik som skal være Norges kandidat til alpin-VM.

- Skitoppene er inhabile i VM-avgjørelse

Flere av toppene i Norges Skiforbund som skal vurdere om det er Narvik eller Hafjell/ Kvitfjell som skal få alpin-VM er inhabile i saken. Det mener idretssjurist Gunnar-Martin Kjenner.
Byen har klart å skape ei begeistring for ideen som strekker seg langt utafor Ofoten-regionen, som det bare er å ta av seg slalåmhjelmen for
Fredag overleverte Hafjell og Kvitfjell søknaden til Norges Skiforbund om å få arrangere alpin-VM i 2025. Tidligere denne uka leverte Narvik sin søknad om å få arrangere det samme mesterskapet.
VM-søknaden er levert
I dag leverte Hafjell og Kvitfjell søknaden om VM i alpint i 2025. Det er Norges Skiforbund som avgjør hvem som blir Norges kandidat. Narvik ønsker også å arrangere det som kan bli det første VM i alpint i Norge.
Les mer om Hafjell, Kvitfjell og Norge.
- Forventer at Hafjell og Kvitfjell har mye spennende på gang
21 ordførere fra Nord-Norge var med da søknaden som kan gi Narvik Alpin-VM 2025 ble levert tirsdag.
Cruiseskip og spektakulær natur kan gi Narvik alpin-VM
ULLEVAAL (VG) Tirsdag leverte 22 ordførere fra Nord-Norge søknaden som skal sikre Narvik alpin-VM i 2025. Men først må de vinne kampen mot Hafjell/Kvitfjell.
Les mer om Narvik og Nord-Norge.
VM-søknaden levert
I dag leverte ordfører i Narvik Rune Edvardsen søknaden om å få arrangere VM i alpint i 2025. Søknaden ble levert Norges Skiforbund som skal velge mellom Narvik eller Kvitfjell og Hafjell.
Jansrud: – Jeg tror ikke Aksel gir seg nå
KVITFJELL (VG) Kjetil Jansrud (32) tror at vi får se Aksel Lund Svindal (35) på ski også neste vinter.
Les mer om Aksel og Aksel Lund Svindal.
Ny millionsatsing i Kvitfjell
Eierne av Kvitfjell og Hafjell, skal investere flere hundre millioner i flere overnattingsmuligheter i Kvitfjell. Det skriver GD. Det er snakk om utleiehytter og andre tilbud for overnatting.
Les mer om Hafjell og Kvitfjell.
Jesper Saltvik Pedersen (18) suste inn til bronse. Hyllesten fra Jansrud får ham til å bryte ut i latter.
- Det tar jeg som et kompliment. KVITFJELL/PYEONGCHANG: Tirsdag tok Jesper Saltvik Pedersen (18) bronse i superkombinasjonen - Norges andre medalje i Paralympics. - Det er noe jeg har drømt om lenge.
Jesper Saltvik Pedersen (18) suste inn til bronse. Hyllesten fra Jansrud får ham til å bryte ut i latter.
- Det tar jeg som et kompliment. KVITFJELL/PYEONGCHANG: Tirsdag tok Jesper Saltvik Pedersen (18) bronse i superkombinasjonen - Norges andre medalje i Paralympics. - Det er noe jeg har drømt om lenge.
Jesper Saltvik Pedersen (18) suste inn til bronse. Men hyllesten fra Jansrud får ham til å bryte ut i latter.
- Det tar jeg som et kompliment. KVITFJELL/PYEONGCHANG: Tirsdag tok Jesper Saltvik Pedersen Norges andre medalje i Paralympics. 18-åringen kjørte inn til bronse i superkombinasjonen.
Les mer om Jansrud.
Utenlandske alpinstjerner vil ha OL til Norge: – Her er det skikultur
KVITFJELL (VG) Stjernene i alpinsirkuset kan gjerne tenke seg et nytt OL til Lillehammer og Norge.
Les mer om Lillehammer og Norge.
Jansrud knuste alle på hjemmebane: - Det er ren utklassing
Kjetil Jansrud vant super-G-cupen, mens Adrian Smiseth Sejersted leverte karrièrebeste. Det ble en flott norsk dag i Kvitfjell.
Jansrud slo tilbake med seier på to fronter i Kvitfjell
Sikret også sammenlagtseier i super-G på hjemmebane. Kjetil Jansrud vant søndagens verdenscuprenn i super-G i Kvitfjell. Med det sikret han seg også sammenlagtseieren i displinen denne sesongen. - Krystallkula, tangerte Aamodt.
Les mer om Aamodt og Kvitfjell.
Namsosingen Stian Saugestad klinte til med karrierebeste
25-åringen kjørte inn til en 11.-plass i verdenscuprennet i Kvitfjell. - Det er veldig kult. Jeg hadde en veldig god dag og traff skikkelig bra. Det er godt å få det til. Jeg er alltid litt nervøs før start, så jeg følte litt på nervene.
Les mer om Kvitfjell.
Jansrud knuste alle på hjemmebane: - Det er ren utklassing
Kjetil Jansrud vant super-G-cupen, mens Adrian Smiseth Sejersted leverte karrièrebeste. Det ble en flott norsk dag i Kvitfjell.
Namsosingen Stian Saugestad klinte til med karrierebeste
25-åringen kjørte inn til en 11.-plass i verdenscuprennet i Kvitfjell.
Les mer om Kvitfjell.
«Kongen av Kvitfjell tangerte Aamodt: – Jeg må ikke bli for selvopptatt
KVITFJELL/OSLO (VG) Kjetil Jansrud (32) befestet sin posisjon som «kongen av Kvitfjell da han vant super-G og tok sin syvende seier i bakken. Adrian Smiseth Sejersted (23) ble nummer fire fra et sent startnummer.
Les mer om Aamodt og Kvitfjell.
Jansrud sikret super-G-cupen med verdenscupseier i Kvitfjell
Kjetil Jansrud kalles «Kongen av Kvitfjell. Søndag tok 32-åringen sin sjuende seier i den tidligere OL-traseen da han vant verdenscuprennet i super-G.
Les mer om Kongen, Kvitfjell og OL-traseen.
Rett ut for Aksel på stor norsk dag
Mens Aksel Lund Svindal mistet en port og kjørte ut, tok Kjetil Jansrud med seg seieren i rennet og super-G-cupen på hjemmebane i Kvitfjell. I tillegg kjørte Adrian Smiseth Seiersted inn til 3. plass.
«Kongen av Kvitfjell tangerte Aamodt – Sejersted nummer fire
KVITFJELL/OSLO (VG) Etter den sure fjerdeplassen lørdag, slo Kjetil Jansrud (32) kraftig tilbake søndag. Adrian Smiseth Sejersted ble nummer fire fra et sent startnummer.