Lødingen

- Er eiendomsskatt i Lødingen gjennomtenkt?

Lødingen Næringsforum krever svar på en rekke spørsmål om eiendomsskatt i kommunen, foran eventuell innføring av eiendomsskatt.
Les mer om Lødingen.

Trollfjorden trekker cruise-turister

SORTLAND: Tur til Trollfjorden er et nytt tilbud til cruiseturister som kommer til Sortland. Cruiseturister fikk anledning til å ta Tollfjorden i nærmere øyesyn, da Lødingen Skyssbåtservice AS la til kai i Torghuken.
Elg påkjørt
Politiet melder om en elg og en personbil som kolliderte i Lødingen nå i kveld. Elgen skal ha havnet på panseret på bilen. Ingen personskader ble registrert, skriver Troms Politidistrikt i en melding.
Les mer om Lødingen.
Kjørte på elg i Lødingen
LØDINGEN: En elg ble påkjørt i Lødingen torsdag kveld. Politiet i Nordland melder ved 19.30-tiden torsdag at en elg ble påkjørt på Lødingen. - Skader på panser, men ikke personskade, melder politiet.
Les mer om Lødingen og Nordland.

Elg påkjørt i Lødingen

Politiet i Nordland melder at det har vært sammenstøt mellom en bil og en elg i Lødingen. - Lødingen; Personbil/påkjørt elg; skader på panser. Ikke personskade. Viltnemnd varslet, melder politiet.
Les mer om Lødingen og Nordland.
Elg påkjørt i Lødingen
I Lødingen har en personbil kjørt på elg i kveld. Politiet melder at det bare skal være snakk om materielle skader og ingen personskader. Viltnemnda er varslet, skriver politiet på Twitter.
Les mer om Lødingen og Twitter.
E10 i Lødingen åpen igjen
E10 ved Kåringen i Lødingen er igjen åpen for trafikk, melder Statens vegvesen. Vegen var tidligere stengt på grunn av et stanset kjøretøy.
Les mer om Kåringen og Lødingen.
SE bygger Lødingen-skolen
Sortland Entreprenør AS og Lødingen kommune inngår kontrakt på bygging av 1-10-skole med kultursal i Lødingen mandag 12. februar. Kontrakten har en verdi på vel 118 millioner kroner. Bygget skal være ferdig til innflytting 23.
Signerer kontrakt på bygging av ny skole
I dag signerer Lødingen kommune kontrakt med Sortland entreprenør AS om bygging av ny 1. - 10. skole med kultursal i Lødingen. Kontrakten er verdt drøye 118 millioner kroner. Det opplyser Lødingen kommune om i en pressemelding.
Les mer om Lødingen og Sortland.
Sjark kjørt på land
En sjark gikk i går kveld på grunn ved Ramnøya i Lødingen. Skipperen ble henta av luftambulanse og sendt til sykehuset i Harstad, melder politiet. Politiet undersøker omstendighetene og varsler rutinemessig havarikommisjonen for sjøfart.
Les mer om Harstad, Lødingen og Ramnøya.
49 håpefulle tok prøven for statsborgerskap
49 personer i Vesterålen og Lødingen tok den nye statsborgerprøven i 2017. Ikke alle besto prøven, som nå er obligatorisk før man kan bli statsborger i Norge.
Les mer om Lødingen, Norge og Vesterålen.
Flest statsborgerprøver i Andøy og Lødingen
ANDØY: Det ble avlagt 288 statsborgerprøver i Nordland i fjor. I vårt distrikt hadde Andøy og Lødingen flest.
Les mer om Andøy, Lødingen og Nordland.
Lødingen-jente til NRK
Vilde Bratland Erikstad (21) fra Lødingen blir ny programleder i serien Innafor. Av over 300 søkere ble Erikstad valgt ut i den undersøkende dokumentarserien Innafor som henvender seg til unge.
Les mer om Erikstad, Innafor, Lødingen og NRK.
Vilde (21) fra Lødingen danket ut over 300 søkere. Nå blir hun programleder for NRKs «Innafor»
Over 300 personer søkte jobben som ny programleder i NRK-serien Innafor. Vilde Bratland Erikstad (21) fra Lødingen fikk jobben. NRKs Innafor er en undersøkende dokumentarserie som henvender seg til unge.
Les mer om Lødingen.
Bodøreporteren Vilde vant fram mot 300 søkere. Nå skal hun på riksdekkende TV
Vilde Bratland Erikstad (21) fra Lødingen har de siste årene markert seg som programleder for NRK Nordland. Hun har blant annet laget flere utradisjonelle valgsendinger, og har helt siden hun var liten hatt en drøm om å bli programleder for NRK.
Les mer om Lødingen og NRK.
Hun er ny programleder i Innafor
Av over 300 søkere ble Vilde Bratland Erikstad (21) fra Lødingen i Nordland valgt ut som ny programleder i NRK-serien Innafor.
Hun er ny programleder i Innafor
Av over 300 søkere ble Vilde Bratland Erikstad (21) fra Lødingen i Nordland valgt ut som ny programleder i NRK-serien Innafor.
Danket ut over 300 søkere - blir ny programleder for «Innafor»
Tar over jobben etter Emma Clare Gabrielsen. Etter to runder som programleder for «Innafor», gir Emma Clare Gabrielsen stafettpinnen videre til 21 år gamle Vilde Bratland Erikstad fra Lødingen i Nordland. Det skriver NRK.
Hun er ny programleder i Innafor
Av over 300 søkere ble Vilde Bratland Erikstad (21) fra Lødingen i Nordland valgt ut som ny programleder i NRK-serien Innafor.
Innstiller på avtale i Lødingen
LØDINGEN: Et enstemmig formannskap innstiller på at Lødingen kommune inngår ny avtale om bruk av kommunale idrettsanlegg med Lødingen IL. Ny avtale er nødvendig i forbindelse med drift og vedlikehold av den nye kunstgressbanen.
Fornyet kontrakten med TUIL
SORTLAND: Simon Laugsand (Sortland) blir fortsatt lagkameraten til Mathias Dahl Abelsen (Sortland) og Tobias Nygård Vibe (Lødingen). 25-åringen har nemlig skrevet under en ny ettårskontrakt med 1. divisjonsklubben Tromsdalen (TUIL).
Les mer om Tromsdalen.
Fergerute er gjenopptatt
Fergeruten som går mellom Lødingen og Bognes er gjenopptatt. Klokken 18.30 er første avgang, opplyser Torghatten Nord AS.
Les mer om Lødingen.
Tekniske problemer på ferge
Fergen som går mellom Bognes–Lødingen er midlertidig stengt etter tekniske problemer.
Les mer om BognesLødingen.
Fergerute gjenopptatt
Normale ruter er gjenopptatt i sambandet Lødingen – Bognes. Første avgang blir fra Lødingen kl. 15:15 og fra Bognes kl. 16:45, opplyser Torghatten Nord AS.
Les mer om Lødingen.
Fergeavganger kansellert
Torghatten Nord melder om kansellering i sambandet Bodø - Moskenes. Avgangene fra Bodø 16:30 og 00:15 er kansellert, samt avgang fra Moskenes 20:30 og 07:00. Alle avganger i sambandet Lødingen - Bognes også kansellert, pga. sterk vind.
Les mer om Bodø og Lødingen.