Lørdag

Jo, det blir drømmevær i påsken

Men først må vi gjennom litt ruskevær. - Det ser ut som vi vil få det meste av vær fredag og lørdag denne uken, sier meteorolog Lars Andreas Selberg ved Meteorologisk institutt.
Les mer om Meteorologisk.

Skjøld fikk bronse

Maren Skjøld fra Gjøvik fikk bronse under kombinasjonen i alpin-NM i Hafjell i dag, melder Oppland Arbeiderblad. Lørdag er det super-G og på søndag slalåm.
Vegvesenet: Slik blir trafikken til og fra turiststedene i Innlandet
Statens vegvesen regner med stor trafikk både fredag og lørdag i palmehelgen. I tillegg vil det bli mange biler på vegene onsdag før skjærtorsdag, og selvfølgelig 1. og 2. påskedag når folk skal hjem.
Les mer om Innlandet.
Vålerenga-treneren før rivaloppgjøret: – Jeg har fortsatt sterke følelser for LSK
Monica Knudsen trente LSK Kvinner til både serie- og cupgull med Hege Riise som assistent. Lørdag leder de hvert sitt lag i seriepremieren i Toppserien.
Les mer om Hege Riise, LSK og Toppserien.

På lørdag skal gullbilen trekkes!

De siste månedene har VG-leserne fått muligheten til å vinne daglige premier på 1000 kroner og hele 10.000 kroner i ukentlige trekninger. Nå er det tid for trekningen av hovedpremien.
Les mer om VG-leserne.
D.D.E. gleder seg til Nebbenfestivalen
D.D.E. gleder seg til å spille på Nebbenfestivalen lørdag 4. august.
Les mer om Nebbenfestivalen.
Sol, minusgrader og lite vind
Det går mot en drømmepåske på Hedmarksvidda. Det varsles mye sol, lite vind og blåswixføre store deler av påsken. Hør bare her: Palmehelga starter litt grå i morgen, men det tar seg opp lørdag søndag.
Les mer om Hedmarksvidda.
20 år med Toril
Toril Moe vant Stjerner i sikte i 1997 og sang seg u i Europa. I helga opptrer hun på hjemmebanen på Skei. Fredag og lørdag er det klart for Toril kabaret i i Horisonten restaurant på Thon hotel, Vårsøg i Surnadal.
Lørdag vil de ha deg ut på mjøsisen!
Det blir sparkkonkurranse, ispilking, bane for skøyteløp, grilling og isbading for dem som tør. - Lørdag håper vi at mange tar turen ut på mjøsisen, sier kultursjef Morten Midtlien.
Les mer om Morten Midtlien.
Fotballpresidenten skal ikke se kvinnenes serieåpning
Terje Svendsen går glipp av Vålerenga-LSK lørdag.
Les mer om Vålerenga-LSK.
Knaller til med Operasjon Krona
Barna får prøve seg som detektiver på biblioteket lørdag 24. mars. Påsken er tid for mysterier, også på biblioteket. - Noe har skjedd her på huset, opplyser Oda Cornelia Knudsen, fagleder for barn og unge på Kongsberg bibliotek.
Slik tror vegvesenet at trafikken blir i påska
Her kan du lese hvordan Statens vegvesen ser for seg at påsketrafikken vil gå i Hedmark. Noen gode råd får du med på vegen - bokstavelig talt. Statens vegvesen regner med stor trafikk både fredag og lørdag i palmehelgen.
Les mer om Hedmark.
Elg prøver seg på Johnny Cash
Øivind Elgenes har valgt Johnny Cash og «Folsom Prison Blues» i lørdagens «Århundrets stemme». Lørdag er det 50-tallet de åtte gjenværende deltakerne i TV2s sangkonkurranse skal gjennom.
Les mer om Johnny Cash.
Slik skal Ørn kunne kjempe om topp-plassering i serien
Trondheims-Ørn-trener Thomas Dahle mener at de ikke har noen grunn til å stå med lua i hånda før årets sesong. Lørdag braker det løs når Trondheims-Ørn spiller sin første kamp i Toppserien for sesongen.
Har vært kolleger i flere år - nå møtes de som rivaler
Monica Knudsen har tatt tre seriegull med Lillestrøm. På lørdag møter hun gamleklubben og venninnen som Vålerenga-trener. Monica Knudsen har trent Lillestrøm til tre seriegull der Hege Riise har vært sportssjef.
Har vært kolleger i flere år – nå møtes de som rivaler
Monica Knudsen har tatt tre seriegull med Lillestrøm. På lørdag møter hun gamleklubben og venninnen som Vålerenga-trener.
Testet snøen før aktivitetsdag i skibakken på Grua
Lørdag 7. april invitereres det til familiedag i akeanlegget ved Grua skole.
Les mer om Grua.
Nå får kundene skikkelig butikk på mølla – varene blir ikke lenger bortgjemt
Mølla i Trøgstad er klar til å åpne splitter ny butikk lørdag. Den bortgjemte tilværelsen er over.
Les mer om Trøgstad.
Etter dødsulykken i Olderfjord: Ordfører holder folkemøte lørdag
Førstkommende lørdag blir det åpnet folkemøte på Olderfjord hotell, etter den tragiske scooterulykken i Olderfjord sist helg.
Les mer om Olderfjord.
Et lite kunstverk
Sist lørdag, den 17. mars 2018, hadde Haugesunds Avis som hovedartikkel «En prat med Vår Frelsers kirke under overskriften Helg og skrevet av journalist Arnstein Olaisen.
Les mer om Arnstein Olaisen og Helg.
Siri Beate er den nye Kalvstock-sjefen
Siri Beate Fossum er den nye sjefen for Livestock for de minste. Kalvstock arrangeres ved Aukrustsenteret på formiddagen lørdag 14. juli.
– Det skal bli en himla bra lørdag
En hel junilørdag skal handle om spektakulære dødsstup flankert av et knippe av landets heiteste artister.
Les mer om Det.
Holmenkollen-bråket: - Dårlig slusing og kommunikasjon
Oslo kommune og Holmenkollen Skifestival har i et «oppvaskmøte» konkludert med at dårlig slusing og kommunikasjon var hovedproblemet under skifesthelgen. Det ble totalt kaos under Holmenkollen Skifestival lørdag 10.
INNKALLING TIL ÅRSMØTE I MENTAL HELSE AKERSHUS 2018
TID: Lørdag 28. april kl. 11:00 - 17:00 STED: Thon Arena Lillestrøm SAKSLISTE: Sak 1: Konstituering. Navnefortegnelse over fremmøte medlemmer med gyldig medlemsskap.
Dårlig slusing i Holmenkollen
Oslo kommune og Holmenkollen Skifestival har i et møte konkludert med at dårlig slusing og kommunikasjon var hovedproblemet under skifesten som endte i kaos da titusenvis av publikummere skulle hjem lørdag 10. mars, mange var berusede.