Løsning

LO og NHO kan bli enige om AFP i helgen

LO og NHO jobber på spreng for å finne en løsning på AFP-floken innen mandag morgen. I LO demper man nå forventningene til at alle AFP-hullene skal tettes i år.
Les mer om AFP og NHO.
Savner dialog: - Har ikke hørt fra Bergen 2017
Fylkesrådmann Rune Haugsdal synes det er rart at ikke VM-arrangøren har tatt kontakt for å prøve å bli enige om en løsning. - Vi hadde forventet at de hadde tatt kontakt nå, sier fylkesrådmann Rune Haugsdal.
Savner dialog: – Har ikke hørt fra Bergen 2017
Fylkesrådmann Rune Haugsdal synes det er rart at ikke VM-arrangøren har tatt kontakt for å prøve å bli enige om en løsning.
Les mer om Bergen og VM-arrangøren.

Bymiljøetaten vurderer bilfri ringvei i Oslo

Bymiljøetaten har fått i oppdrag å utrede hvordan biltrafikken kan reduseres på ring 2 i Oslo. En mulig løsning er å kutte ut bilene.
Les mer om Oslo.
Selger skolen for en tusenlapp
Kåfjord bygdelag får kjøpe skolen for symbolsk sum. Det er rådmann Bjørn-Atle Hansen som anbefaler en slik løsning, nemlig å overdra skolen for tusen kroner. Saken skal opp til politisk behandling i formannskapet neste uke.
Les mer om Bjørn-Atle Hansen.
Lønn i himmelen? Det holder ikke for banken!
Her er Rita Standals løsning på sykepleiermangelen: - Lønn er et av de viktigste virkemidlene arbeidsgivere har for å rekruttere etterspurt kompetanse. Det er stor sykepleiermangel i Norge. Og den er økende.
Les mer om Norge.
Kolstad-keeperen vurderer flere klubber: – Jeg håper på en løsning denne måneden
Lars Eggen Rismark (26) har kun få kamper igjen av kontrakten med Kolstad. Han holder alle dører åpne for sin videre karriere.
Les mer om Kolstad.
Eggen Rismark vurderer flere klubber: – Jeg håper på en løsning denne måneden
Lars Eggen Rismark (26) har kun få kamper igjen av kontrakten med Kolstad. Han holder alle dører åpne for sin videre karriere.
Les mer om Kolstad.
Listhaug vil sette flere fanger på samme celle
ULLERSMO FENGSEL/ KLØFTA (NRK): Pårørendeforening er glad for at Nederland-avtalen avsluttes, men liker ikke regjeringas løsning med flere fanger på dobbeltrom.
Les mer om Nederland-avtalen.
Utslippsfri ferie fullt mulig
Vi kan ikke ta ferie fra miljøhensyn. Et reiseliv som ikke belaster klima, miljø og naturressurser er fremtidens løsning.
Tysk løsning skal løse toalettknuten i sentrum
Onsdag vedtok et enstemmig byråd å forsøke «Nette Toilette i Bergen sentrum.
Les mer om Bergen og Nette Toilette.
Fiskerne bekymret for sikkerheten: – Kan ikke leve med dagens helikopterløsning
Norske fiskere mener søndagens redningsaksjon, hvor en person ble berget av et NH90-helikopter, viser viktigheten av å få en permanent løsning på plass. Og det raskt.
Kan bli jernbanestreik fra tirsdag
10 jernbaneansatte på Hamar blir tatt ut i streik fra 27. februar dersom de ansatte ikke blir enige med staten om en løsning. Det siste året har titalls møter mellom de forskjellige fagforbundene og ledelsen i Bane Nor ikke ført fram.
Les mer om Bane Nor og Hamar.
Bane Nor vil ha flere tog til Ås i stedet for Østre linje-forbedring
Vendespor i Ås kan bli en midlertidig løsning for å få flere togavganger mellom Oslo og Ås dersom planfri påkobling av Østfoldbanens østre linje til Follobanen blir utsatt.
Les mer om Follobanen, Oslo og Østre.
Å stoppe full pakke er ingen god løsning for Harstad
- Stopper vi nå har vi brukt for mange kroner på et halvferdig vegsystem som mange, også unge og barnefamilier sluttet opp om.
Les mer om Harstad.
Kjell Gunder har lagd en løsning for å fjerne snømengdene fra tak på hus og hytter
Det er viktig å ta tak i snøen før snøen tar taket. Kjell Gunder Hilden tok tak i utfordringen og konstruerte utstyret som trengs.
[Ekstra] Bruker AR-sandkasse i undervisningen: – Elevene presterer mye bedre
Flere skoler på Sørlandet har tatt i bruk Microsoft Kinect-basert løsning for utvidet virkelighet i en sandkasse.
Endelig løsning for Magnor: Nå skal det mudres for millioner
I mange år har Magnor Dolmen, som har etablert og driver Bogen feriehus i Bindal, etterlyst vedlikehold av kanalen Valaveita, som ligger like ved anlegget.
Storfamilen i fokus
Med Combo Life lanserer Opel en smart løsning for familier med stort plassbehov. Som navnet indikerer er dette personbilutgaven av varebilen Combo, og begge kommer i helt ny utgave mot slutten av året.
Les mer om Combo og Opel.
Finansdirektøren får mer kunstig intelligens
Oracle slipper løsning målrettet mot finansdirektørene, i håp om at det skal gi dem mer innsikt, øke samhandling og gi bedre effektivitet.
Takk, men nei takk til at prestene gjør politiets jobb
Det er ikke lenger en god løsning at ett trossamfunn velges ut av det offentlige til å gå med dødsbudskap.
Spørsmål og kommentar til Audun Jensen
Så langt jeg har forstått Audun Jensen er han negativ til stasjon ved Vikingskipet/løsning Øst for dobbeltsporet. Han ønsker alternativ vest.
Les mer om Audun Jensen.