Lahti vm

– Før var vi bare paranoide. Vi hadde ikke noen løsning

OBERSTDORF (NRK): Frustrasjonen før Lahti-VM utløste en langt tyngre satsing på utstyrsfronten. Det kan gi en stor fordel inn mot OL.
Les mer om Før og Lahti-VM.

Forfang fortsatt taus om hvorfor han besvimte: – Ikke noe jeg vil gå inn på

Johann Andr Forfang har fått VM-dramaet i Lahti på avstand, men nekter fortsatt å fortelle alt om hva som skjedde i kulissene da han svimte av.
Les mer om Lahti og VM-dramaet.
VM-vinner fra Lahti og ti andre russere utestengt
Nikita Kriukov tok VM-gull på sprinten sammen med Sergej Ustjugov tidligere i år. Nå er han sammen med ti nye russere utestengt fra OL på livstid av IOC.
Les mer om IOC, Lahti, Sergej Ustjugov og VM-gull.
Mener VM-helten Falla blir oversett i Norge:- Jeg synes synd på henne
Ingen hadde høyere seiersprosent i Lahti-VM enn Maiken Caspersen Falla. Hvis hun hadde vært svensk, ville hun trolig ha vunnet pris etter pris og fått mye større oppmerksomhet enn hun får i Norge.

Hetland om Krogh: – Blir det bekmørkt, så må man tenke seg om

Varsellampene blinket hos Finn-Hågen Krogh (27) etter nedturen i verdenscupen sist helg. Nå håper stafetthelten fra Lahti-VM og landslagstreneren alt løsner på lørdag.
Plutselig er ikke Ustjugov til å kjenne igjen. Dette har skjedd
Etter å ha skrevet historie med sin dominans under både Tour de Ski og VM i Lahti, har Sergej Ustjugov åpnet sesongen som en skygge av seg selv. Problemene startet i september.
Sinna Haga skrotet landslagsopplegget: - Ferdig med å være reserve
Ragnhild Haga gikk rundt i VM-leiren i Lahti og kjente på et sinne som vokste. Så gikk hun egne veier for å kvitte seg med reservestempelet.
Les mer om Lahti og VM-leiren.
Stuan om rabalderet i kombinert: – Det kom tårer og tøffe ord
RUKA (VG) Norge er tilbake i verdenstoppen i kombinert. Men selvransakelsen etter VM-fiaskoen i Lahti var smertefull – og det kom mye tårer – bekrefter sportssjef Ivar Stuan (59)
Les mer om Ivar Stuan, Lahti og VM-fiaskoen.
Weng, Bjørgen og Østberg røk ut i prologen – de norske fikk svenskebank
KUUSAMO/OSLO (VG) VM-dronningen fra Lahti, Marit Bjørgen, og forrige sesongs verdenscupvinner, Heidi Weng, røk begge ut av sprintprologen.
VM-vinneren: Northug har ikke så mye tid til å kvalifisere seg til OL
KUUSAMO (VG) Gullvinner på femmila i Lahti Alex Harvey mener Petter Northug har en utfordring etter Kuusamo-vrakingen; han har ikke så mye tid til å kvalifisere seg til OL.
Astrid Jacobsens nye stil og plan: De nye grepene kan endre karrieren
For ti år siden ble Astrid Uhrenholdt Jacobsen tidenes yngste verdensmester i langrenn. I Lahti-VM var hun tilbake i verdenstoppen med tre medaljer. I OL i Pyeongchang er det mye som tyder på at hun blir bedre enn noensinne.
Emil Iversen om VM-nedturen: – Det ble stygt
Emil Iversen ser ingen grunn til å skjønnmale nedturen under Lahti-VM. Samtidig klarer han nå å se tilbake på mesterskapsdebuten med en porsjon stolthet.
Les mer om Lahti-VM og VM-nedturen.
Emil Iversen om VM-fallene i Lahti: - Jeg hadde ikke tryna siden 2007
Emil Iversen ser ingen grunn til å skjønnmale nedturen under Lahti-VM. Samtidig klarer han nå å se tilbake på mesterskapsdebuten med en porsjon stolthet.
Les mer om Lahti-VM, Lahti og VM-fallene.
Iversen skal si mer nei
Emil Iversen tror energilekkasjen ble i overkant stor før VM i Lahti. Foran OL i Pyeongchang skal han ikke gå i den samme fella.
Les mer om Lahti og Pyeongchang.
Norsk stjerneskudd satte «nye Johaug på plass: - Mange sier at jeg burde ha gått i Lahti-VM
Hun tror ikke at hun vil kopiere Johannes Høsflot Klæbo (20), men Marte Mæhlum Johansen (19) er like lovende som et av Sveriges største talent gjennom tidene.
Iversen har fått tilbake killerinstinktet
Emil Iversen mener at gjentatte forkjølelser gjorde sitt til at han kludret det til for seg selv og Norge under ski-VM i Lahti sist vinter.
Les mer om Lahti og Norge.
Stafetthelten Krogh fikk lakse-ønsket oppfylt
– Vi måtte selvsagt rette opp inntrykket som ble gitt av oss altaværinger under VM i Lahti, sier lederen av Alta Laksefiskeri.
Les mer om Alta Laksefiskeri og Lahti.
Iversen har endelig kommet over smellen i Lahti-VM: - Det var hardt. Det var ekstremt. Jeg kommer aldri til å glemme det.
Emil Iversen har ikke vært skiløper de to siste månedene, men nå er motivasjonen tilbake.
Les mer om Lahti-VM.
Iversen har endelig kommet over smellen i Lahti-VM: - Det var hardt. Det var ekstremt. Jeg kommer aldri til å glemme det.
Emil Iversen har ikke vært skiløper de to siste månedene, men nå er motivasjonen tilbake.
Les mer om Lahti-VM.
Ski-VM i Lahti gikk med 15 mill. i underskudd
Billettfiasko.
Les mer om Lahti.
Ski-VM med dundrende underskudd
Det finske skiforbundet må konstatere at Lahti-VM gikk med underskudd på drøye 15 millioner kroner. Finnene hadde som mål om å selge 250.000 billetter til VM, men solgte bare rundt 180.000. Holmenkollen i 2011 hadde hele 68 millioner kroner i pluss.
Les mer om Lahti-VM.
Dyrhaug om marerittet:- Forferdelig tungt det som skjedde her sist
Niklas Dyrhaug var en av verdens beste langrennsløpere under Lahti-VM, men fikk likevel bare gå to skirenn. Nå vil han revansjere seg med individuelt OL-gull i Pyeongchang.
Les mer om Lahti-VM, OL-gull og Pyeongchang.
Les den utrolige historien om VM-helten Olav Kjelbotn - som syklet for livet på et drivende isflak i Antarktis
Han hadde tatt Norges første medalje i et ski-VM, i minus 42 grader, i Lahti i 1926.
Northug vil ha OL-beskjed før jul
MAJORSTUEN (VG) Petter Northug (31) leverte ikke ett toppresultat før VM i Lahti. Han fikk likevel plass i mesterskapstroppen, men skistjernen er smertelig klar over at det ikke går kommende sesong.
Les mer om Lahti og OL-beskjed.
Flugstad Østberg slo voldsomt tilbake - knuste Bjørgen
Drøye syv uker etter at Ingvild Flugstad Østberg (26) avsluttet et skuffende VM i Lahti, viste hun kjempeform i Skarverennet.