Landegode

Båt på grunn utenfor Landegode

SISTE: Meløfjord ble dratt av grunn av redningsskøyta Det norske Veritas klokken 16:30. Det skriver Avisa Nordland. DNV har 4000 hestekrefter og en trekkraft på 22 tonn Bollardpull.

Fiskebåt berget etter grunnstøting

To redningsskøyter har berget fiskebåten Meløyfjord. Båten gikk på grunn ved Landegode utenfor Bodø onsdag formiddag.
Les mer om Bodø, Landegode og Meløyfjord.
Flere fergekanselleringer fredag
Fergesambandet Bodø-Værøy-Røst-Moskenes har redusert kapasitet på fredag grunnet problemer med ei ferge. På grunn av tekniske problemer har bilferga «Landegode flere kansellerte eller endrede avganger. Du kan se hvilke avganger som er rammet her.
Les mer om Landegode.
Travel dag for rutebåtar
Hurtigbåten som går mellom Bodø og Væran slit med å takle alle påskepassasjerane. Det tyder nokre fulle avgangar og noko utsette ruter. Ein ekstra avgang frå Sør-Landegode skal avlaste litt. Bodø–Ytre Gildeskål er også 20 minutt forseinka.
Les mer om Bodø, Sør-Landegode og Væran.

Uvær stanser Lofotferga

Fergesambandet er innstilt på grunn av uvær. Gjelder ferja «Landegode med avgang fra Moskenes til Værøy kl 20.30, og retur fra Værøy til Moskenes kl 22.00, er innstilt på grunn av uvær.
Les mer om Landegode, Lofotferga og Værøy.
Ferge tilbake i trafikk
Fergesambandet Moskenes - Bodø og Bodø - Landegode er tilbake i trafikk, melder Torghatten Nord. Fergene har vært innstilt på grunn av dårlig vær.
Strømmen er tilbake
Strømmen er tilbake på Helligvær og Landegode nå, sier beredskapskoordinator Arnstein Melle i Nordlandsnett. Men et område fra Krieg til Landegode fyr har fortsatt ikke strøm. Det jobbes nå med å finne hva som er årsaken til det.
Strømbrudd
Abonnenter på Helligvær og Landegode er uten strøm. Årsaken er så langt ikke kjent. Ifølge Nordlandsnett er mannskaper kalt utover, men turen tar tid.
Les mer om Helligvær og Landegode.
Alle avganger innstilt
Fergesambandet Bodø-Værøy-Røst-Moskenes har innstilt alle avgangene med MF Landegode i dag på grunn av tekniske problemer, melder Torghatten Nord.
Les mer om Torghatten Nord.
Bytter fartøy
Ferga «MF Landegode er tilbake i ruta Bodø-Moskenes, opplyser Torgatten Nord. Første avgang fra Bodø blir klokka 1630.
Les mer om Bodø og Torgatten Nord.
Lofotrådet ber om fergemøte
Nordland veikontor og Lofotrådet er ikke helt fornøyd med sommerens fergetrafikk. KRITIKK: Lofotrådet mener Torghatten Nord må få bukt med problemene på gassfergen Landegode.
Går som normalt
Fergestrekningen Bodø - Moskenes går nå som normalt etter oppsatte ruter. MF Landegode er tilbake i trafikk. Fergen er forsinket fra Moskenes, men forventet ankomst i Bodø er normal
Les mer om Bodø.
Går som normalt
Fergestrekningen Bodø - Moskenes går nå som normalt etter oppsatte ruter. MF Landegode er tilbake i trafikk. Fergen er forsinket fra Moskenes, men forventet ankomst i Bodø er normal rutetid.
Les mer om Bodø.
Løs ledning, girtrøbbel og hylende alarmer stopper fergene
Den to år gamle gassfergen MF Landegode ligger igjen ved kai. Ferga er tatt ut av drift. Løse ledning og hylende alarmer er årsaken. Foto: Tom Melby Det ble en tur-retur med MF Landegode
Løs ledning, girtrøbbel og hylende alarmer stopper fergene
Den to år gamle gassfergen MF Landegode ligger igjen ved kai. Ferga er tatt ut av drift. Løse ledning og hylende alarmer er årsaken. Foto: Tom Melby Det ble en tur-retur med MF Landegode
To ferger ute av drift
Det er fortsatt store forsinkelser på fergesambandet Bodø-Moskenes. Fergepassasjerer har fått beskjed om at fergen Landegode har tekniske problemer. Fergen ligger nå til kai ved Bodø og det er usikkert når den eventuelt kommer i drift igjen.
Les mer om Bodø og Landegode.
Ferger innstilt igjen
Moskenesferga og Lødingenferga tirsdag MF Landegode ligger i Moskenes med maskintrøbbel. Foto: Martin Larsen Torghatten Nord AS informerer om kansellering i fergesambandet Bodø-Moskenes
Les mer om Lødingenferga.
Flere kanselleringer i fergetrafikken
Foto: Vidar Berg Mandag kveld informerer Torghatten Nord om tekniske problemer på MF Landegode. Dette fører til kanselleringer i fergesambandet mellom Bodø og Moskenes.
Les mer om Bodø og Torghatten Nord.
Nyt søndagen på en av disse strandperlene
Strandperler på Landegode Foto: Hanne Olafsen Strandperle ved Mjelle. Foto: Hanne Olafsen Lek på Landegode. Foto: Hanne Olafsen Du har sikkert mange ting du forbinder med sommer. For
Været forsinker ferga
Utsatt avgang for fergene til Moskenes, Værøy og Røst onsdag Torghatten Nord informerer om utsatt avgang fra Bodø til Værøy, Røst og Moskenes. MF Landegode utsetter sin avgang fra Bodø
Gassferge manglet drivstoff - passasjerene sendt på land
MF Landegode. Foto: Aleksander Ramberg Torghatten Nord melder lørdag om utsettelse i sambandet Bodø-Moskenes lørdag. Avgangen med MF Landegode fra Bodø klokken 16.30 er utsatt til klokken
Les mer om Bodø.
Sjark gikk på grunn
Hovedredningssentralen i Nord-Norge (HRS) fikk meldingen klokken 01.39 tirsdag at en sjark på 40 fot hadde gått på grunn ved Landegode utenfor Bodø. - Han sto på noen steiner, sier vaktahvende redningsleder Olav Bjørgaas hos HRS til an.no.
Les mer om Bodø, Landegode og Nord-Norge.
Innstilt hurtigbåt
Torghatten Nord informerer om kansellering i sambandet Bodø - Væran. Avgangen fra Bodø i dag kl 07:10 til Landegode, Helligvær, Givær, Helligvær, (Vokkøy), Landegode og tilbake til Bodø er innstilt.
Uværet lammer båttrafikken
Kyrre har satt sitt preg på båttrafikken. Her er sliter MS Landegode seg gjennom bølgene. Foto: Leif Arne Olaussen Ekstremværet Kyrre herjer på Helgeland og i deler av Salten.
Les mer om Helgeland og Salten.
Innstilt fergesamband
Teknisk feil på ferge. Ekstraturer satt opp. MF Landegode kjører ekstraturer til Væry og Røst, i forbindelse med at det er tekniske problemer på MF Værøy.
Les mer om Røst og Væry.