Langangen

Ramponerte og robbet parkert bil ved E18

Politiet ber om tips etter at en parkert bil har blitt utsatt for omfattende skadeverk ved E18 ved Langangen. Bilen det gjelder er en grå VW Caravelle som sto parkert ved en liten parkeringsplass ved avkjøringen til Langangen i Porsgrunn.
Les mer om E18, Langangen og Porsgrunn.

E18 stengt da lastebil fikk trøbbel

E18 ved Larvik er stengt ved Sky kryss 47 mot Oslo, på grunn av et vogntog med forskjøvet last. Det pågår bergingsarbeider på stedet, og det er omkjøring ved Langangen via gamleveien, melder Statens vegvesen.
Les mer om Langangen, Larvik, Oslo og Sky.
Siktet for forsettlig drap
21-åringen som forårsaket dødsulykken på E18 mellom Langangen og Larvik er siktet for forsettlig drap. Politiet mener mannen kjørte over i motgående kjørefelt med vilje. – 21-åringens tilstand er fortsatt alvorlig og han derfor ikke formelt avhørt, det sier operasjonsleder Øystein Eikedal.
21-åring siktet for drap etter dødsulykke på motorvei i Vestfold
En mann er siktet for promillekjøring etter at en familiefar omkom da to biler frontkolliderte på E18 mellom Langangen og Larvik.
Les mer om E18, Langangen, Larvik og Vestfold.

En person siktet etter dødsulykke i Vestfold

En mann er siktet for promillekjøring etter at en annen mann omkom da to biler frontkolliderte på E18 mellom Langangen og Larvik.
Les mer om E18, Langangen, Larvik og Vestfold.
Alvorlig kollisjon i nabofylket
En mann er bekreftet omkommet etter at en bil frontkolliderte med en familie på fem på E18 mellom Langangen og Larvik.
Les mer om E18, Langangen og Larvik.
n død i ulykke på E18
En mann er bekreftet omkommet etter at en bil frontkolliderte med en familie på fem på E18 mellom Langangen og Larvik.
Les mer om E18, Langangen og Larvik.
En person omkom i møteulykke i Vestfold
En mann er bekreftet omkommet etter at en bil frontkolliderte med en familie på fem på E18 mellom Langangen og Larvik.
Les mer om E18, Langangen, Larvik og Vestfold.
n omkom i alvorlig møteulykke
To biler med til sammen fem passasjerer er involvert i en møteulykke på E18 mellom Langangen og Larvik. Det meldes om alvorlige skader. n person har omkommet i ulykken. Foreløpig er skadeomfanget for hver enkelt av de andre passasjerene ukjent.
Les mer om E18, Langangen og Larvik.
Familiefar omkom i frontkollisjon – Mann (21) siktet for forsettlig drap
En 21 år gammel mann er siktet for forsettlig drap etter han frontkolliderte med en familie på fem på E18 mellom Langangen og Larvik. Familiefaren omkom og møteulykken etterforskes nå som et forsettlig drap.
Les mer om E18, Langangen, Larvik og Mann.
Omkom i frontkollisjon på E18
En mann er bekreftet omkommet etter at to biler med til sammen fem passasjerer var involvert i en møteulykke på E18 mellom Langangen og Larvik.
Les mer om E18, Langangen og Larvik.
Alvorlig møteulykke i Vestfold
To biler med til sammen fem passasjerer er involvert i en møteulykke på E18 mellom Langangen og Larvik. Det meldes om alvorlige skader. Foreløpig er skadeomfanget for hver enkelt av passasjerene ukjent, melder NTB.
Les mer om E18, Langangen, Larvik, NTB og Vestfold.
Nye Veier fastholder prioriteringer
Strekningene E6 Ranheim - Åsen, E39 Kristiansand vest - Lyngdal vest og E18 Langangen - Dørdal skal bygges først. Det er gjort nye kost-nytteberegninger på alle Nye Veiers prosjekter. Det er dette tallunderlaget som ligger til grunn, opplyser selskapet.
Les mer om Dørdal, Lyngdal og Åsen.
Åpnet ved Langangen
På E18 er det åpnet ved Langangen bru der det har vært bilberging og stengt i en time i begge retninger. Det er lang kø i begge retninger. Sørfra står køen fra Telemarksporten, og det er fremdeles mulig å kjøre gamleveien for personbiler.
Les mer om Langangen og Telemarksporten.
E18 stengt
Sørover på E18 ved Langangen bro er det nå stengt for alle kjøretøy, fordi et vogntog og en spesialtransport sperrer bakken ved Lanner. Tunge kjøretøy har ingen omkjøringsmulighet, mens personbiler kan ta av ved Sky og kjøre sørover på gamleveien.
Les mer om E18, Langangen, Lanner og Sky.
Stoppet råkjører
Utrykningspolitiet stanset en mann som kjørte i 169 kilometer i gjennomsnittshastighet på E18 i tre kilometer mellom Vassbotn i Larvik og Langangen i Telemark i går kveld. Fartsgrensen på stedet er 110 kilometer.
Jekkestropper i veibanen
Jekkestropper ligger i veibanen på E18 på strekningen Langangen- Vassbotten i Larvik. Vegtrafikksentralen ber folk være oppmerksomme.
Små køer på E18
Statens vegvesen melder om små køer og økende trafikk på E18 ved både Holmestrand og Langangen.
Les mer om E18, Holmestrand og Langangen.
Arbeidet på Langangsbruene stanset
Arbeidet med vedlikeholdet på Langangsbruene blir stanset i løpet av juni. Årsaken er at arbeidet vil bli betydelig mer omfattende enn planlagt, for å unngå ekstra belastning på bilistene, stanses arbeidet nå. Arbeidet vil ikke tas opp igjen før etter at ny E18 blir åpnet mellom Langangen og Rugtvedt, melder Statens vegvesen.
Redusert fremkommelighet
Vegtrafikksentralen opplyser at det er redusert framkommelighet på Ev 18 Langangen bru på grunn av bilberging. Det gjelder strekningen mellom Arendal og Larvik.
Les mer om Arendal, Langangen og Larvik.
Tett trafikk
Det er mykje trafikk på E18 mellom Kragerø og Drammen. Det er saktegåande kø ved Langangen og Holmestrand. Trafikken er aukende, melder Vegtrafikksentralen.
Avtakande kø
Køen i sørgåande retning på E18 mellom Drammen og Larvik har vore avtakande ei stund. Ved Langangen og Brevik går trafikken som normalt. Ved Holmestrand er det framleis saktegåande kø, melder Vegtrafikksentralen.
Kø på E18
På E18 mellom Larvik og Langangen er det mye trafikk i begge retninger. Køen går litt i rykk og napp, men bilister må regne med en del trafikk på strekningen.
Les mer om E18, Langangen og Larvik.
Kø på E18
Det er tett trafikk på E18 mellom Drammen og Kragerø i kveld. Det melder Vegtrafikksentralen. Trafikken er verst i sørgåande retning med små køar ved Holmestrand og Langangen.
Kø mellom Larvik og Telemark
På E18 i Telemark er det kø sørover ved Langangen bru mellom Larvik og Porsgrunn pga. stor trafikk og vegarbeid. Det går også sakte før Breviksbrua som er omkjøring for E18 som er stengt mellom Rugtvedt og Kjørholt pga. langvarig vegarbeid. Alternativ rute er Fv 353 via Herre, eller via indre Vestfold om Hvittingfoss. Men der er det vinterføre, advarer Statens vegvesen.