Langangen

Åpnet ved Langangen

På E18 er det åpnet ved Langangen bru der det har vært bilberging og stengt i en time i begge retninger. Det er lang kø i begge retninger. Sørfra står køen fra Telemarksporten, og det er fremdeles mulig å kjøre gamleveien for personbiler.
Les mer om Langangen og Telemarksporten.

E18 stengt

Sørover på E18 ved Langangen bro er det nå stengt for alle kjøretøy, fordi et vogntog og en spesialtransport sperrer bakken ved Lanner. Tunge kjøretøy har ingen omkjøringsmulighet, mens personbiler kan ta av ved Sky og kjøre sørover på gamleveien.
Les mer om E18, Langangen, Lanner og Sky.
Stoppet råkjører
Utrykningspolitiet stanset en mann som kjørte i 169 kilometer i gjennomsnittshastighet på E18 i tre kilometer mellom Vassbotn i Larvik og Langangen i Telemark i går kveld. Fartsgrensen på stedet er 110 kilometer.
Jekkestropper i veibanen
Jekkestropper ligger i veibanen på E18 på strekningen Langangen- Vassbotten i Larvik. Vegtrafikksentralen ber folk være oppmerksomme.

Små køer på E18

Statens vegvesen melder om små køer og økende trafikk på E18 ved både Holmestrand og Langangen.
Les mer om E18, Holmestrand og Langangen.
Arbeidet på Langangsbruene stanset
Arbeidet med vedlikeholdet på Langangsbruene blir stanset i løpet av juni. Årsaken er at arbeidet vil bli betydelig mer omfattende enn planlagt, for å unngå ekstra belastning på bilistene, stanses arbeidet nå. Arbeidet vil ikke tas opp igjen før etter at ny E18 blir åpnet mellom Langangen og Rugtvedt, melder Statens vegvesen.
Redusert fremkommelighet
Vegtrafikksentralen opplyser at det er redusert framkommelighet på Ev 18 Langangen bru på grunn av bilberging. Det gjelder strekningen mellom Arendal og Larvik.
Les mer om Arendal, Langangen og Larvik.
Tett trafikk
Det er mykje trafikk på E18 mellom Kragerø og Drammen. Det er saktegåande kø ved Langangen og Holmestrand. Trafikken er aukende, melder Vegtrafikksentralen.
Avtakande kø
Køen i sørgåande retning på E18 mellom Drammen og Larvik har vore avtakande ei stund. Ved Langangen og Brevik går trafikken som normalt. Ved Holmestrand er det framleis saktegåande kø, melder Vegtrafikksentralen.
Kø på E18
På E18 mellom Larvik og Langangen er det mye trafikk i begge retninger. Køen går litt i rykk og napp, men bilister må regne med en del trafikk på strekningen.
Les mer om E18, Langangen og Larvik.
Kø på E18
Det er tett trafikk på E18 mellom Drammen og Kragerø i kveld. Det melder Vegtrafikksentralen. Trafikken er verst i sørgåande retning med små køar ved Holmestrand og Langangen.
Kø mellom Larvik og Telemark
På E18 i Telemark er det kø sørover ved Langangen bru mellom Larvik og Porsgrunn pga. stor trafikk og vegarbeid. Det går også sakte før Breviksbrua som er omkjøring for E18 som er stengt mellom Rugtvedt og Kjørholt pga. langvarig vegarbeid. Alternativ rute er Fv 353 via Herre, eller via indre Vestfold om Hvittingfoss. Men der er det vinterføre, advarer Statens vegvesen.
Trafikkulykke på E18
Nødetatene rykker ut til en trafikkulykke på E18 ved Langangen. Ifølge politiet har to biller kollidert i sørgående retning.
Les mer om E18 og Langangen.
Bil fjernet i Paulertunnelen
Det er ryddet i Paulertunnelen mellom Sky og Langangen etter at høyre felt var sperret i retning mot Porsgrunn på grunn av en bilstans, ifølge Statens vegvesen.
Bilstans i Paulertunnelen
En bil har stoppet i Paulertunnelen på E18 mellom Sky og Langangen i retning mot Porsgrunn, ifølge Statens vegvesen. Høyre felt er sperret og politiet er på stedet.
Kø på E18
På E18 mellom Porsgrunn og Larvik er det stedvis saktegående kø på grunn av veiarbeid ved Langangen bru. Ca 10 min. forsinkelse, melder Statens vegvesen.
Les mer om E18, Langangen, Larvik og Porsgrunn.
Lastebilbrann på E18
På E18 vest for Larvik er brannvesenet på vei til en mulig lastebilbrann ved Hobekksetertunnelen i nærheten av Langangen.
Kø på E18
På E18 i Telemark har det vært en trafikkulykke mellom Langangen bru og vektstasjonen på Lanner. Ulykken har skjedd i vegarbeidsområdet og påvirker trafikken i begge retninger, ifølge tips. Regn med kø og forsinkelser.
Les mer om E18, Langangen, Lanner og Telemark.
Ulykke førte til kø på E18 i seks timer
En trafikkulykke på E18 ved Langangen skapte mandag lange køer.
Les mer om E18 og Langangen.
Fremdeles lange køer på E18
En trafikkulykke på E18 ved Langangen skaper mandag lange køer.
Les mer om E18 og Langangen.
Langangen bru er ryddet
E18 i Telemark er ryddet ved Langangen bru etter en trafikkulykke tidligere i ettermiddag, melder Statens vegvesen. Det har blitt svært lange køer i begge retninger og det vil gå tid før disse løser seg.
Les mer om Langangen og Telemark.
Ny ulykke på E18
En lastebil og bobil har krasjet front mot front på Langangen bru i Porsgrunn. Veien er stengt i begge retninger, og det er meldt om lange køer ut og inn av Vestfold, opplyser Vegtrafikksentralen.
Frontkollisjon stenger E18
En frontkollisjon mellom en lastebil og personbil med campingvogn, sperrer E18 ved Langangen i Telemark. En lastebilsjåfør er lettere skadd.
Les mer om E18, Langangen og Telemark.
Ny ulykke på E8
En lastebil og bobil har krasjet front mot front på Langangen bru i Porsgrunn. Veien er stengt i begge retninger, og det er meldt om lange køer ut og inn av Vestfold, opplyser Vegtrafikksentralen.
Påkjørsel bakfra på E18
To biler var involvert i en kollisjon på E18 ved Langangen rett over fylkesgrensen til Vestfold lørdag ettermiddag. En bil kjørte inn i en annen bakfra, og tre personer er sendt til sykehus for sjekk.
Les mer om E18, Langangen og Vestfold.