Larvik

Røyk fra konteiner

Røyk fra en konteiner i et søppelrom viste seg å være årsaken da brannvesenet i natt rykket ut til en adresse i Larvik. Brannvesenet fikk raskt kontroll, opplyser Vestviken 110-sentral.
Les mer om Larvik og Vestviken.

Mistenkt for ruspåvirket kjøring

Politiet har stanset en 20 år gammel bilfører i Larvik. Personen er mistenkt for å ha kjørt i ruspåvirket tilstand. Nødvendige prøver er tatt og førerkortet blir i midlertidig beslaglagt. Det blir opprettet sak, opplyser politiet på Twitter.
Les mer om Larvik og Twitter.
31 førere kjørte for fort
Politiet har hatt fartskontroll i Larvik. 31 førere fikk forenklet forelegg for fart. Høyeste hastighet var 108 km/t i 80 sone, opplyser politiet på Twitter.
Les mer om Larvik og Twitter.
Seks vil bli sorenskriver
Seks personer har søkt på stillingen som sorenskriver ved den nye, sammenslåtte tingretten i Vestfold. På søkerlisten står blant annet Hans Sverre Sjøvold, som er politimester i Oslo, sorenskriver i Larvik, Siri Vigmostad og advokat Tor Erik Heggøy.

Siktet for ruskjøring

En mann i 20-åra fra Larvik er siktet for ruspåvirket kjøring etter at han ble stoppet på Lågendalsveien av UP. Politiet har tatt nødvendige prøver av mannen.
Les mer om Larvik og Lågendalsveien.
17-åringen fra Larvik ble gasset ihjel fordi SS-sjefen ville ha hodeskallen hans på utstilling
Drepte 86 jøder for å få fatt i hodeskallene deres.
Les mer om Larvik og SS-sjefen.
Kan ha køyrt bil i rusa tilstand
Ein mann i 20 åra er mistenkt å ha køyrt bil i rusa tilstand etter å ha blitt stoppa av politiet på E18 ved Vassbotn i Larvik. Det er tatt nødvendige prøver, og politiet opprettar sak.
Les mer om E18, Larvik og Vassbotn.
Stoppa av politiet ved Farris
Politiet har stoppa ein mann i 30 åra som er mistenkt for å ha køyrt bil i rusa tilstand i Larvik ved Farris. Nødvendige prøver er tatt, og sak blir oppretta.
Les mer om Larvik.
To personer bortvist
En 19 år gammel mann ble ved 01.00-tiden i natt bortvist fra Sandefjord sentrum etter å ha kranglet og skubbet til dørvaktene på et utested. På samme tidspunkt i Larvik ble en mann i 40-årene også bortvist fra sentrum for kranglete oppførsel på et av byens utesteder.
Les mer om Larvik og Sandefjord.
Mistenkt for tagging
En mann i 30-årene ble i natt pågrepet i Larvik, mistenkt for tagging. Han var i besittelse av en sprayboks da han ble stoppet av politiet og da politiet ransaket boligen hans fant de flere spraybokser og bilder av tagger.
Les mer om Larvik.
Utforkjøring i Larvik
Nødetater er på vei etter at en bil skal ha kjørt ut på Stavernsveien i Larvik. Ifølge politiet er føreren ute av bilen og ved bevissthet.
Les mer om Larvik og Stavernsveien.
Ingen brann
Det var ingen brann i huset i Larvik, som nødetater rykket ut til. Røyken skyldtes vedfyring.
Les mer om Larvik.
Rykker ut til melding om brann
Nødetater rykket ut til et hus i Larvik etter melding om røykutvikling i kveld. Ifølge politiet er det ikke flammer på stedet, men lukt av røyk.
Les mer om Larvik.
Hylte og skrek i boligområde
Politiet fikk i natt melding om hyl og skrik i en gate i Byskogen i Larvik. Da politiet sjekket traff de på to personer som var ruset, lagde bråk og var lite samarbeidsvillige. Begge ble innsatt i arresten og anmeldt.
Les mer om Byskogen og Larvik.
Larvik knuste Glassverket
Larvik håndballklubb vant 41-19 borte mot Glassverket i eliteserien i håndball for kvinner i kveld. Larvik ligger på andre plass på tabellen etter Vipers.
Les mer om Glassverket.
Drapssiktet ville ut av varetekt for å få bilen på EU-kontroll
Den 21 år gamle mannen som er siktet for drap etter en kollisjon på E18 1. nyttårsdag, ba i Larvik tingrett om å bli løslatt for å få bilen sin på EU-kontroll.
Les mer om E18, EU-kontroll og Larvik.
Drapssiktet ville ut av varetekt for å få bilen på EU-kontroll
Den 21 år bergenseren som er siktet for drap etter en kollisjon på E18 1. nyttårsdag, ba i Larvik tingrett om å bli løslatt for å få bilen sin på EU-kontroll.
Les mer om E18, EU-kontroll og Larvik.
Ville setjast fri for EU-kontroll
Den 21 årige mannen som er sikta for drap etter ein kollisjon på E18 i Vestfold 1. nyttårsdag, bad i Larvik tingrett om å bli lauslaten for å få bilen på EU-kontroll. Retten valde å varetektsfengsle 21-åringen i fire nye veker, skriv Varden.
Lurte til seg varer for 100.000
En 36 år gammel kvinne er i Larvik tingrett dømt til ett års fengsel for seks bedragerier. 36-åringen lurte flere butikker til å utlevere henne varer verdt nær 100.000 kroner. Kvinnen er tidligere dømt for 59 bedragerier.
Les mer om Larvik.
Veien er åpen igjen
Veien er åpnet etter at et utenlandsk kjøretøy sperret deler av veien ved Bommestad i Larvik.
Les mer om Bommestad og Larvik.
Fire nye uker for bildrap
21-åringen som er siktet for forsettlig drap og drapsforsøk etter en trafikkulykke på E18 i Larvik natt til 1. januar, blir varetektsfengslet i i fire nye uker. En familiefar fra Skien omkom da 21-åringen krasjet i en bil med fem personer da han kjørte i feil kjøreretning. 21-åringen samtykket ikke til videre fengsling i dag.
Les mer om E18, Larvik og Skien.
Vipers og Larvik kan møtast i semifinalen i EHF-cupen
Larviks handballkvinner møter danske Viborg i kvartfinalen i EHF-cupen. Vipers Kristiansand vart trekt mot franske Brest. Det vart klart då kvartfinalane vart trekte i Wien tysdag.
Les mer om Brest, Larvik, Viborg og Wien.
Dansk motstand
Larvik Håndballklubb skal møte danske Viborg i kvartfinalen i EHF-cupen. Det ble klart etter trekningen i Wien i formiddag. Kvartfinalen spilles over to kamper. Det første oppgjøret går 3. eller 4. mars med returkamp uka etter.
Les mer om Viborg og Wien.
Lastebilsjåfør overså skilt - fikk 4500 kroner i bot
SKIEN: En 73 år gammel lastebilsjåfør overså et skilt om maksimal høyde på kjøretøy, da han skulle kjøre under ei jernbanebro i Larvik. Hendelsen skjedde om formiddagen en julidag i fjor, i Dronningens gate i Larvik.
Les mer om Larvik.