Larvik

Brudd i ny vannledning

Kommunalteknikk graver i gata på Kverken i Larvik for å reparere nok en vannlekkasje. De kan ikke si noe om når folk får tilbake vannet, opplyser Østlands-Posten.

Ras ved turisthytte

Det har gått et ras på en tursti på Skrim fra Vesle Stølevann til turistforeningens hytte Ivarsbu. Larvik og omegn turistforening har ansvar for Ivarsbu og Anne Grete Holt sier til Lågendalsposten at en alternativ rute er merket opp.
Åpnet på Elveveien
På fylkesvei 40 Larvik har Elveveien åpnet igjen etter at en lastebil veltet like ved fergekaien, ifølge Statens vegvesen. Men det er fortsatt kø i området.
Les mer om Elveveien og Larvik.
Redusert fremkommelighet
Ingen personer er skadd etter at en lastebil har veltet på Elveveien i Larvik. Det er imidlertid redusert fremkommelighet på stedet, og bilberging er på vei.
Les mer om Elveveien og Larvik.

Lastebilvelt i Larvik

Nødetatene er på vei til Elveveien i Larvik etter melding om at en lastebil har veltet.
Les mer om Elveveien og Larvik.
Åpner senter for mental trening
I Larvik i dag åpner det som skal være verdens første treningssenter for mental trening. På senteret kan man kombinere fysisk trening med mental trening og få hjelp av personlige trenere til å prestere bedre. – Mental trening er viktig for å bli god, forteller tidligere håndballspiller Anja Hammerseng-Edin.
Stjal diesel i Larvik
En 27 år gammel mann er anmeldt for å ha stjålet 50 liter diesel fra et entreprenørfirma i Larvik natt til søndag. Mannen er avhørt og har innrømmet forholdet.
Les mer om Larvik.
Trygt å spise blåskjell
Det siste blåskjellvarselet fra Mattilsynet sier at man trygt kan spise selvplukkede blåskjell fra både Kragerø, Larvik og Risør-kysten.
Tett trafikk på E18
Det er økende trafikk og stedvis saktegående kø på E18 ved Sky i Larvik, melder Statens vegvesen.
Les mer om E18, Larvik og Sky.
119 km/t i 60-sone. Lappen røyk.
En mann i 40-årene fikk beslaglagt førerkortet sitt etter at bilen han kjørte ble målt til 119 km/t i 60-sonen på Gamle Sørlandske hovedvei i Larvik.
Les mer om Gamle Sørlandske og Larvik.
Tatt med khat
Tollerne stoppet en utenlandsk statsborger med sju kilo khat i sekken da han kom med ferga til Larvik i natt. Han har sittet i arresten og får en bot på 8000 kroner, opplyser politiet.
Les mer om Larvik.
Beslagla fem el-scootere
Politiet har beslaglagt fem el-scootere i forbindelse med en trafikkontroll ved en skole i Larvik i morges. El-scooterne sto parkert. Politiet mistenker at de som er kjørt dem er for unge og scooterne var ikke registrerte.
Les mer om Larvik.
Stoppet råkjører
Utrykningspolitiet stanset en mann som kjørte i 169 kilometer i gjennomsnittshastighet på E18 i tre kilometer mellom Vassbotn i Larvik og Langangen i Telemark i går kveld. Fartsgrensen på stedet er 110 kilometer.
Fant stjålet båt
Politiet opplyser at båten som ble funnet gått på grunn ved Hvittensand i Larvik, er meldt stjålet. Eieren er varslet.
Les mer om Hvittensand og Larvik.
Båt på grunn i Larvik
En båt ligger på grunn ved Hvittensand i Larvik. Fritidsbåten er rundt 30 fot stor. Det ble først meldt at det var personer om bord, men dette viste seg å være mannskap fra Redningsselskapet.
Velgerne flykter fra Ap-Jonas: – Har ingen teori om hvorfor
LARVIK (VG) Ap-leder Jonas Gahr Støre sier han ikke aner hvorfor partiet er i ferd med å kollapse på målingene – bare tre uker før han håper å bli kronet til statsminister.
Fire tiltalt etter amfetaminfunn
Fire menn er tiltalt for kjøp og oppbevaring av narkotika etter at politiet i 2015 fant mer enn 1,3 kilo amfetamin i en kjeller i Larvik, skriver Østlands-Posten. Det er satt av tre dager til rettssaken mot de fire, som starter i slutten av august.
Les mer om Larvik og Østlands-Posten.
Jekkestropper i veibanen
Jekkestropper ligger i veibanen på E18 på strekningen Langangen- Vassbotten i Larvik. Vegtrafikksentralen ber folk være oppmerksomme.
Larvik kommune forbyr folk å telte på øyer
Det er ikke lov å overnatte på flere øyer i Viksfjord i Larvik selv om de oppfyller alle krav til allemannsretten. – Jeg ser ikke logikken, sier en oppgitt padler.
Les mer om Larvik og Viksfjord.
Legger ned bussrute
Nettbuss legger ned sin direkterute fra Stavern, Larvik sentrum og Sandefjord sentrum til Oslo. Det opplyser busselskapet i en pressemelding. Markedssjef Svein-Arne Vik sier at selskapet nå skal styrke busstilbudet mellom Vestfold og Oslo på E18.
Klager på høyt bygg
Den vedtatte reguleringsplanen for Grandkvartalet i Larvik klages inn for Sivilombudsmannen. Flere borettslag, velforeninger, Larvik historielag og Fortidsminneforeningen i Vestfold reagerer på de vedtatte høydene på kvartalet. Klagerne mener at både kommunens og fylkesmannens reguleringsvedtak er ugyldige på grunn av saksbehandlingsfeil.
Påkjørt i gangfelt
En mann i 40-årene ble sendt til sykehus for sjekk etter å ha blitt påkjørt av en bil i et gangfelt Larvik i går kveld. Politiet beslagla førerkortet til bilføreren i 80-årene.
Les mer om Larvik.
Påkjørsel i Larvik
En person skal være påkjørt av en bil i Larvik sentrum. Politi og ambulanse er på stedet.
Les mer om Larvik.
Mistanke om kjøring i rus
En mann i 30-årene blir anmeldt og får førerkortet beslaglagt på grunn av mistanke om kjøring i ruspåvirket tilstand på E18 Larvik nå i kveld.
Treg trafikk etter uhell
Redusert framkommelighet i trafikken på strekningen Arendal – Larvik som følge av et trafikkuhell ved Gjerdemyrakrysset i Kragerø.