Larvik

Innbrudd i enebolig

Politiet melder om et innbrudd i en enebolig ved Tjodalyng i Larvik. Politiet fikk melding om innbruddet rett før 11.00. Det skal blant annet blitt stjålet vesker fra boligen. En patrulje er på stedet for å gjøre åstedsundersøkelser.
Les mer om Larvik og Tjodalyng.

Anmeldt for narkotika

En mann i Larvik er anmeldt for å ha mindre mengder med amfetamin i Larvik sentrum i kveld.
Les mer om Larvik.
Bråstopp for fester
Politiet måtte sette en stopper for to fester som hadde kommet ut av kontroll natt til søndag. Den første i Larvik like før midnatt. Kort tid etter måtte politiet roe gemyttene på en fest på Nøtterøy der det hadde vært mye slåssing.
Les mer om Larvik og Nøtterøy.
Åpen for trafikk
På fylkesvei 306 ved Håra bru ved Hvarnes i Larvik er det åpnet for trafikk etter at et tre sperret veien.
Les mer om Håra og Larvik.

Været stopper Color Line

Color Line har kansellert avgangen fra Kristiansand til Hirtshals klokken 08.00 på grunn av dårlig vær. Returen fra Hirtshals til Kristiansand klokken 12.15 er også innstilt, opplyser selskapet. Også avgangene til og fra Larvik er kansellert.
Kansellerer på grunn av uvær
Sterk vind gjør at Color Line kansellerer en fergeavgang fra Sandefjord til Strømstad klokka 07.00 denne morgenen og fra Larvik til Hirtshals klokka 08.00.
Color Line sliter med været
Color Line har kansellert avgangen fra Kristiansand til Hirtshals klokken 08.00 på grunn av dårlig vær. Returen fra Hirtshals til Kristiansand klokken 12.15 er også innstilt, opplyser selskapet. Også avgangene til og fra Larvik er kansellert.
Les mer om Kristiansand og Larvik.
Julelys falt ned
I Larvik måtte brannvesenet fjerne julelys som falt ned i Kongegata i går kveld.
Les mer om Kongegata.
UP kontrollerte 230 biler
Utrykningspolitiet kontrollerte 230 bilførere i går kveld på Langestrand i Larvik, men ingen fikk reaksjoner.
Les mer om Langestrand og Larvik.
Får millionbot etter dødsfall
Steinbrudd-selskapet Lundhs i Larvik har fått en foretaksstraff på 1,5 millioner kroner etter at en en ansatt døde i en ulykke i fjor høst. Ulykken skjedde på en vaskeplass der en ansatt kom i klem mellom steinblokker, skriver Østlands-Posten.
Les mer om Larvik og Østlands-Posten.
Tror flere oldsaker må gis tilbake
Leder for kulturarv Terje Gansum i Vestfold fylkeskommune tror Norge må tilbakeføre flere kulturgjenstander til opprinnelsesland fremover. I dag ble det kjent at Sverige får tilbake en steinalderøks en Larvik-mann kjøpte på nettauksjon og som han ble dømt til å levere tilbake.
Hvitvasket millioner kroner
En 53 år gammel mann er dømt til fengsel i et år og to måneder for hvitvasking. Tre håndverkere fra Larvik og Sandefjord brukte mannens bankkonto til å sette inn penger de tjente fra forskjellige jobber på Østlandet.
Les mer om Larvik, Sandefjord og Østlandet.
Kjørte ned skilt i utforkjøring
Ingen ble skadet da en bil kjørte ut på Tveidalsveien i Helgeroa i Larvik. Et skilt ble kjørt ned. Politiet er på stedet og sier det er svært glatte veier i området.
Les mer om Helgeroa, Larvik og Tveidalsveien.
Øker sikkerheten på kjøpesenter
Nordbyen kjøpesenter i Larvik har satt opp betonggriser foran inngangsdører for å øke sikkerheten. Årsaken er at Steen & Strøm følger internasjonal standard for terrorsikring på grunn av økende terrortrussel i Europa der store menneskemengder er utsatt, skriver Østlands-Posten.
Må levere tilbake steinøks
Norge skal levere en svensk steinalderøks til den svenske ambassadøren under en seremoni i neste uke. En mann fra Larvik hadde kjøpt øksa på en svensk nettauksjon og beholdt den.
Les mer om Larvik.
Lånte bort kontoen til kriminelle
En 53-åring må i fengsel for å ha hvitvasket flere millioner kroner. Mannen lot millioner av kroner strømme gjennom kontoen sin og tok dem ut i kontanter og overleverte til håndverkere som jobbet svart, skriver Østlands-Posten. Håndverkerne jobbet i Sandefjord og Larvik.
Røyk fra leilighet
Ingen personer ble skadet i en brann i en leilighet i Tjøllingveien i Larvik. Det har trolig brent i en vaskemaskin, melder politiet og brannen er slukket.
Les mer om Larvik og Tjøllingveien.
Promillekjører sa venninne kjørte
En mann i 50-åra er i Larvik tingrett dømt til tre ukers betinget fengsel for promillekjøring. Mannen sa i retten at det var en venninne som kjørte bilen. Han forklarte at hun forsvant ut bakdøra uten at politiet oppdaget det da de stoppet ved en bensinstasjon, men ble ikke trodd.
Les mer om Larvik.
TV 2: Oustorp ny hovedtrener i Larvik
Geir Oustorp tar neste sesong over som hovedtrener i håndballklubben Larvik etter Tor Odvar Moen, ifølge TV 2.
Les mer om Larvik og Tor Odvar Moen.
Oustorp tar over Larvik: – Vil ta Larvik tilbake der de var
Geir Oustorp fra Drammen tar neste sesong over som hovedtrener i håndballklubben Larvik etter Tor Oddvar Moen.
Oustorp blir ny trener i Larvik
Ifølge TV2 har håndballklubben Larvik funnet Tor Oddvar Moens erstatter. NRKs håndballeskpert Geir Oustorp er ventet å ta over som hovedtrener i klubben etter innværende sesongen.
Les mer om Geir Oustorp og Larvik.
Oustorp blir ny hovedtrener i Larvik
NRK-eksperten tar over etter Tor Odvar Moen.
Les mer om Larvik og Tor Odvar Moen.
Klager på voldtektshenleggelse
Henleggelsen av en voldtektssak i Larvik blir klaget inn til statsadvokaten, skriver Østlands-Posten. En 20 år gammel kvinne anmeldte en 19 år gammel mann for voldtekt under Stavernsfestivalen i år, men da etterforskningen var ferdig, besluttet påtalemyndigheten å henlegge saken.
Mistenkelig røyk
Brannvesenet er på vei til Bugges gate i Larvik etter melding om røyklukt.
Les mer om Larvik.
Nye veinavn i Larvik
I dag får mange i Larvik nye adresser. Flere gatenavn skal endres i forbindelse med kommunesammenslåingen med Lardal, i tillegg får mange et nytt adressenummer. Alle berørte har fått brev fra kommunen om den nye adressen.
Les mer om Lardal og Larvik.
1.  Bitcoin fiasko?

2.  Brudd etter 27 år: Selger seg ut av Norges største oppkjøpsfond

3.  Så mye vil det koste

4.  Nesten frivillig

5.  Djevelens bakverk

6.  DN mener: IA-avtalen er en dyr sovepute

7.  Neppe smart med usmarte årsrapporter

8.  Europeiske land advarer mot Trumps skattereform

9.  Kreativitet mot skatteplanlegging

10. 60 Venstre-medlemmer har meldt seg ut siden lørdag