Larvik

Brannøvelse i Larvik

Larvik brannvesen brenner i dag ned en hytte i området Bøvre mellom Stavern og Nevlunghavn. Øvelsen startet i morges og skal være ferdig klokka 16.00.
Les mer om Bøvre, Larvik, Nevlunghavn og Stavern.

Varetektsfengslet i fire uker

Den tidligere drapsdømte eks-torpedoen Trond Einar Frednes fra Larvik er i dag varetektsfengslet i fire nye uker for medvirkning til frihetsberøvelse og grov vold. Han er varetektsfengslet fordi retten mener det er fare for gjentakelsesfare. Han ble pågrepet i Larvik i sommer.
Les mer om Larvik.
To øvelser
Vestviken 110-sentral opplyser at de gjennomfører to øvelser i Larvik i dag. Den ene er en nedbrenningsøvelse i området Bøvre mellom Stavern og Nevlunhavn. Den andre øvelsen forgår ved Bommestad bru i Lågen. Der skal brannvesenet øve på elvredning.
Mistet lappen
En mann i 40-årene er dømt til 18 dagers fengsel for å ha kjørt i 119 kilometer i timen i en 60-sone i Larvik. Mannen forklarte at han lot bilen trille i en nedoverbakke for å spare batteri på hybridbilen sin. Han må også klare seg uten førerkort de neste 20 månedene.
Les mer om Larvik.

Råtne lyktestolper byttes ut

Hundrevis av lyktestolper i Larvik er fulle av råte og må byttes ut. Råteskadene ble oppdaget da kommunen fikk penger til råtekontroll. Enkelte av lyktestolpene var så råtne at de var direkte farlige, skriver Østlands-Posten.
Les mer om Larvik og Østlands-Posten.
Gutt (16) dømt til fem måneder fengsel for å ha spredt sexvideo
16-åringen fra Larvik filmet mens han hadde sex med sin to år yngre kjæreste.
Les mer om Larvik.
Mista førarkortet på E18
Ein 27 år gamal mann mista førarkortet på E18 ved Farriseidet i Larvik i natt. Politiet meiner mannen stod fram som rusa, og nødvendige prøver er tatt.
Les mer om E18, Farriseidet og Larvik.
Larvik fortsatt uten seier i mesterligaen
Kristine Breistøl hadde fininnstilt slegga for Larvik mot FTC Hungaria, men ungarerne ble for sterke og vant 37-33 i mesterligaen i håndball lørdag.
Les mer om Larvik.
Larvik fortsatt uten seier i mesterligaen
Kristine Breistøl hadde fininnstilt slegga for Larvik mot FTC Hungaria, men ungarerne ble for sterke og vant 37-33 i mesterligaen i håndball lørdag.
Les mer om Larvik.
Larvik tapte i mesterligaen
Kristine Breistøl hadde fininnstilt slegga for Larvik mot FTC Hungaria, men ungarerne ble for sterke og vant 37-33 i mesterligaen i håndball lørdag. Breistøl ble Larviks toppscorer i lørdagens oppgjør med ni mål.
Les mer om Larvik.
Vipers knuste «brutale Buducnost
I 2015 knuste Buducnost Larvik i Meisterliga-finalen og vart skulda for brutalt og grisete spel. Laurdag sende Vipers Kristiansand stormakta frå Montenegro heim i skam.
Bryne sviktet på eget gress - opprykkshåpet er ute
Bryne klarte kun uavgjort hjemme mot Fram Larvik, og fikk heller ikke den nødvendige hjelpen de trengte fra andre lag. Dermed er opprykkshåpet ute for jærlaget.
Les mer om Fram Larvik.
Skjebnesvanger avgjørelse reddet Tomac
KRISTIANSAND (VG) Bare noen minutter før sluttspillfinalen mot Larvik i mai bestemte Vipers-stjernen Marta Tomac (27) seg for å ikke spille. Det kan ha reddet karrieren hennes.
Dømt for vold og skadeverk
En 30 år gammel mann er i Larvik tingrett dømt til seks måneders fengsel for flere voldsepisoder, skadeverk, bruk og kjøp av narkotika og tyveri. Ifølge dommen hevet han en kniv mot n politibetjent, og skallet en annen i pannen da han ble pågrepet i for å ha knust butikkvinduer i Larvik.
Les mer om Larvik.
Læreren kan takke organdonor for de siste 16 årene
LARVIK (NRK): – Jeg håper folk skjønner hvor viktig det er å være donor, sier Magnus Hugosson.
Filmet sex med 14-åring, og la ut på Snapchat
En 16 år gammel gutt fra Larvik innrømmer delvis straffskyld for å ha filmet mens han hadde sex med sin to år yngre kjæreste.
Les mer om Larvik og Snapchat.
Flere siktet i tilknytning til korrupsjonssaken i Larvik kommune
Flere er siktet for korrupsjon i en større etterforskning av flere byggesaker i Larvik kommune. Ingen av de ytterligere siktede er ansatt i kommunen.
Les mer om Larvik.
Penger til jernbane
Regjeringa foreslår i statsbudsjettet å bruke 642 millioner kroner på å videreføre planleggingen av dobbeltsporet jernbane på Vestfoldbanen neste år. Det innebærer penger til prosjektene Nykirke-Barkåker, Tønsberg-Larvik i tillegg til Drammen-Kobbervikdalen/Drammen-Gulskogen i Buskerud.
Flere siktet for korrupsjon
Flere personer er siktet for korrupsjon i Larvik kommune i en større etterforskning av flere byggesaker som Økokrim og lokalt politi arbeider med.
Les mer om Larvik og Økokrim.
Flere siktet for korrupsjon i Larvik kommune
Flere personer er siktet for korrupsjon i Larvik kommune i en større etterforskning av flere byggesaker som Økokrim og lokalt politi arbeider med.
Les mer om Larvik og Økokrim.
Etterforsker korrupsjon i Larvik
Flere personer er siktet for korrupsjon i Larvik kommune i en større etterforskning av flere byggesaker som Økokrim og lokalt politi arbeider med, skriver DN. I fjor anmeldte kommunen en av sine saksbehandlere etter mistanke om korrupsjon.
Les mer om Larvik og Økokrim.
Flere siktet for byggekorrupsjon i Larvik
Først slo politiet alarm om en byggesaksbehandler til Larvik kommune. Nå ruller Økokrim og lokalt politi opp en større etterforskning av flere byggesaker der saksbehandleren er blant flere korrupsjonssiktede.
Les mer om Larvik og Økokrim.
Ny rapport er ferdig
Det har ikke blitt avdekket klare lovbrudd i byggesaksavdelingen i Larvik kommune. Det sa rådmann Ingvild Aartun i kontrollutvalgets møte da Telemark kommunerevisjon la fram en rapport om byggesaksavdelingen på oppdrag fra kommunen, skriver Østlands-Posten.
Ramm-saken legges bort
Politiets gruppe som siden nyttår har jobbet med den uløste drapsgåten på Ronald Ramm i Larvik 1995, er oppløst, skriver Østlands-Posten. Ingen personer er funnet med DNA som matchet med de biologiske sporene som ble funnet på Ramm.
Kjørte med over to i promille
En 50 år gammel mann må i fengsel etter at han kjørte bil med en promille på 2,13. Kjøreturen i mai i år endte med en utforkjøring. Han er i Larvik tingrett dømt til 32 dager i fengsel, betale 20 000 kroner i bot og mister førerkortet i to og et halvt år.
Les mer om Larvik.