Laug

Utanriksminister i Nederland går av etter å ha loge om møte med Putin

Utanriksminister i Nederland Halbe Zijlstra går av etter å ha innrømt at han laug om eit møte med president i Russland Vladimir Putin.

– Hadia Tajik laug frå talarstolen

Hadia Tajik sa til landsmøtet i Arbeidarpartiet av Nordland 6 ikkje ligg utanfor Lofoten, men utanfor Helgeland. – Rein løgn, seier Naturvernforbundet.
72 kilo fett hjelper ungdommer i form
For hvert kilo Sprek-deltakerne Steffen Andreasen og Roar Laug klarte å slanke bort har arbeidskollegene gladelig betalt ti kroner hver. 72 kilo overflødig kroppsmasse ga 6550 kroner i kassen. Pengene går til ungdomsprosjekt, ledet av Stavanger Rugbyklubb.
Siddisløpet: Roar ble møtt med smellkyss og sjampis
- Jeg er kjempestolt av ham, sier May Liz Laug, og gir ektemannen Roar et velfortjent smellkyss.
Les mer om May Liz Laug og Roar.

Fuck folkefesten

På 8. mars raser en kvinnelige leder av et potent laug, hun våger der andre synger Ja, vi elsker. Hurra!
Innkjøp av kampdildo som forsvaret kan selge videre etter bruk
Hvis du trodde foreningslivet i kretsen rundt Fagerborg i Oslo var i en dvale, ja da tar De feil. Nå er det skrytepavenes laug som hytter med nevene.
Les mer om Fagerborg og Oslo.
Vektaren laug etter uhell med startpistol
Nokas-vektaren frykta for jobben sin og gav falsk forklaring til politiet etter å ha såra seg sjølv då han skaut med ein startpistol under teneste på Blindern i Oslo, seier forsvararen hans til NRK.
Les mer om Blindern, NRK og Oslo.
Bokanmeldelse: Maja Lunde: «Bienes historie
Maja Lunde skaper livshistorier som berører og engasjerer, samtidig som hun belyser en global katastrofe. Biene spiller hovedrollen, men dette er også en roman om foreldre og barn, veivalg og livsskjebner og et «laug-slektskap som overskrider tid og sted.
Katrine ble første kvinnelige oldermann i 408 år gammelt laug
Lang historie: Katrine Behsert med lade og horn som har fulgt lauget opp gjennom historien. SKI: En massiv trekiste står i systuen til Katrine Behsert. Dette er den opprinnelige laden til Norges skredderlaug, som ble stiftet 27. februar 1607.
Les mer om Katrine Behsert.
Vil heidra «Sørpolen-traktoren
Den klassiske Gråtass-traktoren drog lasset i den første mekaniserte ekspedisjonen til Sørpolen. Nå blir folketraktoren heidra av eit eige Gråtass-laug på Jæren.
Ølhunder lager laug
Lasse Kvaal viser deler av bryggeprosessen. Nå går en gruppe ølbrygger-entusiaster i Stjørdal sammen og stifter laug.
Les mer om Stjørdal.
Takk for følget Moder Jord (R.I.P.)
Bruk opp alle pengene. Kjør på. Verden går under, nei den har gått under, men vi merker det ikke fordi vi må skjelle ut alle andre enn oss selv i kommentarfeltene eller legge ut selfies eller skrive og ta bilder av hva vi spiser eller hva barna har på seg når de gjør lekser. På Facebook. Men, fortvil ikke. Vestre Fagerborg Dommedag - og Fri hasj til trekkfuglene Laug er kanskje stedet for nettopp DEM (dum).
Les mer om DEM, Fri, Laug og Moder Jord.
Etablerer «laug for åpen kildekode-brukere
Facebook ønsker å løse utfordringer i fellesskap.
Hevdar Norwegian laug
Passasjerar som skulle reise med Norwegian flya som ikkje gjekk i går kveld fortel at selskapet sa til dei at avgangane var instilt grunna dårleg ver i Nordnorge. Det var imidlertid
Les mer om Nordnorge og Norwegian.
Pensjonistane laug på alderen
Per Inge Torkelsen trur ikkje nokon betalte dobbel pris for å sjå Komikarane. Men sidan det var mange eldre i salen, må mange ha loge på alderen.
Les mer om Komikarane.
Fikk Hadia til å le
Bergen Impro Laug kalte kulturminister Hadia Tajik for Salma Hayek.
Les mer om Hadia Tajik og Salma Hayek.
Skolemat viktig for folkehelsa
Forslaget om et daglig gratis skolemåltid er verdt å prøve. Aksjonsstart: Aase Tøndel, Eldbjørg Gunnarson, Odd-laug Hovdenak og Ingrid Sandøy i Norges kvinne- og familieforbund vil ha gratis skolemat.
Dømt for falsk voldtekt
Ei kvinne er dømt for å ha anmeldt ein uskuldig mann for voldtekt og for falsk forklaring. Les mer... Den 21 år gamle studenten må sone fire månader i fengsel fordi ho laug og sexen
James Murdoch blir skulda for løgn
– James Murdoch laug i parlamentshøyringa då han sa at han ikkje kjende til telefonavlytting, hevdar to tidlegare News International-tilsette.
Laug i avhøyr - fengsla på vilkår
Ei 34 år gammal kvinne er dømd til 24 dagars fengsel på vilkår etter å ha gitt falsk forklaring til politiet.
- Snakka usant om biologiske våpen
Ein irakisk avhoppar, som var ei av kjeldene som overtydde USA om at Saddam Hussein hadde biologiske våpen, har vedgått at han laug.
Les mer om Saddam Hussein og USA.
Laug om at lommeboka var vekke
Den eldre mannen gjekk til politiet og sa at lommeboka hans var vekke. Det var ikkje sant og no må mannen betale både bot og erstatning.
Laug om at han var student
Lurte til seg 64 000 kroner i dagpengar.
Nok er pris til Upperdog
- Kjempestas! synes hovedrolleinnehaver Henrik Sabado. Filmen vant nylig fire Kanon-priser på Kosmorama. I dag ble det offentliggjort at landets filmanmelder-laug har stemt fram Sara
Oppretter Amazon-laug
Grimstadklubben trenger flere økonomiske støttespillere for å redde lisensen. Amazon Grimstad FK - Vi trenger frisk kapital for å møte kravet om positiv egenkapital, og vil derfor opprette