Laveste

Norge er verdens mest trafikksikre land

Norge er fortsatt verdens mest trafikksikre land. Vi er nå også det første landet i verden som kun har 20 trafikkdøde per millioner innbyggere. 106 personer mistet livet på norske veier i fjor - det laveste tallet på 70 år.

Dette er den virkelige grasrotfotballen

Når de laveste divisjonene - den ekte grasrotfotballen - sparker i gang sesongen er nærmere 50 seniorlag og nesten 1000 spillere i Vestoppland i aksjon. Sjekk hvem som spiller i 4.- 6.divisjon for damer og menn.
Les mer om Vestoppland.
Beste luftkvalitet på 15 år
Foreløpige tall viser at Bergen i 2017 hadde det laveste nivå av luftforurensing som er målt de siste 15 årene.
Les mer om Bergen.
Beste luftkvalitet på 15 år
Foreløpige tall viser at Bergen i 2017 hadde det laveste nivå av luftforurensing som er målt de siste 15 årene. Bergen kommunes målinger viser at byluften i Bergen stadig blir bedre.
Les mer om Bergen.

Laveste anbud er 40 millioner over budsjett

Økonomisjen Tommy Løveng Hansen orienterte i formannskapet torsdag om anbudene som er kommet inn for vernebygget over «Finnmarken».
Les mer om Finnmarken.
Laveste oljeproduksjon i kriselandet på 33 år: – I fritt fall
Venezuela har verdens største oljereserver, men oljeproduksjonen har falt til det laveste nivået på 33 år.
Laveste oljeproduksjon i kriselandet på 33 år: – I fritt fall
Venezuela har verdens største oljereserver, men oljeproduksjonen har falt til det laveste nivået på 33 år.
Her er Norges laveste spisspar
De rager så vidt tre meter over bakken – til sammen. Søndag starter de trolig som spisser når Avaldsnes serieåpner borte mot Grand Bodø.
Les mer om Grand Bodø.
Antall sau tatt av rovvilt er halvert siste ti år
Aldri har så få søkt om erstatning for tap av sau og lam. Fylkesmennene mottok 1.293 søknader om erstatning for tap av sau og lam til store rovdyr i 2017. Det er det laveste antallet noen gang.
Døden på vent
Oppslutningen om dødsstraff i USA er den laveste siden 1972. De lange rettsprosessene for dødsdømte er et tydelig tretthetstegn i det amerikanske systemet, ifølge jurist.
Les mer om USA.
Contexo med laveste anbud på veien over Tonsåsen
Fire anbydere vil bygge ny fv. 33 over Tonsåsen Det Hønefoss-baserte selskapet Contexo AS har levert det laveste anbudet på snaut 169 millioner kroner.
Contexo med laveste anbud på veien over Tonsåsen
Fire anbydere vil bygge ny fv. 33 over Tonsåsen
Les mer om Tonsåsen.
HVA MED VEKST I INTELLEKTET?
Ap etterlyser vekst, - som vanlig. For selv om veksten tydeligvis er til stede, noe Archer selv innrømmer i en leddsetning i Lp 19. mars, er den på sitt laveste på 10 år og dette vil Ap bruke en million i året på å korrigere.
Les mer om Archer.
Håvet inn titusenvis av kroner på 55 minutter: – Trodde ikke det skulle gå så fort
Lensmann Kay Lund-Pettersen solgte over hundre ting under den siste hittegodsauksjon på Marker og Rømskog lensmannskontor. Laveste pris var 10 kroner og høyeste 3.500 kroner.
Les mer om Marker og Rømskog.
Fallende ledighet i eurosonen
Arbeidsledigheten i eurosonen falt i februar til 8,5 prosent, ifølge nye tall. Dette er den laveste ledigheten siden 2008 i landene som bruker euro. Tallene ble lagt fram av EUs statistikkbyrå Eurostat onsdag.
Les mer om Eurostat.
Hva med vekst i intellektet?
Ap etterlyser vekst, - som vanlig. For selv om veksten tydeligvis er tilstede, noe Archer selv innrømmer i en leddsetning i Lp 19.mars, er den på sitt laveste på 10 år og dette vil Ap bruke en million i året på å korrigere.
Les mer om Archer.
Skal få østfoldinger på 18 toppturer i eget fylke – den laveste toppen er 54 meter høy
Når Den Norske Turistforening (DNT) skal markere 150 år i år, er østfoldvrien en topptur i hver kommune. Lokkematen er en Hasle-kano.
Les mer om Hasle-kano.
Bulldozer lavest på Selneselv-bru
Det kom inn seks anbud på den nye brua over Selneselv nord for Sortland. Bulldoser Maskinlag Entreprenør AS leverte det laveste anbudet. Det var i slutten av februar at Statens vegvesen meldte om veiprosjektet. Fristen for anbud var 14. mars.
Ikke siden krigen har så få mistet livet på norske veier
I januar, februar og mars har 16 personer mistet livet i trafikken Norge - det laveste tallet på over 70 år. I 2017 omkom 107 i trafikken, noe som var det laveste tallet på over 70 år når hele året er medberegnet.
Les mer om Norge.
Rekordlave dødstall i trafikken
To omkom på norske veier i mars. 16 har mistet livet i årets tre første måneder. Begge er rekordlave tall. - Dette er de laveste tallene vi har hatt etter et første kvartal siden vi startet å lage skikkelig statistikk.
Et trist parti: - Så dårlig mat lager de aller færreste hjemme i 2018
Det foregår en degentrifisering av vestkanten. Caf Sjakk Matt får Lunsjguidens hittill laveste score.
Rekordfå dødelige ulykker på norske veier
I løpet av årets tre første måneder har 16 personer mistet livet i Norge. Det er ifølge Statens vegvesen det laveste antallet på over 70 år.
Les mer om Norge.
Rekordlavt antall drepte på norske veier
I løpet av årets tre første måneder har 16 personer mistet livet i trafikken. Det er ifølge Statens vegvesen det laveste antallet på over 70 år.
Rekordfå dødelige ulykker på norske veier
I løpet av årets tre første måneder har 16 personer mistet livet i Norge. Det er ifølge Statens vegvesen det laveste antallet på over 70 år.
Les mer om Norge.