Leder

Fotballryktene: – Liverpool nær ny signering

Mens Manchester United leder an i kampen om brasiliansk angriper. Få dagens rykter her!

Foreningen Norden Ringerike på kirkebesøk

30 medlemmer i Foreningen Norden Ringerike besøkte nye Hønefoss kirke, 12. april. Foreningens leder, Lena Ros Mathiasdottior, ønsket vel møtt. Kantor Stein Sødal spilte orgelkomposisjoner fra hver av de nordiske landene.
Sliter med å finne dyrefr
Mange bønder sliter med å finne fr til dyrene, skriver Nationen. Årsaken er dårlige avlinger i fjor. Det får konsekvenser for frbeholdningen i år. Det gjelder også for bøndene i Buskerud, sier leder av Buskerud bondelag, Egil Christopher Hoen.
Mener fiskerinæringa har mye å lære
Plastreira på fuglefjellet på Runde har gjort stort inntrykk på mange. I reira ligger det rester etter garn og annet avfall som forskere tror stammer fra fiskeri og andre næringer til havs og på land. Leder for maritimt arbeid i Bellona, Sigurd Enge sier fiskerinæringa har mye å lære av offshorenæringa når det gjelder å håndtere plastavfall. – Den systematikken vi har jobba med i offshorenæringen, har vi mye å hente på i fiskerinæringen, sier Enge.
Les mer om Bellona, Enge, Runde og Sigurd Enge.

Johaug mer populær etter dopingdommen - klar med ny sponsor

- Men hun har fått seg en knekk i utlandet, sier leder av nytt sport- og marketingbyrå.
Dette skriver HA om i dag
En lokal leder fikk tre millioner i lojalitetsbonus. Når blir gata der du bor kostet? Møt Hamars byuvikler. Stor artikkel om mangeårig HamKam-helt John Hansen blir det også. Test av øl, mat og vin blir det også.
Ja til enklere hverdag – ikke fjern 350-kronersgrensen
LEDER: I fire år har det vært litt lettere for norske forbrukere å handle på nett fra utlandet. Politikken har virket såpass godt at politikerne har fått panikk.
Utdanning er viktigere for kvinnelige ledere
Mens menn jobber lange dager, drar kvinnene fordeler av høy utdanning når de skal stige i gradene som leder. Menn og kvinner klatrer på karrierestigen på ulikt vis, viser en ny norsk studie.
Her graver de i Vågen
Omfattende arbeid pågår midt ute i Vågen. - Vi er godt synlig når vi står med breisiden til på den måten, sier Tommy Solheim, som er daglig leder i undervannsentreprenør-bedriften med samme navn som sjefen.
Les mer om Tommy Solheim og Vågen.
Rekordsalg for Sørøysocken: Snart tomt for helgepass
Vel tre måneder for festen braker løs, er Sørøyrocken snart utsolgt for helgepass. - Det viser at folk vil ha totalopplevelsen med god musikk, lokale opplevelser og den unike stemningen du faktisk må til Sørvær for å finne, sier en stolt daglig leder Ken A. Brox.
– Penger vi ikke har
Studenter i Agder bør få tilbud om å kjøpe et årskort for kollektivtransport, mener daglig leder Kai Steffen Østensen for Studentorganisasjonen i Agder. Flere store byer har innført et slikt tilbud, og gir studenter en rabatt på nærmere 1000 kroner.
Positiv til nasjonalt akvarium
Arbeiderparti-leder Jonas Gahr Støre sier han har sans for forslaget om å få på plass et nasjonalt akvarium. På Sunnmøre jobber politikerne for at Atlanterhavsparken i Ålesund skal får en nasjonal status. I går var Støre på omvisning i Atlanterhavsparken i forbindelse med at han deltar på North West konferansen i Ålesund. Han kom ikke med noen løfter, men er svært positiv til tanken om et nasjonalt akvarium.
Svolvær og Kabelvåg gjør seg «ready to rumble» i storshowet «Action Music Night»
Det er første gang Svolvær og Kabelvåg musikkforeninger går sammen om et så stort prosjekt. Det kan leder i Svolvær musikkforening, Sissel Pedersen fortelle.
Birken-leder overrasket etter kåring: – Det er stas
Nå håper sjefen at rennet blir enda større.
Ap og SV går sammen om pensjonsløft
Partene i lønnsoppgjøret greide ikke å gi deltidsarbeidere og lavtlønte rett til pensjon. Nå foreslår Ap-leder Jonas Gahr Støre og SV-leder Audun Lysbakken å endre loven for å sikre dem pensjon.
Birken-leder tatt på sengen etter kåring: – Det er stas
Nå håper sjefen at rennet blir enda større.
Løvvik reagerer på «useriøse påstander i kultur-rapporten
– Dette er intet mindre enn tøv, sier tidligere KUF-leder Gunnar Johan Løvvik om påstanden om «avtaler som ikke tåler dagens lys.
Ingen vår i Cuba
Den gamle garde har utpekt en leder som de stoler på vil forvalte den revolusjonære arven.
Les mer om Cuba.
Bergenserne svikter Brann: – Det er veldig forunderlig
Brann har aldri hatt en bedre seriestart, men publikum uteblir. – Det er veldig forunderlig, sier Branns kommersielle leder, som nå vurderer å nedjustere Branns budsjett.
Les mer om Brann.
Åpent brev til Arbeiderparti-leder Jonas Gahr Støre
Eirik Skarland har sendt åpent brev til Jonas Gahr Støre. Les det her.
270 fartsbøter og 19 førerkortbeslag på ett døgn: – Overraskende høye tall
– Overraskende høye tall, sier UP-leder etter onsdagens fartskontroller på Østlandet.
Les mer om UP-leder og Østlandet.
Iversens menn sjokkerer Rosenborg
Steffen Iversens Trygg/Lade leder 2-1 over Rosenborg til pause i cupens 1.runde.
Les mer om Rosenborg.
Bodø/Glimt leder til pause
Bodø/Glimt leder 2-0 til pause mot Melbo IL. Trond Olsen satte bortelagets første mål før Jens Petter Hauge fikk muligheten fra straffemerket like før pause.
Les mer om Melbo IL.
270 fartsbøter og 19 førerkortbeslag på ett døgn: – Overraskende høye tall
– Overraskende høye tall, sier UP-leder etter onsdagens fartskontroller på Østlandet.
Les mer om UP-leder og Østlandet.
270 fartsbøter og 19 førerkortbeslag på ett døgn: – Overraskende høye tall
– Overraskende høye tall, sier UP-leder etter onsdagens fartskontroller på Østlandet.
Les mer om UP-leder og Østlandet.