Leif einar lothe

Dette puppebildet får Fjorden Cowboys-kona til å klikke

Det uvitende kona hadde ingen anelse om hva mannen hennes drev med. Fjorden Cowboys handler om bestekompisene Leif Einar Lothepus Lothe og Joar Førde som arbeider beinhardt i hasardiøse omgivelser for å kunne leve enda hardere når de har fri.

Kanonstart for cowboyene

Onsdag var det premiere på den andre sesongen av dokumentarserien Fjorden Cowboys med Leif Einar Lothe og Joar Førde. Sesongpremieren ble sett av 112.000 på TV 2 Zebra onsdag, skriver kampanje.com.
En gavepakke til fansen
Sesong to av dokumentarserien Fjorden Cowboys med Leif Einar Lothe og Joar Førde har premiere på TV2 Zebra onsdag. Fjorden Cowboys er fortsatt god humor, og en hyllest til hardingen, Hardanger og hardt arbeid.
– Forstår ikke hvorfor jeg er her
Leif Einar Lothe stilte på herremiddagen i bunadsvest og dongeribukse.
Les mer om Forstår.

Fjorden Cowboys fortsetter

Får to nye sesonger på TV 2 Zebra. - Ståkuk og kampesjø! Det blir mer! er filmskapernes reaksjon. Joar Førde og Leif Einar Lothe, alias Lothepus, fortsetter på TV 2 Zebra. Regissør Hildegunn Wærness seiler med videre, men bare som konsulent .
Les mer om Leif Einar Lothe og Zebra.
Testosteronbombe
Dokumentarserien Fjorden Cowboys har premiere på TV2 Zebra i kveld. COWBOYER. Leif Einar Lothe og Joar Førde har hovedrollene i dokumentarserien Fjorden Cowboys som har premiere på TV2 Zebra i kveld.
Les mer om Joar Førde.