Leilighet

Sovnet fra pizzasteking

Nødetatene rykket ut etter melding om røykutvikling fra en leilighet på Lahellemoen i Fredrikstad. En beboer hadde sovnet med pizza i ovnen. Personen fikk hjelp fra helsepersonelle etter å ha pustet inn noe røyk.
Les mer om Fredrikstad og Lahellemoen.

Telys forårsaket røykutvikling

Politiet i Innlandet mener det var uforsiktig bruk av telys som forårsaket røykutvikling i en leilighet i Gjøvik søndag morgen. Det oppstod ingen store skader i leiligheten, men politiet oppretter sak.
Les mer om Gjøvik og Innlandet.
Røykutvikling i Gjøvik
Politiet i Innlandet melder på Twitter søndag morgen at det er meldt om røykutvikling i en leilighet i Gjøvik. Alle personer skal være ute av leiligheten. Det skal være en del røyk, men politiet har ikke observert åpen ild.
Les mer om Gjøvik, Innlandet og Twitter.
En person omkom i brann i Østfold
En person er bekreftet omkommet etter en brann i en leilighet i Lisleby i Fredrikstad natt til søndag.
Les mer om Fredrikstad, Lisleby og Østfold.

En omkom i brann i Østfold

En person er bekreftet omkommet etter en brann i en leilighet i Lisleby i Fredrikstad natt til søndag. Sju personer er kjørt til legevakt for oppfølging.
Les mer om Fredrikstad, Lisleby og Østfold.
Flere pågrepet etter knivstikking i Alta
En mann i 30-årene ble knivstukket i en leilighet i Alta lørdag morgen. Flere personer ble pågrepet av politiet.
Les mer om Alta.
n person død i brann i leilighet i Fredrikstad
n person er bekreftet omkommet etter brann i en leilighet i Fredrikstad natt til søndag.
Les mer om Fredrikstad.
Omkom i brann i Fredrikstad
En person er bekreftet omkommet etter en brann i en leilighet på Lisleby i Fredrikstad. Sju personer er sendt til legevakt for sjekk. Politiet fikk melding om brannen like etter klokken 04 natt til søndag.
Les mer om Fredrikstad og Lisleby.
– Vi har sviktet dem
Fredag kveld var mer enn hundre personer fra det eritreiske miljøet i Oslo samlet til minnestund etter at tre kvinner ble funnet døde i en leilighet på Romsås sist torsdag.
Les mer om Oslo.
Holdt minnestund for de døde kvinnene på Romsås
Familie og venner samlet seg fredag til en minnestund for de tre kvinnene som i forrige uke ble funnet døde i en leilighet på Romsås.
- De leter etter leilighet sammen
Stjerneparet skal ha planer om å bli samboere i New York.
Les mer om New York.
Kjente de tre avdøde kvinnene: – Vi prøvde å hjelpe
De tre kvinnene som ble funnet døde i en leilighet på Romsås levde nesten uten kontakt med omverden, forteller to av dem som trolig var de siste som så kvinnene i live.
Trippel-dødsfallet: Familien fikk ikke kontakt
Politiet vet fortsatt ikke hva som skjedde med tre kvinnene som ble funnet døde i en leilighet på Romsås. Naboer, familie og venner sier de isolerte seg.
Fire albanere dømt: Hadde 58 kilo amfetamin i kjøleskapet og 25.000 MDMA-tabletter på badet
En tilfeldig utlendingskontroll førte politiet til et kjøleskap fylt opp med amfetamin i en leilighet i Bygdøy all. Fire menn fra Albania er nå dømt i tingretten til mellom ti og elleve og et halvt år i fengsel.
Les mer om Albania og Bygdøy.
Mor og døtre lå døde i flere måneder før de ble funnet: - Hva kan ha skjedd?
Tre kvinner ble funnet døde i en Oslo-leilighet, uten spor etter noe mistenkelig. Nå jakter naboer, bydelen og politiet svar på det samme spørsmålet.
Les mer om Oslo-leilighet.
Mor og to voksne døtre lå døde i flere måneder: – De levde et isolert liv
ROMSÅS (VG) Forrige uke ble en kvinne i 60-årene og hennes to voksne døtre funnet døde i en leilighet i Oslo. Trolig har de ligget der siden sensommeren.
Les mer om Oslo.
Mor og to voksne døtre lå døde i flere måneder
ROMSÅS (VG) Forrige uke ble en kvinne i 60-årene og hennes to voksne døtre funnet døde i en leilighet i Oslo. Trolig har de ligget der siden sensommeren.
Les mer om Oslo.
Tre kvinner funnet døde: – Har ligget der siden sommeren
En mor og to voksne døtre, som ble funnet døde i en leilighet på Romsås i Oslo i forrige uke, har ligget døde siden i sommer. Politiet sier de levde svært isolert.
Les mer om Oslo.
Mor og to voksne døtre lå døde i flere måneder
Forrige uke ble en kvinne i 60-årene og hennes to voksne døtre funnet døde i en leilighet i Oslo. Trolig har de ligget der siden sensommeren.
Les mer om Oslo.
Ingen skadet i brann på Mortensrud
Nødetatene rykket ut til Bertramsjordet i Oslo. Det har brent i en leilighet. Brannen er slukket og det er ikke meldt om personskader.
Konradsen nektet å hjelpe til da lillebror ble RBK-klar: - Han må kjenne på følelsen av å være alene
I en alder av 21 år måtte Morten Konradsen kjøpe leilighet og bli kjent i Trondheim uten å få hjelp fra storebror. Grunnen forstår minstemann godt.
VG: Tre personer funnet døde i Oslo-leilighet
Funnet torsdag – politiet mistenker ikke noe kriminelt.
Les mer om Oslo-leilighet.
Brann i leilighet
Beboere i en leilighet på Gjøvik måtte evakuere boligen da det begynte å brenne i en vaskemaskin i ettermiddag. Brannvesenet fikk slokket brannen raskt, men det er såpass mye røyk i boligen at det er usikkert om leiligheten er beboelig.
Les mer om Gjøvik.
De avdøde er obdusert
De tre personene som ble funnet døde i en leilighet i Oslo natt til søndag, er obdusert. Obduksjonen bekrefter politiets antakelser om det ikke ligger noe kriminelt bak dødsfallene, skriver Aftenposten.
Les mer om Aftenposten og Oslo.