Leilighet

Enda flere leiligheter sender familiene vekk

Alle kan bo med en toåring i en 70-kvadrats leilighet langs Bybanen, men når familien og behovene blir større, er det ikke lenger mulig.
Les mer om Bybanen.
Eldre kvinne skadet i brann i Bærum
En eldre kvinne ble skadet i en brann i Oksenøyveien i Bærum natt til torsdag. To personer fikk i seg røyk da de tok seg inn i kvinnens leilighet, og forsøkte å redde henne ut.
Les mer om Bærum og Oksenøyveien.
Til sykehus med brannskader
En person er kjørt til sykehus med alvorlige brannskader, etter at en leilighet på Frogner i Oslo sto i full fyr. Brannen er nå slukket, og brannvesenet driver etterslukking på stedet. 16 beboere ble evakuert som følge av brannen.
Les mer om Frogner og Oslo.

Full fyr i leilighet i Oslo. Minst n skadd

Det er registrert 24 beboere på adressen.
Les mer om Oslo.
Leilighet overtent – n skadet
Nødetatene har rykket ut til Elisenbergveien i Oslo, hvor det brenner i en leilighet. Politiet sier til NRK at n person er skadet, muligens to. Politiet er i gang med å evakuere de 24 beboerne som er registrert på adressen.
Les mer om Elisenbergveien, NRK og Oslo.
Fikk moderate skader i brann
En eldre kvinne ble i natt sendt til sykehus med det politiet beskrev som alvorlige røyk- og brannskader, etter en brann i en leilighet i Bærum. Torsdag morgen beskriver Ullevål sykehus kvinnens skader som moderate.
Les mer om Bærum og Ullevål.
«Elises boligjakt, episode 9: Hva er egentlig et godt boligkjøp?
Er det uklokt å kjøpe leilighet i første etasje? Det blir tema i dagens podkast.
Fant hasj etter støyklage
Politiet fikk i natt inn klage på støy fra en leilighet i Bodø. Det var fire personer til stede i leiligheten, og alle mistenkes for brudd på narkotikalovgivningen etter beslag av mindre mengder hasj. De fire ble avhørt på stedet.
Les mer om Bodø.
Feriedrøm på Mallorca
Alltid populære Mallorca byr både på eksklusive ferieleiligheter og tradisjonelle mallorcanske eiendommer. Du får også en liten nøktern leilighet for millionen.
Les mer om Mallorca.
Kommunen kan gjøre lite med hyblifiseringen(pluss)
Dersom en huseier vil bygge om en leilighet til bokollektiv, har kommunen få muligheter til å stoppe det.
Statsadvokat vil ha drapsdom
Statsadvokaten anker dommen mot en 39 år gammel mann som før jul ble dømt til syv års fengsel etter knivstikking i Moss. Det melder Moss Avis. Mannen ble ikke dømt for drap, men for grov kroppsskade med døden til følge, etter en knivstikkingen i en leilighet i november i 2016. Offeret ble stukket i brystet, og døde på sykehus i Oslo. Statsadvokaten mener det dreide seg om at drap og at fengselsstraffen burde være fem år lengre.
Les mer om Oslo.
Maraton-sensasjonen sa nei til Skavlan og Lindmo
Interessen for Sondre Nordstad Moen har skutt i været etter de oppsiktsvekkende resultatene denne høsten. Nå øyner han endelig muligheten til å investere i en egen leilighet.
Maraton-sensasjonen er svært ettertraktet: Sa nei til Skavlan og Lindmo
Interessen for Sondre Nordstad Moen har skutt i været etter de oppsiktsvekkende resultatene denne høsten. Nå øyner han endelig muligheten til å investere i en egen leilighet.
Bergensere vil gjerne bo i sentrumsleilighet
Halvparten av bergenserne ville valgt en leilighet dersom de skulle kjøpt ny bolig, viser fersk undersøkelse.
Kuttet i fingeren – en person tatt
En person har fått et kutt i lillefingeren etter en krangel om penger i en leilighet på Voldsløkka, melder Oslo-politiet på Twitter i formiddag. Fornærmede ble ivaretatt av helsepersonell på stedet. En person ble anholdt i forbindelse med episoden.
Kuttet i hånden – en person anholdt
Politiet melder på Twitter søndag formiddag at en person ble kuttet i hånden med en spiss gjenstand i en leilighet på Voldsløkka i Oslo. Fornærmede blir ivaretatt av helsepersonell på stedet, og en person er anholdt i forbindelse med episoden.
Les mer om Oslo, Twitter og Voldsløkka.
Nedbrent bensinstasjon
En nedlagt bensinstasjon på Gardvik i nord-Odal ble totalskadd i brann i natt. Onsdag denne uka ble det gjort forsøk på å tenne på det samme bygget, opplyser politiet. Det var en leilighet i andre etasje av bensinstasjonen, men det bodde ingen i leiligheten.
Les mer om Gardvik.
Nedlagt bensinstasjon brant ned
En nedlagt bensinstasjon i Gardvik i Hedmark brant ned natt til fredag. Ifølge Glåmdalen ble det samme bygget forsøkt påtent natt til onsdag. Det er også en ubebodd leilighet i bygget som var helt overtent da brannvesenet kom til stedet.
Les mer om Gardvik og Hedmark.
En person omkom i brann i Oslo
En person omkom i en brann i en leilighet på Bestum i Oslo rundt midnatt natt til fredag. Alle nødetater rykket ut etter å ha fått melding om brann og mye røyk i leiligheten.
Les mer om Bestum og Oslo.
Person funnet død etter brann i leilighet i Oslo
n person ble torsdag kveld funnet livløs i en leilighet på Bestum i Oslo. Livet til vedkommende sto ikke til å redde.
Les mer om Bestum og Oslo.
Jente dømt for uriktig forklaring
En jente i tenårene er dømt for uriktig forklaring i forbindelse med en påstått voldtekt i Sandefjord i april 2017. Jenta forklarte først til politiet at hun hadde blitt voldtatt i en leilighet i sentrum, og hun navnga mannen, skriver sb.no.
Les mer om Sandefjord.
Fant stjålet bil
En politipatrulje fant en stjålet bil i Kongsberg sentrum i natt. To menn i 30-årene ble pågrepet i en leilighet rett i nærheten og sitter nå i arresten. Bilen var stjålet fra et verksted i byen natt til tirsdag.
Les mer om Kongsberg.
Julepynt opp i røyk
Brannvesenet i Risør rykket i går kveld ut til en leilighet etter at den automatiske brannalarmen gikk. Det viste seg at julepynt som var blitt lagt oppå en ovn hadde utløst alarmen. Brannvesenet luftet ut av leiligheten.
Les mer om Risør.
En alvorlig skadd i eksplosjon i Sverige
En person er sendt til sykehus med alvorlige skader etter en eksplosjon i en leilighet i Helsingborg i Sverige.
Les mer om Helsingborg og Sverige.