Lepsøyrevet

Kystvakta evakuerte tre personar

Tidleg søndag kveld fekk Kystvaktskipet Sortland inn Mayday-melding frå ein havarist som hadde grunnstøtt i Lepsøyrevet, skriv smp.no. - Det vart rapportert at det var tre personar om bord, og at ein av dei var lettare skadd, melder kystvak ta.

Fritidsbåt gikk på grunn

Redningsmannskap måtte rykke ut til Lepsøyrevet på Sunnmøre da en fritidsbåt gikk på grunn. Fritidsbåt gikk på grunn
Les mer om Lepsøyrevet og Sunnmøre.
Sjark i havsnød
Leter etter båt i havsnød ved Lepsøyrevet. Klokka 16.47 fikk Hovedredningssentralen for Sør Norge melding om en sjark som tar inn vann.
Tunnelane på Nordøyvegen får høg teknisk standard
- Vi har ikkje fira på tryggleiken i tunnelane på Nordøyvegen. Ingen i Statens vegvesen hadde gått med på det. Samband: Nordøyvegen skal ha bru over Lepsøyrevet og tre undersjøiske tunnelar mellom øyane.
Les mer om Lepsøyrevet og Nordøyvegen.

– Nå blir alt så mye lettere

Fra og med i kveld er det trygg sjøfart over Lepsøyrevet.
Les mer om Lepsøyrevet.
Krasja i sjømerke
Sjømerket skulle gjere det tryggare for båtane å segle over Lepsøyrevet i Haram på Sunnmøre, men i staden krasja ein lastebåt rett inn i den eine betongsøyla. I dag vart skadane inspisert.
Les mer om Haram, Lepsøyrevet og Sunnmøre.
Splitter nytt sjømerke rent i senk
Frakteskute gikk rett på et av de nye sjømerkene ved Lepsøyrevet. Allan Eikrem Mobil: 95865502 Tidligere denne uken var de nye sjømerkene ved Lepsøyrevet på plass.
Les mer om Lepsøyrevet og Tidligere.
Lepsøyrevet er oppmerkt
Denne veka vert skipsleia over Lepsøyrevet oppmerkt. Kvart av dei åtte nye sjømerka veg 430 tonn, opplyser Kystverket.
Les mer om Kystverket og Lepsøyrevet.
I havsnød ved Lepsøyrevet
Marius Rosbach Mobil: 90736774 En båtfører måtte få bistand etter at det begynte å ryke fra motorrommet da han befant seg ved Lepsøyrevet i Haram tidlig søndag. Den 32 fot lange båten
Les mer om Haram og Lepsøyrevet.
Promille og feilnavigasjon
Politiet henlegger sak etter båtulykke på Lepsøyrevet. Stig Vågnes Mobil: 984 66 300 Statsadvokaten har besluttet å henlegge saken etter båtulykken på Lepsøyrevet 30. september i år,
Båtforlis blir ikkje straffesak
Statsadvokaten har bestemt seg for å legge vekk saka etter båtulykka på Lepsøyrevet i Haram 30. september. Tre personar omkom i forliset.
Les mer om Haram og Lepsøyrevet.
- Forlisstedet burde vært merket
For 20 år siden sto det et advarselsmerke i Lepsøyrevet. Det ble aldri satt opp igjen etter en orkan. Stedet hvor en fritidsbåt gikk på grunn, nord for Ålesund på fredag, ligger utenfor
Les mer om Lepsøyrevet og Ålesund.
Dødsforliset i Haram: - Hadde ikke informasjon om personskade
Slik forklarer Hovedredninsgsentralen hvorfor det tok 23 minutter fra nødmeldingen kom til AMK ble varslet om det fatale forliset ved Lepsøyrevet.
- Viktig med tidleg oppfølging
- Det er viktig å stille opp for dei pårørande, seier Haram-ordførar Bjørn Sandnes. Han har vore leiar i krisegruppa etter båtulukka på Lepsøyrevet fredag kveld.
Les mer om Lepsøyrevet.
Varsling vart 23 minutt forsinka
AMK sentralen i Ålesund fekk ikkje direkte melding om båtulykka ved Lepsøyrevet fredag kveld. Willy Haram Mobil: 92033911 Politiet fekk melding om ulykka ved Lepsøyrevet klokka 22.14
- AMK varslet 23 minutt etter politiet
P4 (Lillehammer): AMK ble først varslet om fritidsbåtulykka ved Lepsøyrevet i Haram fredag kveld 23. minutter etter politiet.
Les mer om Haram og Lepsøyrevet.
- Burde vore merka
Nabo til båtforliset ved Lepsøyrevet, Thomas Brusdal, er oppgitt over at staden der ulykka skjedde ikkje er merka. – Vi har sagt det gong etter gong. Det kjem ikkje til å skje noko her før det har skjedd ei ulykke.
Les mer om Lepsøyrevet.
Janne (37) omkom i ulykken
Tips meg Politiet frigir navnene på tre av personene som var ombord da en skjærgårdsjeep grunnstøtte ved Lepsøyrevet fredag. Janne Elise Jørgensen 37 år, fra Longva i Haram kommune,
- Traff umerket grunne
Vitner forteller at ulykkesbåten traff restene av det som har vært et sjømerke ved Lepsøyrevet. Naboer har fryktet grunnstøting lenge.
Les mer om Lepsøyrevet.
Ein person funnen omkomen
Laurdag ettermiddag er ein person funnen omkomen etter båtforliset i Haram. To personar er dermed stadfesta omkomne etter at ein fritidsbåt gjekk på grunn ved Lepsøyrevet seint fredag kveld.
Les mer om Haram og Lepsøyrevet.
Utvidar søket langs land
Ein vaksen og ein ungdom er sakna etter forliset ved Lepsøyrevet i Haram i går kveld. Ein person er stadfesta omkomen og tre er på sjukehus. Redningsmannskapa utvidar no søket langs land.
Les mer om Haram og Lepsøyrevet.
To savnet etter småbåtforlis
Tips meg @AlexanderWinger n person så langt bekreftet omkommet etter at fritidsbåt på 23 gikk på grunn på Lepsøyrevet nord for Ålesund fredag kveld. Seks personer var trolig om bord.
Les mer om Lepsøyrevet og Ålesund.
En omkommet og to savnet etter småbåtforlis
En person er omkommet og to savnet etter at en fritidsbåt gikk på grunn på Lepsøyrevet ved Haram nord for Ålesund fredag kveld. Et stort søk pågikk natt til lørdag i området.
Les mer om Haram, Lepsøyrevet og Ålesund.
En omkommet og to savnet etter småbåtforlis
En person er omkommet og to savnet etter at en fritidsbåt gikk på grunn på Lepsøyrevet ved Haram nord for Ålesund fredag kveld. Et stort søk pågikk natt til lørdag i området.
Les mer om Haram, Lepsøyrevet og Ålesund.
En omkommet og to savnet etter at båt gikk på grunn
23 fots fritidsbåt gikk på grunn fredag kveld ved Lepsøyrevet ved Ålesund.
Les mer om Lepsøyrevet og Ålesund.