Leter

En «snap av hybelen siste livstegn fra savnede Ommund

Et bilde av hybelen er det siste livstegnet familien til Ommund Veim Eikje fra Tysvær har fått. Ommunds far er i Frankrike og leter etter sønnen.

En «snap av hybelen siste livstegn fra savnede Ommund

Et bilde av hybelen er det siste livstegnet familien til Ommund Veim Eikje fra Tysvær har fått. Ommunds far er i Frankrike og leter etter sønnen.
Fortsatt togtrøbbel ved Kløfta
BaneNOR leter fortsatt etter årsaken til at trafikklysene på Langeland overfor Kløfta ikke virker. Det gjør at alle flytog som ikke stopper på Lillestrøm er innstilt, de øvrige går. På Hovedbanen er det buss mellom Jessheim og Kløfta
Leter etter kikker i Mandal
I Mandal har flere naboer patruljert området ved Frøysland etter å ha blitt terrorisert av en mann. Han skal ha tatt seg inn i hus og dunket på dører og vinduer om natten. Politiet bekrefter overfor Lindesnes at saken er henlagt.
Les mer om Frøysland og Mandal.

Leter etter overlevende i ruinene – over 200 personer bekreftet døde

Redningsarbeidere og frivillige jobber på spreng med å lete etter overlevende i de mange jordskjelvrammede bygningsruinene i Mexico.
Les mer om Mexico.
Navnet er frigitt på savnet i Frankrike
Både fransk og norsk politi leter etter Ommund Veim Eikje fra Tysvær som er meldt savnet i Frankrike.
Leter etter mann i Gol
Politiet leter etter en 86 år gammel mann i Gol sentrum. Mannen er 196 centimeter høy, har grått hår og er iført mørkeblå boblejakke, grå bukser og svarte sko.
Les mer om Gol.
Stor leteaksjon etter savnet mann (19)
Politiet ønsker tips om en ung mann (19) som har vært savnet siden natt til lørdag. Da var han på fest på Hasseløy i Haugesund. Store mannskaper leter etter 19-åringen.
Les mer om Hasseløy og Haugesund.
Leter etter savnet kvinne langs Steinkjerelva
Politiet har satt i gang leteaksjon etter ei kvinne i 50-årene.
Les mer om Steinkjerelva.
Leter etter våpen etter skyting i Bodø
Politiet i Bodø leter etter våpenet som ble brukt til å skyte i et boligfelt i Mørkved i byen natt til søndag. En mann er pågrepet i forbindelse med skytingen.
Les mer om Bodø og Mørkved.
Løp inn i T-banetunnel
En mann som ville unndra seg kontroll fra politiet på Grønland T-banestasjon i Oslo løp inn i tunnelen retning Tøyen. Politiet leter fortsatt etter mannen, og T-banen går med redusert hastighet mens dette pågår, skriver VG.
Væpnet ran i butikk i Oslo
En gjerningsperson ranet en butikk i Oslo med kniv. Ingen skal være skadet. Politiet leter etter mistenkt, skriver operasjonssentralen i Oslo på Twitter. Klokken 00:41 melder politiet at de har pågrepet en person i forbindelse med ranet.
Les mer om Oslo og Twitter.
Leter etter våpen etter skyting i Bodø
En mann i 40-årene er pågrepet etter en skyteepisode i Bodø i natt.
Les mer om Bodø.
Flere kumlokk fjernet i Skien - barn holdt på å falle i en av dem
Politiet leter etter en gjerningsmann etter at sju kumlokk har blitt fjernet i Skien. Et fire år gammelt barn var nær ved å falle i en åpen kum.
Les mer om Skien.
Mann alvorlig skadet etter knivstikking i Oslo
En mann er stukket med kniv i en leilighet ved Vulkan-området i Oslo. Politiet leter etter gjerningsmannen.
Les mer om Oslo og Vulkan-området.
Kvinne (70) savnet i Sandnes
Politiet i Stavanger leter etter en 70 år gammel dame, som er savnet fra en institusjon på Ganddal i Sandnes. Hun har på seg mørke klær, kjole og sandaler.
Les mer om Ganddal og Stavanger.
Leter etter seks år gammel gutt
En seks år gammel gutt har vært savnet siden klokka 16.00 i Sandefjord. Politiet søker etter gutten med flere patruljer og en hundepatrulje. Frivillige fra Røde Kors, Norsk folkehjelp og Norske redningshunder er på vei for å bistå, skriver Politiet i Vestfold på Twitter.
Leter etter mann i 60-årene
Politiet i Røyken har startet søket etter en dement mann i 60-årene. Mannen har vært savnet siden i morges. Mannen er blond. er iført olabukse og beige jakke.
Les mer om Røyken.
Beskrivelse på savnet mann
Den savnede mannen som man leter etter på Harestua er i 60-årene, 198 cm høy, mørkt/grått hår og med mye skjegg. Han var iført gulbrun jakke og hvit t-skjorte. Mannen kommer fra Romerike.
Les mer om Harestua og Romerike.
Leteaksjon på Harestua
Politiet leter etter en mann på Harestua natt til tirsdag etter at bilen hans ble funnet øst for Harestuvatnet. Mannen er savnet fra Romerike. Frivillige letemannskaper bistår i søket.
Mann savnet i Kongsvinger
Politiet i Kongsvinger leter etter en 84 år gammel mann som har vært savnet siden i går kveld. Mannen ble sist sett ved Lundersæter kirke søndag kveld. Han kjører en hvit Skoda Octavia med kjennetegn EYU124.
Ble tatt med til skogs
Politiet leter etter en gutt på 17 som stakk fra en bil ved Skjetten senter. Han mistenkes for å ha truet en 18-åring inn i bilen i Nannestad, og kjørt ham til skogs og slått ham. – De tilhører et belastet miljø, sier Terje Skaftnes i politiet.
Les mer om Nannestad og Skjetten.
Furuset: Leter etter vindusknuser
Politiet leter med hunder etter den eller de som knuste ei rute på Furuset Skole.
Les mer om Furuset Skole.
Brannvesenet leter etter antatt trafikkulykke i Sirdal
Brannvesenet rykket ut til en antatt trafikkulykke i Sirdal fredag kveld klokka 23.47.
Les mer om Sirdal.