Leter

Savnet ubåt tom for luft i dag

Det er funnet et objekt på havbunnen i området der man leter etter den argentinske ubåten «ARA San Juan.

Politiet leter etter jente på 10 år

Politiet ettersøker en 10 år gammel jente som ikke møtte på skolen i dag tidlig. Det er ikke meldt inn observasjoner av jenta etter dette. Jenta går på Ammerud skole i Oslo. Det var foreldrene som varslet politiet.
Les mer om Ammerud og Oslo.
Politiet søker etter jente på 10 år
Politiet leter etter en 10 år gammel jente som ikke møtte på skolen i dag tidlig. Det er ikke meldt inn observasjoner av jenta etter dette. Jenta går på Ammerud skole i Oslo. Det var foreldrene som varslet politiet.
Les mer om Ammerud og Oslo.
Leter etter eier
En katt er død grunnet påkjørsel. Den ble truffet i nærheten av Sortland kirke natt til i dag. Politiet har tatt vare på den. Eier bes kontakte politiet på 02800.
Les mer om Sortland.

Leteaksjon etter 7-åring

Det er satt i gang en leteaksjon etter en syv år gammel gutt som ikke har kommet hjem fra skolen i Askim. – Han gikk fra skolen i 16-tiden, og 19.30 fikk vi melding om at han var savnet. Det er ikke mistanke om noe straffbart, men leter etter ham med blant annet hunder nå, sier operasjonsleder Finn Håvard Aas i Follo-politiet.
Les mer om Askim og Follo-politiet.
Tyskland leter fortsatt forgjeves etter ny regjering
Angela Merkels tid som politisk leder kan ende med mislykkede forhandlinger eller nyvalg.
Leter etter brannårsaken
Politiet fortsetter i dag etterforksningen for å finne årsaken til brannen fredag på Metallco Aluminium på Eina i Vestre Toten der to ansatte omkom. Leder i etterforskingsseksjonen hos politiet i Gjøvik, Siv Opsahl sier det blir en vanskelig oppgave, men at politiet vil bruke den tida som trengs. I morgen vil KRIPOS bistå etterforskingen.
Politiet leter etter person som kan være alvorlig skadet på Lade
Politiet har sendt ut melding til beboere på Lade i Trondheim om at de leter etter en person som kan være alvorlig skadet.
Les mer om Lade og Trondheim.
Leteaksjon etter 10-åring i Larvik
Politiet i Vestfold leter etter en 10-åring, som ble meldt savnet fra hjemmet sitt like over kl. 01 i natt. Leteaksjon er satt i gang med helikopter, redningshunder, politi og mannskaper, opplyser operasjonsleder Anne Meyer til NRK.
Les mer om Anne Meyer, Larvik, NRK og Vestfold.
Nå kan du melde deg på Idol 2018
TV 2 leter nok en gang etter Norges nye superstjerne.
Les mer om Idol.
Flere fortsatt savnet i Aten etter at 16 omkom i flom
Mens regnet pøser ned i Aten, leter redningsmannskap etter seks savnede personer.
Les mer om Aten.
Leter etter polsk mann
Politi og frivillige letemannskaper leter nå etter en polsk mann i 40 årene som er saknet fra sin bopel i Romedal i Stange i løpet av natten. Mannen er ca 170 cm høy, slank, har blå boblejakke, mørk bukse og hvit lue. Tips til 02800.
Les mer om Romedal og Stange.
De nekter å innrømme skyld. Nå lukkes bakdøra til vinter-OL for Russland
Mens IOC leter etter siste mulighet for å få med Russland i vinter-OL, ødelegger WADA for den politiske planen.
Les mer om Russland.
Mann med kniv på Holmlia
En mann er sett med kniv på Ravnkroken i Oslo. Politiet fikk flere meldinger klokken 07.30, om en mann som var observert med kniv. Mannen skal virke ustabil, men har ikke truet noen. Flere patruljer er på stedet og leter etter personen.
Les mer om Holmlia, Oslo og Ravnkroken.
Seriemorder har drept igjen
Politiet i Tampa tror samme mann har drept fire personer i samme nabolag i løpet av fem uker. Store politistyrker leter etter mannen, som er fanget på flere overvåkningsvideoer.
Les mer om Tampa.
Vurderer å trappe opp letingen
Politiet leter etter en ni år gammel gutt som er meldt savnet fra Hokksund. Bussen har trolig gått av bussen på feil sted, men det er uklart hvilken buss gutten har tatt og hvor han har gått av. Politiet vurderer nå å trappe opp leteaksjonen.
Les mer om Hokksund.
– Verden har for mye olje
Et sentralt argument for miljøorganisasjonene er at verden har større oljeressurser enn vi kan bruke opp, uten at det fører til alvorlige konsekvense for miljøet. – Vi leter etter mer olje, selv om det er funnet for mye, sier Cathrine Hambro.
Les mer om Cathrine Hambro og Verden.
–Verden har for mye olje
Et sentralt agrument for miljøorganisasjonene er at verden har større oljeressurse enn vi kan bruke opp uten at det fører til alvorlige konsekvense for miljøet. – Vi leter etter mer olje, selvom det er funnet for mye, sier Cathrine Hambro.
Les mer om Cathrine Hambro.
Leter fortsatt etter savnet mann
Politiet skal i dag gjøre videre undersøkelser etter at en 50 år gammel mann ble meldt savnet i Tønsberg i går. Mannen ble meldt savnet på ettermiddagen, og politiet har i natt lett etter en bil. Operasjonsleder Roger Aaser sier til NRK at det aktive søket er avsluttet, men at saken etterforskes videre.
Les mer om NRK og Tønsberg.
Leter etter savnet mann i Vestfold
Politiet i Vestfold leter etter en 50 år gammel mann fra Tønsberg, som har vært savnet siden mandag ettermiddag. I forbindelse med søket, ser politiet etter en hvit Mazda CX-5 med firmalogo med registreringsnummer LS85003.
Les mer om Mazda CX-5, Tønsberg og Vestfold.
Leter etter savnet turgåer i 70-årene
Politiet har satt i gang en leteaksjon etter en turgåer i området ved Leksdal statsallmenning i Stjørdal.
Les mer om Leksdal og Stjørdal.
Hund skadet av toget
Politiet leter etter en hund som ble påkjørt av toget på Østre linje, et sted mellom Tomter i Hobøl og Skotbu i Ski. Hunden er skadet men ikke lokalisert, opplyser politiet.
Les mer om Hobøl, Ski, Skotbu, Tomter og Østre.
Drosjesjåfør ranet i Oslo
En drosjesjåfør er ranet på Apaløkka i Oslo. Politiet skriver på Twitter at de leter etter gjerningspersoner i området. Ranerne skal ha fått med seg penger.
Les mer om Apaløkka, Oslo og Twitter.
Leter etter våpen etter skytedrama i Sarpsborg
Politiet har pågrepet en person etter at det ble avfyrt minst ett skudd mot et hus i Sarpsborg fredag kveld. Skytevåpenet er ikke funnet.
Les mer om Sarpsborg.
Vekter slått under innbrudd
Politiet leter etter gjerningspersoner etter innbrudd i barnehage i Lørenskog.
Les mer om Lørenskog.