Lier

Kjørte av veien

En 19 år gammel mann er siktet for kjøring i beruset tilstand på Ringeriksveien i Lier, melder politiet. Ifølge politiet kjørte mannen ut av veien og i grøfta da de ville stanse ham.
Les mer om Lier og Ringeriksveien.

Unik tannklinikk i Lier

I Lier er det åpnet en felles tannklinikk for Lierbyen og Tranby. Klinikken får et team som jobber spesielt med pasienter som har opplevd tortur, overgrep eller har tannlegeskrekk og blir det eneste av sitt slag i Buskerud.
Les mer om Buskerud, Lier, Lierbyen og Tranby.
Sendte skianleggssaken i retur
Formannskapet i Lier har sendt saken om interkommunalt helårs skianlegg i Leirdalen i retur til rådmannen, skriver Lierposten. Politikerne fant ut på møtet i går at det ikke gikk frem hvem intensjonsavtalen skulle inngås med.
Les mer om Leirdalen, Lier og Lierposten.
Første tannklinikk med spesialteam
I Lier er det åpnet en felles tannklinikk for Lierbyen og Tranby. Klinikken får et team som skal jobbe spesielt med pasienter som har opplevd tortur, overgrep eller har tannlegeskrekk og blir det eneste av sitt slag i Buskerud.
Les mer om Buskerud, Lierbyen og Tranby.

Innrømmet drap på moren – slipper trolig soning i fengsel

Politiet mener en mann i 30-årene må dømmes til overføring til tvungent psykisk helsevern etter drapet på moren (64) i Lier i Buskerud i fjor.
Les mer om Buskerud og Lier.
Innrømmet å ha drept sin egen mor (64). Slipper trolig å sone i fengsel
Politiet mener en mann i 30-årene må dømmes til overføring til tvungent psykisk helsevern etter drapet på moren (64) i Lier Buskerud i fjor.
Les mer om Lier Buskerud.
Fartskontroll i Lier
Politiet har i kveld holdt fartskontroll i Tuverudveien i Lier. Ni personer fikk forenklet forelegg etter å ha kjørt for fort i 60-sonen, mens n person fikk førerkortet beslaglagt og ble anmeldt.
Les mer om Lier og Tuverudveien.
Lyskryss har låst seg
Politiet har fått melding om at lyskrysset på riksvei 23 ved Engersand i Lier har «låst seg. Dermed blir det kø i området. Vegtrafikksentralen er orientert om problemet.
Les mer om Engersand og Lier.
Slukket brann i campingvogn
Brannvesenet har så godt som slukket brannen i en campingvogn i Lier. Vestviken 110-sentral melder at de nå driver etterslukking på stedet.
Les mer om Lier.
Brann i campingvogn
Nødetatene er på vei til Brastadveien i Lier etter melding om røykutvikling i en campingvogn.
Les mer om Brastadveien og Lier.
Reagerer på «skittent lønns-utspill
Tor Morten Thorsen, leder av Herøya arbeiderforening (HAF), kaller lønnsutspillet fra Stein Lier-Hansen i Norsk industri for skittent.
Tatt på fersken
Tre personer er arrestert etter en episode på et byggevarehus i Lier. Mennene ble ifølge politiet tatt på fersken og forsøkte å unnslippe.
Les mer om Lier.
LO-Gerd slår tilbake mot lønnsnedgang, men varsler moderasjon
NHO-topp Stein Lier-Hansen får en klar melding fra LO-leder Gerd Kristiansen: – Det blir streik hvis det er reallønnsnedgang dere tilbyr.
NHO-topp krever at du går ned i lønn
Vi har Europas høyeste lønninger. Leder Stein Lier-Hansen i Norsk Industri sier fjorårets oppgjør, hvor de fleste tapte reallønn, derfor bør gjentas i år.
Les mer om Norsk Industri.
NHO-topp krever at du går ned i lønn
Vi har Europas høyeste lønninger. Leder Stein Lier-Hansen i Norsk Industri sier fjorårets oppgjør, hvor de fleste tapte reallønn, derfor bør gjentas i år.
Les mer om Norsk Industri.
Vil utvide SFO i Lier
Lier kommune vil se på muligheten for å utvide SFO-tilbudet til å også gjelde romjulsuken og påskeuken. Rådmannen foreslår at tilbudet legges til Hegg skole. Forslaget behandles i kveldens møte i utvalget for grunnskole, barnehage og kultur.
Les mer om Hegg, Lier og SFO.
Rune Kjeldsen gjenvalgt
Buskerud SV holdt i helgen sitt årsmøte for 2017. Der ble Rune Kjeldsen fra Drammen gjenvalgt som leder av fylkeslaget, opplyser partiet i en pressemelding. Kathy Lie fra Lier ble også gjenvalgt som fylkespartiets nestleder.
Les mer om Drammen, Lier og Rune Kjeldsen.
Flere innbrudd i løpet av natta
Det er meldt om innbrudd i flere bedrifter i Gilhusbukta i Lier i løpet av natta, melder politiet. Foreløpig er det ikke kjent hva som er stjålet.
Les mer om Gilhusbukta og Lier.
Politiet: Ikke mistanke om noe kriminelt
LIER (NRK): Kvinnen ble funnet av en turgåer i Gjellebekkveien i Lier.
Les mer om Gjellebekkveien og Lier.
Kvinne funnet død utendørs på Tranby
LIER (NRK): Kvinnen ble funnet av en turgåer i Gjellebekkveien i Lier.
Les mer om Gjellebekkveien, Lier og Tranby.
Kvinne funnet død i Lier
En kvinne er funnet død av en turgåer i Lier, og teknikere fra politiet er på vei til stedet. – Vi kjenner ikke identitieten hennes, sier operasjonsleder Kjell Reidar Johansen i Sør-Øst politidistrikt til NRK.
Promillekontroll på riksvei 23
Politiet har hatt promillekontroll på riksvei 23 ved Amtmannsvingen i Lier og på riksvei 23 i Røyken. I alt 282 ble kontrollert, og ingen av dem blåste rødt.
Les mer om Amtmannsvingen, Lier og Røyken.
Melding om flammer på Gilhusodden
Brannvesenet har rykket ut etter å ha fått melding om flammer på Gilhusodden i Lier.
Les mer om Gilhusodden og Lier.
Mistet lappen i tunnel
UP har beslaglagt et førerkort i veiarbeidsområdet i Fosskolltunnelen på E18 i Lier. Føreren kjørte i 88 km/t i 50-sonen.
Les mer om E18, Fosskolltunnelen og Lier.
Arbeidsulykke Gilhus
Nødetatene rykket i formiddag ut til en arbeidsulykke i Gilhus i Lier. Ifølge politiet hadde en gaffeltruck veltet under rygging og føreren ble kastet ut av trucken. Føreren ble fraktet til sykehus for en sjekk. Det skal ikke være snakk om alvorlig personskade.
Les mer om Lier.