Lier

Mistenkt for ruskjøring

En mann ble i natt stanset, mistenkt for ruspåvirket kjøring på Kjellstad i Lier. Bilføreren ble stanset etter at han brøt vikeplikten foran politiet og i tillegg satt og fiklet med mobiltelefonen sin. Han ble fremstilt for legevakt for utvidet prøve. Mannen har ikke gyldig førerkort.
Les mer om Kjellstad og Lier.

Dannar nytt stor-konsern

Landets største anleggsgartnarfirma, Steen og Lund er kjøpt opp av BetonmastHæhre AS, selskapet som blei danna då Hæhre Isachsen Gruppen slo seg saman med Betonmast, skriv Drammens Tidende. Steen og Lund har 200 tilsette, og kontor blant anna i Lier og på Geilo. No blir dei ein del av eit stor-konsern med meir enn 2.300 tilsette og ein omsetnad på rundt ni milliardar kroner.
Innbrudd i Lier
I løpet av dagen har det vært et innbrudd i en bolig i Vestsideveien i Lier, melder politiet. Det er stjålet noen kontanter, og politiet har gjort undersøkelser på stedet.
Les mer om Lier og Vestsideveien.
Bil utfor veien ved Asdøljuvet
En bil kjørte av veien i Ringeriksveien i Lier i natt. Utforkjøringen skjedde ved Asdøljuvet. Ingen ble skadet. Ifølge politiet, skal det ha vært et dyr i veien som forårsaket uhellet.

Mann pågrepet i Lier

En mann som var etterlyst for soning av bøter, er pågrepet i Lier. Mannen er nå kjørt til Hof fengsel for soning, opplyser politiet.
Les mer om Hof og Lier.
11 fikk gebyr
Etter klager på parkering har politiet vært i Tunnelveien i Lier og skrevet ut 11 parkeringsgebyr.
Les mer om Lier og Tunnelveien.
Hadde for mange prikker
En mann i begynnelsen av 20-årene mistet førerkortet i Lier i natt. Mannen hadde ti prikker fra før og fikk nye prikker etter å ha kjørt i 76 kilometer i timen i 60-sonen.
Les mer om Lier.
Aksjonerte mot bedrift
Denne uken aksjonerte arbeidstilsynet og politiet mot en bedrift i Lier. En person skal ha blitt pågrepet under aksjonen torsdag kveld, skriver Drammens Tidende. Politiet opplyser til avisa at de bisto utlendingsseksjonen til arbeidstilsynet som en del av a-krim-samarbeidet.
Les mer om Lier.
Trafikkontroll i Lier
Utrykningspolitiet har hatt trafikkontroll på Lierstranda. Seks personer fikk forelegg for bruk av mobiltelefon, mens fem ble ilagt gebyrer for manglende beltebruk.
Les mer om Lier og Lierstranda.
Th. Stoltenberg blir 1. mai-taler
Thorvald Stoltenberg blir hovedtaler på 1. mai på Bygdetunet i Lier, skriver Lierposten. Leder av 1. maikomiteen i Lier Ap, Petter Enrique Dreier, sier Stoltenberg er en stor politisk figur med lang erfaring fra innenriks- og utenrikspolitikken.
Kjørte på rødt lys – mistet lappen
En mann i 50-årene ble tatt av politiet i det han kjørte på rødt lys i Drammen tirsdag. Ettersom mannen allerede hadde prikker i førerkortet ble han fotgjenger på stedet. En mann ble tatt for kjøring i ruspåvirket tilstand ved Kjellstad i Lier, også tirsdag. Mannen i 30-årene hadde heller ikke førerkort.
Les mer om Drammen, Kjellstad og Lier.
Kjørte av veien
En 19 år gammel mann er siktet for kjøring i beruset tilstand på Ringeriksveien i Lier, melder politiet. Ifølge politiet kjørte mannen ut av veien og i grøfta da de ville stanse ham.
Les mer om Lier og Ringeriksveien.
Unik tannklinikk i Lier
I Lier er det åpnet en felles tannklinikk for Lierbyen og Tranby. Klinikken får et team som jobber spesielt med pasienter som har opplevd tortur, overgrep eller har tannlegeskrekk og blir det eneste av sitt slag i Buskerud.
Les mer om Buskerud, Lier, Lierbyen og Tranby.
Sendte skianleggssaken i retur
Formannskapet i Lier har sendt saken om interkommunalt helårs skianlegg i Leirdalen i retur til rådmannen, skriver Lierposten. Politikerne fant ut på møtet i går at det ikke gikk frem hvem intensjonsavtalen skulle inngås med.
Les mer om Leirdalen, Lier og Lierposten.
Første tannklinikk med spesialteam
I Lier er det åpnet en felles tannklinikk for Lierbyen og Tranby. Klinikken får et team som skal jobbe spesielt med pasienter som har opplevd tortur, overgrep eller har tannlegeskrekk og blir det eneste av sitt slag i Buskerud.
Les mer om Buskerud, Lierbyen og Tranby.
Innrømmet drap på moren – slipper trolig soning i fengsel
Politiet mener en mann i 30-årene må dømmes til overføring til tvungent psykisk helsevern etter drapet på moren (64) i Lier i Buskerud i fjor.
Les mer om Buskerud og Lier.
Innrømmet å ha drept sin egen mor (64). Slipper trolig å sone i fengsel
Politiet mener en mann i 30-årene må dømmes til overføring til tvungent psykisk helsevern etter drapet på moren (64) i Lier Buskerud i fjor.
Les mer om Lier Buskerud.
Fartskontroll i Lier
Politiet har i kveld holdt fartskontroll i Tuverudveien i Lier. Ni personer fikk forenklet forelegg etter å ha kjørt for fort i 60-sonen, mens n person fikk førerkortet beslaglagt og ble anmeldt.
Les mer om Lier og Tuverudveien.
Lyskryss har låst seg
Politiet har fått melding om at lyskrysset på riksvei 23 ved Engersand i Lier har «låst seg. Dermed blir det kø i området. Vegtrafikksentralen er orientert om problemet.
Les mer om Engersand og Lier.
Slukket brann i campingvogn
Brannvesenet har så godt som slukket brannen i en campingvogn i Lier. Vestviken 110-sentral melder at de nå driver etterslukking på stedet.
Les mer om Lier.
Brann i campingvogn
Nødetatene er på vei til Brastadveien i Lier etter melding om røykutvikling i en campingvogn.
Les mer om Brastadveien og Lier.
Reagerer på «skittent lønns-utspill
Tor Morten Thorsen, leder av Herøya arbeiderforening (HAF), kaller lønnsutspillet fra Stein Lier-Hansen i Norsk industri for skittent.
Tatt på fersken
Tre personer er arrestert etter en episode på et byggevarehus i Lier. Mennene ble ifølge politiet tatt på fersken og forsøkte å unnslippe.
Les mer om Lier.
LO-Gerd slår tilbake mot lønnsnedgang, men varsler moderasjon
NHO-topp Stein Lier-Hansen får en klar melding fra LO-leder Gerd Kristiansen: – Det blir streik hvis det er reallønnsnedgang dere tilbyr.
NHO-topp krever at du går ned i lønn
Vi har Europas høyeste lønninger. Leder Stein Lier-Hansen i Norsk Industri sier fjorårets oppgjør, hvor de fleste tapte reallønn, derfor bør gjentas i år.
Les mer om Norsk Industri.