Lier

BMW-biltyver for retten

To unge menn fra Litauen er tiltalt i Oslo tingrett for blant annet grovt tyveri etter flere biltyverier i desember 2016. Ifølge politiet har de stjålet kollisjonsputer, ratt og navigasjonssystemer fra BMW-biler i Oslo, Bærum, Asker, Lier og Drammen.
Les mer om Asker, Bærum, Drammen, Lier, Litauen og Oslo.

Innbrudd på Nøste

Politiet er på vei til Nøste i Lier, der det har vært innbrudd i en villa. Innbruddet har skjedd i løpet av helgen.
Les mer om Lier og Nøste.
Bruddskader etter kollisjon med bil
En motorsyklist er sendt til sykehus med flere bruddskader etter et sammenstøt mellom MC og bil i Lier. Bilføreren skulle svinge inn ved Lierkroa da MCen kom i motgående felt. Bilføreren skal ha blitt blendet av solen. Førerkortet er beslaglagt. MC-fører har fått flere bruddskader
Les mer om Lier, Lierkroa og MCen.
Bil mot MC
Nødetatene er på Tuverudveien i Lier der det har vært et sammenstøt mellom bil og MC.
Les mer om Lier og Tuverudveien.

Fant savnet gutt hjemme

En 17- år gammel gutt ble meldt savnet av vennegjengen ved 23-tiden lørdag kveld. Venner hadde selv lett etter 17-åringen i forbindelse med en fest på Gilhusodden i Lier, men ikke funnet han. Politiet satte i gang en leteaksjon både på land og i vann og etter 15 minutter ble han funnet hjemme, men på et annet rom enn sitt eget.
Les mer om Gilhusodden og Lier.
Jørn Lier Horst er bekymret for gigaserien om William Wisting: - Ikke sikkert den kan spilles inn i Norge
Konkurrerer om pengepott mot Tom Cruise og «Mission Impossible 6.
Skal få hjelp av håndballspillerne
Lier kommune inngår et samarbeid med St. Hallvard håndballklubb. Avtalen innebærer at spillere skal delta på Åpen hall-arrangementer ved flere skoler i kommunen. Spillerne skal være med å skape positive og inkluderende aktiviteter for barn og unge.
Les mer om Åpen.
Innbrudd i leilighet i Lier
I løpet av fredag kveld har det vært et innbrudd i en leilighet på Tranby i Lier. Det er stjålet smykker og en barbermaskin. Politiet har vært på stedet og gjort undersøkelser.
Les mer om Lier og Tranby.
Plukker jordbær til oktober
På en gård i Lier plukkes det fortsatt mellom ett og to tonn jordbær hver dag. Målet er å plukke helt fram til oktober. Det er mulig med planter som har stått på fryselager fram til juni og tror det er april når de ble plantet ut, sier jordbærbonde Simen Myhrene.
Les mer om Lier og Simen Myhrene.
Trenger hjelp etter knivstikking
Over 60 av elevene ved St. Hallvard videregående skole i Lier har kontakt med hjelpeapparatet etter knivstikkingen forrige mandag. Kriseteamet i kommunen planlegger å komme på skolen en hel dag for å være tilgjengelige for ungdom som ønsker samtaler.
Les mer om Lier.
Bilfører mistet lappen
Bilføreren, som kjørte på bakhjulet til en syklist i Lier torsdag ettermiddag, mistet førerkortet. Politiet har opprettet sak etter påkjørselen som skjedde rundt klokken 16. Syklisten ble lettere skadd. Vedkommende hadde vondt i hofte og rygg.
Les mer om Lier.
Syklist mot bil i Lier
En syklist og en bil har kollidert i rundkjøringen ved Jensvollveien på lierstranda. Syklisten skal, ifølge politiet, være våken.
Les mer om Jensvollveien og Lier.
– Var riktige prioriteringer
Arbeiderpartiets Martin Kolberg fra Lier, mener partiet har gjort rett i å gå til valg på økte skatter. Det vil vise seg i den kommende stortingsperioden at det er nødvendig å øke skattene, for å unngå kutt til de som trenger det mest, mener han.
Les mer om Lier og Var.
Fortsatt for syk til avhør
16-åringen som ble livstruende skadet i knivstikkingen på St. Hallvard videregående skole i Lier, er fortsatt for svak til å la seg avhøre ifølge familiens bistandsadvokat Harald Stabell. Den siktede 19-åringen skal ifølge forsvareren, i et nytt avhør i ettermiddag. Det er det andre avhøret etter pågripelsen.
Les mer om Harald Stabell og Lier.
Innbrudd i bolig i Lier
Det har vært et innbrudd i en bolig i Kirkestien i Lier. Politiet har vært på stedet, men foreløpig er det uklart hva som er stjålet. Ifølge politiet, er det rotet mye rundt i huset.
Les mer om Kirkestien og Lier.
Kjørte for fort med vogntog
En mann i 20-årene mistet førerkortet etter å ha kjørt for fort med vogntog. Vogntoget ble stanset av UP på E18 ved Kjellstad i Lier i går kveld. Hastigheten ble målt til 121 km/timen. Vogntoget hadde ikke lov til å kjøre fortere enn 80 km/timen.
Les mer om E18, Kjellstad og Lier.
NHO-topp: Støre bommet med ett år
Leder Stein Lier-Hansen i NHOs største forening, Norsk Industri, sier Støre og Aps valgkamp var tilpasset situasjonen i fjor. – Tabbe, sier han.
Les mer om Norsk Industri og Støre.
Ble bortvist fra NAV
Politiet rykket ut til NAV i Lier i ettermiddag etter melding om en utagerende og vanskelig kunde. Personen ble bortvist uten bråk da patruljen kom fram.
Les mer om Lier og NAV.
Har søkt hjelp i kirken
Hanne Marie Frostlid fra Lier er sjømannsprest i Miami og forteller at flere har søkt trygghet i sjømannskirken mens orkanen Irma har herjet. Både fastboende og turister har søkt til kirken. – Det viser at vi er gode til å være i beredskap i kriser, sier Frostlid.
Les mer om Frostlid, Irma, Lier og Miami.
Ny fungerende fylkeslege
Kristian Krogshus blir ansatte som fungerende fylkeslege i Buskerud. Han har flere års erfaring som kommuneoverlege i Lier kommune og har fullført spesialisering i samfunnsmedisin.
Les mer om Buskerud og Lier.
Jaktet grisekjører på elva
Politiet fikk i natt bistand av brannvesenet til å jakte på en 30 fots båt som grisekjørte på Drammenselva og som unndro seg kontroll. Fører, en mann i 50-årene fra Lier, ble anholdt ute på fjorden og blåste ifølge politiet til 1,2 i promille.
Les mer om Drammenselva og Lier.
Brant i gulvet
Brannen i Ringeriksveien i Lier er nå slukket. Ifølge politiet har det brent i gulvet ved siden av en vedovn. Ingen personer ble skadet.
Les mer om Lier og Ringeriksveien.
Har kontroll på flammene
Både politiet og brannvesenet melder at man har kontroll på flammene i Ringeriksveien i Lier.
Les mer om Lier og Ringeriksveien.
Brann i Lier
Brannvesenet er på vei til Ringeriksveien i Lier etter melding om en brann. Ifølge politiet er det ingen personer inne i bygningen.
Les mer om Lier og Ringeriksveien.
Mener oslopolitiet burde gjort mer
Politiet burde ha gjort mer for å beskytte 16-åringen som ble knivstukket på St. Hallvard videregående skole i Lier, mener familien.
Les mer om Lier.