Lier

Skal øve i Fosskolltunnelen i kveld

Statens vegvesen skal, sammen med brannvesenet, politiet og ambulanse, ha øvelse i Fosskolltunnelen på E18 i Lier i kveld. Under øvelsen skal mannskapene øve på å håndtere en kjedekollisjon inne i tunnelen.
Les mer om E18, Fosskolltunnelen og Lier.

Brannen er slukket

Bilbrannen på E18 ved Liertoppen kjøpesenter i Lier er slukket og det var kun et mindre branntilløp ifølge politiet. Bilberging er på stedet nå.
Les mer om E18, Lier og Liertoppen.
Brann i bil i Lier
Nødetatene har mottatt melding om brann i en bil på E18. Det skal være brann i motorrommet på bilen som nå står i nærheten av Liertoppen.
Les mer om E18, Lier og Liertoppen.
Fylkesvei 282 stengt ved Lyngås
Fylkesvei 282 i Lier er stengt ved Lyngås på grunn av bilberging, melder Statens vegvesen. En semitrailer står på tvers ved Lyngåskrysset.
Les mer om Lier og Lyngåskrysset.

Dårlige kjøreforhold flere steder

Det er dårlige kjøreforhold flere steder i Buskerud i dag. Dette bildet er fra fylkesvei 285 i Lier hvor det beskrives som uegnet å kjøre med sommerdekk. Statens vegvesen advarer nå også mot å kjøre med sommerdekk ettersom kjøreforholdene er svært skiftende.
Les mer om Buskerud og Lier.
Innbrudd i BMW i Lier
Tyver har i løpet av natten gjort innbrudd og stjålet navigasjon og airbag fra en BMW på Tranby i Lier. Bileieren opplevde et lignende tyveri i september i fjor. I påsken og i forrige uke fikk politiet meldinger om innbrudd i BMWer både i Drammen og Lier.
Les mer om BMW, BMWer, Drammen, Lier og Tranby.
Semitrailer sperrer veien
En semitrailer som står på tvers av veien sperrer all trafikk ved Lyngåskrysset på Tranby i Lier.
Les mer om Lier, Lyngåskrysset og Tranby.
Øvelse for brannvesenet i Lier
Brannvesenet har fått flere telefoner om sort røyk fra området Lahell i Lier. Dette er en øvelse i regi av brannvesenet og det er derfor ingen utrykning.
Les mer om Lahell og Lier.
Unngikk eksplosjon
Ingen er skadd etter brannen i Lier, men et drivhus og en bobil er nedbrent. Det var to gassflasker i bobilen, men de sprengte ikke. – Brannen er under kontroll, men brannvesenet fortsetter å jobbe her noen timer til, sier utrykningsleder Jan Magne Helgesen.
Les mer om Jan Magne Helgesen og Lier.
Brann i Lier
Det brenner i et drivhus i Vestsideveien, Lier. Det er mye røyk og flammer på stedet, men det er ingen fare for andre bygninger, melder politiet.
Les mer om Lier og Vestsideveien.
To innbrudd i Lier
Det har vært to innbrudd i to biler på Gullaug og på Tranby. I den ene ble det stjålet en montert GPS. Politiet skal gjennomføre åstedsundersøkelse i løpet av dagen.
Les mer om Gullaug, Lier og Tranby.
121 km/t i Fosskolltunnelen
En mann i 30-årene ble i kveld målt til 121 km/t i 70-sonen gjennom Fosskolltunnelen i Lier, melder politiet. Mannen kjørte MC og ble stanset av UP. Ifølge politiet godtok mannen at førerkortet ble beslaglagt.
Les mer om Fosskolltunnelen og Lier.
Mistenker ny BMW-bande
Både i påske og denne uka har politiet fått melding om at utstyr er stjålet fra BMWer i Drammen og Lier. Så langt er ingen er pågrepet, opplyser politiet. Før jul ble to litauere fengslet siktet for flere lignende innbrudd i biler på østlandet.
Les mer om BMWer, Drammen og Lier.
113 km/t i Fosskolltunnelen
En mann i 50-årene fikk i kveld førerkortet beslaglagt etter å ha blitt målt til 113 km/t i 70-sonen gjennom Fosskolltunnelen på E18 i Lier.
Les mer om E18, Fosskolltunnelen og Lier.
Vil ha flere til å sykle
Lier kommune vil at flere skal velge sykkel framfor bil. Torsdag arrangerer derfor ordføreren et nettmøte der hun håper folk vil fortelle hva som skal til for at de vil bytte ut noen bilturer med turer på sykkel. Nettmøtet holdes på Facebook-siden til Lier kommune.
Les mer om Facebook-siden og Lier.
Mildt vårvær gir tidlig start på dyrkesesongen
Kål og flere typer salat trenger ikke sommervarme for å vokse. Bønder i Lier begynte dyrkesesongen allerede i mars.
Les mer om Lier.
Forbrukerombudet: Mye juks med flypriser og hotellovernattinger på nettet
Mye prisjuks avsløres av et europeisk tilsyn med reiselivsformidlere. – Best pris er ikke alltid best, sier forbrukerombud Elisabeth Lier Haugseth.
Forbrukerombudet: Mye juks med flypriser og hotellovernattinger på nettet
Mye prisjuks avsløres av et europeisk tilsyn med reiselivsformidlere. – Best pris er ikke alltid best, sier forbrukerombud Elisabeth Lier Haugseth.
Ikke alt suksessforfatter Jørn Lier Horst tar i, blir til gull
Måtte se realityserien «Dødens tjern bli tatt av lufta.
Les mer om Jørn Lier Horst.
Stor skobrannfare i Lier
Lier er fortsatt stedet i landet med størst fare for skogbrann. Ifølge Meteorologisk institutt er det ventet litt regn i dag, før det kommer mer i morgen. Det er skogbrannfare flere steder i fylket, senest i går brant det i et område øst for Nesbyen.
Les mer om Lier og Nesbyen.
Pirattaxisjåfør blottet seg i Lier
En tenåring i Lier i Buskerud opplevde at sjåføren av pirattaxien hun tok i natt blottet seg. Hun kom seg ut av bilen og mannen er pågrepet.
Les mer om Buskerud og Lier.
Piratsjåfør blottet seg
En tenåring i Lier i Buskerud opplevde at sjåføren av pirattaxien hun tok i natt blottet seg. Hun kom seg ut av bilen og mannen er pågrepet.
Les mer om Buskerud og Lier.
Helikopter mot skogbrann
Et skogbrannhelikopter settes inn som beredskap på Torp lufthavn mandag. Det skal dekke hele Sør-Norge. Lier er nå stedet i landet som er mest utsatt for skogbrann, ifølge Meteorologisk institutt.
Les mer om Meteorologisk, Sør-Norge og Torp.
Soltak på bil ble knust på E18
En bilist har fått knust soltaket på sin bil etter at noen kastet en gjenstand fra en gangbru. Hendelsen skjedde på E18 i nærheten av Liertoppen i Lier. Forholdet anmeldes opplyser politiet.
Les mer om E18, Lier og Liertoppen.
Mulig skogbrann i Lier
Brannvesenet rykker ut til Lier der det meldes om røyk i skogen ved Vestsideveien. Det er meget stor skogbrannfare i området.
Les mer om Lier og Vestsideveien.