Lier

Politikerne i Lier trenerer en alvorlig sak

I Lierposten og Drammens Tidende skriver Pål A. Næss om Lier kommunes håndtering av gummigranulat som har kommet på avveie fra kunstgressbanene.
Les mer om Lier og Pål A.

Russen sloss på Liertoppen

Det endte med tumulter og nevekamp da 7-8 russebusser fra både osloområdet og Drammen møttes på Liertoppen i natt. LIER: Det var en av sjåførene på en russebuss som varslet politiet i natt om bråk på Liertoppen.
Les mer om Drammen og Liertoppen.
MC og bil kolliderte
En MC og en bil har kollidert i Nøsteveien i Lier. Begge på motorsykkelen er våkne, men klager over smerter i kroppen, opplyser politiet. MC-en klarte ifølge politiet ikke å stoppe for forankjørende bil som bremset kraftig opp.
Les mer om Lier og Nøsteveien.
Denne strekningen er finalist i en kåring du ikke ville vinne: Norges verste vei
Fylkesvei 258 mellom Hole og Lier ved Drammen er en av ti finalister i NRKs kåring.
Les mer om Drammen, Hole og Lier.

Gikk tom for bensin på E18 - politiet dytter bilen ut av veibanen

LIER: En bilist lå i venstre felt på E18 da han gikk tom for bensin. Dette skjedde på Lierskogen og bilisten hadde retning mot Drammen. - Var det noen trafikkfarlige situasjoner forbundet med dette?
Les mer om Drammen, E18 og Lierskogen.
– Tre biler havnet utfor veien samme helg
FYLKESVEI 285 (NRK): Truls Moen har ført dagbøker i over 40 år. Historiene om veien mellom Hole og Lier i Buskerud er mange og dramatiske.
Les mer om Buskerud, Hole, Lier og Tre.
Returkamp i Bodø
I kveld spiller førstedivisjonslaget St. Hallvard fra Lier returkamp mot eliteserielaget fra Bodø om opprykk til eliteserien i håndball for menn. St. Hallvard tapte den første kampen 27–30 siste fredag. Returkampen går i Bodø Spektrum klokka 18.
Les mer om Bodø, Bodø Spektrum, Bodø og Lier.
Politihund fant sjåføren
En mann er tatt med til legevakt for blodprøve, mistenkt for å ha kjørt bil i påvirket tilstand. Politiet tror mannen kjørte en bil som stod forlatt på E18 i Lier. Bilen hadde store skader og stod med lysene på.
Les mer om E18 og Lier.
Politihund snuste opp fyllekjører etter krasj
Østeuropeeren i 20-årene ble funnet på et jorde i Lier etter å ha stukket av fra bilen. LIER: På E18 retning Drammen dundret mannen inn i autovernet rett sør for Fosskolltunnelen. Bilen fikk store skader, og mistet blant annet et hjul.
Les mer om Drammen, Fosskolltunnelen og Lier.
Advarer etter BMW-brekk: - Dette kommer ikke til å stoppe
- Vår erfaring er at dette er mobile folk som kan slå til i større områder, opplyser politiet. Det er i morgentimene mandag oppdaget innbrudd i en BMW på Reistad i Lier, melder politiet. Tyvene har tatt med seg ratt og GPS.
Les mer om BMW, Lier og Reistad.
Mistenkt for ruskjøring
I løpet av kort tid i formiddag er to bilførere stanset, mistenkt for å ha kjørt bil i narkotikapåvirket tilstand. Den ene bilen ble stanset ved Kjellstad i Lier, den andre på Strømsø i Drammen. Den ene sjåføren erkjenner å ha brukt hasj.
Les mer om Drammen, Kjellstad, Lier og Strømsø.
Innbrudd i BMW i Lier
I løpet av morgenen er det oppdaget et innbrudd i en BMW på Reistad i Lier. Det er stjålet et ratt og en navigasjonsutstyr. Også i Asker ble det i helgen stjålet slikt utstyr fra BMWer, og sist uke er det også meldt om flere slike innbrudd i Oslo.
Les mer om Asker, BMW, BMWer, Lier, Oslo og Reistad.
Brann i container ved skole i Lier
Politiet etterforsker hvorfor det begynte å brenne i en container ved Heia skole i Lier i morgentimene i dag. Brannen er nå slukket. Det var ingen fare for at brannen skulle spre seg.
Les mer om Heia og Lier.
Bilbrann i Lier
Det brenner i en bil ved industriområdet Hølaløkka i Lier. Nødetatene er på vei til stedet.
Les mer om Hølaløkka og Lier.
Tapte serieåpningen
Både Åssidens herrer og Liers damer tapte serieåpningen lørdag. LIER/KRISTIANSAND: Åssiden serieåpnet i 3. divisjon avdeling 3, og tok turen til Sørlandet hvor de møtte Donn på Kongsgårdbanen.
Pågrepet etter trusler og utagering
En mann ble innbragt fra Holmenbrua natt til lørdag etter trusler og ukvemsord mot politiet. DRAMMEN: Lier-mannen i 20-årene ble påtruffet av en politipatrulje rundt klokken 01.30, syklende på Holmenbrua.
Les mer om Holmenbrua.
Vant nasjonal mattekonkurranse
Elever i 9D på Tranby skole i Lier har vunnet den nasjonale mattekonkurransen UngeAbel. Finalen var på Gardermoen i dag, og allerede før de skulle løse den siste oppgaven, var seieren sikret. I juni skal de delta i nordisk finale i Finland.
Bo- og omsorgstjenester til personer med psykisk helsesvikt
Anskaffelsesforskriften Alminnelig kunngjøring av konkurranse Helse- og sosialtjenester og særlige tjenester EØS-kunngjøring Del I: Oppdragsgiver I.1) Navn og adresser Lier kommune 857 566 122 Vestsideveien 2 Lier
Les mer om Helseog, Lier og Vestsideveien.
Vestfold-mann må i fengsel etter råkjøring
En mann mistet førerkortet og kan vente seg fengselsstraff etter at han ble tatt i 176 km/t på E18 i kveld. - Helt hinsides, sier politiet. LIER: En mann i 30-årene ble målt til 176 km/t i 100-sonen på E18 i Lier ved 23-tiden tirsdag kveld.
Les mer om E18 og Lier.
Ingen busstreik
Det ble ingen busstreik i dag. Nettbuss varslet streik blant sjåfører i Drammen, Lier og Nedre Eiker. Men i natt ble Spekter/Nettbuss enige med YS og LO om å godta meklerens forslag til løsning etter å ha forhandlet på overtid.
Les mer om Drammen, Lier og Nedre Eiker.
Må i fengsel etter råkjøring
En mann mistet førerkortet og kan vente seg fengselsstraff etter at han ble tatt i 176 km/t på E18 i kveld. - Helt hinsides, sier politiet. LIER: En mann i 30-årene ble målt til 176 km/t i 100-sonen på E18 i Lier ved 23-tiden tirsdag kveld.
Les mer om E18 og Lier.
Åpent møte om kulturminnevern
I kveld inviteres innbyggerne i Lier til et åpent møte om vern av kulturminner. Kommunen vedtok i 2015 en verneplan for å sikre at kulturminner blir riktig forvaltet. På møtet vil kommunen sammen med fylkeskommunen, orientere om oppfølgingstiltak.
Les mer om Lier.
Ungdom forstår ikkje offentlege brev: – Eit samfunnsproblem
LIER (NRK): Ein av tre forstår ikkje breva dei får frå det offentlege. Det kan i verste fall koste dei unge utdanninga.
Ungdom forstår ikkje offentlege brev: – Eit samfunnsproblem
LIER (NRK): Ein av tre forstår ikkje breva dei får frå det offentlege. Det kan i verste fall koste dei unge utdanninga.
Nå sykler mange elever til skolen
Aktiv på skoleveien-konkurransen er i gang ved mange skoler i Buskerud. 34 skoler i Drammen, Lier, Øvre og Nedre Eiker og Kongsberg har meldt seg på konkurransen, og målet er at åtte av ti elever skal gå eller sykle for å komme seg til skolen.