Lier

Sigmund (50) gikk fra ufør til ordfører på fire måneder

TYSVÆR, ROGALAND (TV 2): Etter ti år som nakkepasient, fant Sigmund Lier endelig en behandlingsform som virket. Men norske kiropraktorer slakter metoden som gjorde ham frisk.
Les mer om Sigmund Lier.

Husbrann i Lier

Et hus i nærheten av Lyngås grustak i Lier brant ned sent i går kveld. Huset skal være ubebodd og er totalskadd etter brannen. Politiet etterforsker årsaken til at det begynte å brenne.
Les mer om Lier.
Vil oppløse region Vestviken
Rådmennene i Lier, Røyken og Hurum foreslår å oppløse region Vestviken. Nå som Røyken og Hurum slår seg sammen med Asker, og Lier forblir en egen kommune, er tiden moden for å avvikle den gamle samarbeidsformen, foreslår de tre rådmennene.
Les mer om Asker, Hurum, Lier, Røyken og Vestviken.
Sakna mann funne
Ein eldre mann som har vore sakna frå Tranby i Lier sidan måndag morgon, er funne. Mannen er køyrt heim, melder politiet.
Les mer om Lier og Tranby.

leter etter mann

Politiet ønsker opplysninger om en mann som er savnet fra Tranby i Lier. 75-åringen har ustødige gange og problemer med å orientere seg. Han ble sist sett kl. 09.30
Les mer om Lier og Tranby.
Lier Horst kan vinne storpris
Prisen for beste kriminalroman som er oversatt til engelsk skal kåres. Inne på nominasjonslisten er vår egen Jørn Lier Horst.
Les mer om Jørn Lier Horst.
Tiltalt for overlagt drap
En mann i 30-årene er tiltalt for å ha drept sin mor i Lier i april i fjor. Mannen er tiltalt for overlagt drap. Statsadvokaten mener mannen må dømmes til tvungent psykisk helsevern. Saken starter i Drammen tingrett den 28. juni.
Les mer om Drammen og Lier.
Gratis drop-in samtale
Fra i dag starter psykisk helse i Lier et gratis drop-in samtaletilbud. Alle som opplever en psykisk belastning kan be om en samtale individuelt eller i gruppe, og det er ikke nødvendig med henvisning. Tilbudet er åpent hver dag mellom kl. 9 og 11.
Les mer om Lier.
– Jeg har mistet alt av utstyr
Bilcrossfører Kristine Rønne var i bussen som ble totalt utbrent på E18 i Lier.
Les mer om E18, Jeg og Lier.
Slåsskamp i Lier
Slåsskamp i Lier
Les mer om Lier.
E18 ble sperret etter bussbrann i Lier
To sjekket av helsepersonell.
Les mer om Lier.
E18 åpen etter brann i buss
E18 ble ved 12:30-tiden åpnet igjen i begge retninger etter en kraftig bussbrann nord for Fosskolltunnelen i Lier.
Les mer om Fosskolltunnelen og Lier.
E18 blir stengt i flere timer
E18 kommer til å være stengt i retning Oslo i flere timer etter brannen i en buss med henger, nord for Fosskolltunnelen i Lier. Det opplyser Arne Guddal, innsatsleder i politiet. Ingen ble skadet i brannen. Hengeren var lastet med to rallybiler.
E18 sperret etter bussbrann i Lier
E18 i retning Oslo er stengt på grunn av en kraftig bussbrann ved Fosskolltunnelen i Lier kommune øst for Drammen. To personer sjekkes av helsepersonell.
Brann stenger E18 i Lier
E18 er stengt i retning Oslo på grunn av brann i en buss med to rallybiler på hengeren.
Les mer om E18, Lier og Oslo.
E6 nordover fortsatt stengt
Mens E6 sørover er åpen for trafikk ved Lier, er trafikk nordover fortsatt sperret av en buss som brenner.
Les mer om Lier.
E18 sperret etter bussbrann i Lier
E18 i retning Oslo er stengt på grunn av en kraftig bussbrann ved Fosskolltunnelen i Lier kommune øst for Drammen. To personer sjekkes av helsepersonell.
Brann stenger E18 ved Lier
E18 er stengt i begge retninger på grunn av brann i en buss med to rallybiler på hengeren.
Les mer om E18 og Lier.
E18 er stengt i begge retninger
E18 er stengt i begge retninger ved Fosskolltunnelen i Lier i forbindelse med brannen i en buss og henger. Det står to rallybiler på hengeren, og ifølge politiet, brenner det kraftig. Bussen med hengeren står 300 meter nord for Fosskolltunnelen, i retning Oslo.
Les mer om Fosskolltunnelen, Lier og Oslo.
Avskiltet russebuss
En russebuss fra Eiker ble avskiltet av politiet i Oslo i natt. Bussen mistet skiltene ved Kjellstad i Lier etter at bussen hadde stått for flere ordensforstyrrelser i Asker. Bussen ble eskortert til Eiker etter den mistet skiltene.
Les mer om Asker, Eiker, Kjellstad, Lier og Oslo.
Vurderer kjøp
Lier kommune vurderer å kjøpe sivilforsvarstomta på Lierskogen. Eiendommen er blant annet blitt brukt som asylmottak fram til en brann sommeren 2010. Men har siden ligget brakk, skriver Lierposten. Det har vært samtaler mellom selger Statsbygg og kommunen.
Siktet for tyveri
To østeuropeere er innbrakt til arresten i Drammen. De er ifølge politiet blitt tatt av en vekter for å ha stjålet varer på Bauhaus i Lier.
Les mer om Drammen og Lier.
Truet med kniv
En mann i 30-årene er pågrepet i Lier, etter at han skal ha truet en annen mann med kniv og skallet han ned i natt. Fornærmede var en mann etter lyst av politiet. Begge skal avhøret i løpet av dagen.
Les mer om Lier.
Må avlyse kamper
Lier IL har for andre gang denne våren måttet avlyse alle kamper på Tranby stadion på grunn av snøvær. Det har lagt seg mange centimeter med snø på banene, og dekket kan bli ødelagt for resten av sesongen hvis det måkes.
Les mer om Tranby.
Her er tunnelsikkerheten på topp
Etter halvannet års arbeid er Fosskolltunnelen i Lier oppgradert til å bli en av landets sikreste. Dette er starten på en omfattende tunneloppgradering over hele landet.
Les mer om Fosskolltunnelen og Lier.