Lierskogen

- Rådyra lider og trenger hjelp

Anbefalte saker - Det er nok mange her i drammensdistriktet som har besøk av rådyr i hagene sine nå om dagen. Det går gjerne ut over eviggrønne planter som tuja og barlind. Hjemme på Lierskogen har jeg stadig rådyr rundt husveggene.
Les mer om Det og Lierskogen.

Utforkjøring på E18

En bil har kjørt av veien på E18 ved Lierskogen, i retning Drammen. Ifølge politiet er det ikke meldt om personskade. Bergingsbil er på vei.
Les mer om Drammen, E18 og Lierskogen.
Brann i lyktestolpe på Lierskogen
Politi og brannvesen har rykket ut til Lierskogen i Buskerud, hvor det brenner i en lyktestolpe. Elektriker er også på stedet. Det er ikke fare for spredning, men det brenner litt i vegetasjonen rundt. Deler av området er trolig strømløst.
Les mer om Buskerud og Lierskogen.
Brann i lyktestolpe i Lierskogen
Politi og brannvesen har rykket ut til Lierskogen i Buskerud, hvor det brenner i en lyktestolpe. Elektriker er også på stedet. Det er ikke fare for spredning, men det brenner litt i vegetasjonen rundt. Deler av området er trolig strømløst.
Les mer om Buskerud og Lierskogen.

Branntilløp i Lier

Det var flere branntilløp på Lierskogen i går kveld. Ifølge politiet ble ett av tilfellene litt større og det tok fyr i en garasjeport. Politiet melder at branntilløpene trolig er påtent da det virker å være søppel som er tent på.
Les mer om Lier og Lierskogen.
Vil utvide pukkverkets område
Franzefoss Pukk ønsker å utvide Lierskogen pukkverk, skriver Lierposten. Dette kommer frem i selskapets innspill til kommunedelplanen. Selskapet mener da at markagrensen mot nord må justeres. En av naboene mener det heller bør bygges boliger der.
Les mer om Lierposten og Lierskogen.
Kø etter trafikkulykke på E18
Det var kun bilfører i bilen som kjørte av veien på E18 ved Lierskogen, og han er oppegående, melder politiet. Det er en del kø i retning Drammen som følge av uhellet. Bilberging er på vei. Ulykken skjedde før Liertoppen kjøpesenter, i retning Drammen.
Les mer om Drammen, E18, Lierskogen og Liertoppen.
Sauer på E18
Politiet har fått melding om løse sauer som løper på E18 ved Lierskogen.
Les mer om E18 og Lierskogen.
Vurderer kjøp
Lier kommune vurderer å kjøpe sivilforsvarstomta på Lierskogen. Eiendommen er blant annet blitt brukt som asylmottak fram til en brann sommeren 2010. Men har siden ligget brakk, skriver Lierposten. Det har vært samtaler mellom selger Statsbygg og kommunen.
Brent lastebil ved Liertoppen
Politiet er på E18, Lierskogen, omtrent vis à vi Liertoppen kjøpesenter hvor det har brent i et hjullager på en lastebil. Brannen ble slukket av føreren. Lastebilen står noe trafikkfarlig til i retning Drammen, men bilberging er på vei.
Les mer om Drammen, E18, Lierskogen og Liertoppen.
Bilbrann slukket
Bilbrannen på E18 i Lierskogen er nå slukket, melder politiet. Både politi og brannvesen er på stedet. Det er ikke meldt om personskader.
Les mer om E18 og Lierskogen.
Bilbrann på Lierskogen
Brannvesenet er på vei til avkjøringen på E18 ved Lierskogen, etter melding om en bilbrann. Ifølge Vestviken 110-sentral skal brannen nesten være slukket av folk på stedet.
Les mer om E18 og Lierskogen.
Totalt 12 biler i kollisjonen
Det viser seg at det faktisk var så mange som 12 biler involvert i ulykken på E18. Tre biler hadde kjørt av gårde før politiet ankom stedet. Køen strekker seg til Lierskogen, før Drammen.
Les mer om Drammen, E18 og Lierskogen.
Vil kjøpe asylmottakstomta
Lier kommune ønsker å kjøpe tomta på Lierskogen der det tidligere var et asylmottak. Det er Statsbygg som eier den 66 mål store tomta. Nå har rådmannen fått klarsignal om å gå i forhandlinger med Statsbygg om å kjøpe tomta, skriver Lierposten.
Saktegående kø på E18
På E18 er det ryddet ved Brakerøya etter en ulykke i sørgående felt. Det er saktegående kø mellom Lierskogen og Drammen.
Les mer om Brakerøya, Drammen, E18 og Lierskogen.
Glatt på Drammensveien
Det er trafikale problemer på Drammensveien mellom Lierskogen og Liertoppen. Et vogntog og en personbil sliter på glatta, skriver politiet.
Toåring låste seg inne i bil
Politiet har bistått en mann på Lierskogen etter at mannens to år gamle barn hadde klart å låse bilen fra innsiden med bilnøkkelen i. En rute måtte knuses for å få barnet ut, opplyser politiet.
Les mer om Lierskogen.
Mistet førerkortet på E18
En ung svensk mann mistet førerkortet etter å ha kjørt i 143 km/t i en 100 km/t sone. Mannen ble stoppet på E18 ved Lierskogen.
Les mer om E18 og Lierskogen.
Brann i bil
Det brøt ut brann i en bil i Bråtaveien på Lierskogen fredag ettermiddag. Personene som satt i bilen skal ha kommet seg ut. Brannen skal ifølge politiet ha startet i motorrommet.
Les mer om Bråtaveien og Lierskogen.
Sjakkhåp fra Lier i turnering
Aryan Tari fra Lierskogen er Norges fremste håp i sjakkturneringen Oslo Chess Festival som startet på fredag. 17-åringen, som er den tredje yngste norgesmesteren gjennom tidene, ligger på en femteplass etter de to første kampene på fredag, skriver Lierposten.
Les mer om Lier, Lierposten og Lierskogen.
Brann i lyktestolpe
Brannvesenet i Drammen rykker ut til en brann i en lyktestolpe i Gamle Drammensvei på Lierskogen.
Finner ikke vogntog
Politiet finner ikke noe vogntog som brenner i vårt distrikt. Politiet sier til NRK at de fikk en melding om et vogntog med brann under førerhuset på E18 i nærheten av Lierskogen. Politiet fortsetter å lete etter vogntoget, og kjører videre mot Asker.
Les mer om Asker, E18, Lierskogen og NRK.
Melding om brann i førerhus
Politiet melder om brann under førerhuset på en et vogntog på E18 i nærheten av Lierskogen, retning mot Oslo. Nødetatene er på vei.
Les mer om E18, Lierskogen og Oslo.
E18 åpnet igjen etter ulykke
Begge filene er nå åpnet igjen på E18 på Lierskogen.
Les mer om E18 og Lierskogen.
Samarbeider om sykkelvei
Ordførerne i Asker og Lier går sammen om å prioritere ny gang- og sykkelvei fra Lierskogen til Asker. Samarbeidet gjør at kommunene får støtte fra Statens vegvesen.Når arbeidet kan starte, og hvor mye det vil koste, er ikke klart ennå ifølge Lier kommune.
Les mer om Asker, Lier og Lierskogen.