Liertoppen

Dømt for Siba-ranet

Fire unge menn fra Bærum er dømt til fengsel i opptil tre år og tre måneder for det brutale ranet av Siba på Liertoppen kjøpesenter i fjor, skriver Drammens Tidende. En tidligere ansatt fikk med seg tre andre personer, og de fikk med seg 81 mobiltelefoner.
Les mer om Bærum, Liertoppen, Siba og Siba-ranet.

Sofa i veibanen på E18

Politiet har fått inn mange meldinger om at det ligger en sofa i veibanen på E18 ved Liertoppen kjøpesenter. Ifølge operasjonsleder hos politiet, ringer folk inn på nødtelefonen kontinuerlig for å si fra om dette. Sofaen blir straks fjernet.
Les mer om E18 og Liertoppen.
Åpner Gjellebekkveien til sommeren
Gjellebekkveien fra Tranby til Liertoppen, blir ikke åpnet for biltrafikk før til sommeren, skriver Lierposten. Veien er del av et naturreservat, og miljøorganisasjonen Sabima klaget på byggingen. Klagen ble avvist av Fylkesmannen, men tatt til følge av Miljødirektoratet. Men da var arbeidet med kulverten kommet så langt, at arbeidet ikke gikk å stoppe.
E18 er åpnet igjen
E18 ved Liertoppen er nå åpnet igjen etter at en lastebil veltet tidligere i dag.
Les mer om Liertoppen.

Lange køer i Lier

Det er lange køer etter en lastebil veltet på E18 ved Liertoppen. Berging av lastebilen pågår nå. En bil fikk i etterkant av dette stans, og denne bilen må nå også berges. Ett felt er fortsatt stengt i retning Oslo.
Les mer om E18, Lier, Liertoppen og Oslo.
E18 er stengt i retning Oslo
E18 er stengt i retning Oslo etter at en lastebil veltet ved Liertoppen kjøpesenter. Det er omkjøring via Gamle Drammensvei så lenge det jobbes med å berge lastebilen.
Lastebil har veltet på E18 i Lier
En lastebil har veltet på E18 like ved Liertoppen kjøpesenter. Brannmannskaper fra både Drammen og Asker har rykket ut til ulykken.
Les mer om Asker, Drammen, E18, Lier og Liertoppen.
Bilbrann på E18
Nødetatene er på vei til en bilbrann på E18 i Lier i nærheten av Liertoppen kjøpesenter. Bilen som brenner skal stå i nordgående løp.
Les mer om E18, Lier og Liertoppen.
Bilbrann i Lier
En bil står i full fyr på E18 i nærheten av Asker i retning mot Oslo, melder politiet. Ingen personer skal være skadd. Det er kø fra Liertoppen.
Les mer om Asker, E18, Lier, Liertoppen og Oslo.
Stedvis kø på E18
På strekningen Kragerø-Liertoppen er det tett trafikk og stedvis saktegående kø. Det er kø i området Botnetunnelen-Bringåkertunnelen, melder Statens vegvesen.
Stanset grisekjørere
Like etter midnatt ble en bilfører i 20-åra stoppet av UP på E 8 i Lierbakkene. ;Mannen kjørte i 147 km/t i 100-sonen, og førerkortet ble beslaglagt på stedet. En time senere ble en mann i 40-åra stoppet av UP på E 8 ved Liertoppen. Han kjørte i 171 km/t i 100-sonen, og mistet også lappen på stedet
Les mer om Lierbakkene og Liertoppen.
Kjørte ut i høy fart
Politiet mistenker promillekjøring etter at en bil kjørte av veien i høy fart på E 18 i Lier i natt. Utforkjøringen skjedde ved Liertoppen i retning Drammen. Sjåføren som var alene i bilen, ble hentet av ambulanse og kjørt til sykehus.
Les mer om Drammen, Lier og Liertoppen.
Bilbrann på E18 i Lier
Brannvesenet og politiet rykker ut etter melding om en bilbrann på E18 ved Liertoppen.
Les mer om E18, Lier og Liertoppen.
Trafikkuhell på E18
Det har vært et trafikkuhell på E18 mellom Fosskolltunellen og Liertoppen. En lastebil sto og ventet på bilberging, og et par biler skal ha vært borti hverandre under passering av denne. Bilene var borte da politiet kom til stedet.
Kjedekollisjon E 18
Fire biler er involvert i en kjedekollisjon på E18 mellom Fosskolltunellen og Liertoppen. Brannvesenet har rykket ut til stedet. Kollisjonen ble meldt til politiet litt etter halv to i ettermiddag. Det er hittil ukjent om noen er skadet.
Fire tiltalt for Siba-ran
Fire menn må møte i Drammen tingrett i slutten av november, tiltalt for grovt ran, skriver Drammens Tidene. De fire rekognoserte og gjorde undersøkelser av Siba forretningen på Liertoppen i oktober i fjor, før de ranet den. Alle de fire mennene, som er i begynnelsen av 20-årene, er fra Akershus.
Les mer om Drammen, Liertoppen, Siba og Siba-ran.
Kjørte ut ved varelevering
En bli har kjørt ut ved vareleveringen på Liertoppen kjøpesenter. Ingen er skadet. Føreren anmeldes for uaktsom kjøring.
Les mer om Liertoppen.
Arbeider utløste innbruddsalarm
Politiet rykket ut til Liertoppen kjøpesenter etter at en innbruddsalarm gikk der. Da politiet kom frem, viste det seg at det var arbeider på stedet.
Les mer om Liertoppen.
Åpnet på E18 etter trafikkuhell
Bilen som kjørte av veien på E18 ved Liertoppen kjøpesenter, er fjernet, opplyser politiet. Veien er åpnet for normal trafikk.
Les mer om E18 og Liertoppen.
Kø etter trafikkulykke på E18
Det var kun bilfører i bilen som kjørte av veien på E18 ved Lierskogen, og han er oppegående, melder politiet. Det er en del kø i retning Drammen som følge av uhellet. Bilberging er på vei. Ulykken skjedde før Liertoppen kjøpesenter, i retning Drammen.
Les mer om Drammen, E18, Lierskogen og Liertoppen.
Pågrepet for butikktyverier
En person er pågrepet og siktet for flere butikktyverier fra Liertoppen. Den pågrepne, som ikke er norsk, jobbet der, melder politiet.
Les mer om Liertoppen.
Lange køer på E18 sørover
Det er saktegående kø E18 i sørgående retning mot Kleivenetunnelen fordi høyre felt er stengt inne i tunnelen på grunn av arbeider. Køen strekker seg helt tilbake til Liertoppen, ifølge tips.
Brent lastebil ved Liertoppen
Politiet er på E18, Lierskogen, omtrent vis à vi Liertoppen kjøpesenter hvor det har brent i et hjullager på en lastebil. Brannen ble slukket av føreren. Lastebilen står noe trafikkfarlig til i retning Drammen, men bilberging er på vei.
Les mer om Drammen, E18, Lierskogen og Liertoppen.
Brannen er slukket
Bilbrannen på E18 ved Liertoppen kjøpesenter i Lier er slukket og det var kun et mindre branntilløp ifølge politiet. Bilberging er på stedet nå.
Les mer om E18, Lier og Liertoppen.
Brann i bil i Lier
Nødetatene har mottatt melding om brann i en bil på E18. Det skal være brann i motorrommet på bilen som nå står i nærheten av Liertoppen.
Les mer om E18, Lier og Liertoppen.