Liertoppen

Bilbrann på E18

Nødetatene er på vei til en bilbrann på E18 i Lier i nærheten av Liertoppen kjøpesenter. Bilen som brenner skal stå i nordgående løp.
Les mer om E18, Lier og Liertoppen.

Bilbrann i Lier

En bil står i full fyr på E18 i nærheten av Asker i retning mot Oslo, melder politiet. Ingen personer skal være skadd. Det er kø fra Liertoppen.
Les mer om Asker, E18, Lier, Liertoppen og Oslo.
Stedvis kø på E18
På strekningen Kragerø-Liertoppen er det tett trafikk og stedvis saktegående kø. Det er kø i området Botnetunnelen-Bringåkertunnelen, melder Statens vegvesen.
Stanset grisekjørere
Like etter midnatt ble en bilfører i 20-åra stoppet av UP på E 8 i Lierbakkene. ;Mannen kjørte i 147 km/t i 100-sonen, og førerkortet ble beslaglagt på stedet. En time senere ble en mann i 40-åra stoppet av UP på E 8 ved Liertoppen. Han kjørte i 171 km/t i 100-sonen, og mistet også lappen på stedet
Les mer om Lierbakkene og Liertoppen.

Kjørte ut i høy fart

Politiet mistenker promillekjøring etter at en bil kjørte av veien i høy fart på E 18 i Lier i natt. Utforkjøringen skjedde ved Liertoppen i retning Drammen. Sjåføren som var alene i bilen, ble hentet av ambulanse og kjørt til sykehus.
Les mer om Drammen, Lier og Liertoppen.
Bilbrann på E18 i Lier
Brannvesenet og politiet rykker ut etter melding om en bilbrann på E18 ved Liertoppen.
Les mer om E18, Lier og Liertoppen.
Trafikkuhell på E18
Det har vært et trafikkuhell på E18 mellom Fosskolltunellen og Liertoppen. En lastebil sto og ventet på bilberging, og et par biler skal ha vært borti hverandre under passering av denne. Bilene var borte da politiet kom til stedet.
Kjedekollisjon E 18
Fire biler er involvert i en kjedekollisjon på E18 mellom Fosskolltunellen og Liertoppen. Brannvesenet har rykket ut til stedet. Kollisjonen ble meldt til politiet litt etter halv to i ettermiddag. Det er hittil ukjent om noen er skadet.
Fire tiltalt for Siba-ran
Fire menn må møte i Drammen tingrett i slutten av november, tiltalt for grovt ran, skriver Drammens Tidene. De fire rekognoserte og gjorde undersøkelser av Siba forretningen på Liertoppen i oktober i fjor, før de ranet den. Alle de fire mennene, som er i begynnelsen av 20-årene, er fra Akershus.
Les mer om Drammen, Liertoppen, Siba og Siba-ran.
Kjørte ut ved varelevering
En bli har kjørt ut ved vareleveringen på Liertoppen kjøpesenter. Ingen er skadet. Føreren anmeldes for uaktsom kjøring.
Les mer om Liertoppen.
Arbeider utløste innbruddsalarm
Politiet rykket ut til Liertoppen kjøpesenter etter at en innbruddsalarm gikk der. Da politiet kom frem, viste det seg at det var arbeider på stedet.
Les mer om Liertoppen.
Åpnet på E18 etter trafikkuhell
Bilen som kjørte av veien på E18 ved Liertoppen kjøpesenter, er fjernet, opplyser politiet. Veien er åpnet for normal trafikk.
Les mer om E18 og Liertoppen.
Kø etter trafikkulykke på E18
Det var kun bilfører i bilen som kjørte av veien på E18 ved Lierskogen, og han er oppegående, melder politiet. Det er en del kø i retning Drammen som følge av uhellet. Bilberging er på vei. Ulykken skjedde før Liertoppen kjøpesenter, i retning Drammen.
Les mer om Drammen, E18, Lierskogen og Liertoppen.
Pågrepet for butikktyverier
En person er pågrepet og siktet for flere butikktyverier fra Liertoppen. Den pågrepne, som ikke er norsk, jobbet der, melder politiet.
Les mer om Liertoppen.
Lange køer på E18 sørover
Det er saktegående kø E18 i sørgående retning mot Kleivenetunnelen fordi høyre felt er stengt inne i tunnelen på grunn av arbeider. Køen strekker seg helt tilbake til Liertoppen, ifølge tips.
Brent lastebil ved Liertoppen
Politiet er på E18, Lierskogen, omtrent vis à vi Liertoppen kjøpesenter hvor det har brent i et hjullager på en lastebil. Brannen ble slukket av føreren. Lastebilen står noe trafikkfarlig til i retning Drammen, men bilberging er på vei.
Les mer om Drammen, E18, Lierskogen og Liertoppen.
Brannen er slukket
Bilbrannen på E18 ved Liertoppen kjøpesenter i Lier er slukket og det var kun et mindre branntilløp ifølge politiet. Bilberging er på stedet nå.
Les mer om E18, Lier og Liertoppen.
Brann i bil i Lier
Nødetatene har mottatt melding om brann i en bil på E18. Det skal være brann i motorrommet på bilen som nå står i nærheten av Liertoppen.
Les mer om E18, Lier og Liertoppen.
Soltak på bil ble knust på E18
En bilist har fått knust soltaket på sin bil etter at noen kastet en gjenstand fra en gangbru. Hendelsen skjedde på E18 i nærheten av Liertoppen i Lier. Forholdet anmeldes opplyser politiet.
Les mer om E18, Lier og Liertoppen.
Kø fra Liertoppen
Det er kø fra Liertoppen til Asker, etter kollisjonen på E18. Køene løser seg opp ved ulykkesstedet inn mot Oslo. Et felt er stengt.
Les mer om Asker, E18, Liertoppen og Oslo.
Trafikkulykke Liertoppen
Nødetatene rykket i ettermiddag ut etter melding om en trafikkulykke på Liertoppen. Ifølge politiet er kun n bil involvert og det er mistanke om at fører er påvirket. Vedkommende fremstilles av politiet. Det ble skader på både bil og autovern.
Les mer om Liertoppen.
Hadde vært savnet noen dager
Kvinnen som ble funnet død i et skogholt ved Liertoppen, har trolig ikke vært utsatt for noe kriminelt, ifølge politiet. Kvinnen er sendt til obduksjon. Ifølge politiet hadde kvinnen vært savnet noen dager. Pårørende er varslet om funnet.
Les mer om Liertoppen.
Teknikere på stedet
Teknikere fra politiet i Sør Øst politidistrikt er fremme på Liertoppen og har startet etterforskning, opplyser politiet.
Les mer om Liertoppen og Sør Øst.
Kvinne funnet død ved Liertoppen
En kvinne er funnet død ved Liertoppen i Buskerud. Politiets teknikere undersøker stedet. Det er uklart om det har skjedd noe kriminelt.
Les mer om Buskerud og Liertoppen.
Stjal briller for flere tusen
Brilleland på Liertoppen har meldt til politiet at to kvinner har stjålet varer for rundt 6000 kroner, opplyser politiet.
Les mer om Liertoppen.