Likevel

Forsvaret dobler kjøp av omstridt traktor

Forsvaret innrømmer at det ikke skulle kjøpt de omstridte slepetraktorene, men kjøper likevel tolv nye traktorer – stikk i strid med faglige anbefalinger.

Vi får likevel ikke sette tenna i Vampyr i år

Det neste spillet fra Life is Strange-skaperen utsettes til 2018.
Les mer om Life, Strange-skaperen og Vampyr.
«Stjernekamp-Ida Maria har fått syngeforbud
Artisten insisterer likevel på å fortsette i konkurransen.
Derfor blir hun utropt som den farligste kjendisen på nettet
Avril Lavigne toppet hitlistene i 2002, men det har vært relativt stille fra henne de siste åra. Likevel blir hun utpekt som en nettrussel.

Mordbrannstifter dømt etter fire år

STAVANGER: Retten mener at det var stor fare for tap av menneskeliv i brannen 22-åringen startet. Tiltalte slipper likevel å sone fordi politiet lot saken ligge.
Flest utlendinger jobber med fisk – forsker bekymret
Stadig flere arbeidstakere i fiskeindustrien er utledninger, og mange bosetter seg i kystsamfunnene. Utviklingen kan likevel på sikt føre til problemer med industriens posisjon, mener forsker.
Dropper tv-betaling på sykehjemmet
Beboere på sykehjemmene i Fredrikstad skal likevel slippe å betale 80 kroner per måned i avgift for å ha tv på rommet sitt. Ordføreren vil nå ta saken opp til ny behandling, skriver han i en pressemelding.
Les mer om Fredrikstad.
Første poengtap for Inter
Inter måtte nøye seg med 1-1 borte mot Bologna i Serie A. For første gang denne sesongen avga Milano-klubben poeng. Likevel spratt Inter opp i tabelltopp med sine 13 poeng etter fem runder. Både Napoli og Juventus kan ta seg forbi de blåsvarte med seier onsdag.
Elektrosjokk ved SUS er ikke en gammel sak
DEBATT: Det er fint at SUS beklager. Likevel er det ugreit at de bagatelliserer saken med å si at den er ti år gammel.
Kledde seg for norsk suksess
BERGEN (NRK): I dag var dagen da Norge kunne ta sin første medalje under VM på sykkel. Det gikk ikke slik, men stemningen langs løypene var likevel god.
Les mer om Norge.
Politimann tok seg ulovlig inn i bolig - fikk forelegg
Sør-Trøndelag tingrett sa nei til ransaking. Politibetjenten tok seg imidlertid ikke bryet med å lese hele rettsavgjørelsen og ransaket likevel boligen til den anmeldte mannen.
Hele verden frykter krig i OL-regionen, men IOC tar det med ro: - Vi har ingen plan b
Situasjonen i OL-området Pyeongchang er mildt sagt spent, med nordkoreanske rakettoppskytinger og atomprøvesprengninger. Likevel fins det ingen alternative OL-planer.
Færre unge ruser seg enn før
Andelen ungdom som har prøvd alkohol har sunket betydelig. Fokuset på et sunnere liv har likevel ført til en økning av psykiske plager, ifølge forsker.
Bruk av rusmidler og røyk synker drastisk blant norsk ungdom
Andelen ungdom som har prøvd alkohol har sunket betydelig. Fokuset på et sunnere liv har likevel ført til en økning av psykiske plager, ifølge forsker.
Bruk av rusmidler og røyk synker drastisk blant norsk ungdom
Andelen ungdom som har prøvd alkohol har sunket betydelig. Fokuset på et sunnere liv har likevel ført til en økning av psykiske plager, ifølge forsker.
Ny nedtur: Nå har AaFK spilt åtte strake kamper uten seier
AaFK gjorde et tappert forsøk på å hente inn 3–0, men tapte likevel 3–2 mot Odd på bortebane.
Les mer om AaFK og Odd.
– Starter med en del skyer
Det vil bli en grå dag i morgen med en del regn. Øst i Aust-Agder kan det likevel tidvis bli fint vær.
Les mer om Aust-Agder og Starter.
AaFK uten Gyasi – disse 11 starter mot Odd
Edwin Gyasi har sonet ferdig sin straff etter brudd på interne regler i Aalesunds FK, men han er likevel ikke med i troppen til dagens bortemøte med Odd.
Les mer om Gyasi og Odd.
Trekker seg fra ordførerkampen
Gruppeleder i KrF, Daniel Bakken, ønsker likevel ikke å kjempe om ordførervervet i Vennesla. Til NRK sier Bakken at risikoen for å stå uten jobb om to år ble avgjørende. Dermed står det om to kandidater, Raymond Bærø og Nils Olaf Larsen. Utfallet kommer trolig i kveld.
Nå synes Ap likevel at det er greit med en Overvik-pause
- Vi har kommet samarbeidspartiene våre i møte, sier Aps Marek Jasinski.
Les mer om Overvik-pause.
Ingen personskade på Teie
Ingen ble skadet da en eldre mann skal ha blitt kjørt på i forbindelse med rygging på en parkeringsplass på Teie. Likevel sier politiet at de vil anmeldte en mann i 70-årene fort uaktsom kjøring.
Les mer om Teie.
Ingrid Bolsø Berdal fornøgd utan Emmy
Det blei ingen Emmy til HBO-serien «Westworld i natt. Men norske Ingrid Bolsø Berdal var likevel fornøgd etter prisutdelinga.
Les mer om Emmy og Ingrid Bolsø Berdal.
Emelie (18) veltet i VM på hjemmebane
Bergenseren Emelie Røe Utvik (18) endte langt ned på resultatlisten, men var likevel godt fornøyd etter å ha syklet VM i Bergen.
Les mer om Bergen.
Signalproblemer fikset
Toggrafikken går som normalt igjen på strekningen Alna–Lørenskog etter en feil på signalanlegget ved Grorud tidligere i dag. NSB ber likevel folk regne med noen forsinkelser og innstillinger.
Les mer om AlnaLørenskog og Grorud.
Pedersgata blir enveiskjørt likevel
Stavanger kommune sier likevel ikke nei til 1,7 millioner statlige kroner for å prøve ut Pedersgata som ny sykkeltras gjennom byen.
Les mer om Pedersgata.