Linderud

Leter etter mann med kniv

Ingen ble skadet da to gjenger barket sammen på Linderud senter i Oslo i ettermiddag. Ifølge politiet skal en mann ha truet med en kniv og løpt fra stedet, og politiet leter etter ham i området. Årsaken til oppgjøret er ikke kjent.
Les mer om Linderud og Oslo.

Lekkasje på Linderud i natt

Like over midnatt rykket politiet og brannvesen ut til en lekkasje fra et gammel gartneri på Sletteløkka/Rødtvetveien. Etter en time fikk brannvesenet stoppet lekkasjen. Beboere i området har opplevd dårlig vanntrykk i kranene.
Les mer om Linderud.
Bar på flatskjerm midt på natten
En mann som gikk rundt på Linderud i Oslo med en 65 tommers TV klokken 04 om natten, hadde ingen troverdig forklaring på TV-en kom fra. Mannen ble tatt hånd om av politiet.
Les mer om Linderud, Oslo og TV-en.
Melding om brann på Linderud
Melding om brann på Linderud
Les mer om Linderud.

Her trekker raneren frem en pistol og truer til seg penger

OSLO (ÅSTED NORGE / TV 2): Politiet står uten spor etter væpnet ran av bingohall på Linderud i Oslo.
Les mer om Linderud og Oslo.
7-åring kjørte alene fra Linderud til Bjerke i Oslo
Politiet har nå kontroll på både bil og gutt. Vet ennå ikke hva som har skjedd.
Les mer om Bjerke, Linderud og Oslo.
Politiet stanset sjuåring i bil
En sju år gammel gutt kjørte rundt i bil på Linderud i Oslo mandag ettermiddag. Politiet fikk raskt kontroll på både bil og gutt.
Les mer om Linderud og Oslo.
7-åring kjørte bil i Oslo
Politiet fikk i dag melding om en 7-åring som kjørte bil på Linderud i Oslo. Få minutter senere skriver Oslo-politiet på Twitter at de har fått kontroll på gutten og bilen.
Ingen tatt for bingoran
Ingen er pågrepet etter at Linderud Bingo ble ranet like før klokken 21 i går kveld. En mann truet de ansatte med noe som trolig var en pistol, og fikk med seg penger fra stedet. Politiet søkte i området med flere patruljer, uten å finne noen.
Les mer om Linderud Bingo.
Bingo ranet med pistol i Oslo
Et bingolokale på Linderud i Oslo ble tirsdag kveld ranet av en mann med pistol. Politiet søker etter gjerningsmannen.
Les mer om Linderud og Oslo.
Væpnet ran av bingo i Oslo
Politiet leter etter en person som med pistol ranet et bingolokale på Linderud.
Les mer om Linderud og Oslo.
Kvinne siktet for grov kroppsskade i Oslo
En kvinne i 20-årene ble mandag fremstilt for varetektsfengsling i Oslo tingrett, siktet for grov kroppsskade etter en voldsepisode på Linderud natt til fredag.
Les mer om Linderud og Oslo.
– Mann angrepet med øks
En mann i 20-årene ble alvorlig skadd i en voldsepisode i en leilighet på Linderud i Oslo natt til fredag. Vitner fortalte politiet at han ble angrepet med øks.
Les mer om Linderud, Mann og Oslo.
Barn påkjørt av buss
Et barn ble kjørt til legevakten med små skader etter å ha blitt påkjørt av en bus på Linderud i Oslo i kveld. Politiet har ikke beslaglagt førerkortet til bussjåføren.
Les mer om Linderud og Oslo.
780 leiligheter i Østre Aker vei
Det kan komme 780 nye leiligheter på Linderud, i de gamle hovedlokalene til Siemens, i Østre Aker vei 90. De nye eieren har nå bestilt en boligutredning hos Plan- og bygningsetaten, ifølge Estate Nyheter Norge.
Nye rektorer på ti Oslo-skoler
Ti skoler i Oslo søker for tiden etter nye rektorer. Skolene er Nøklevann, Linderud, Kringsjå, Kampen, Klemetsrud, Vetland, Nordstrand, Seterbråten, Furuset og Hellerud videregående skole. De nye rektorene skal lede skolene til omkring 4000 elever.
Kastet flasker på biler
På Linderud i Oslo leter politiet etter to gutter som har kastet flasker ned fra broen over riksvei 4. De to guttene skal ha fartet rundt på ståhjuling.
Les mer om Oslo.
Tre skadet i slagsmål i Oslo - meldinger om bruk av machete
To er alvorlig skadet etter slagsmål i en leilighet på Linderud i Oslo torsdag kveld.
Les mer om Linderud og Oslo.
Sloss med machete - tre alvorlig skadd i leilighet i Oslo
På Linderud. Politiet: - Et miljø vi kjenner godt.
Les mer om Oslo.
Masseslagsmål ved Linderud skole i Oslo
Ingen alvorlig skadd.
Les mer om Linderud og Oslo.
Røykutvikling på Linderud
En person er sendt til sjekk på legekvakten etter å ha fått i seg litt røyk. Røykutviklingen på Linderud i Oslo kom fra brann i en smultkjele.
Les mer om Linderud og Oslo.
T-banen ved Kaldbakken igang igjen
T-banetrafikken er i gang igjen for linje 5 mellom Linderud og Vestli i begge retninger, etter at det har vært stans i 40 minutter. Det er fortsatt forsinkelser på alle t-baner på grunn av feil på signalanlegget tidligere i dag.
Les mer om Kaldbakken, Linderud og Vestli.
Ulykke Linderud
En person er kjørt til sykehus etter en trafikkulykke på Riksvei 4. Trafikken har vært dirigert over trafikkmaskinen på Linderud, og det har ført til kø nedover Trondheimsveien. Trondheimsveien åpnes nå.
Fyrverkeri på skoler
Brannvesenet i Oslo har rykket ut til to skoler i dag fordi noen hadde brukt fyrverkeri innendørs. Det skjedde på Linderud skole litt før kl. 12 og deretter på Bjørnholt skole. Der ble det mye røykt, og brannvesenet måtte lufte bygget.
Les mer om Bjørnholt, Linderud og Oslo.
Uten varmt vann og varme
Linderud senter, Bjerke videregående skole, en barnehage og flere boligblokker er ifølge Hafslund er uten varmt vann og varme etter at en lekkasje i fjernvarmeanlegget. Hafslund sier at alle vil få varmen og varmtvannet tilbake i løpet av kvelden.
Les mer om Bjerke og Hafslund.