Lisenskontoret

Ordfører frykter lisensskroting vil koste 130 jobber

Hvis NRK-lisensen blir erstattet kan det koste 130 arbeidsplasser knyttet til lisenskontoret i Mo i Rana, mener ordfører.
Les mer om Rana.

Kan kutte 130 arbeidsplasser i Rana

Hvis NRK-lisensen blir erstattet kan det koste 130 arbeidsplasser knyttet til lisenskontoret i Mo i Rana, sier ordfører i Rana, Geir Waage. Regjeringen vedtok torsdag å fjerne NRK-lisensen slik den er i dag. Det er imidlertid ikke klart hva den skal erstattes med, men kulturministeren har varslet en ny medieavgift
Les mer om Geir Waage og Rana.
Advarer mot falske lisenskontrollører
En eldre dame ble i ettermiddag oppringt av en falsk lisenskontrollør som ønsket å se på oppkoblingen på fjernsynet. Seksjonsleder ved lisenskontoret opplyser at de aldri ber om å få komme inn.
Advarer mot falsk lisenskontrollør
En eldre dame fikk i dag oppringning fra en person som påsto han ringte fra NRK lisenskontoret. Vedkommende sa han ville inn og se på oppkoblingen til fjernsynet. Damen ante uråd og ringte politiet. Det sier operasjonsleder i Øst politidistrikt Terje Marstad. – Dette er bare svindel og vi oppfordrer nå folk til å være på vakt, sier operasjonslederen.
Les mer om NRK, Terje Marstad og Øst.

– Lisensendring kan fjerne over 100 arbeidsplasser

Hvis Stortinget vedtar en endring av NRK-lisensen til å trekke den direkte fra skatteseddelen, vil det føre til at over 100 arbeidsplasser på lisenskontoret i Mo i Rana forsvinner.
Les mer om Lisensendring og Rana.
– Lisensendring kan fjerne over 100 arbeidsplasser
Hvis Stortinget vedtar en endring av NRK-lisensen til å trekke den direkte fra skatteseddelen, vil det føre til at over 100 arbeidsplasser på lisenskontoret i Mo i Rana forsvinner.
Les mer om Lisensendring og Rana.
Lisensen du ikke trenger betale
Lisensen du IKKE behver betale. Selv om mange kutter parabol og kabel til fordel for nettjenester og web-TV, er det fortsatt slik at den som kjøper seg et TV-apparat med mottaker, må betale TV-lisens, eller kringkastingsavgift, som det faktisk heter. Har du kjøpt deg ny TV i det siste, kan det derfor hende at du har fått en regning fra NRK som du ikke ventet deg. Risikerer vi at det snart blir lisens på mobil og PC? TV-lisensen er personlig TV-lisensen gjelder for personen den er registrert på, ikke for adressen opplyser Lisenskontoret. Men selv om hovedregelen er at hver person som har en TV-mottaker også skal betale lisensavgift, finnes det unntak, if
Brøt seg inn på lisenskontoret
I løpet av natten har tyver tatt inn seg på NRKs lisenskontor i Mo i Rana. – Det er nok ikke sinte lisensbetalere som har vært her, sier lisenssjefen.
Les mer om Rana.
Brøt seg inn hos lisenskontoret
I løpet av natten har tyver tatt seg hos NRKs lisenskontor i Mo i Rana. - Det er det nok ikke sinte lisensbetalere som har vært her. Av Det var en ansatt ved lisensavdelinga som meldte
Les mer om Rana.
Brøt seg inn hos lisenskontoret
I løpet av natten har tyver tatt seg hos NRKs lisenskontor i Mo i Rana. – Det er det nok ikke sinte lisensbetalere som har vært her.
Les mer om Rana.
Slik skal flere betale TV-lisens
Det britiske lisenskontoret bruker «elleville unnskyldninger fra virkeligheten i en ny kampanje for å få flere til å betale TV-lisensen i Storbritannia.
Les mer om Storbritannia og TV-lisensen.
Er du en tyvtitter?
Bare i Nordland ser 9.400 på tv uten å betale. Nå trapper NRK opp jakten på lisenssnikerne. Ifølge beregninger Lisenskontoret har gjort, sniker ca. 9.400 husstander i Nordland seg unna
Les mer om Lisenskontoret, NRK og Nordland.
Er du en tyvtitter?
NORDLAND: Bare i Nordland ser 9.400 på tv uten å betale. Nå trapper NRK opp jakten på lisenssnikerne. Ifølge beregninger Lisenskontoret har gjort, sniker ca. 9.400 husstander i Nordland
Les mer om Lisenskontoret, NRK og Nordland.
Lønningskontoret sjokkert over NRK-krav på 21 øre
Prøvde å sende kravet i retur, men møtte ingen forståelse hos lisenskontoret.
Lønningskontoret sjokkert over NRK-krav på 21 ører
Prøvde å sende kravet i retur, men møtte ingen forståelse hos lisenskontoret. Tips oss! Har du informasjon om denne saken? Ikke nøl med å tipse oss!
Synger for lisensbetalerne
Aldri før har så mange svensker betalt tv-lisensen. Årsaken er at det svenske lisenskontoret har begynt å takke lisensbetalerne personlig - med sang.
Bryr seg ikke om lisensutspill
Ved lisenskontoret i Mo i Rana forholder man seg foreløpig rolig til at KrF og Høyre vil avvikle NRK-lisensen.
Les mer om Høyre, KrF og Rana.
Soper inn 3,6 milliarder
Ved siste årsskifte hadde NRK 1.825.000 lisensbetalere. Fra disse tok lisenskontoret inn 3,6 milliarder kroner i...
Les mer om NRK.