Lisenskontoret


Lisensen du ikke trenger betale

Lisensen du IKKE behver betale. Selv om mange kutter parabol og kabel til fordel for nettjenester og web-TV, er det fortsatt slik at den som kjøper seg et TV-apparat med mottaker, må betale TV-lisens, eller kringkastingsavgift, som det faktisk heter. Har du kjøpt deg ny TV i det siste, kan det derfor hende at du har fått en regning fra NRK som du ikke ventet deg. Risikerer vi at det snart blir lisens på mobil og PC? TV-lisensen er personlig TV-lisensen gjelder for personen den er registrert på, ikke for adressen opplyser Lisenskontoret. Men selv om hovedregelen er at hver person som har en TV-mottaker også skal betale lisensavgift, finnes det unntak, if

Brøt seg inn på lisenskontoret

I løpet av natten har tyver tatt inn seg på NRKs lisenskontor i Mo i Rana. – Det er nok ikke sinte lisensbetalere som har vært her, sier lisenssjefen.

Les mer om Rana.
Brøt seg inn hos lisenskontoret

I løpet av natten har tyver tatt seg hos NRKs lisenskontor i Mo i Rana. - Det er det nok ikke sinte lisensbetalere som har vært her. Av Det var en ansatt ved lisensavdelinga som meldte

Les mer om Rana.
Brøt seg inn hos lisenskontoret

I løpet av natten har tyver tatt seg hos NRKs lisenskontor i Mo i Rana. – Det er det nok ikke sinte lisensbetalere som har vært her.

Les mer om Rana.

Slik skal flere betale TV-lisens

Det britiske lisenskontoret bruker «elleville unnskyldninger fra virkeligheten i en ny kampanje for å få flere til å betale TV-lisensen i Storbritannia.

Les mer om Storbritannia og TV-lisensen.
Er du en tyvtitter?

Bare i Nordland ser 9.400 på tv uten å betale. Nå trapper NRK opp jakten på lisenssnikerne. Ifølge beregninger Lisenskontoret har gjort, sniker ca. 9.400 husstander i Nordland seg unna

Les mer om Lisenskontoret, NRK og Nordland.
Er du en tyvtitter?

NORDLAND: Bare i Nordland ser 9.400 på tv uten å betale. Nå trapper NRK opp jakten på lisenssnikerne. Ifølge beregninger Lisenskontoret har gjort, sniker ca. 9.400 husstander i Nordland

Les mer om Lisenskontoret, NRK og Nordland.
Lønningskontoret sjokkert over NRK-krav på 21 øre

Prøvde å sende kravet i retur, men møtte ingen forståelse hos lisenskontoret.

Lønningskontoret sjokkert over NRK-krav på 21 ører

Prøvde å sende kravet i retur, men møtte ingen forståelse hos lisenskontoret. Tips oss! Har du informasjon om denne saken? Ikke nøl med å tipse oss!

Synger for lisensbetalerne

Aldri før har så mange svensker betalt tv-lisensen. Årsaken er at det svenske lisenskontoret har begynt å takke lisensbetalerne personlig - med sang.

Bryr seg ikke om lisensutspill

Ved lisenskontoret i Mo i Rana forholder man seg foreløpig rolig til at KrF og Høyre vil avvikle NRK-lisensen.

Les mer om Høyre, KrF og Rana.
Soper inn 3,6 milliarder

Ved siste årsskifte hadde NRK 1.825.000 lisensbetalere. Fra disse tok lisenskontoret inn 3,6 milliarder kroner i...

Les mer om NRK.Siste nyheterWebavisen - Nyheter på ett sted
Webavisen er en nyhetsagent og søkemotor som henter inn nyheter fra norske aviser. Hos oss kan du raskt lese dagsaktuelle nyheter eller gjøre søk flere år tilbake.
Kontakt
post@webavisen.no

Siste 24 timer
12 11 10 09 08 07 06 05 04 03 02 01 00 23 22 21 20 19 18 17 16 15 14 13