Lokaler


Arrangerer minnemarkering for massakren i Pakistan i Oslo

Røde Kors og den pakistanske komiteen 14. augustkomiteen arrangerer markering for Pakistan i kveld klokken 18.00 Markeringen i kveld vil skje i Røde Kors sine lokaler i Oslo.

Les mer om Oslo og Pakistan.

- Det handler om mye mer enn bare trening

Da Lena og Jørund Myhrberg startet opp Frisks & Svettis i Fredrikstad i 1989 reiste de rundt i gymsalene i distriktet for å arrangere treningstimer. I 2000 flyttet de inn i lokaler på Mosseveien og i 2011 åpnet de i tillegg nye lokaler på Værste.

- MC-klubb uønsket på Otta

Diskret: Bare et diskret klistremerke, avslører klubbens lokaler sentralt på Otta. GD har prøvd å komme i kontakt med medlemmene, men uten å lykkes.

Les mer om Otta.
Bare en av tre i Oslo vil begraves av Kirken

Stadig flere i Oslo velger bort gravferdsseremonier i Kirken, og presset på religionsnøytrale lokaler øker for hvert år. Likevel bygges det lite nytt.

Les mer om Kirken og Oslo.

Fiasko for Fornebu-barnehage

Planene om barnehage for 135 barn i Norske skogs gamle lokaler på Fornebu havarerte før de var ordentlig i gang.

Vannlekkasje skapte problemer på åpningsdagen

De skulle ønske folk velkommen til trening i nye lokaler, men måtte tørke opp vann i damegarderoben etter vannlekkasje i det nye bygget.

Satser på kafe

INTIMT: Kossmann etablerer seg i samme lokaler som Troms Fylkestrafikks ventehall. Foto: Øivind Arvola Foto: Oivind Arvola Satser på kafe Satser på kafe Bernd Kossmann flytter sjokoladebutikken og åpner kafe.

Les mer om Bernd Kossmann og Satser.
Spenstig satsing

Spenst Alta flytter inn i nye omgivelser omgitt av speil, parkett og utsikt. Foto: Kita Eilertsen - Det er en fantastisk følelse at vi kan åpne i nye lokaler. Vi har jobbet med dette i flere år.

Les mer om Det.
Ber for Bogdan

Støttespillerne ber nok en gang myndighetene om hjelp til å få løst Bogdan-saken. I snart seks år har søskenparet Bogdan og Jelena Gerasimov vært i kirkeasyl i Pinsemenighetens lokaler i Tømmervikapå Stokmarknes.

Nå har Mustad 65 leietakere

Eika på Gjøvik er i ferd med å flytte inn i toppmoderne lokaler i Mustad Næringspark, i lokaler hvor det i sin tid var pakking av fiskekroker. Litt over 70 ansatte er med på flyttelasset fra Bunesgården i Storgata 7 i Gjøvik sentrum.

Kitron investerer i Arendal

Flytter virksomheten fra leide lokaler på Hisøy til egne lokaler i Kilsund.

Les mer om Arendal, Hisøy og Kilsund.
Åpen dag for ny demensavdeling

16. desember flytter avdeling Soltun på Landmo omsorg- og rehabiliteringssenter på Dokka inn i nyoppussede lokaler. 12 omsorgsleiligheter og en vinterhage er blitt til 15 rom og en ny avdeling på Landmo. Neste uke flytter pasientene inn.

Les mer om Dokka, Landmo og Soltun.
Familiesenter i posthuset

Postgården kan bli et av to familiesenter i Ålesund. Det andre blir på Moa. familiesenter: Ålesund kommune ønsker å leie lokaler i det gamle posthuset til det ene av de to familiesentrene som er planlagt.

Les mer om Moa og Ålesund.
Egne lokaler i regjeringskvartalet

Politiet i Oslo vil ha egne lokaler i det nye regjeringskvartalet, skriver Politiforum. I et brev Oslo politidistrikt har sendt til Politidirektoratet skriver politiet at de ønsker plass til mer enn bare livvakter i det nye regjeringskvartalet som nå er under planlegging.

Får ikke flytte polet

DRAMMEN: Polet ønsket å flytte polet på Strømsø til Maxi Senter som nå pusses opp til å bli Strømsø Senter. Søknaden er begrunnet med at dagens lokaler bak Globusgården er gamle og at de ønsker en bedre plassering.

Kontrast flytter til Vulkan

Neste år kommer Mathallen til å få en ny nabo. Restauranten Kontrast har sett seg lei av sine gamle lokaler, og satser på å være innflyttet innen mars 2015.

Les mer om Mathallen og Vulkan.
Kontrast flytter til Vulkan

Neste år kommer Mathallen til å få en ny nabo. Restauranten Kontrast har sett seg lei av sine gamle lokaler, og satser på å være innflyttet innen mars 2015.

Les mer om Mathallen og Vulkan.
- Vi driver i grenseland

Rektor ved Alstahaug Voksenopplæring, Kjersti Toft Stanic, roper et varsku om sårt tiltrengte nye lokaler.? Vi driver helt i grenseland.

PST vil stanse bro ved egne lokaler

En ny gangbro vil kunne brukes som «plattform for anslag, sabotasje eller spionasje mot PSTs lokaler – mener PST.

Les mer om PST.
Lofotleger på flyttefot Neste uke åpner de dørene... men allerede til helgen klargjøres det for Lofotleger AS i flunkende nye lokaler i Storgata 9 på Leknes.

men allerede til helgen klargjøres det for Lofotleger AS i flunkende nye lokaler i Storgata 9 på Leknes. Åpner til uken: Torsdag ettermiddag var det travel aktivitet i Storgata 9. Lofotleger AS skal inn i andre etasje.

Les mer om Neste og Storgata.
Åpningsfest av varmestua i Sandvika

I fjor feiret Frelsesarméen 30-års jubiléet til varmestua i Sandvika. I dag feiret de åpningen av splitter nye lokaler i Kommunegården.

Prikket inn 17.000 kroner

Nærmere 60 verk ble bokstavelig talt revet ned av veggene under den fargeglade prikkeutstillingen i Sandefjord kunstforenings lokaler. Alle de 517 sjuendeklassingene i Sandefjord hadde bidratt til Prikk, prikk, prikk...

Les mer om Prikk og Sandefjord.
Publikums passivitet og politiets nåløye

En fredelig morgen i påskeuken 2004 ble Nokas-bygget angrepet av bevæpnede ranere. En trafikkert morgen i adventstiden 2014 strømmet minnene på, da en bevæpnet mann prøvde å komme seg inn i Nokas nåværende lokaler på Forus.

Les mer om Nokas-bygget.
Se, der drikkes bestefar!

Haandbryggeriet har laget årets beste sterke (klasse F, Vinmonopolet) koseøl til jul. Fire entusiaster startet dette bryggeriet i Drammen i 2005, i et nedlagt industrilokale fra 1874. Senere har de flyttet til større lokaler, i et tidligere jernbaneverksted fra tidlig 1900.

Les mer om Drammen og Vinmonopolet.
I dag åpnet de en sportsbutikk i Gjøvik

Onsdag morgen på slaget klokka 7 åpnet Torshov Sport i Gjøvik dørene. Butikken har etablert seg i lokaler i Strandgata og daglig leder Glenn Tjernø var godt fornøyd med besøket da klokka bikket 14.
Siste nyheterWebavisen - Nyheter på ett sted
Webavisen er en nyhetsagent og søkemotor som henter inn nyheter fra norske aviser. Hos oss kan du raskt lese dagsaktuelle nyheter eller gjøre søk flere år tilbake.
Kontakt
post@webavisen.no

Siste 24 timer
02 01 00 23 22 21 20 19 18 17 16 15 14 13 12 11 10 09 08 07 06 05 04 03