Lokaler

Amerikanske myndigheter leier lokaler i Trump Tower for 130.000 dollar i måneden

Det amerikanske forsvaret betaler godt over markedspris for lokaler i Trump Tower, som brukes for å beskytte Donald Trump. Presidenten tjener ingenting på leien, ifølge Pentagon.

«Caya ut – vinbar inn

Graffi starter nytt konsept i «Cayas gamle lokaler.
Politiet visste ikke om fest
To unge menn som hadde planlagt en fest etter Stavernfestivalen, må søke om det. Det sier politiet til Østlands-Posten. De to har leid lokaler på Vadskjærtet i Larvik og ønsker å gi festivalfolket et sted å kjøpe mat etter festivalen hvor de kan ta med drikke selv. Det visste ikke politiet noe om og har kalt inn de to til et møte. Festen får status som et arrangement og må derfor søkes om, sier politiet.
Må betale for tomme lokaler
Politiet risikerer å måtte betale husleie for flere lensmannskontor som legges ned. I forbindelse med nærpolitireformen forsvinner en rekke lensmannskontor selv om leiekontraktene ikke går ut på lang tid. Ett eksempel er Sigdal, skriver Dagsavisen.
Les mer om Dagsavisen og Sigdal.

Blir satset på mot OL

Tre unge lokaler kombinertutøvere er blant dem skiforbundet vil satse spesielt på fram mot OL i 2022. Truls Johansen fra Elverum, Lars Ivar Skårset fra Søre Ål og Simen Tiller fra Moelven er tatt ut i et lag som skal ledes av Håvard Klemetsen.
Har kontroll på brannen på Rolvsøy
Brannvesenet har nå kontroll på brannen i Fagmøblers lokaler i Fredrikstad. Men det er fortsatt mye røyk i lokalene, og brannvesenet forsøker å redde møblene i bygget, det forteller Jan Tore Lorentzen hos Alarmsentral Brann Øst.
Dette fant politiet da de ransaket Hells Angels-lokalene i Trolla
Et Hells Angels-medlem i bil ble stoppet av politiet i forrige uke på grunn av kjøreadferden hans. Det endte med ransaking i MC-klubbens lokaler i Trondheim.
Les mer om Trolla og Trondheim.
Trivelig bydelskaf
Matmagasinet har så absolutt hatt godt av flyttingen til større og finere lokaler. Med litt småflikking blir dette riktig så bra.
Sjømannsforeningen: – Vet ikke om kvinner har adgang
Kragerø kommune vil ikke gi full skjenkebevilling til Sjømannsforeningen i Kragerø, fordi det er usikkert om kvinner har tilgang til foreningens lokaler.
St. Svithun-elever tilbake til moderbygget
Etter 16 måneder i lånte lokaler, kunne elever og ansatte på St. Svithun videregående skole torsdag endelig vende tilbake til moderbygget på Tjensvoll.
Les mer om Tjensvoll.
NRK Sørlandet flytter til Markens
Distriktskontoret er inne i en prosess med å finne nye lokaler, og nå gjenstår kun to finalister. Begge disse ligger Kristiansands hovedgate. Flyttingen til lokalet som blir valgt vil skje neste år.
Ni gatekjøkken stengt på dagen
Grisete lokaler, rottemøkk og mangelfull hygiene var noe av det som møtte Mattilsynets inspektører under sjekk av gatekjøkken i Oslo og Asker og Bærum i april, skriver VG.
Les mer om Asker, Bærum og Oslo.
Fullt hus på åpningsfest i svingen
Det sto lang kø utenfor da bruktbutikken «Huset i svingen åpnet i sine nye lokaler på Fauske.
Les mer om Fauske og Huset.
Vil pusse opp Tinghuset
Ny rapport anbefaler å restaurere dagens bygning på Tårnplass, fremfor å flytte tingretten til nye lokaler.
Les mer om Tinghuset.
- Vi skal være lett tilgjengelige for kunst- og kulturfeltet
Tilgjengelighet og synlighet er viktigst når Norsk kulturråd ser etter lokaler til Kreativt Norge i Trondheim.
Fra sushi til vin
Krefter fra Røst og Credo åpner vinbar i Kyotos gamle lokaler i Jomfrugata.
Les mer om Credo, Jomfrugata og Røst.
Fra sushi til vin
Krefter fra Røst og Credo åpner vinbar i Kyotos gamle lokaler i Jomfrugata.
Les mer om Credo, Jomfrugata og Røst.
Foreslår Familiens Hus i sentrum
Rådmannen mener det er lurt å kjøpe Lysverkgården for sju millioner, slik at Familiens Hus kan få nye lokaler raskere.
Les mer om Lysverkgården.
6,7 millioner til Rogalands musikkliv
Ved første tildelingsrunde i 2017 har Musikkutstyrsordningen, den nasjonale tilskuddsordningen for akustikk, teknisk utstyr og lokaler, fordelt godt 6,7 millioner kroner til 10 aktører i Rogaland. Neste 6 millioner går til bygging av øvingslokaler.
Her ligger kajakkpadlernes nye storstue
20 år, utallige dugnadstimer og 11 millioner kroner. Det måtte til for å realisere Stavanger kajakklubbs nye lokaler.
Les mer om Stavanger.
Prøvde å stanse Samlok Nord
I nye lokaler åpner det som 6. juni blir Norges eneste samlokaliserte nødmeldingssentral hvor politi, brann og helse sitter sammen vegg i vegg. Men som VG forteller i kveld slakter tidligere politimester Geir Ove Heir Politidirektoratets håndtering av prosjektet, og forteller at POD ville skrinlegge prosjektet. Politidirektør Humlegård svarer i saken at POD først og fremst var opptatt av at ting skulle skje ryddig for seg og i rett rekkefølge.
Les mer om POD og Samlok Nord.
Denne puben har tidligere rommet flere jødiske forretninger
Three Lions er bare n av flere lokaler i Trondheim hvor jødene tidligere drev butikker og ulike forretninger. Gjennom utstillingen «Jødiske fotspor i Trondheim får publikum innblikk i hvordan hverdagen deres var.
Les mer om Jødiske og Trondheim.
Akvariet vil ha havbrukssenter
Akvariet i Bergen ønsker å utvide repertoaret og har inngått samarbeid med en oppdrettsaktør for å etablere et visningssenter for havbruk i sine lokaler.
Les mer om Bergen.
Er lei av gitter og stengte butikker
Gitter og tomme lokaler gir ingen god velkomst. Men dette er det publikum møter når de besøker Trondheims storstue Olavshallen.
Les mer om Olavshallen.
Korps mangler lokaler
Hvert tredje korps i Oslo mangler plass til lagring, viser en undersøkelse fra Norges Musikkorpsforbund. Uranienborg skolekorps frykter at de må legge ned, fordi de må ut av skolen i to år på grunn av oppussing. Korpset mener det er umulig å bruke lokalene de er tilbudt i Gamle Oslo.
Les mer om Gamle Oslo og Oslo.