Lokaler


Bingo er big business

Bingovert Jeanette Sandaker sitter i Orion Fellesbingos lokaler på Gjøvik. Det er en stille mandag formiddag. Bingoen begynner om en halvtime, og det er ikke mange i lokalet. - Kom igjen om ei uke, sier Sandaker. - Da har trygda kommet.

Les mer om Gjøvik og Sandaker.

Sushirestaurant konkurs med milliongjeld

Restauranten åpnet høsten 2011, med samme eiere og drivere som har hatt flere populære sushirestauranter i Oslo. Den har hatt lokaler i første etasje i et av leilighetsbyggene i Lilleruts vei på Fornebu.

Les mer om Fornebu og Oslo.
Norsk seier i bokse-landskamp

De norske amatørene feide over sine skotske motstandere i Oslo Bokseklubbs lokaler på Jordan i Oslo. Til slutt sto det 6-1 til Norge. Vegar Tregren fikk den norske bestemannspremien.

Les mer om Jordan, Norge og Oslo.
Escape har etablert seg i Stavanger

Escape Travel har inntatt oljebyen. Mandag den 19. januar ble Stavangeravdelingen åpnet i Vidy Reiser's tidligere lokaler i Lars Hertervigs gate. To kvinner står i spissen for avdelingen: Tonje Røiland og Marit Vike.

Taper penger uten kristne bokhandlere

Vivo vil gjerne gi Bergen og Stavanger kristne bokhandler igjen, men mangler egnede lokaler. Imens får kristne forlag trøbbel. Bibelbeltets to største byer har vært uten kristen bokhandel en god stund.

Les mer om Bergen og Stavanger.
Rostrup tror på kaffi og litt te i Langgata

Lørdag åpner Rostrup kaffi og litt te dørene til nye og større lokaler. Butikken lar seg ikke skremme av enkelte tomme lokaler og to år med graving i Langgata.

Les mer om Langgata og Rostrup.
Flyttet inn i nye lokaler

Etter 70 år i samfunnshuset i Steinkjer, flyttet arbeiderbevegelsen fredag inn i nye lokaler i Bomvegen. Etter 70 år i samfunnshuset i Steinkjer, flyttet arbeiderbevegelsen fredag inn i nye lokaler i Bomvegen.

Les mer om Bomvegen og Steinkjer.
Krasjet ved banken

Én person ble tatt med til legekontoret for en sjekk etter at to biler støtte sammen ved Melhusbankens lokaler på Melhus fredag ettermiddag. Ulykken skjedde klokken 1400.

Kjørte stjålet bil i rus

En 29 år gammel mann ble i natt pågrepet i Kristiansand etter ruteknusing i Parkvesenets lokaler. Da politiet kom til stedet stakk mannen av i Parkvesenets bil. I tillegg røykte han hasj mens han kjørte, ifølge politiet.

Les mer om Kristiansand.
Universal presentkort kastes ut etter 88 år i samme lokaler

Universal presentkort har holdt til i Lille Grensen 7, et steinkast fra Stortinget, siden 1927. Nå har gårdeieren sagt opp leiekontrakten med dem. - Det kom som en bombe før jul. Jeg ble ganske paff av det, sier Knut M. Ore.

Universal presentkort kastes ut etter 88 år i samme lokaler

Universal presentkort har holdt til i Lille Grensen 7, et steinkast fra Stortinget, siden 1927. Nå har gårdeieren sagt opp leiekontrakten med dem. - Det kom som en bombe før jul. Jeg ble ganske paff av det, sier Knut M. Ore.

Skadeverk på forretningslokale

Politiet har fått melding om skadeverk på Møbelringens lokaler i Stjørdal. - Det er noen som har knust ei rute og ødelagt et brannslukkingsapparat, opplyser Johnny Olsen hos Politiet i Nord-Trøndelag.

Svenskene overtar politistasjonen

De har i det stille sikret seg både politistasjonsbygget og gamle Posten i Brochs gate 3. Også tingrettens lokaler er involvert i den store svensk- norske eiendomsavtalen som er signert.

Les mer om Posten.
Ranstiltalt følte seg truet av torpedoer

- Ha det bra. Alle har hatt gjeld, sa raneren da han forlot SR-bank Mariero sine lokaler 23. september i fjor.

Les mer om SR-bank Mariero.
Trenger 300 filmstatister

Vil du være med som statist i den nye norske storfilmen Kongens nei - tre døgn i april, har du muligheten nå. Mandag og tirsdag ettermiddag og kveld blir det såkalt åpen casting i Mediehuset Østlendingens lokaler i Elverum.

Les mer om Elverum.
- Plass til to byråer i byen

- Nå har de pårørende fått et alternativ, sier Lars Flagstad og Per Nilsen i nyetablerte Flagstad Begravelsesbyrå i Hamar. PÅ PLASS: Flagstad Begravelsesbyrå har lokaler i Furnesvegen 77.

Politiet jakter tyver etter innbrudd

Det var ved 08.00-tiden at politiet mottok melding om et innbrudd hos Telemark museums lokaler i Øvregate i Skien. Det var to personer som ble observert på stedet. - To menn løp fra stedet med en PC under armen.

Les mer om Skien, Telemark og Øvregate.
Nye lokaler

Jotun vil bygge inntil 34 000 kvadratmeter nye lokaler på Gimle i Sandefjord. Jotun ønsker også å øke antall ansatte her fram mot 2030, skriver Sandefjords Blad.

Les mer om Gimle og Sandefjord.
- Poledance er idrett

I rosa lokaler i Spinneriet skal Halden-damer lære poledance og pole fitness. Se HATV: Se HATV Kursleder fra Halden Kursleder gjennom Danseloftet er også en haldenser, nemlig Lene-Marie Aas.

Sparkjøp leter fortsatt etter ny butikk

Men avviser at de skal inn i Icas lokaler i Sentrumskvartalet. LES OGSÃ... Spar Kjøp vil ut av Stormarkedet Daglig leder for AS Spar Kjøp, Tom Eide Knudsen, bekrefter at de er på utkikk etter andre lokaler.

- Tønsberg er et spennende sted

Fire kunstnere har sjekket inn på Hotel Klubben for å få kunst ut til folket. TØNSBERG: - Tønsberg er en spennende by å ha utstillingen i. Og Klubben byr på fine lokaler, sier kunstagent Tanja Fredensborg.

Elever og utbyggere venter på svar

Snart kan elever som tar maritim utdanning ved Fagskolen i Ålesund få praksis i flunkende nye lokaler ved NMK 2. Det samme gjelder elever med maritim opplæring innenfor vg2 i Ålesund.

Les mer om Fagskolen, NMK og Ålesund.
Brannrammede på plass i ny skole

De 200 elevene ved Kolvereid skole hadde mandag sin første skoledag i midlertidige lokaler, etter brannen forrige uke.

Les mer om Kolvereid.
Innbrudd Hønefoss

I løpet av natten har noen gjort innbrudd i lokaler på Kihlemoen. Ifølge politiet er det foreløpig uvisst hva som er stjålet.

Les mer om Kihlemoen.
Her slåss foreldrene mot norskopplæring

Full strid i Tysnes om bruk av ledige lokaler i Lunde barnehage til norskopplæring for syv flyktninger. - Det er gulroten til bygden, sier talsperson for foreldregruppen.

Les mer om Lunde.Siste nyheterWebavisen - Nyheter på ett sted
Webavisen er en nyhetsagent og søkemotor som henter inn nyheter fra norske aviser. Hos oss kan du raskt lese dagsaktuelle nyheter eller gjøre søk flere år tilbake.
Kontakt
post@webavisen.no

Siste 24 timer
00 23 22 21 20 19 18 17 16 15 14 13 12 11 10 09 08 07 06 05 04 03 02 01