Lokaler

Startet for n måned siden - har allerede planer om nye restauranter ute i bydelene

De har åpnet take away-restauranter på Byåsen og Lade den siste måneden. Nå ser Kompis etter lokaler også i andre bydeler.
Les mer om Byåsen og Lade.

Nå må Gulating lete etter nye lokaler

- Dette kan ende i alt fra ingenting til to eller flere butikker i Trondheim.
Les mer om Gulating og Trondheim.
Kitron med kontrakt på 120 mill.
Arendals største private bedrift har signert en ny kontrakt med Kongsberg Defence Systems verdt 120 millioner kroner, skriver Agderposten.no. Kitron med lokaler på Stoa og Kilsund skal produsere utstyr innen militært kommunikasjonsutstyr.
Les mer om Agderposten.no, Kilsund og Stoa.
Simens Isbar måtte flytte fra Brattøra
Gjenoppstår i nye lokaler i sentrum.
Les mer om Brattøra.

IBM flytter til Tøyen

Etter 31 år på Mastemyr flytter IBM til Oslo. IT-selskapet har undertegnet en avtale med eiendomsselskapet Entra om å leie lokaler på Tøyen, skriver Finansavisen. Dermed samles de 700 ansatte i osloområdet på ett sted.
Den katolske kirken stoppet omstridt foredragsholder
I oktober holdt polske Leszek Zebrowski foredrag i lokalene til de katolske menighetene i Stavanger og Drammen. Nå er han utestengt fra kirkens lokaler - men avviser selv at han er nasjonalist.
Vil skille mellom skole og barnehage
Rektor Hanna Selstad Kielland er åpen for å bruke tomme lokaler til barnehage. Men vil ha et tydelig skille mellom enhetene.
Anker politivedtak
Ordfører Jan Dukene i Tvedestrand anker politidirektoratets vedtak om å legge hovedkontoret i Holt lensmannsdistrikt til Risør, skriver Agderposten. Dukene mener Risør politistasjon er for gammel. Risørordfører Per Kr. Lunden sier Risør har egnede lokaler.
Tranby legesenter flytter
Tranby legesenter i Lier flytter inn i nye lokaler mandag 6. februar. Legesenteret flytter inn i Dølasletta på Tranby, like ved NAV-bygget.
Les mer om Dølasletta, Lier og Tranby.
Kunne undersøkt langt flere for brystkreft
Trange lokaler og pågang av stadig flere kvinner gjør at Haukeland universitetssykehus bryter fristene for å undersøke brystkreft.
Les mer om Haukeland.
Den fabelaktige Enhjørningen
Et måltid hos Enhjørningen er som en reise tilbake i tid. I historiske lokaler server voksne servitører klassisk sjømat, på den gamle måten.
Les mer om Enhjørningen.
Tia flytter nærmere E6
Brukthandelen Tia skal bygge opp ny butikk i nye lokaler.
For små og store som elsker barnebøker
Lørdag åpner nok en fargerik utstilling i KinoKinos lokaler. En spennende utstilling med illustrasjoner fra barnebøker.
Staselige lokaler og ustabil arbeidskraft
Kunstlunsjpause på restaurant Den franske sal.
Les mer om Den.
Seks steder vil ha vinmonopol
Seks aktører har søkt om å få Drammens nye vinmonopol. I alt er 13 lokaler aktuelle. Pressesjef i Vinmonopolet, Jens Nordahl, bekrefter overfor Drammens Tidende at Fire av byens største kjøpesentre har søkt om å få pol.
Les mer om Fire og Vinmonopolet.
Betalte for tomme lokaler
Staten har betalt husleie for den nedlagte Åsbygda skole selv om den har stått tom, skriver Ringerikes Blad. Skolen skulle bli omsorgssenter for flyktninger i fjor, men flyktningene kom aldri. Nå er leieavtalen med Ringerike kommune avsluttet.
Les mer om Ringerike og Åsbygda.
- Føles godt med nye lokaler
De ansatte hos Fauske drogeri og fargehandel trives på ny adresse.
Les mer om Fauske.
Trenger ny kinosal
Kinoen i Kristiansand har behov for en ny sal med plass til 250-350 personer. Dette går fram av eierskapsmeldingen som politikerne nå skal diskutere. Det vurderes om dagens lokaler kan utvides, eller om kino etter hvert må finne nye lokaler.
Les mer om Kristiansand.
Foreldre minst fornøyd med barnehagenes ute- og innemiljø
Foreldre er mest misfornøyd med lokaler og utearealer i egne barns barnehage. Og de vil vite mer om hvordan barnet deres har det der.
Skal diskutere framtidig legevakt
Snart skal politikerne diskutere framtidig organisering av legevakta i Øvre Eiker. Etter oppstarten i nye lokaler, har det vært utfordringer med å sikre driften, skriver Bygdeposten. Kommuneoverlegen mener løsningen på sikt er å samarbeide med andre kommuner.
Les mer om Bygdeposten og Øvre Eiker.
Åpner for å bygge ut fredet bibliotek
Fredrikstad bibliotek sliter med plassmangel og umoderne lokaler. Fylkeskonservatoren vil tillate tilbygg for å forhindre at biblioteket blir flyttet til et annet sted i byen.
Pia Myrvolds avatarer klare for Sandnes
Pia Myrvold stiller ut i Vitenfabrikkens nye lokaler neste år. Hennes prosjekt er en videreføring av utstillingen i Pompidou-senteret i Paris.
Les mer om Pompidou-senteret.
Endelig åpner nye Heggedal skole
I dag åpner nye Heggedal skole i Asker. Etter to og et halvt år kan de 393 elevene og 60 lærerne flytte inn i splitter nye lokaler i Heggedal sentrum. Ifølge Budstikka har budsjettet sprukket med 105 millioner kroner, men sluttregningen kommer først på nyåret.
Les mer om Asker og Heggedal.
Tatt for tyveri
En mann i 40-årene er pågrepet siktet for tyveri. Mannen skal ha stjålet blant annet en PC fra Drammen Ballklubbs lokaler opplyser politiet.