Lokaler

Etterforskes for hvitvasking - malte Aftenpostens lokaler

Selskapet Bon Bygg, som er under etterforskning for hvitvasking av 25 millioner kroner, malte tre etasjer i Aftenpostens leide lokaler i 2013.

Fyller tomme lokaler i sentrum

Huseieren halverte markedsprisen. Da var det mange som ville leie lokaler i Fauske sentrum.
Les mer om Fauske.
Trenger større krisesenter
Krisesenteret i Vestfold ønsker mer hensiktsmessige lokaler for å ta i mot barn, kvinner og menn som er utsatt for vold.
Les mer om Vestfold.
Sjekk Facebooks nye lokaler
Mark Zuckerberg (30) viser frem sine nye lokaler i statusoppdatering.

Her flytter de 12 tonn piano

Det blir ingen lett jobb når Bergen Pianoforretning skal inn i nye lokaler. VIDEO: Charlotte L. Helleland.
- Dette er sterke tidsdokumenter
Norske serietegnere frykter riving av Tronsmos lokaler.
Stenger akuttovernatting grunnet pengemangel
1. april stenger Bergens eneste overnattingstilbud for fattige tilreisende. Bymisjonen mangler både penger og lokaler.
- Uten nye lokaler må vi stenge Tronsmo
Daglig leder er bekymra for bokhandelens framtid.
Les mer om Tronsmo.
Innbrudd på Nøtterøy
Det har i løpet av natten vært to innbrudd på Nøtterøy. En butikk i Semsveien og kommunens lokaler på Tinghaug. Begge steder er et vindu tatt ut.
Les mer om Nøtterøy, Semsveien og Tinghaug.
Tyve år med nyheter på nett
Bergen 1995: Få har tro på fenomenet nettavis og en grønnhåret mann skaper frykt i BTs lokaler i Nygårdsgaten. I dag har de største mediehusene flere lesere på nett enn papir.
Les mer om Nygårdsgaten.
Nå kan du booke 200 kommunale lokaler i Trondheim med et klikk
Ordfører Rita Ottervik åpnet Bookingbasen på Bispehaugen skole.
Kjos om streiken: - Det er forferdelig tragisk
Norwegian-direktør Bjørn Kjos kommenterte onsdag Norwegian-streiken i selskapets lokaler på Fornebu. - Personlig synes jeg det er forferdelig tragisk at så mange passasjerer rammes, sier han.
Hun vil videreutvikle vestlandsbedrifter
LEDERINTERVJUET: Takket være en standhaftig banksjef endte Benedicte Schildbred Fasmer opp i banknæringen. Nå leder hun 1600 ansatte i DNBs nye lokaler i Solheimsviken.
Forslår å flytte kulturskolen
Kommunens eiendomsforetak Arendal Eiendom KF ønsker å flytte sin administrasjon til Arendal gamle rådhus. Dermed må kulturskolen som har holdt til i bygget, flytte ut, skriver Agderposten. Kulturskolen kan få nye lokaler i Munkehagen kultursenter. Saken skal legges frem for fomannskapet til torsdag.
Lokale medier: Ni personer drept i skyteepisode i USA
Ni personer skal være drept i en skyteepisode i USA, melder lokaler medier.
Les mer om USA.
Trondheims-dj er verdens mest delte på Spotify
Tom Stræte Lagergren, alias Matoma, er nummer n på listen over mest verdens mest delte låter på Spotify denne uken. Samtidig spiller han for fullsatte lokaler i USA.
Les mer om Matoma, Spotify og USA.
Biskop siktet for grovt bedrageri
Biskop Bernt Eidsvig og økonomisjefen i Oslo katolske bispedømme er siktet for grovt bedrageri av 50 millioner kroner. Politiet ransaket i dag bispedømmets lokaler i Oslo.
Les mer om Oslo.
Haslehallen stenges lenge
Treningslokalene til Oslo Turnforening på Hasle må stenges i flere måneder etter den omfattende vannlekkasjen i går. Utøverne har blitt informert om at treningene blir avlyst, og nå jobbes det med å finne nye lokaler.
Les mer om Hasle og Oslo Turnforening.
1200 utøvere står uten treningshall
1200 utøvere mister treningsanlegget etter en større vannlekkasjen i lokalene til Oslo Turnforening. Lokalet i Haslevangen på over 2500 kvadratmeter var i ettermiddag full av vann. Ifølge ledelsen kan et brudd hovedvannledning være årsaken. De jobber nå med å finne alternative lokaler til utøverne som daglig bruker hallen.
Vannlekkasje hos Oslo Turnforening
Det har vært en større vannlekkasje i Oslo Turnforenings lokaler på Hasle. Oslo Brann- og Redningsetat har fått stengt vannet og er på stedet med tre biler.
Les mer om Hasle og Oslo Turnforening.
Får ikke bygge barnehage nå
Trygge Barnehager AS får ikke bygge i Elkjøps tidligere lokaler i Moss sentrum nå. Det har Fylkesmannen bestemt, etter en naboklage.
Les mer om Fylkesmannen.
Hvem skal Kongsberg gifte seg med?
24. mars blir det folkemøte i Høgskolens lokaler på Raumyr. Tema er kommunesammenslåing. Frem ti dig kom mu ne struk tur dis ku te res over hele Norge etter at re gje rin gen har tatt ini tia tiv til en re form. På mø tet 24.
Les mer om Kongsberg, Norge og Raumyr.
Fole Godt med nyåpning
Kaféen serverte sine første kanelboller i nye lokaler i Outzen Strøket i dag. Etter å ha vært stengt siden 1. februar, har den populære kaféen endelig åpnet dørene. Daglig leder Kristin Heggdal synes det er fole godt å få åpnet.
Stengt ute fordi de er kristne
Frelsesarmeen driver integreringsarbeid for flere hundre barn og ungdommer ved Ny-Krohnborg skole. De får derimot ikke låne lokaler i kulturhuset ved siden av skolen.
Les mer om Ny-Krohnborg.
Privatskole var ikke kristen nok
Utdanningsdirektoratet avslo søknaden. Stavanger Ungdomsskole var planlagt å ha lokaler i Stavanger Sentrum. Med 540 elever ville den blitt en av byens største. Som å tro på julenissen, mener Frps Atle Simonsen i Stavanger bystyre.