Lokaler

I 15 år har de vært plassert i lånte lokaler, nå er de samlet og i egne lokaler

I 15 år har Transport – og logistikkfaget ved Røros Videregående Skole vært prisgitt lån av øvingslokaler og utstyr hos Flokk (HÅG), Tamnes og Galåen Transport på kveldstid. Nå er faglærer Arvid Svendsen glad for endelig å kunne tilby et undervisningstilbud hvor alt er samlet på ett sted.

En kulturpolitisk farse

Håndteringen av Carte Blanche er skammelig. Dansekompaniet bør få garanti om nye lokaler i Sentralbadet.
Bøhn-Lie og Haaland i Kunstforeningen
Turid Bøhn-Lie (79) og Kirsten Haaland (89) stiller ut sammen i Kreftforeningens lokaler i Standgata. - Jeg er veldig interessert i farger og lager collager med bare papirbiter, forklarer kunstneren Turid Bøhn-Lie.
Flytter salongen og satser i nye og moderne lokaler
KONGSVINGER: Salongen Haarfin i Storgata flytter til Epa-bygget i mai måned. – Vi valgte å satse i nye og moderne lokaler, framfor å pusse opp der vi er, sier Heidi Hexeberg.

- Stolt av å ha kommet gjennom nåløyet

I dag åpnet Næringsbanken sine lokaler i Åsmarkvegen 2 i Moelv. Administrerende direktør Øystein Snuggerud mener plasseringen ikke er tilfeldig. "Midt i væla", som de selv sier her i Moelv, mener Snuggerud.
Vil ha spill-ungdommen ut for å møtes: – Det er førstemann til mølla
I år tillater ikke økonomien storlan i Kvalsundhallen, men lan blir det likevel. – I år inviterer vi til minilan i våre egne lokaler med plass for 45 spillere, sier styreleder i Kvalsund E-sport og Dataforening, Nicolay Zachariassen.
Razzia hos Nordic Securities – flere pågrepet
Økokrim har slått til mot «en rekke steder i Oslo og Bergen, inklusive meglerhusets lokaler. Et ukjent antall personer er pågrepet og siktet i saken.
Les mer om Bergen og Oslo.
- Byens narr
Ombygginsgarbeidene i forbindelse med Stortingets nye lokaler på 7000 kvadratmeter har resultert i en skandale med overskridelser på flere hundre millioner kroner.
Etter tung innsats under Femundløpet er flytting neste punkt på planen
Tynset BIL og MC stilte også i år som frivillige under Femundløpet. Nå ser de fram til å flytte inn i større lokaler.
Les mer om Femundløpet.
Slik er nye Katten
Etter to år på flyttefot kunne lærere og elever endelig flytte inn i nye lokaler i Kong Oscars gate.
Les mer om Katten.
Ønsker å flytte til NMK
Prosjektorganisasjonen for den nye storkommunen Ålesund bør flytte ut av rådhuset og inn i lokalene til Norsk Maritime Kompetansesenter, mener ordføreren i Skodje, Dag Olav Tennfjord fra Høyre. Ålesund, Skodje, Ørskog, Haram og Sandøy blir en felles kommune fra 2020, og det er flere grunner som taler for å gjøre et slikt grep. – Prosjektorganisasjonen trenger mer egnet lokaler og NMK er en glimrende lokasjon fordi det er en god møteplass for å møte næringsliv og akademia.
Staten krever tilbake 21,5 mill. fra privatskoler
To privatskoler i Bergen må betale tilbake 21,5 millioner kroner til staten etter at selskapet bak skolene leide ut lokaler til skolene til overpris.
Les mer om Bergen.
Staten krever tilbake penger
To privatskoler i Bergen må betale tilbake 21,5 millioner kroner til staten etter at selskapet bak skolene leide ut lokaler til overpris.
Les mer om Bergen.
Privatskoler kreves for 21,5 millioner kroner
Selskapet leide ut lokaler til seg selv, for langt over markedspris. Overskuddet kom ikke elevene til gode, slik det skal, mener Utdanningsdirektoratet.
180 ansatte flyttet inn i Portalen: – Vi er kjempefornøyde med valget
Nye, moderne lokaler og nærhet til togstasjonen fikk Bufetat til å velge Lillestrøm.
Les mer om Bufetat, Lillestrøm og Portalen.
– Jeg fikk muligheten, og tok den
Restaurant Credo gjenåpner i nye lokaler i Lilleby i Trondheim. – Jeg var sikkert den siste de spurte, sier Heidi Bjerkan om den gamle maskinhallen som nå huser restauranten.
Alle får se OL i banken
Det er ingen folkerett å se OL i arbeidstida. Men regionbanksjef Snorre Sveløkken lar både kunder og ansatte få med de største jubeløyeblikkene i bankens lokaler!
Les mer om Snorre Sveløkken.
Legendarisk København-restaurant gjenåpnes torsdag
Torsdag gjenåpnes den tidligere Michelin-restauranten Noma i nye lokaler i København. Eksperter tror den igjen kan bli verdens beste.
Slik spilles NM-kvartfinalene
Det er klart for NM-kvartfinaler i bandy med de lokale håpene Solberg, Mjøndalen og Drammen. OSLO: Tirsdag ettermiddag ble NM-kvartfinalene i senior menn trukket i Norges Bandyforbunds lokaler.
Se her hva som skjer 14. februar del 2
LHL Stange har årsmøte i Meierigården onsdag klokka 18.00. Årsmøtesaker, servering av varm mat, kaféservering og utlodning. Brumunddal Husflidslag har årsmøte i lagets lokaler på Buttekverntunet onsdag klokka 18.30. Ta med eget håndarbeid.
Fem små tiltak som kan få liv i sentrum igjen
Sentrumsutvikling: Det historiske Hamar sentrum bærer preg av mange tomme lokaler og tapt identitet. Målet i den foreslåtte kommuneplanen for 2018-2030 er at Hamar skal bli den viktigste byen i og for Innlandet.
Les mer om Hamar og Innlandet.
Hedmarken legevakt
Holder til i samme lokaler som Hamar sykehus, og venteværelset deles med akuttmottaket. 80.000 innbyggere sokner til legevakten, pluss turister og andre tilreisende.
Les mer om Hamar.
Legevakta jobber med nye lokaler
Det er ikke så mye å få gjort med dagens lokaler, skriver styret i Hedmarken legevakt i et svar til Fylkesmannen. På langt sikt er ambisjonen å få nye lokaler på plass innen 2020.
Les mer om Fylkesmannen og Hedmarken.
Innfridde til de grader med 24 medaljer, men nå er klubben litt desperat etter nye lokaler
Utøverne i karate innfridde så til de grader i Boden.
Les mer om Boden.