Lokaler

Boko Haram drepte nær 200 på to døgn

Den nigerianske ekstremistgruppen Boko Haram har gjennomført nye massakrer nordøst i Nigeria, ifølge lokaler kilder. Nær 200 mennesker har blitt drept på to døgn.
Les mer om Boko Haram og Nigeria.

Boko Haram drepte nær 200 på to døgn i Nigeria

Den nigerianske ekstremistgruppen Boko Haram har gjennomført nye massakrer nordøst i Nigeria, ifølge lokaler kilder. Nær 200 mennesker har blitt drept på to døgn.
Les mer om Boko Haram og Nigeria.
Boko Haram drepte nær 200 på to døgn i Nigeria
Den nigerianske ekstremistgruppen Boko Haram har gjennomført nye massakrer nordøst i Nigeria, ifølge lokaler kilder. Nær 200 mennesker har blitt drept på to døgn.
Les mer om Boko Haram og Nigeria.
Ville ha mer å drikke
En kvinne ble i natt pågrepet av politiet etter å ha knust et vindu i Vinmonopolets tidligere lokaler i Bodø sentrum. Kvinnen ville ifølge politiet ha mer å drikke, men hadde ikke fått med seg at polet er flyttet
Les mer om Bodø.

Kan hemme teaterets utbyggingsplaner

Salem Menighet vil bygge ut sin eiendom i Prinsens gate. Dette kommer i veien for teaterets framtidsplaner om å utvide sine lokaler, mener teaterdirektøren.
Flere innvandrere skal få lære norsk
Utlendinger som vil ha gratis norsktrening strømmer til Røde Kors. Antall deltakere har mer enn doblet seg de siste to åra og mange har blitt avvist på grunn av fulle lokaler.
Tronsmo har fått nye lokaler
- De er helt fantastiske.
DND: IT-inkubator
I flere år har Dataforeningen leid ut lokaler til start-up-bedrifer. Vi tok en prat med konsulentfirmaet S5 Consulting som gikk fra 3 til 12 ansatte på to år og vokser fremdeles.
Les mer om Dataforeningen.
Tronsmo bokhandel reddet
Tronsmo Bokhandel i Oslo har fått nye lokaler i Universitetsgata 12 og flytter før høsten, skriver Dagsavisen. Den tradisjonrike bokhandelen sto i fare for å bli nedlagt, da Entra i mars i år sa opp leiekontrakten. Siden da har folk og politikere engasjert seg sterkt i saken.
Tommy Sharif siktet for millionunndragelse
Tidligere bildekkmillionær Tommy Sharif er pågrepet av politiet og siktet for å undra nesten tre millioner kroner fra sitt eget konkursbo. Også Sharifs bror er pågrepet etter at det ble funnet store kontantsummer under ransaking i brødrenes lokaler og bopel.
Les mer om Tommy Sharif.
Politirazzia hos Sharif – fant «mye penger
Her søker politiet med valutahund etter skjulte penger i dekk i Tommy Sharifs lokaler på Alnabru. I ettermiddag opplyser politiet at det er funnet «mye penger.
Les mer om Alnabru og Sharif.
Søkte etter penger med hund i Sharif-selskap
Her søker politiet med valutahund etter skjulte penger i dekk i Tommy Sharifs lokaler på Alnabru. I ettermiddag opplyser politiet til DN at det er funnet «mye penger.
Les mer om Alnabru og Sharif-selskap.
Lette etter penger med hund i Sharif-selskap
Her søker politiet med valutahund etter skjulte penger i dekk i Tommy Sharifs lokaler på Alnabru.
Les mer om Alnabru og Sharif-selskap.
23 ansatte kan miste jobben
Lassa barnehage leter febrilsk etter nye lokaler. 23 ansatte står i fare for å miste jobbene.
Lassa barnehage må avvikle, får ikke nye lokaler
Private Lassa barnehage må ut av dagens lokaler og ber om å få leie ledige kommunale barnehagelokaler i Stokkadalen. Barnehagesjefen ber politikerne si nei til det.
Les mer om Stokkadalen.
Tar 52 millioner i tap på leide lokaler
Markedet for næringslokaler i Stavanger og Sandnes stuper mot bunn. Sandnes Sparebank tar tap nå og avskriver 52 millioner kroner.
Les mer om Stavanger.
Fyller tomme lokaler
To damer starter opp hestebutikk i august.
Gand beholder frisørfaget uten penger
Frp, KrF og H sto i fylkestinget onsdag fast på at frisørfaget fortsatt skal være en del av Gand videregående skole i Sandnes, men ennå er det ikke penger til nye lokaler.
Les mer om Gand og KrF.
Razzia hos Atea i Danmark
Ransaker it-selskapets lokaler i forbindelse med korrupsjonssak.
Les mer om Atea og Danmark.
Vil droppe skolebygging og låne til veivedlikehold
– Østfold fylkeskommune bør låne trekvart milliard kroner til veivedlikehold. Fylket bør droppe planene om å bygge skoler og i stedet leie lokaler av private.
Gjenoppliver diskotek
Stig Otto Nilsen bestemt seg for å åpne diskotek i Madame Butterflys gamle lokaler. I tillegg jobbes det for fullt på Kaptein Larsen.
Les mer om Kaptein Larsen.
Slo til mot Concacaf-kontoret
Agenter fra det amerikanske justisdepartementet slo i dag til mot CONCACAFs lokaler som et ledd i etterforskningen av FIFA-toppene. En av de siktede er Jeffrey Webb, nåværende CONCACAF-president og Jack Walker, som satt som president fram til 2011.
Bergenspolitiet får inndra all alkohol de fant hos MC-klubb
Medlem i MC-klubb får bot for hundervis av liter med alkohol i klubbens lokaler i Bergen. Nå skal alkoholen destrueres.
Les mer om Bergen og MC-klubb.
Gjenåpning etter flommen
Fredag er det offisiell markering av nyinnflytting i renoverte lokaler etter flommen på sykehuset i Kristiansand. Oversvømmelsene ved sykehuset gjorde skader for totalt 26 millioner kroner.
Les mer om Kristiansand.