Lokaler

Innbrudd hos Bymisjonen

Det har vært uvedkommende inne i Bymisjonens lokaler i Kongsgata natt til lørdag. En skjerm og en datamaskin er trolig stjålet.
Les mer om Bymisjonen og Kongsgata.

Grei grillmat

Roast har kanskje sentrums vakreste utsikt, men ikke byens beste mat. Her får du grei grillmat i eksklusive lokaler.
Skal løfte sentrum
Arendal kommune er valgt ut som pilotkommune i DOGAs (Norsk senter for design og arkitektur) nasjonale prosjekt om hvordan aktivisere og fylle ledige lokaler i sentrum med liv og revitalisere sentrum til det beste for innbyggere, handelsnæring og kulturliv.
Ny montessoriskole i Drammen
En ny montessoriskole vil starte opp i Drammen til høsten. Det skriver Dagsavisen Fremtiden. Det finnes allerede en skole i byen som bruker montessoripedagogikk i undervisningen. Den nye skolen, Heltberg Barne- og Ungdomsskole, leter nå etter nye lokaler, lærere og elever.

Stengt politistasjon

Arendal politistasjon vil ha redusert åpningstid torsdag og være helt stengt fredag på grunn av flytting til nye lokaler på Stoa.
Les mer om Stoa.
Innbrudd hos DHK
I løpet av helgen har tyver brutt seg inn i Drammen Håndballklubbs lokaler i Drammenshallen. Et vindu er brutt opp, og det er blant annet stjålet en TV og noe annet. Politieit har vært på stedet og gjort undersøkelser.
Les mer om DHK og Drammenshallen.
Stjålet lastebil i Rakkestad
Politiet har fått melding om innbrudd i et av kommunens lokaler. I forbindelse med innbruddet er en hvis Iveco lastebil stjålet. Den har registreringsnummer AJ 61441.
Les mer om Iveco og Rakkestad.
Jazzfest må flytte tre konserter på grunn av streik
Hotellstreiken fører til at tre av de største konsertene under Trondheim Jazzfestival blir flyttet til andre lokaler.
Streik setter konfirmasjonsfester i fare
Dersom hotellstreiken ikke er over til helga, må flere konfirmanter finne seg nye lokaler å feire dagen i.
Nattevåk for jazzgeneral
Streiken i hotellbransjen har ført til våkenetter for leder i Trondheim Jazzfestival. Flere store konserter må finne andre lokaler dersom streiken fortsetter.
Tidligere Stabæk-leder bøtelagt
Lars Hjorth er ilagt et forelegg etter at han angivelig gikk til angrep på en Stabæk-trener inne i klubbens lokaler i fjor høst. Den daværende daglige lederen nekter imidlertid å godta forelegget, noe som gjør at saken kan havne i retten. Les mer.
Les mer om Stabæk-trener.
Har fylkets mest moderne tannklinikk
Den offentlige tannhelseklinikken på Fauske har åpnet i flunkende nye lokaler, etter fire år på leting.
Les mer om Fauske.
Legevakten i Øvre Eiker flytter
I dag flytter legevakta i Øvre Eiker inn på nye Eikertun helsehus. Det melder kommunen på sine nettsider. Legevakta får helt nye lokaler i helsehuset.
Les mer om Eikertun og Øvre Eiker.
Sliter med å fylle lokalene
En rekke lokaler i kjøpesentret Stortorvet på Kongsberg står tomme. Det siste halve året har det vært tre konkurser og nå står seks lokaler leldige, skriver Laagendalsposten. Ifølge senterledelsen kvier mange seg for å investere i en tid med nyheter om nedbemanning og innskrenkninger i industrien i byen.
Flere hundre elever på skole i Kina syke av forgiftning
Nærmere 500 elever i tenåringsalderen på en skole i Jiangsu-provinsen i Kina har fått alvorlige helseskader, noen av dem kreft, etter at skolen flyttet inn i nye lokaler ved siden av et tidligere kjemisk anlegg.
Les mer om Jiangsu-provinsen og Kina.
- Ingen av skolene i kommunen har automatisk brannvarsling
70 elever og 12-14 ansatte ved Smøla må finne seg nye lokaler etter at halve skolen ble brannskadd mandag formiddag.
Les mer om Smøla.
Innbrudd hos skytterlag
Lillesand skytterlag har hatt et innbrudd i sine lokaler, opplyser politiet. Verken våpen eller ammunisjon er stjålet. Politiet undersøker åstedet nå.
Ingen ny Steiner-barneskole
I flere år har Stiftelsen Oslo sentrum Steinerskole lett etter passende lokaler, uten å finne det. Denne uken ble det kjent at stiftelsen fikk fornyet godkjennelsen til å drive friskole, men det kan altså ikke bli noen oppstart før tidligst neste høst.
Her festet 67 ecstasy-rusede ungdommer: – En dødsbrannfelle
Politi og brannvesenet er dypt bekymret over oppblomstringen av et miljø man knapt har sett siden 90-tallet. «Ravere på partydopet ecstasy fester stadig oftere i ulovlige og livsfarlige lokaler i Oslos underverden.
Eksplosjon på NTNU etter feil i varmeskap
Lokalene var fylt med røyk, men ingen ble skadet i den mindre eksplosjonen ved NTNU sine lokaler på Gløshaugen i Trondheim.
Les mer om Gløshaugen og Trondheim.
Nytt overnattingstilbud for tiggere
Kristiansand kommune arbeider nå med å finne lokaler som kan brukes som nødovernatting for tiggere i byen om vinteren. Dagens tilbud har vært i gamle Kongens gate skole, men lokalene er nå solgt. Rådmann Tor Sommerset sier kommunen skal finne et sted som egner seg til slik overnatting.
Vil ha politihøgskolen til Moss
Østfoldrådet stiller seg bak ønsket om å trekke Politihøgskolen til Moss. Det skriver Moss Avis. Höegh Eiendom har lagt frem planer for å tilby politiet lokaler i Verket i Moss, ifølge avisen. Leder i Østfoldrådet, fylkesordfører Ole Haabeth, sier at rådet støtter forslaget.
- Innimellom er man heldig og finner noen ålreite lokaler som andre ikke kan benytte lenger
Hydrogenselskapet Nel skal mer enn tidoble kapasiteten på den nye storfabrikken i Danmark.
Les mer om Danmark.
Politiet på flyttefot på Lagårdsveien?
Sør-Vest politidistrikt ønsker nye lokaler i Stavanger, og har kastet sine øyne på en ledig tomt litt lengre sør på Lagårdsveien.
Les mer om Lagårdsveien og Stavanger.
Trondheimskokken Renee Fagerhøi gikk helt til topps
Stappfulle lokaler på Kalas Canasta da vinneren av Top Chef ble kåret.
Les mer om Top Chef.