Lokaler


Mann tatt etter innbrudd hos Konkurransetilsynet

Onsdag morgen ble en mann (40) pågrepet av politiet etter et innbrudd i Konkurransetilsynets lokaler. Kontoret ligger i den gamle telegraf-bygningen i Bergen sentrum. Bygget har butikker

Se hvem som fikk støtte da Sparebanken Sør delte ut en halv million

Sparebanken Sør feiret åpningsdagen i nyoppussede lokaler med å dele ut en halv million kroner til lokale formål.

Les mer om Sparebanken Sør.
Første tapp på ny bryggeplass

DRAMMEN: Haandbryggeriet vil ikke streve for å bli større, men har vokst ut av to fabrikker på ni år. I dag er det første bryggedag i nye lokaler på Brakerøya.

Les mer om Brakerøya.
Får full støtte til leiligheter

Formannskapet i Tynset gitt Vegard Torud full støtte til leiligheter på tre etasjer i hele bygget som i sin tid var lokaler for Felleskjøpet og slakteriet. Det er Jernbaneverket som er utfordringen i saken.

HCs radio-eventyr

Nå har han flyttet inn i nye lokaler på Glommen Brygge og ser lysere på tilværelsen enn på lenge. - Tidligere var det stort sett salg gjennom nett. Nå har vi i tillegg fått en egen radio- butikk, sier HC til Fredriksstad Blad.

Quiz i nye lokaler

Det ble for trangt for musikkquizen i Pøbben. Skjerp de små grå og spiss ørene. Fredag er det start for Tonlist musikkquiz. Denne gang på Frk. Renbjør.

Les mer om Frk, Pøbben og Tonlist.
Vinmonopolet ser på tre nye lokaler

Tre lokaler i Gran er pol-aktuelle

Vinmonopolet skal ha befaring på tre mulige steder for nytt polutsalg i Gran. DAGENS POL: På Smietorget. Foto: Jørn Haakenstad GRANSTUNET: Rimi legger ned på Granstunet.

Les mer om Gran og Granstunet.
Åpner sportsbar

Sportsbaren Surfer Lofoten vil om to uker åpne i nyrenoverte lokaler i Pettersen-gården sentralt på Leknes. Nytt utested: Tommy Olsen er en av fire drivere som om to uker åpner sportsbaren

Les mer om Pettersen-gården.
POLITIET FÅR NYTT HUS PÅ STORD:

Statsbygg skal bygge nye lokaler for Haugaland og Sunnhordland politidistrikt i Vabakkjen på Stord, melder Haugesunds Avis. Huset blir på 3200 kvadratmeter og skal også huse Statens

Eidsberg ungdomsskole evakuert

Eidsberg ungdomsskole ble evakuert noen minutter før klokken ett. Det brant i papir i en søppelbøtte inne på skolen, noe som førte til at brannalarmen ble utløst. Brannvesenet og politiet rykket ut til skolen. Branntilløpet ble raskt slokket, men det er noe røyk i skolens lokaler. Ingen personer kom til skade. Politiet regner med papiret ble påtent.

Får ikke undervise på skolene

Kristiansand kommune kommer ikke til å tillate at foreldre bruker skolenes lokaler til å undervise elever under lærerstreiken. Det har de fått råd om fra KS, sier seniorrådgiver Svein Tore Kvernes i oppvekstetaten i Kristiansand kommune.

Les mer om Kristiansand.
Brøt seg inn og utløste brannalarmer

Brannvesenet rykket ut til Iparks lokaler.

Alle kattene borte etter innbrudd hos Dyrebeskyttelsen i Harstad

Kun kattene var forsvunnet etter innbruddet hos Dyrebeskyttelsens lokaler i Harstad natt til lørdag. Politiet, som var på vei til stedet like etter klokken 10 lørdag morgen, ber nå om tips på telefon 02800, skriver avisen Nordlys.

Les mer om Dyrebeskyttelsen og Harstad.
Åtte katter forduftet etter innbrudd

Det har vært innbrudd hos Dyrebeskyttelsens lokaler i Harstadbotn. Alle kattene er borte. Politiet ber om tips i saken. Et vindu i inngangsøra er knust. Det er ikke stjålet noe. Døra

Les mer om Harstadbotn.
- Bedre å la lærerne jobbe på kvelden

Å presse lærere til å jobbe i dårlige lokaler, når hjernen fungerer dårlig, er en veldig dårlig id, mener ekspert på ledelse.

- Bedre å la lærerne jobbe på kvelden

Å presse lærere til å jobbe i dårlige lokaler, når hjernen fungerer dårlig, er en veldig dårlig id, mener ekspert på ledelse.

Vannlekkasje hos Kirkens bymisjon

Store mengder vann har natt til fredag rent ut i Kirkens bymisjons lokaler i Hollendergata i Oslo. Brannvesenet suger nå ut vannet fra Kirkens bymisjons lokaler på Grønland som huser 20 leiligheter, kaf og et informasjonssenter.

Les mer om Grønland, Hollendergata og Oslo.
Kaos på sjakk-OL - trodde hjertestarter var våpen

Panikken bredte seg etter at en spiller kollapset i OL-lokalene. TROMSØ: (Nordlys) Torsdag ettermiddag rykket minst to ambulanser og en legevaktbil ut til sjakk-OLs lokaler i Mackkvartalet

Les mer om Mackkvartalet og OL-lokalene.
Vinmonopolet vurderer å flytte

sin butikk i Fredrikstad kommune. Vi søker derfor etter lokaler med sentral beliggenhet. Søker etter 650-700 kvadratmeter Slik ordlegger Vinmonopolet seg når de ber om alternativer til butikken i Torvbyen.

Innbrudd hos Frelsesarmeen

I løpet av natten har Frelsesarmeens lokaler i Fredrikstad hatt besøk av uvedkommende, melder politiet på Twitter. Det er foreløpig uvisst hva som er stjålet, eller om noe i det hele tatt er stjålet. Politiets etterforskere er på stedet.

Håper annerledes-kafeen overlever

Ting, tang og kaffi flyttet inn i nye lokaler for sommeren. Senere i høst må driverne vurdere om de vil overvintre.

Gamle Food Story blir kinarestaurant

I løpet av høsten åpner kinarestaurant i Food Storys gamle lokaler. Vegg i vegg kommer en interiørbutikk.

I helga: NM i kajakkpolo på Vingnes

Lillehammer ro- og kajakklubb arrangerer lørdag og søndag Norgesmesterskap i kajakkpolo. Dette vil foregå utenfor klubbens lokaler i båthavna på Vingnes.

Les mer om Norgesmesterskap.
To butikkåpninger i Brandbu i dag

Urbant: Klesbutikken Urban Village åpner i Brandbu i dag. Foto: Monica Celius Brandbu: I lyse, åpne lokaler, i det som tidligere var Bohus-lager i Brua, åpner i dag to nye klesbutikker.

Les mer om Bohus-lager, Brandbu og Brua.Siste nyheterWebavisen - Nyheter på ett sted
Webavisen er en nyhetsagent og søkemotor som henter inn nyheter fra norske aviser. Hos oss kan du raskt lese dagsaktuelle nyheter eller gjøre søk flere år tilbake.
Kontakt
post@webavisen.no

Siste 24 timer
00 23 22 21 20 19 18 17 16 15 14 13 12 11 10 09 08 07 06 05 04 03 02 01