Lokaler

Fylkeskommunen må ikke svikte Carte Blanche og BIT

Om ikke deres akutte behov for lokaler oppfylles snarest, vil de måtte forlate Bergen for å finne en tryggere havn et annet sted.
Les mer om BIT, Bergen og Carte Blanche.

Graffi permitterer over 30 ansatte etter brannen

Brannen i Graffis lokaler i Nordre gate gjør at restaurantkjeden må permittere på ubestemt tid.
Les mer om Nordre.
Millioner på tomme lokaler
Øyer kommune betaler millioner for lokaler de håpet skulle bli legevakt, skriver GD. De delvis tomme lokalene koster kommunen 2 millioner per år og avtalen går over 15 år. Rådmann Ådne Bakken håper å få inntekter på lokalene, for å redusere tapet.
Pågrepet etter å ha hentet «private dokumenter
Da det stormet som verst rundt Boligbyggs kjøpsteam, tok den innleide boligkjøperen Geir Fredriksen seg inn i Boligbyggs lokaler og hentet med seg dokumenter. Kort tid senere ble han pågrepet med dokumentene og siktet for innbrudd.
Les mer om Geir Fredriksen.

Utsatte flyttesaken

En av høstens store politiske poteter i Modum har vært hvorvidt beboerne ved et demens-bofellesskap skal flyttes, skriver Bygdeposten. Hovedutvalget for helse og sosial har bestemt at avgjørelsen tas i kommunestyret. Det handler om flytting fra Furulund i Åmot til ombygde lokaler i gamle Modumheimen.
Fra i kveld blir TV 2 Nyhetene slik
Søndag kveld går siste nyhets- og sportssending fra TV 2s lokaler på Karl Johan i Oslo. Klokken 21 får du første sending fra helt nytt nyhetsstudio i Bergen.
Les mer om Bergen, Karl Johan, Nyhetene og Oslo.
Har fått et overnattingssted
Tiggerne i Drammen har fått et overnattingssted. Kirkens Bymisjon får leie lokaler i Tollbugata. Lokalene har plass til 25 personer og er godkjent som overnattingslokaler midlertidig, sier Kirkens Bymisjon-leder Jon-Ivar Windstad til Drammen Live 24.
Hvitt pulver sendt til Dagbladet
Dagbladet fikk onsdag tilsendt en konvolutt med hvitt pulver. To personer var i kontakt med pulveret, men politiet tror det er ufarlig. Resepsjonen i Dagbladets lokaler på Hasle i Oslo ble sperret av, men bygget ble ikke evakuert.
Les mer om Dagbladet, Hasle og Oslo.
18 millioner i leieutgifter
Utdanningsetaten bruker millionbeløp på å leie ekstra lokaler til populære videregående skoler i Oslo sentrum, mens andre skoler sliter med å fylle opp plassene. Skoledirektøren forsvarer praksisen med at den er vedtatt av bystyret, skriver Dagsavisen.
Les mer om Dagsavisen og Oslo.
Frykter for 30 arbeidsplasser
Bane Nor vil flytte trafikkstyringsenheten fra Hamar til enten Trondheim eller Oslo melder Hamar Arbeiderblad. De ansatte går sterkt i mot flytting. Trafikkstyringssentralen holder til i nesten nye lokaler på Espern i Hamar.
Oljebygd ser lyset
Vindafjord har merket oljenedturen mer enn de fleste lokalsamfunn. Nå har det snudd for hjørnesteinsbedriften Omega, som bygger nye og større lokaler.
Les mer om Omega.
Fagskolen med nye lokaler
Fagskolen i Kristiansand åpner i dag opp i nye lokaler på kjøita i Kristiansand. Fagskolen tilbyr studieplass for dem med fagbrev og de nye lokalene skal nå ta imot omtrent 300 elever, sier leder av fagskolen Terje Pettersen.
Bedehussaken skaper splittelse på Talgje
Styret i bedehuset vil kaste kirken ut av sine lokaler fordi den driver vranglære i homofili-saken. Det får lokalbefolkningen på Talgje til å reagere.
Les mer om Talgje.
Vil ikke la kirken bruke bedehuset på Talgje - mener likekjønnet samliv er vranglære
Den Norske Kirke kan bli sendt på jakt etter nye lokaler på Talgje. Styret i bedehuset mener kirken driver med vranglære når de aksepterer likekjønnet ekteskap.
Les mer om Talgje.
– Dette er bare ikke bra nok
Dårlig lunsj i et av Løkkas mest sjarmerende lokaler.
Les mer om Dette.
Må skaffe nye lokaler og utstyr
Det må skaffes nye lokaler og nytt utstyr til bilverkstedet ved Nord-Gudbrandsdal videregående skole på Otta, etter brannen i går. Skolen har alt fått tilbud om mulige undervisningsrom, sier rektor Kristin Undseth.
Viser verden hva de kan
I dag er det verdensdagen for psykisk helse. I Sparebankens gamle lokaler stiller brukere av rus- og psykiatritjenesten ut det de finner trygg havn i.
Flytter 130 arbeidsplasser til nybygg på Sluppen
Når bygg- og anleggskonsernet Veidekke flytter inn i nye lokaler på Sluppen, kan de ansatte styre lyset og varmen på kontorplassen med mobilen.
Les mer om Sluppen og Veidekke.
Medlemsvekst i DNT
Den norske Turistforeningen opplever nok en gang en eventyrlig medlemsvekst. I år vil DNT øke med nærmere 18000 nye medlemmer. DNT Drammen som har en økning i medlemsmassen på 6,5 prosent, må både ansatte flere folk og skaffe større lokaler.
Les mer om DNT og Turistforeningen.
Flytter 150 arbeidsplasser til Leangen
It-selskapet Atea flytter fra eldre lokaler på Sluppen til et nytt næringsbygg, som skal bygges på Leangen.
Les mer om Leangen og Sluppen.
Tango flytter sammen med Fish & Cow
I januar blir begge restaurantene å finne i samme lokaler.
Les mer om Cow og Fish.
Gjør samisk kunst tilgjengelig
Samisk hus Oslo inngår en samarbeidsavtale med museumsstiftelsen RidduDuottarMuseat for å få vise fram samisk kunst i nye lokaler i Dronningens gate.
Les mer om Oslo og RidduDuottarMuseat.
BRiS flytter
Fra den 1. november blir Buskerudregionens incestsenter (BRiS) å finne i nye lokaler vegg i vegg med legevakta i Drammen. BRiS skal leie andre etasje i den ene delen av bygningen. Tilbudet på BRiS opprettholdes som vanlig.
Les mer om Drammen.
Spansk politi har begynt å gripe inn ved valglokaler
Spansk politi har begynt å gripe inn ved lokaler som skal brukes under den omstridte folkeavstemningen i Catalonia, melder El Pais ifølge Reuters.
Les mer om Catalonia.
Brann hos Dyrebeskyttelsen
Det begynte å brenne i Dyrebeskyttelsens lokaler i Tromsø lørdag morgen. 13 katter skal ha omkommet i brannen, og politiet etterforsker brannårsaken.
Les mer om Dyrebeskyttelsen og Tromsø.