Lokaler

Står fortsatt uten lokaler

Kirkens Bymisjon i Drammen står fortsatt uten overnattingslokaler for tiggerne i byen. Ingen private har meldt seg, og kommunen har til nå heller ikke kunnet tilby lokaler etter at saken ble tatt opp sist uke. Sist vinter hadde byens utenlandske tiggere tilbud om overnatting fra 1. november.
Les mer om Drammen.

Eld og Emilies blir partnere

Restauranteier Ronny Myren (45) tar med seg Emilies til nye lokaler.
Tiggerne uten et overnattingstilbud
Vinteren nærmer seg, og tiggerne i Drammen har ingen overnattingstilbud. Kirkens Bymisjon hadde lokaler på hånden, men utleier trakk seg. – Nå haster det med å finne en løsning, sier Jon Ivar Windstad i Kirkens Bymisjon.
Les mer om Drammen og Jon Ivar Windstad.
Tiggerne mangler sted å sove
Kirkens Bymisjon i Drammen har på nytt henvendt seg til Drammen kommune i håp om å finne lokaler der tiggerne kan sove til vinteren. Kristelig folkeparti tok opp saken i bystyremøtet i Drammen i kveld.
Les mer om Drammen.

Ingen undervisning mandag

Rektor Geir Åge Helgå ved Korgen Sentralskole forteller at det ikke vil bli noen undervisning mandag for elever ved 1. til 10. trinn. Helgå opplyser at de vil bruke morgendagen til å finne alternative lokaler, og at undervisning forhåpentligvis kan gjenopptas i midlertidige lokaler tirsdag.
Vil ha vinmonopol i Våler
Våler kommune skal søke om å få sitt eget vinmonopolutsalg. Det skriver Moss Avis. Formannskapet har vedtatt at kommunen skal søke om å få et utsalg i Folkestadtorget i Kirkebygden. De nærmeste utsalgene er i Son, Rygge, Moss og Vestby. Råde har også søkt om å få eget utsalg, men det er ikke klart hvilke lokaler som skal tilbys.
Åpner Louis Moe-utstilling
Ble Walt Disney direkte inspirert av Louis Moe fra Arendal? Mange mener at det er mye som tyder på det. Torsdag kveld åpner en utstilling i Bomuldsfabrikens lokaler i Arendal sentrum, med illustrasjoner og verk av den dansk-norske kunstneren.
Les mer om Arendal.
Bombetrusler mot TV 2 ikke alvorlige
TV 2s lokaler i Bergen og Oslo ble evakuert etter at noen ringte inn bombetrusler – truslene viste seg ikke å være alvorlige.
Les mer om Bergen og Oslo.
TV 2 evakuert etter bombetrussel
TV 2s lokaler i Bergen og Oslo er evakuert etter at noen ringte inn en bombetrussel.
Les mer om Bergen og Oslo.
Bombetrusler mot TV 2 var ikke alvorlige
TV 2s lokaler i Bergen og Oslo ble evakuert etter trusler mot kontorene i begge byer.
Les mer om Bergen og Oslo.
TV2s lokaler er evakuert
TV 2-lokalene i Oslo og Bergen er evakuert på grunn av en bombetrussel, melder NTB. Ifølge politiet skal bombetrusselen ha blitt ringt inn direkte til kanalen.
Les mer om Bergen, NTB og Oslo.
Wilshere på veg til Bournemouth
Alt tydar på at Jack Wilshere blir lagkamerat med Joshua King i Bournemouth. Her er Arsenal-spelaren på veg inn i klubbens lokaler.
Tredoblet leien før krisen
Da Farstad Shipping flyttet inn i nye lokaler, mer enn tredoblet selskapet leiekostnaden. Så kom krisen.
Flyttet fra rådhuset
Kommune-ansatte i Sørfold måtte flytte til andre lokaler fordi radonverdiene er for høye.
Les mer om Sørfold.
SIAN får holde bibliotekmøte i Kristiansand likevel
Kristiansand folkebibliotek ville ikke leie ut lokaler til den islamfiendtlige organisasjonen SIAN. Nå gjør kommunenen helomvending.
Les mer om Kristiansand.
Bibliotek nektet SIAN arrangement – Sivilombudsmannen krever ny vurdering
Kristiansand folkebibliotek ville ikke leie ut lokaler til den islamfiendtlige organisasjonen SIAN. Sivilombudsmannen ber biblioteket om å vurdere søknaden på nytt.
Les mer om Sivilombudsmannen.
Ingen økning i ledige lokaler i sentrum
Det stemmer ikke at stadig flere lokaler blir stående tomme i sentrum. En ny faktabase om Stavanger sentrum avliver både denne og andre seiglivede myter.
Les mer om Stavanger.
Flytter fra lokaler på 20.000 kvadratmeter
Både Toyota Sørvest og Kverneland Bil flytter ut av eksisterende bilanlegg i Stavanger og Sandnes når de samler virksomheten i det nye bilhuset.
Les mer om Kverneland Bil og Stavanger.
Mekling for havnearbeidere
I dag starter meklingen om en ny tariffavtale for havnearbeiderne.Dersom partene ikke blir enige, vil 22 havner, deriblant Drammen, tas ut i i streik fra torsdag.Meklingen skulle startet før sommeren, men ble utsatt på grunn av mangel på ledige meklere og lokaler.
Les mer om Drammen.
Legevakten flytter
Legevakten i Sandefjord vil ha redusert kapasitet første del av denne uken. Grunnen er at legevakten flytter inn i nye lokaler i Sandefjord Medisinske Senter onsdag 17. august. På flyttedagen vil både gammel og ny legevakt være stengt.
Cornelias hus er god butikk for nye eiere
I hjembyen Trondheim byttet Cornelias hus lokaler i fjor, i Oslo hadde de sitt første hele driftsår. Det ble høye salgstall begge steder.
Les mer om Oslo og Trondheim.
Tomme lokaler på Lillestrøm Torv
Ved utgangen av august vil hele fjorten butikklokaler på Lillestrøm Torv stå tomme, skriver Romerikes Blad. Noen butikker går konkurs, andre velger å flytte til lokaler utenfor senteret, mens andre igjen ikke får fornyet kontrakten.
Les mer om Lillestrøm Torv.
Tar Mulitiservice et steg videre
Morten Olsen og Tommy Alstad tar et langt steg med Multiservice AS. Nå flytter de inn i nye lokaler på 1.100 kvadrat.
Les mer om Tommy Alstad.
Noroff flytter inn hos BI
Noroff fagskole i Stavanger vil fra og med august dele lokaler med BI i Hesbygaten 5 i Stavanger Øst.
Noroff flytter inn hos BI
Noroff fagskole i Stavanger vil fra og med august dele lokaler med BI i Hesbygaten 5 i Stavanger Øst.