Lokaler

– Asylinvestor tjener millioner

Investor Ola Moe leier lokaler fra Oslo kommune for 85.000 kroner måneden for å leie det videre som asylmottak til over fire millioner i måneden, skriver VG.
Les mer om Asylinvestor og Oslo.

- Hold deg i høyrefila, er du snill

KOMMENTAR: Hyreregelen er ikke dd. Verken i skisporet, i rulletrappen, p fortauet eller p veien. Signalhornet skremmer vettet av den eldste elgen i Eidsvolls dypeste skoger, og flomlys blinkes så raskt at selv russen hadde blitt imponert. Jeg er på vei innover på Østlandet på flunka nye firefeltsveier, med en Mini John Cooper Works som elsker fersk asfalt. Det er en rask bil, som liker å ligge på kanten og ha god fart, samtidig som «gokart feelingen gjør meg enda litt ivrigere. Les også: Politiet har aldri sjekket så mange bilister Litt for rask for høyre felt Det slår meg når jeg kommer ut av fredagsrushet utenfor dekkhan
Les mer om Det, Litt og Østlandet.
Stabæk-leder i basketak med trener på kontoret
Stabæks daglige leder Lars Hjorth havnet i basketak med en trener i klubben – i klubbens egne lokaler. Styrelederen kaller det en svært kjedelig sak.
Frimurerlogen stenger dørene for ungdomsfester
Ledelsen i Frimurerlogen i Trondheim fikk sjokk da de leste i Adresseavisen at de rusfrie festene i deres lokaler har vært preget av fyll og bråk.

Butikker som plutselig popper opp

Pop up-butikker dukker plutselig opp i tomme lokaler for så å forsvinne igjen etter kort tid. Trenden har kommet til Trondheim.
Les mer om Trondheim.
Bekymret for brannsikkerheten
Brannsjefen på Øvre Romerike er urolig for brannsikkerheten i de mange boligene som nå skal huse flyktninger, skriver Romerikes Blad. Den store pågangen fra UDI til kommunene for å skaffe husrom til flyktningene kan føre til at det brukes lokaler som ikke er brannsikre nok, frykter brannsjef John Arne Karlsen.
Vil flytte fra Chateau Neuf
Det Norske Studentersamfund (DNS) har vedtatt å flytte fra Chateau Neuf i Oslo og skal se etter lokaler nærmere sentrum. Vedtaket ble gjort på en generalforsamling lørdag kveld, skriver nettavisen Khrono.
Les mer om Chateau Neuf, Khrono og Oslo.
Studentene vil flytte fra Chateau Neuf
Det Norske Studentersamfund (DNS) har vedtatt å flytte fra Chateau Neuf i Oslo og skal se etter lokaler nærmere sentrum.
Les mer om Chateau Neuf og Oslo.
Studentene vil flytte fra Chateau Neuf
Det Norske Studentersamfund (DNS) har vedtatt å flytte fra Chateau Neuf i Oslo og skal se etter lokaler nærmere sentrum.
Les mer om Chateau Neuf og Oslo.
Ber kommunene finne flere lokaler
Direktoratet for sivilt beredskap har bedt fylkesmennene om å gå en ny runde med kommunene for å finne flere lokaler som kan være egnet som asylmottak. Fylkesmannen i Aust-Agder har henvendt seg til alle kommuner i fylket med bønn om flere lokaler.
Les mer om Aust-Agder.
Forsvarets lokaler står ubrukt
Forsvarsbygg leier kontorlokaler i Oslo sentrum for 17 millioner kroner, samtidig som lokaler de selv eier står ubrukt 300 meter unna. Årsaken til at Forsvarsbygg ikke bruker lokalene, er uenighet med departementet om hva det vil koste å pusse opp lokalene, skriver Aftenposten.
Les mer om Aftenposten, Forsvarsbygg og Oslo.
Forsvarsbygg lar kontorbygg i Oslo sentrum stå utbrukt
Usikkerhet om renoveringskostnader har ført til at 9.400 kvadratmeter med kontorlokaler i Oslo sentrum står ubrukt, mens Forsvarsbygg leier lokaler 300 meter unna for 17 millioner kroner i året.
Les mer om Forsvarsbygg og Oslo.
Forsvarsbygg lar kontorbygg i Oslo sentrum stå utbrukt
Usikkerhet om renoveringskostnader har ført til at 9.400 kvadratmeter med kontorlokaler i Oslo sentrum står ubrukt, mens Forsvarsbygg leier lokaler 300 meter unna for 17 millioner kroner i året.
Les mer om Forsvarsbygg og Oslo.
Forsvarsbygg lar kontorbygg i Oslo sentrum stå utbrukt
Forsvarsbygg leier lokaler for 17 millioner kroner i året. 300 meter unna eier de kontorlokaler som står ubrukt.
Les mer om Oslo.
Leier kontorer for 17 mill. statlige kroner årlig i Oslo sentrum – 300 meter unna står deres egne lokaler tomme og forfaller
Forsvarsdepartementet instruerte sin underordnede etat om å flytte inn i sine egne bygninger, men prosjektet strandet i en intern uenighet om kostnader. To år og et halvt år senere er det uklart når bygningene vil bli tatt i bruk igjen.
Les mer om Oslo.
Tapte andre runde i pokeranke
Mannen som leide ut lokaler til pokerklubben i Kaigaten i Bergen må fortsatt sitte i varetekt.
Les mer om Bergen og Kaigaten.
Jo, Sola står klar til å hjelpe
Fire kommuner i Rogaland har meldt at de ikke har lokaler som kan brukes til å innkvartere asylsøkere. Deriblant Sola. En misforståelse, sier ordføreren.
Les mer om Rogaland og Sola.
Her kan flyktningene bli innkvartert i Sør-Trøndelag
Mens kommuner som Agdenes, Åfjord og Orkdal ikke har noe å tilby, har Rissa, Melhus og Meldal listet opp en rekke lokaler hvor flyktninger kan huses.
Her overvåkes trafikken på Vestlandet døgnet rundt
- Etter 33 år i kummerlige lokaler i Fyllingsdalen, er det en fest å kunne flytte inn i nye lokaler her i Nygårdsgaten 112, sier regionvegsjef Helge Eidsnes.
Fire kommuner har ikke funnet lokaler til asylsøkere
22 av Rogalands 26 kommunar har meldt frå at dei har lokale for innkvartering av flyktningar. Sola, Gjesdal, Bokn og Utsira er dei fire som ikkje har egna lokale.
Les mer om Bokn, Gjesdal og Utsira.
Legevakten i nye lokaler
Fra onsdag 4. november er legevakten i Bergen på plass i nye lokaler. Det har de siste dagene vært hektisk flytteaktivitet fra Vestre Strømkaien 19 til Solheimsgaten 9.
Her er Bergens nye legevakt
Onsdag 4. november klokken 08.00 flytter Bergen legevakt inn i nye lokaler i Solheimsgaten 9, like ved Danmarks plass.
Les mer om Bergen og Solheimsgaten.
Tilbake etter flom
I dag flytter Vikersund post i butikk tilbake til sine gamle lokaler i Vikersundgata. Butikken ble rammet av flommen i september og har siden det hatt midlertidig tilhold hos Geithus post i butikk.
Les mer om Vikersund og Vikersundgata.
Innbrudd hos Norsk Folkehjelp
Innbruddstyver har vært på ferde i Norsk Folkehjelps lokaler i Skolegata i Askim. Innbruddet ble oppdaget mandag kveld. Et pengeskrin er brutt opp, og noe brus er stjålet. Mannskaper fra Askim politistasjon har gjennomført åstedsundersøkelser.
Bergen Energi & TV2 vant BI-prisen 2015
Torsdag 29. oktober ble BI-prisen 2015 arrangert i regi DNDs faggruppe Business Intelligence og Information Management. Arrangementet ble holdt i DNDs regi for 6. året på rad. Prisutdelingen er arvtageren fra det som tidligere het Datavarehus-prisen. Mer enn 100 deltagere møtte opp til en innholdsrik kveld i MESHnyoppussede lokaler i Oslo sentrum.