Lokaler

Streik setter konfirmasjonsfester i fare

Dersom hotellstreiken ikke er over til helga, må flere konfirmanter finne seg nye lokaler å feire dagen i.

Nattevåk for jazzgeneral

Streiken i hotellbransjen har ført til våkenetter for leder i Trondheim Jazzfestival. Flere store konserter må finne andre lokaler dersom streiken fortsetter.
Tidligere Stabæk-leder bøtelagt
Lars Hjorth er ilagt et forelegg etter at han angivelig gikk til angrep på en Stabæk-trener inne i klubbens lokaler i fjor høst. Den daværende daglige lederen nekter imidlertid å godta forelegget, noe som gjør at saken kan havne i retten. Les mer.
Les mer om Stabæk-trener.
Har fylkets mest moderne tannklinikk
Den offentlige tannhelseklinikken på Fauske har åpnet i flunkende nye lokaler, etter fire år på leting.
Les mer om Fauske.

Legevakten i Øvre Eiker flytter

I dag flytter legevakta i Øvre Eiker inn på nye Eikertun helsehus. Det melder kommunen på sine nettsider. Legevakta får helt nye lokaler i helsehuset.
Les mer om Eikertun og Øvre Eiker.
Sliter med å fylle lokalene
En rekke lokaler i kjøpesentret Stortorvet på Kongsberg står tomme. Det siste halve året har det vært tre konkurser og nå står seks lokaler leldige, skriver Laagendalsposten. Ifølge senterledelsen kvier mange seg for å investere i en tid med nyheter om nedbemanning og innskrenkninger i industrien i byen.
Flere hundre elever på skole i Kina syke av forgiftning
Nærmere 500 elever i tenåringsalderen på en skole i Jiangsu-provinsen i Kina har fått alvorlige helseskader, noen av dem kreft, etter at skolen flyttet inn i nye lokaler ved siden av et tidligere kjemisk anlegg.
Les mer om Jiangsu-provinsen og Kina.
- Ingen av skolene i kommunen har automatisk brannvarsling
70 elever og 12-14 ansatte ved Smøla må finne seg nye lokaler etter at halve skolen ble brannskadd mandag formiddag.
Les mer om Smøla.
Innbrudd hos skytterlag
Lillesand skytterlag har hatt et innbrudd i sine lokaler, opplyser politiet. Verken våpen eller ammunisjon er stjålet. Politiet undersøker åstedet nå.
Ingen ny Steiner-barneskole
I flere år har Stiftelsen Oslo sentrum Steinerskole lett etter passende lokaler, uten å finne det. Denne uken ble det kjent at stiftelsen fikk fornyet godkjennelsen til å drive friskole, men det kan altså ikke bli noen oppstart før tidligst neste høst.
Her festet 67 ecstasy-rusede ungdommer: – En dødsbrannfelle
Politi og brannvesenet er dypt bekymret over oppblomstringen av et miljø man knapt har sett siden 90-tallet. «Ravere på partydopet ecstasy fester stadig oftere i ulovlige og livsfarlige lokaler i Oslos underverden.
Eksplosjon på NTNU etter feil i varmeskap
Lokalene var fylt med røyk, men ingen ble skadet i den mindre eksplosjonen ved NTNU sine lokaler på Gløshaugen i Trondheim.
Les mer om Gløshaugen og Trondheim.
Nytt overnattingstilbud for tiggere
Kristiansand kommune arbeider nå med å finne lokaler som kan brukes som nødovernatting for tiggere i byen om vinteren. Dagens tilbud har vært i gamle Kongens gate skole, men lokalene er nå solgt. Rådmann Tor Sommerset sier kommunen skal finne et sted som egner seg til slik overnatting.
Vil ha politihøgskolen til Moss
Østfoldrådet stiller seg bak ønsket om å trekke Politihøgskolen til Moss. Det skriver Moss Avis. Höegh Eiendom har lagt frem planer for å tilby politiet lokaler i Verket i Moss, ifølge avisen. Leder i Østfoldrådet, fylkesordfører Ole Haabeth, sier at rådet støtter forslaget.
- Innimellom er man heldig og finner noen ålreite lokaler som andre ikke kan benytte lenger
Hydrogenselskapet Nel skal mer enn tidoble kapasiteten på den nye storfabrikken i Danmark.
Les mer om Danmark.
Politiet på flyttefot på Lagårdsveien?
Sør-Vest politidistrikt ønsker nye lokaler i Stavanger, og har kastet sine øyne på en ledig tomt litt lengre sør på Lagårdsveien.
Les mer om Lagårdsveien og Stavanger.
Trondheimskokken Renee Fagerhøi gikk helt til topps
Stappfulle lokaler på Kalas Canasta da vinneren av Top Chef ble kåret.
Les mer om Top Chef.
Trondheimskokken gikk helt til topps
Stappfulle lokaler på Kalas Canasta da finalen i Top Chef ble sendt.
Les mer om Top Chef.
- Jeg har aldri vært så stresset før
Stappfulle lokaler på Kalas Canasta når finalen i Top Chef sendes.
Les mer om Top Chef.
Forsvaret i krig med seg selv om husleie
Forsvaret er i indre strid med seg selv. De nekter å betale husleie for tomme lokaler som Forsvaret eier og som Forsvaret leier ut.
Les mer om Forsvaret.
Satser på mer frivillig innsats
Byrådet vil legge bedre til rette for frivillig arbeid i Oslo. I 2014 ble det utført frivillig arbeid i Oslo tilsvarende 22 millioner timers innsats. Nå blir det billigere å leie lokaler til frivillig arbeid, samt enklere søknadsprosesser.
Les mer om Oslo.
Ny Hamsun-figur i Ylajalis lokaler
Navnet fant også de i Knut Hamsuns roman Sult: Kjøkkensjefene i restaurant Happolati lover nordisk kjøkken med smaker av Asia.
Les mer om Asia, Happolati og Sult.
Ny Hamsun-figur i Ylajalis lokaler
Navnet fant også de i Knut Hamsuns roman Sult: Kjøkkensjefene i restaurant Happolati lover nordisk kjøkken med smaker av Asia.
Les mer om Asia, Happolati og Sult.
Politiaksjon mot Bandidos i Stavanger
Tre personer tilknytta mc-klubben Bandidos er sikta for ulovlig videoovervåkning ved klubbens lokale i Stavanger sentrum. Totalt 10 personer ble pågrepet i en politiaksjon mot klubbens lokaler lørdag kveld.
Les mer om Stavanger.
Vil flytte til Lillestrøm
Styret ved Høgskolen i Oslo og Akershus skal undersøke muligheten for å flytte fra Kjeller til Lillestrøm når leieavtalen går ut i 2023, skriver Romerikes Blad. Nå har høgskolen lokaler i Oslo, på Kjeller og i Sandvika.