Lokaler

Trump-advokater snakket om hemmelige dokumenter og etterforskning. Ved nabobordet satt en journalist

Diskuterte Russland-etterforskningen mot USAs president «høylytt på restaurant. Som ligger vegg i vegg med New York Times' lokaler i USAs hovedstad.

Trump-advokater snakket om hemmelige dokumenter og etterforskning. På nabobordet satt en journalist

Diskuterte Russland-etterforskningen mot USAs president «høylytt på restaurant. Som ligger vegg i vegg med New York Times' lokaler i USAs hovedstad.
Kirke ble droppet som valglokale
– Valg skal foregå i livssynsnøytrale lokaler. Jeg selv hadde ikke likt å gå inn i en mosk eller en synagoge for å stemme, sier Bjarne Kvadsheim (Sp).
Les mer om Bjarne Kvadsheim.
SAS-streiken avblåst
RIKSMEKLERENS LOKALER (VG) Natt til torsdag kom partene til enighet.

Mener det kan gjøres forbedringer

Valgobservatørene som var til stede ved valget mandag, bl.a. i Drammen, mener det kan gjøres noen forbedringer. De påpeker at det i enkelte lokaler ble slurvet med ID, og at det noen steder ble forsøkt å legge stemmesedler uten stempel i urnene.
Les mer om Drammen.
Bistandsadvokat: – Saken er ekstremt grov
(NRK): I dag starter rettssaken etter drapet på Frode Mellemseter Sanni i Maxbos lokaler på Notodden i desember 2016.
Utviklingen i sentrum snudd
Sandefjord sentrum har gått fra butikkdød til å ha få ledige lokaler. Mens det for få år siden var 38 ledige lokaler i sentrum, er det nå få å oppdrive skriver Sandefjords Blad. En viktig årsak til butikkdøden var kunstig høye leiepriser, sier Jan Olaf Gulbrandsen, styremedlem i Sandefjord byen vår, til avisa.
Trine Skei Grande (V) frykter fornybarfondet går tapt for Stavanger
I 2015 ba Stortinget regjeringen starte opprettelsen av et fornybarfond på 20 milliarder. Verken investeringer, styre, ansatte, eller lokaler har kommet på plass. Nå ber Venstre-lederen regjeringen få fingeren ut.
Tar husleie-saken til statsråden
Stortingsrepresentant mener offentligheten må få vite hvor mye politiet betaler i husleie for sine nye lokaler i Tønsberg. Nå ber han statsråden om svar.
Les mer om Tønsberg.
SSB flytter til sentrum
Statistisk Sentralbyrå i Kongsvinger skal flytte til nye lokaler ved stasjonen i sentrum av byen. Det skriver Glåmdalen. SSB er en stor arbeidsplass med 327 årsverk i Kongsvinger og 547 i Oslo.
Les mer om Glåmdalen, Kongsvinger og Oslo.
Har funnet nye lokaler
To av tre klubber med tilknytning til den delvis utbrente Hokksundhallen har funnet løsninger skriver Bygdeposten. Mens de siste brikkene trolig faller på plass snart for Hokksund Turnforening. Hokksundhallen har fått store skader etter at det brant for snart to uker siden.
På jakt etter overnattingslokaler
Kirkens Bymisjon er igjen på leting etter overnattingslokaler for tiggerne i Drammen. Leder Jon-Ivar Windstad hadde håpet å få lokaler i et bygg i sentrum, men ble møtt av protester fra beboere i sameiet, skriver Drammens Tidende.
Les mer om Drammen.
Har sluttet å male fordi hun mangler tørkeplass
Kunstner Marianne Heier har blitt performancekunstner og jobber fra kjøkkenbordet. Hun har sluttet å male fordi hun ikke har plass. Nå vil hun at Oslo kommune skal tilby flere billige lokaler til kunstnere i plassnød.
Les mer om Oslo.
– Se hvor flott vi har fått det
Grafisk Verksted har flyttet fra trange lokaler på Nytorget til store vinduer og mye plass på Tou Scene.
Les mer om Nytorget og Tou Scene.
Planla marsjen i lokalet til kristen forening: – Sa de skulle ha slektsstevne
De høyreekstreme demonstrantene forberedte sin marsj gjennom Kristiansand i den kristne Ynglingeforeningens lokaler på Kjærrane.
Les mer om Kjærrane og Kristiansand.
Tyveriraid hos Saltens skytterklubber
Siden helgen har det vært en rekke innbrudd i skytterklubb-lokaler over hele Salten. Politiet advarer tirsdag kveld om tyver på ferde og anbefaler klubbene å sjekke låsene sine.
Les mer om Salten.
Siste sending etter 25 år
Søndag kveld klokken 21.00 går den aller siste nyhetssendingen fra TV 2s lokaler på Nøstet i Bergen.
Les mer om Bergen og Nøstet.
Innbrudd i Skippergata
Det har vært innbrudd i Strømmestiftelsens lokaler i Skippergata i Kristiansand. Politiet har vært på stedet og foretatt åstedsundersøkelse.
Les mer om Kristiansand og Skippergata.
Innbrudd i Skippergate
Det har vært innbrudd i Strømmestiftelsens lokaler i Skippergata i Kristiansand. Politiet har vært på stedet og foretatt åstedsundersøkelse.
For lite besøkende på Kuben
Det kulturhistoriske museet Kuben i Arendal åpnet i nye lokaler for tre år siden. Lokalpolitikere mener det nå er på tide at museet får flere besøkende.
Les mer om Arendal og Kuben.
Amerikanske myndigheter leier lokaler i Trump Tower for 130.000 dollar i måneden
Det amerikanske forsvaret betaler godt over markedspris for lokaler i Trump Tower, som brukes for å beskytte Donald Trump. Presidenten tjener ingenting på leien, ifølge Pentagon.
«Caya ut – vinbar inn
Graffi starter nytt konsept i «Cayas gamle lokaler.
Politiet visste ikke om fest
To unge menn som hadde planlagt en fest etter Stavernfestivalen, må søke om det. Det sier politiet til Østlands-Posten. De to har leid lokaler på Vadskjærtet i Larvik og ønsker å gi festivalfolket et sted å kjøpe mat etter festivalen hvor de kan ta med drikke selv. Det visste ikke politiet noe om og har kalt inn de to til et møte. Festen får status som et arrangement og må derfor søkes om, sier politiet.
Må betale for tomme lokaler
Politiet risikerer å måtte betale husleie for flere lensmannskontor som legges ned. I forbindelse med nærpolitireformen forsvinner en rekke lensmannskontor selv om leiekontraktene ikke går ut på lang tid. Ett eksempel er Sigdal, skriver Dagsavisen.
Les mer om Dagsavisen og Sigdal.
Blir satset på mot OL
Tre unge lokaler kombinertutøvere er blant dem skiforbundet vil satse spesielt på fram mot OL i 2022. Truls Johansen fra Elverum, Lars Ivar Skårset fra Søre Ål og Simen Tiller fra Moelven er tatt ut i et lag som skal ledes av Håvard Klemetsen.