Lokaler


Optimisme og ferskvannsfisk

Helle Dulin Hetland har en oppstarter inne i seg og er dessuten mye over gjennomsnittlig interessert i fisk. Helle Dulin Hetland i Stjernefiskens lokaler på Helgelandsmoen.

Les mer om Helgelandsmoen.

Stjal for 100.000 kroner

Politiet fikk klokken 0930 beskjed om at det hadde vært innbrudd i Statnetts lokaler ved Eftevåg i Randesund i Kristiansand. Tyvene klippet hull i gjerdet og stjal verktøy for opp mot 100.000 kroner.

På plass i drømmelokaler

Lilya Geertsen i 2Rom måtte bare slå til da lokalene etter Lille My ble ledige. flyttet: Daglig leder Lilya Geertsen i 2Rom er strålende fornøyd med nye lokaler i Kullboden.

Nostalgi var ikke nok - sykkelfabrikken måtte flytte

Med regnskapstall i samme farge som de ansattes skjorter, måtte Sandnes Sykkelfabrikk skifte gir for å overleve. De tråkket av gårde til nye lokaler på Forussletta - og nå råder optimismen.

Les mer om Forussletta.

Nostalgi var ikke nok – sykkelfabrikken måtte flytte

Med regnskapstall i samme farge som de ansattes skjorter, måtte Sandnes Sykkelfabrikk skifte gir for å overleve. De tråkket av gårde til nye lokaler på Forussletta – og nå råder optimismen.

Les mer om Forussletta.
Sperret av Hønefoss ved DNB

Et område utenfor DNBs lokaler i Hønefoss er rutinemessig sperret av etter at det er funnet en forlatt trillekoffert. Av Send epost , kl. 08.46.

Les mer om DNB.
Bank evakuert i Hønefoss

DNBs filial i Hønefoss er evakuert etter at det ble funnet en koffert utenfor bankens lokaler. Politiet ble varslet om koffertfunnet klokken 08.00 onsdag morgen.

Sperret av Hønefoss ved DNB

Et område utenfor DNBs lokaler i Hønefoss er sperret av etter at det er funnet en trillekoffert.

Les mer om DNB.
Eiendomsgigant lukter på havna

Innherred produkters lokaler på havna kan bli neste eiendom som blir til leiligheter.

Arbeidsulykke hos Agderposten

En arbeider skal ha fått skadet tre fingre i forbindelse med arbeid i avishusets lokaler.

Les mer om Agderposten.
Hun skal satse på thaimat på Bardufoss

Bardufoss sentrum får et nytt mattilbud når Mama Ju åpner dørene. Hun har ulike varianter thaimat på menyen. innendørs: Snart kan Amornrat Voranatviboom flytte fra torget og inn i lokaler

Større omfang av hærverk i Molde sentrum

Knuste ruter og innbrudd flere steder. Politiet utelukker ikke sammenheng. Tidligere i formiddag skrev Rbnett om innbrudd i Kulturskolens lokaler i Romsdalsgata i Molde og flere knuste

Les mer om Molde, Rbnett og Romsdalsgata.
Bergen kinos lokaler endevendt etter innbrudd

Fredag morgen oppdaget en av de ansatte i Bergen kino at det hadde vært innbrudd på kontoret. Kinosjefen sier til BA at de foreløpig ikke vet hva som eventuelt er stjålet.

Les mer om Bergen.
Innbrudd på kulturskolen

Både herverk og tyveriforsøk i Molde natt til langfredag. Litt før klokka åtte i dag fikk politiet i Nordmøre og Romsdal melding om innbrudd i Kulturskolens lokaler i Romsdalsgata i

Vil opprette hjelpesenter for kaniner og marsvin

Dyrebeskyttelsen vil utvide sin virksomhet, men har brukt flere år på å finne lokaler. Nå får de hjelp av Miljøpartiet de Grønne. Hvert år får mellom 600 og 1000 dyr hjelp av Dyrebeskyttelsen

NYTT OVERNATTINGGSTED:

Bymisjonen i Bergen har funnet nye lokaler til akuttovernatting for trengende, skriver Bergensavisen. Leder Leif Jarle Theis fryktet at de fattige EØS-arbeiderne tiltaket er rettet mot, skulle måtte sove på gaten fra mai til august.

Les mer om Bergen og Bergensavisen.
- Polet er viktig for gata

Butikkinnehaverne i Gågata frykter færre kunder og tomme lokaler dersom Vinmonopolet flyttes.

Les mer om Gågata og Vinmonopolet.
– Vinmonopolet er viktig for gata

Butikkinnehaverne i Gågata frykter færre kunder og tomme lokaler dersom Vinmonopolet flyttes.

Les mer om Gågata og Vinmonopolet.
- Polet er viktig for gata

KONGSVINGER: Butikkinnehaverne i Gågata frykter færre kunder og tomme lokaler dersom Vinmonopolet flyttes. KUNDER: Randi Sønsterud er glad for at både lokale og folk på vei til Sverige

Les mer om Gågata, Sverige og Vinmonopolet.
Lofotpils inn på Dobbeltfrysa?

- Vi har fire alternative lokaler vi ser på. Det stemmer at vi også er tilbudt etablering i lokalene til Dobbeltfrysa.

Les mer om Dobbeltfrysa.
- Tror det blir topp her

Etter nærmere 20 år i Kirkeveien åpnet Lyngdal Helsekost lørdag i nye lokaler i Sentrumsgården. AV: Torrey Enoksen Jeg tror det blir helt topp å holde til her i Sentrumsgården.

Oppdateringer fra pressekonferanse om samferdselsutbygging

Her får du den siste oppdateringen og uttalelsene fra presskonferansen med samferdselsminister Ketil Solvik Olsen i Statens vegvesens lokaler på Harebakken i Arendal Samferdselsdepartementet

Sier ja til skole på Stadion

VIP-lokaler blir montesorri-skole.

Les mer om Stadion.
Sier ja til skole på Stadion

VIP-lokaler blir montesorri-skole. Byrådet snur fagetatens avslag, og gir dispensasjon til å bruke deler av lokalene på Brann stadion til undervisningsformål.

Les mer om Brann og Stadion.
Utstyr stjålet

Overvåkningsbilder fra utsiden av Budstikkas lokaler viser at flere personer brøt seg inn natt. Avisa jobber nå med å finne ut hvor mye ustyr som er stjålet, skriver de på sine nettsider.
Siste nyheterWebavisen - Nyheter på ett sted
Webavisen er en nyhetsagent og søkemotor som henter inn nyheter fra norske aviser. Hos oss kan du raskt lese dagsaktuelle nyheter eller gjøre søk flere år tilbake.
Kontakt
post@webavisen.no

Siste 24 timer
14 13 12 11 10 09 08 07 06 05 04 03 02 01 00 23 22 21 20 19 18 17 16 15