Lokaler

For små og store som elsker barnebøker

Lørdag åpner nok en fargerik utstilling i KinoKinos lokaler. En spennende utstilling med illustrasjoner fra barnebøker.

Staselige lokaler og ustabil arbeidskraft

Kunstlunsjpause på restaurant Den franske sal.
Les mer om Den.
Seks steder vil ha vinmonopol
Seks aktører har søkt om å få Drammens nye vinmonopol. I alt er 13 lokaler aktuelle. Pressesjef i Vinmonopolet, Jens Nordahl, bekrefter overfor Drammens Tidende at Fire av byens største kjøpesentre har søkt om å få pol.
Les mer om Fire og Vinmonopolet.
Betalte for tomme lokaler
Staten har betalt husleie for den nedlagte Åsbygda skole selv om den har stått tom, skriver Ringerikes Blad. Skolen skulle bli omsorgssenter for flyktninger i fjor, men flyktningene kom aldri. Nå er leieavtalen med Ringerike kommune avsluttet.
Les mer om Ringerike og Åsbygda.

- Føles godt med nye lokaler

De ansatte hos Fauske drogeri og fargehandel trives på ny adresse.
Les mer om Fauske.
Trenger ny kinosal
Kinoen i Kristiansand har behov for en ny sal med plass til 250-350 personer. Dette går fram av eierskapsmeldingen som politikerne nå skal diskutere. Det vurderes om dagens lokaler kan utvides, eller om kino etter hvert må finne nye lokaler.
Les mer om Kristiansand.
Foreldre minst fornøyd med barnehagenes ute- og innemiljø
Foreldre er mest misfornøyd med lokaler og utearealer i egne barns barnehage. Og de vil vite mer om hvordan barnet deres har det der.
Skal diskutere framtidig legevakt
Snart skal politikerne diskutere framtidig organisering av legevakta i Øvre Eiker. Etter oppstarten i nye lokaler, har det vært utfordringer med å sikre driften, skriver Bygdeposten. Kommuneoverlegen mener løsningen på sikt er å samarbeide med andre kommuner.
Les mer om Bygdeposten og Øvre Eiker.
Åpner for å bygge ut fredet bibliotek
Fredrikstad bibliotek sliter med plassmangel og umoderne lokaler. Fylkeskonservatoren vil tillate tilbygg for å forhindre at biblioteket blir flyttet til et annet sted i byen.
Pia Myrvolds avatarer klare for Sandnes
Pia Myrvold stiller ut i Vitenfabrikkens nye lokaler neste år. Hennes prosjekt er en videreføring av utstillingen i Pompidou-senteret i Paris.
Les mer om Pompidou-senteret.
Endelig åpner nye Heggedal skole
I dag åpner nye Heggedal skole i Asker. Etter to og et halvt år kan de 393 elevene og 60 lærerne flytte inn i splitter nye lokaler i Heggedal sentrum. Ifølge Budstikka har budsjettet sprukket med 105 millioner kroner, men sluttregningen kommer først på nyåret.
Les mer om Asker og Heggedal.
Tatt for tyveri
En mann i 40-årene er pågrepet siktet for tyveri. Mannen skal ha stjålet blant annet en PC fra Drammen Ballklubbs lokaler opplyser politiet.
Innbrudd og skadeverk på Risvollan
Tok seg inn via vindu i Statnetts lokaler.
Les mer om Risvollan.
Dette er kontoret til Pernille
Lærere ved kulturskolen i Åsane håpet på egne lokaler i det nye kulturhuset. De er skuffet over planene.
Les mer om Pernille og Åsane.
Vil ikke leie ut til Kirkens Bymisjon
Kirkens Bymisjon vil etablere seg i Holmestrand, men ingen vil leie ut lokaler til kafeen deres.
Les mer om Holmestrand.
Ikea vil til Oslo sentrum
Møbelgiganten jakter på lokaler til et varehus innenfor Ring 3 i Oslo, skriver Dagens Næringsliv mandag. Fra før er det kjent at Ikea planlegger et varehus midt i København.
Les mer om Ikea, København, Oslo og Ring.
Flere innbrudd i løpet av natten
Politiet melder om flere innbrudd i natt og i morges. Hos Telehuset i Drammen sentrum skal et vindu være knust og datautstyr stjålet. Det er også meldt om innbrudd i lokalet til gamle ABB på Brakerøya, i kommunens lokaler på Muusøya i Drammen og i et sykehjem i Øvre Eiker. I tillegg til har det vært et forsøk på biltyveri på Lierstranda. Politiet vet ennå ikke om det er noen sammenheng mellom innbruddene.
Snart kan det bli Ikea midt i Oslo
Ikea rykker stadig nærmere bykjernen og jakter nå på lokaler for et varehus midt i Oslo.
Les mer om Ikea og Oslo.
Håper konserten kan bli en fast begivenhet
Gjennom hele lørdag, kontinuerlig fra halv tolv på formiddagen til halv tre natt til søndag, blir det konsert på Caf Larsen til inntekt for Omsorgskafeen som fredag åpnet i nye lokaler.
Les mer om Caf Larsen og Omsorgskafeen.
Nå kan det bli lettere å finne lokaler i Trondheim
De skal gjøre det enklere å leie alt fra bursdagslokaler til kurssteder.
Les mer om Trondheim.
Ser på kinobygningen igjen
Det skal vurderes på nytt om kinoen i Kongsberg skal brukes som lokaler for den videregående skolen, skriver Laagendalsposten. I går gikk fylkespolitikerne inn for å samle Kongsberg videregående skole på tre steder, og da ble det diskutert om den gamle kinoen kan brukes.
Slik blir nye Åsane videregående skole
Skolen har ønsket seg nye lokaler i 50 år. Nå starter forprosjektet som skal oppfylle drømmen.
Les mer om Åsane.
Kjøper turbusselskap
Busselskapet Unibuss Tur har kjøpt turbussvirksomheten i Moss Turbiler, som hovedsaklig driver i Follo og Østfold. Moss Turbiler holder til i Son, og Unibuss overtar både lokaler, sjåfører og kundeavtaler.
Les mer om Follo, Son og Østfold.
Rema og Kiwi tar kampen til Heimdal
Både Rema 1000 og Kiwi-eier Norgesgruppen vil vokse sør i Trondheim. Rema flytter inn i det Adresseavisens gamle lokaler og Kiwi vil bygge på parkeringsplassen utenfor.