Lokaler

Hun vil videreutvikle vestlandsbedrifter

LEDERINTERVJUET: Takket være en standhaftig banksjef endte Benedicte Schildbred Fasmer opp i banknæringen. Nå leder hun 1600 ansatte i DNBs nye lokaler i Solheimsviken.

Forslår å flytte kulturskolen

Kommunens eiendomsforetak Arendal Eiendom KF ønsker å flytte sin administrasjon til Arendal gamle rådhus. Dermed må kulturskolen som har holdt til i bygget, flytte ut, skriver Agderposten. Kulturskolen kan få nye lokaler i Munkehagen kultursenter. Saken skal legges frem for fomannskapet til torsdag.
Lokale medier: Ni personer drept i skyteepisode i USA
Ni personer skal være drept i en skyteepisode i USA, melder lokaler medier.
Les mer om USA.
Trondheims-dj er verdens mest delte på Spotify
Tom Stræte Lagergren, alias Matoma, er nummer n på listen over mest verdens mest delte låter på Spotify denne uken. Samtidig spiller han for fullsatte lokaler i USA.
Les mer om Matoma, Spotify og USA.

Biskop siktet for grovt bedrageri

Biskop Bernt Eidsvig og økonomisjefen i Oslo katolske bispedømme er siktet for grovt bedrageri av 50 millioner kroner. Politiet ransaket i dag bispedømmets lokaler i Oslo.
Les mer om Oslo.
Haslehallen stenges lenge
Treningslokalene til Oslo Turnforening på Hasle må stenges i flere måneder etter den omfattende vannlekkasjen i går. Utøverne har blitt informert om at treningene blir avlyst, og nå jobbes det med å finne nye lokaler.
Les mer om Hasle og Oslo Turnforening.
1200 utøvere står uten treningshall
1200 utøvere mister treningsanlegget etter en større vannlekkasjen i lokalene til Oslo Turnforening. Lokalet i Haslevangen på over 2500 kvadratmeter var i ettermiddag full av vann. Ifølge ledelsen kan et brudd hovedvannledning være årsaken. De jobber nå med å finne alternative lokaler til utøverne som daglig bruker hallen.
Vannlekkasje hos Oslo Turnforening
Det har vært en større vannlekkasje i Oslo Turnforenings lokaler på Hasle. Oslo Brann- og Redningsetat har fått stengt vannet og er på stedet med tre biler.
Les mer om Hasle og Oslo Turnforening.
Får ikke bygge barnehage nå
Trygge Barnehager AS får ikke bygge i Elkjøps tidligere lokaler i Moss sentrum nå. Det har Fylkesmannen bestemt, etter en naboklage.
Les mer om Fylkesmannen.
Hvem skal Kongsberg gifte seg med?
24. mars blir det folkemøte i Høgskolens lokaler på Raumyr. Tema er kommunesammenslåing. Frem ti dig kom mu ne struk tur dis ku te res over hele Norge etter at re gje rin gen har tatt ini tia tiv til en re form. På mø tet 24.
Les mer om Kongsberg, Norge og Raumyr.
Fole Godt med nyåpning
Kaféen serverte sine første kanelboller i nye lokaler i Outzen Strøket i dag. Etter å ha vært stengt siden 1. februar, har den populære kaféen endelig åpnet dørene. Daglig leder Kristin Heggdal synes det er fole godt å få åpnet.
Stengt ute fordi de er kristne
Frelsesarmeen driver integreringsarbeid for flere hundre barn og ungdommer ved Ny-Krohnborg skole. De får derimot ikke låne lokaler i kulturhuset ved siden av skolen.
Les mer om Ny-Krohnborg.
Privatskole var ikke kristen nok
Utdanningsdirektoratet avslo søknaden. Stavanger Ungdomsskole var planlagt å ha lokaler i Stavanger Sentrum. Med 540 elever ville den blitt en av byens største. Som å tro på julenissen, mener Frps Atle Simonsen i Stavanger bystyre.
Vil ha nasjonalt senter for fri scenekunst
Grenland Friteater har ambisjoner om norsk senter for fri scenekunst lagt til Porsgrunn. Senteret er tenkt som et tilbygg til friteatrets lokaler i Huken i dag.
Les mer om Huken og Porsgrunn.
Apotek i nye lokaler
Etter nærmere 50 år i Lyngbygget, har Apotek 1 flyttet inn i nye lokaler i Lyngdal sentrum. AV: Torrey Enoksen - Publikumsarealet her er dobbelt så stort i forhold til det vi hadde i Lyngbygget.
- Dette er luksus i forhold til de gamle brakkene
INNRYKK: - Det gjenstår bare små justeringer før vi flytter inn i nye lokaler i Harstadbotn, sier Inger Helene Rindahl Fjelldal, leder i Dyrebeskyttelsen Harstad.
2. vannlekkasje i samme gård
– Huset var gjennom en svær rehabilitering etter forrige vannlekkasje, og beboerne fikk flytte tilbake rett før jul, så dette er veldig trist, sier Marit Nybø utenfor Kirkens bymisjons lokaler i Hollendergata. Beboerne måtte evakuere etter lekkasje i morges.
Les mer om Hollendergata og Marit Nybø.
Truet med å knivstikke Nav-ansatt
I november i fjor truet 30-åringen med å drepe flere Nav-ansatte i Arendal. Nå er han dømt til ni måneders fengsel. Tirsdag 4. november i fjor sto 30-åringen utenfor Nav-kontorets lokaler i Arendal og ropte at han skulle drepe de ansatte.
Statsministeren besøker trossamfunn
Statsminister Erna Solberg (H) møter forstander for Det Mosaiske Trossamfund, Ervin Kohn til en kort samtale i ettermiddag. Møtet finner sted i trossamfunnets lokaler i Bergstien 13 i Oslo, melder NTB.
Superski Vinterskiskole i vinterferien
Tirsdag denne uken er det klart for første utgave av Superski Vinterskiskole. Skiskolen går over 3 dager i vinterferien i Superskis lokaler i Holmenkollen.
Nærradio av lufta inntil videre
AV LUFTA Daglig leder og styreleder Knut Ivar Mikalsen (t.v.) og redaktør Knut Gåsvik i Radio 4. Foto: Ivar L. Paulsen Nærradio av lufta inntil videre Nærradio av lufta inntil videre Må flytte studio i nye lokaler.
Dette tenker de om terroren i København
Terrorforskeren. Den sterke muslimske stemmen. Biblioteksjefen som låner ut lokaler til debatter om ytringsfrihet. Her kommenterer de terroren i København.
Les mer om København.
Kanskje Råde-pol før sommeren
Vinmonopolet i Råde skal stå ferdig innen utgangen av året - og kan være på plass allerede før sommeren. Det forteller pressesjef i Vinmonopolet, Jens Nordahl. Onsdag var de på befaring i kommunen, og valget skal stå mellom fire mulige lokaler. - Nå begynner jobben med å tegne det fremtidige utsalget, sier Nordahl.
Les mer om Nordahl, Råde og Vinmonopolet.
Ny bank etablerer seg
Med 170 års erfaring i sekken etablerer Skue Sparebank seg i Vikersund. MODUM: Skue Sparebank åpner 17. januar lokaler i Vikersund.
Les mer om Skue Sparebank og Vikersund.
Noen knabbet God morgen Norge-Wenches mat - rett utenfor TV 2
Wenche skulle lage paella, men maten ble stjålet torsdag morgen. Hvem har tatt Wenches paella? En pose med mat ble stjålet utenfor TV 2s lokaler i Karl Johan i dag tidlig.
Les mer om God og Karl Johan.