Lokaler

Ingen økning i ledige lokaler i sentrum

Det stemmer ikke at stadig flere lokaler blir stående tomme i sentrum. En ny faktabase om Stavanger sentrum avliver både denne og andre seiglivede myter.
Les mer om Stavanger.

Flytter fra lokaler på 20.000 kvadratmeter

Både Toyota Sørvest og Kverneland Bil flytter ut av eksisterende bilanlegg i Stavanger og Sandnes når de samler virksomheten i det nye bilhuset.
Les mer om Kverneland Bil og Stavanger.
Mekling for havnearbeidere
I dag starter meklingen om en ny tariffavtale for havnearbeiderne.Dersom partene ikke blir enige, vil 22 havner, deriblant Drammen, tas ut i i streik fra torsdag.Meklingen skulle startet før sommeren, men ble utsatt på grunn av mangel på ledige meklere og lokaler.
Les mer om Drammen.
Legevakten flytter
Legevakten i Sandefjord vil ha redusert kapasitet første del av denne uken. Grunnen er at legevakten flytter inn i nye lokaler i Sandefjord Medisinske Senter onsdag 17. august. På flyttedagen vil både gammel og ny legevakt være stengt.

Cornelias hus er god butikk for nye eiere

I hjembyen Trondheim byttet Cornelias hus lokaler i fjor, i Oslo hadde de sitt første hele driftsår. Det ble høye salgstall begge steder.
Les mer om Oslo og Trondheim.
Tomme lokaler på Lillestrøm Torv
Ved utgangen av august vil hele fjorten butikklokaler på Lillestrøm Torv stå tomme, skriver Romerikes Blad. Noen butikker går konkurs, andre velger å flytte til lokaler utenfor senteret, mens andre igjen ikke får fornyet kontrakten.
Les mer om Lillestrøm Torv.
Tar Mulitiservice et steg videre
Morten Olsen og Tommy Alstad tar et langt steg med Multiservice AS. Nå flytter de inn i nye lokaler på 1.100 kvadrat.
Les mer om Tommy Alstad.
Noroff flytter inn hos BI
Noroff fagskole i Stavanger vil fra og med august dele lokaler med BI i Hesbygaten 5 i Stavanger Øst.
Noroff flytter inn hos BI
Noroff fagskole i Stavanger vil fra og med august dele lokaler med BI i Hesbygaten 5 i Stavanger Øst.
Narvik stevnet for millioner
Krigsmuseet i Narvik har stevnet kommunen for 14 millioner kroner, skriver Fremover. Årsaken er ifølge avisa at museets lokaler har fått vannskader i forbindelse med lekkasjer fra Narvik kommunes parkdrift utført på taket. Kommunen sier de forholder seg til svarfristen fra Ofoten tingrett.
Les mer om Fremover, Narvik og Ofoten.
Rusklinikk plaget av pokmonspillere
Borgestadklinikken i Skien har sett seg nødt til å stenge parkeringsplassen til sine lokaler på grunn av pågang av Pokmon Go-spillere.
Les mer om Pokmon Go-spillere og Skien.
Norske Erdogan (36): – Spent på hva dette fører med seg
Stengte sosiale medier, portforbud og totalt kaos hersker i den tyrkiske hovedstaden Ankara fredag. I landets største by Istanbul skal militæret ha beleiret statskanalens lokaler.
Les mer om Ankara og Istanbul.
Omstridt MC-klubb kjøper eiendommer
MC-klubben Satudarah har kjøpt mellom fem og ti lokaler i Stavanger og Sandnes, ifølge klubben selv. Det liker både politiet og kommunene dårlig.
Les mer om Stavanger.
Politihelikopteret i Drammen
Politihelikopteret har søndag ettermiddag landet utenfor NRKs lokaler ved elvebredden i Drammen. Årsaken er at de driver med intern opplæring ifølge politiet.
Les mer om Drammen.
Feil bruk av asyl-ressurser
Leder: Det er uakseptabelt å bruke penger på tomme lokaler når UDI samtidig skriker etter større saksbehandlingsressurser.
Les mer om UDI.
Remy Nordvik vil gjøre Bakklandet mer folkelig med sushikjeden Sabrura
Sabrura flytter inn i Sabors gamle lokaler.
Les mer om Bakklandet og Sabrura.
Havneparken frister en ny bank
Sparebanken Vest ønsker å vokse i Sandnes, og er på jakt etter nye lokaler sentralt i bykjernen.
Litteraturhuset får mer penger og kan havne i Søndre gate
Litteraturhuset får en halv million kroner i støtte fra Fritt Ord og kan bli plassert i brannstasjonens tidligere lokaler.
Les mer om Fritt Ord og Søndre.
Ål kulturhus skal bygges ut
Ål kulturhus skal bygges ut. Dette vedtok kommunestyret i Ål i går kveld, skriver Hallingdølen. Kulturhuset skal bygges ut med en landsdelsscene for dans, nytt bibliotek og lokaler for voksenopplæring. Utbyggingen er planlagt å koste 56,7 millioner kroner.
Les mer om Hallingdølen.
Litteraturhuset fikk tilbudt for små lokaler i Søndre gate
Litteraturhuset har ennå ikke bestemt hvor de skal holde til. Valget står mellom Bakkegata og Søndre gate.
Les mer om Bakkegata og Søndre.
Vil bli huseiere
Siso vekst ønsker å kjøpe bygget de leier lokaler i. Rådmannen er positiv.
Innbrudd hos Bymisjonen
Det har vært uvedkommende inne i Bymisjonens lokaler i Kongsgata natt til lørdag. En skjerm og en datamaskin er trolig stjålet.
Les mer om Bymisjonen og Kongsgata.
Grei grillmat
Roast har kanskje sentrums vakreste utsikt, men ikke byens beste mat. Her får du grei grillmat i eksklusive lokaler.
Skal løfte sentrum
Arendal kommune er valgt ut som pilotkommune i DOGAs (Norsk senter for design og arkitektur) nasjonale prosjekt om hvordan aktivisere og fylle ledige lokaler i sentrum med liv og revitalisere sentrum til det beste for innbyggere, handelsnæring og kulturliv.
Ny montessoriskole i Drammen
En ny montessoriskole vil starte opp i Drammen til høsten. Det skriver Dagsavisen Fremtiden. Det finnes allerede en skole i byen som bruker montessoripedagogikk i undervisningen. Den nye skolen, Heltberg Barne- og Ungdomsskole, leter nå etter nye lokaler, lærere og elever.