Lundheim


- Vi visste planene ville skape debatt

Torstein Storækre, sjef for Aker-selskapet Fornebuporten AS, tar kritikken fra Lundheim med ro.

Les mer om Lundheim.

Protesterer mot eiendomsskatt

- Kommunen ønsker nå å legge markedsprisen til grunn for sine beregninger, noe som vil medføre at mange ikke lenger vil klare å betale den nye eiendomskatten, skriver Lundheim på nettsiden han har startet.

Les mer om Lundheim.
Kø på rv 111 etter kjedekollisjon

En person behandles for lettere skader etter at tre biler kolliderte på riksvei 111 ved Lundheim for kort tid siden. Ifølge politivakta er det i ferd med å danne seg kø på strekningen.

Les mer om Lundheim.
Søkereksplosjon med dataspill

Lundheim folkehøgskole starter, som den første i Norge, opp egen dataspill-linje til høsten. Interessen for den nye linja har vært formidabel.

Les mer om Norge.

Veien ryddet

Riksvei 111 er ryddet etter at tre biler støtte sammen ved Lundheim. Det skal ikke være noen personskader, melder politiet.

Les mer om Lundheim.
Veien ryddet

Riksvei 111 er ryddet etter at tre biler støtte sammen ved Lundheim. Det skal ikke være noen personskader, melder politiet.

Les mer om Lundheim.
Kjedekollisjon

Det skal ha vært en trafikkulykke ved Lundheim i Fredrikstad. Ifølge personer på stedet dreier det seg om en kjedekollisjon med tre biler.

Les mer om Fredrikstad og Lundheim.
Margareth Lundheim (87) føler seg fralurt bondegård

Pågrepet for brannstiftelse

Politiet er sparsomme i opplysningene sine. 30-åringen er siktet og pågrepet for å ha forsøkt tenne på et hus på Lundheim. I følge brannvesenet var branntiløpet beskjedent. I følge NRK Østfold ble mannen pågrepet kort tid etterpå.

Les mer om Lundheim.
Pågrepet for brannstiftelse

En mann i 30-årene er arrestert og siktet for å stå bak en brann i Fredrikstad. Både politi og brannvesen rykket ut til en adresse på Lundheim i Fredrikstad torsdag ettermiddag, etter

Les mer om Fredrikstad og Lundheim.
Dette var en mopedbil

I Epleveien på Lundheim ligger torsdag formiddag noen kilo metall på asfalten, dekket av aske. Det er alt som er igjen av en mopedbil som brant opp og laget en røksky som kunne ses langt unna. - Det røk noe enormt, forteller Benjamin Jensen .

Les mer om Benjamin Jensen og Lundheim.
Trafikkulykke på Lundheim

Les mer om Lundheim.
Josefine (8) tok gamlemåten på strak arm

Se bildeserie fra familiedagen ved Bodøsjøen! Josefine Lundheim Johansen (8) måtte teste ut rulling av tønnebånd, men synes det gøyeste var å gå på stylter.

Les mer om Bodøsjøen.
Semitrailer køyrde på parkerte bilar

Kari Lundheim Bjåstad parkerte på ferja. Rett etterpå dundra ein semitrailer inn i sida på bilen hennar.

Brann på Østsiden

- Det er full fyr i en traktor på jordet ved Lundheim, og det kommer voldsomt med svart røk, opplyser Harry Johansson, som er på stedet. Brannvesenet har rykket ut, og er i ferd med

Margareth Lundheim (86) føler seg fralurt bondegård

Lars-Erik Dahle på sangens vinger

Foto: arne børresen Han er kjent for å kline til i Hans Aaseths band i `Torsdag kveld fra Nydalen`, Lars-Erik Dahle. Onsdag lanserer proff-bassisten fra Lundheim sin egen CD. -Bassgitar

Les mer om Han, Lars-Erik Dahle og Lundheim.
Nissenes hjem på Lundheim

Lindis Karlsen har gjennom årene produsert flere hundre nisser og mange av dem er fortsatt leieboere hjemme hos ekteparet i Kornellveien på Østsiden.

Lundheim Style

Her er Lundheim folkehøgskoles versjon av Gangnam Style.

Les mer om Gangnam Style og Lundheim.
Se Lundheims elleville Gangnam!

Den sørkoreanske rapperen PSYs «Gangnam Style er verdens mest sette video på YouTube. Nå har elever på kreativ datalinje ved Lundheim folkehøgskole laget sin versjon.

Les mer om Gangnam, Lundheim og YouTube.
Bommet på himmelretningen

Den flunkende nye skolen på Lundheim er velsignet med flere utsmykningser. Foran inngangen befiner den mest famøse seg: En vakkert utført kompassrose, nedfelt i asfalten. Problemet er at den peker fullstendig feil.

Les mer om Lundheim.
Trenger flere bøssebærere

Store deler av byen er godt dekkekt opp, men noen steder er det litt tynt i rekkene Trenger 70-80 til - Vi trenger folk rundt Rekustad skole, Sagabakken, Lundheim og Begby,

Tømrer fikk skattekrav på 106.000 kroner

Selvstendig næringsdrivende tømrer Geir Lundheim må betale dyrt for å ha bygget familiehytte på fritiden. Skatteetaten mener han har brukt sin spesialkompetanse under byggingen, og krever 106.000 kroner i merverdiavgift.

Les mer om Geir Lundheim.
Innbrudd for 8. gang ved Kebab House Østsiden

Det var natt til lørdag at tyver skal ha tatt seg inn i Kebab House på Lundheim. - De har kommet seg inn via garasjen, og stjålet blant annet videoovervåkningsutstyr og noe kontanter.

Knut Arild Hareide gift i Lund kirke

KrF-leder Knut Arild Hareide (39) giftet seg lørdag med Lisa Maria Larsen (28) i Lund kirke på Moi i Rogaland. NTB Bryllupsfesten ble holdt senere på dagen på Lundheim folkehøgskoleMest lest siste uke
1.  Johaug sikret suverent gull


2.  Nå går de for gull


3.  Hertzbergs historier


4.  To Kalla-fall og svenskene fortviler: - Ajajaj, hon ramlar igjen


5.  Oslofjordforbindelsen: Nesten ingen støtter Veivesenets forslag


6.  Kulturminne blir trolig reddet


7.  Østerriker i ledelsen


8.  Weng henger fortsatt med


9.  Jansrud kan avgjøre utforcupen


10. – Hamas på Egypts liste over terrororganisasjonerSiste nyheterWebavisen - Nyheter på ett sted
Webavisen er en nyhetsagent og søkemotor som henter inn nyheter fra norske aviser. Hos oss kan du raskt lese dagsaktuelle nyheter eller gjøre søk flere år tilbake.
Kontakt
post@webavisen.no

Siste 24 timer
13 12 11 10 09 08 07 06 05 04 03 02 01 00 23 22 21 20 19 18 17 16 15 14