Lundheim

Tatt i fartskontroll

Fem personer ble tatt da politiet holdt fartskontroll på riksvei 111 ved Lundheim i Fredrikstad i går kveld. Den høyeste hastigheten ble målt til 74 kilometer i timen i 50-sonen.
Les mer om Fredrikstad og Lundheim.

- Vi visste planene ville skape debatt

Torstein Storækre, sjef for Aker-selskapet Fornebuporten AS, tar kritikken fra Lundheim med ro.
Les mer om Lundheim.
Protesterer mot eiendomsskatt
- Kommunen ønsker nå å legge markedsprisen til grunn for sine beregninger, noe som vil medføre at mange ikke lenger vil klare å betale den nye eiendomskatten, skriver Lundheim på nettsiden han har startet.
Les mer om Lundheim.
Kø på rv 111 etter kjedekollisjon
En person behandles for lettere skader etter at tre biler kolliderte på riksvei 111 ved Lundheim for kort tid siden. Ifølge politivakta er det i ferd med å danne seg kø på strekningen.
Les mer om Lundheim.

Søkereksplosjon med dataspill

Lundheim folkehøgskole starter, som den første i Norge, opp egen dataspill-linje til høsten. Interessen for den nye linja har vært formidabel.
Les mer om Norge.
Veien ryddet
Riksvei 111 er ryddet etter at tre biler støtte sammen ved Lundheim. Det skal ikke være noen personskader, melder politiet.
Les mer om Lundheim.
Veien ryddet
Riksvei 111 er ryddet etter at tre biler støtte sammen ved Lundheim. Det skal ikke være noen personskader, melder politiet.
Les mer om Lundheim.
Kjedekollisjon
Det skal ha vært en trafikkulykke ved Lundheim i Fredrikstad. Ifølge personer på stedet dreier det seg om en kjedekollisjon med tre biler.
Les mer om Fredrikstad og Lundheim.
Pågrepet for brannstiftelse
Politiet er sparsomme i opplysningene sine. 30-åringen er siktet og pågrepet for å ha forsøkt tenne på et hus på Lundheim. I følge brannvesenet var branntiløpet beskjedent. I følge NRK Østfold ble mannen pågrepet kort tid etterpå.
Les mer om Lundheim.
Pågrepet for brannstiftelse
En mann i 30-årene er arrestert og siktet for å stå bak en brann i Fredrikstad. Både politi og brannvesen rykket ut til en adresse på Lundheim i Fredrikstad torsdag ettermiddag, etter
Les mer om Fredrikstad og Lundheim.
Dette var en mopedbil
I Epleveien på Lundheim ligger torsdag formiddag noen kilo metall på asfalten, dekket av aske. Det er alt som er igjen av en mopedbil som brant opp og laget en røksky som kunne ses langt unna. - Det røk noe enormt, forteller Benjamin Jensen .
Les mer om Benjamin Jensen og Lundheim.
Trafikkulykke på Lundheim
Les mer om Lundheim.
Josefine (8) tok gamlemåten på strak arm
Se bildeserie fra familiedagen ved Bodøsjøen! Josefine Lundheim Johansen (8) måtte teste ut rulling av tønnebånd, men synes det gøyeste var å gå på stylter.
Les mer om Bodøsjøen.
Semitrailer køyrde på parkerte bilar
Kari Lundheim Bjåstad parkerte på ferja. Rett etterpå dundra ein semitrailer inn i sida på bilen hennar.
Brann på Østsiden
- Det er full fyr i en traktor på jordet ved Lundheim, og det kommer voldsomt med svart røk, opplyser Harry Johansson, som er på stedet. Brannvesenet har rykket ut, og er i ferd med
Lars-Erik Dahle på sangens vinger
Foto: arne børresen Han er kjent for å kline til i Hans Aaseths band i `Torsdag kveld fra Nydalen`, Lars-Erik Dahle. Onsdag lanserer proff-bassisten fra Lundheim sin egen CD. -Bassgitar
Les mer om Han, Lars-Erik Dahle og Lundheim.
Nissenes hjem på Lundheim
Lindis Karlsen har gjennom årene produsert flere hundre nisser og mange av dem er fortsatt leieboere hjemme hos ekteparet i Kornellveien på Østsiden.
Lundheim Style
Her er Lundheim folkehøgskoles versjon av Gangnam Style.
Les mer om Gangnam Style og Lundheim.
Se Lundheims elleville Gangnam!
Den sørkoreanske rapperen PSYs «Gangnam Style er verdens mest sette video på YouTube. Nå har elever på kreativ datalinje ved Lundheim folkehøgskole laget sin versjon.
Les mer om Gangnam, Lundheim og YouTube.
Bommet på himmelretningen
Den flunkende nye skolen på Lundheim er velsignet med flere utsmykningser. Foran inngangen befiner den mest famøse seg: En vakkert utført kompassrose, nedfelt i asfalten. Problemet er at den peker fullstendig feil.
Les mer om Lundheim.
Trenger flere bøssebærere
Store deler av byen er godt dekkekt opp, men noen steder er det litt tynt i rekkene Trenger 70-80 til - Vi trenger folk rundt Rekustad skole, Sagabakken, Lundheim og Begby,
Tømrer fikk skattekrav på 106.000 kroner
Selvstendig næringsdrivende tømrer Geir Lundheim må betale dyrt for å ha bygget familiehytte på fritiden. Skatteetaten mener han har brukt sin spesialkompetanse under byggingen, og krever 106.000 kroner i merverdiavgift.
Les mer om Geir Lundheim.
Innbrudd for 8. gang ved Kebab House Østsiden
Det var natt til lørdag at tyver skal ha tatt seg inn i Kebab House på Lundheim. - De har kommet seg inn via garasjen, og stjålet blant annet videoovervåkningsutstyr og noe kontanter.