Lundheim

Feirer 50 år med universell utforming

Lundheim Folkehøgskole feirer at hovedbygget er 50 år. Utformingen av bygget var en revolusjon for folk med funksjonshemning i Norge.
Les mer om Norge.

Kjørte på telefonstolpe

Det er ikke meldt om personskader etter at en bilist kolliderte med en telefonstolpe på rv. 111 ved Lundheim. Mannskap fra E-verket undersøker nå stolpen, opplyser Alarmsentral Øst.
Regjeringen vil kutte i folkehøgskolene
Regjeringen foreslår igjen drastiske kutt for folkehøgskolene i statsbudsjettet. Både Solborg, Jæren og Lundheim får mye mindre penger om budsjettet vedtas.
Les mer om Jæren og Lundheim.
Trafikkulykke i Fredrikstad
Nødetatene har rykket ut til en trafikkulykke på fylkesvei 111 ved Lundheim i Fredrikstad. Det skal være en bil som har kjørt av veien på stedet.
Les mer om Fredrikstad og Lundheim.

Førerkortbeslag i Fredrikstad

Utrykningspolitiet har hatt laserkontroll på Lundheim i Fredrikstad. Politiet skrev ut 16 forenklede forelegg. En fører hadde samlet for mange prikker og fikk førerkortet beslaglagt. Høyeste målte hastighet var 72 km/t i 50-sona.
Les mer om Fredrikstad og Lundheim.
Sendte bort uønsket mann
Politiet sørget for å bortvise en mann fra en adresse på Lundheim på Østsiden i Fredrikstad ved 11-tiden i formiddag. Mannen var uønsket på stedet, opplyser operasjonssentralen.
Trafikkuhell på Lundheim
Et mindre trafikkuhell oppsto på Lundheim, men ingen personer ble skadet. Politiet måtte en stund være på stede for å dirigere trafikken, men nå går trafikken som normalt igjen.
Les mer om Lundheim.
- Naboene er rett og slett redde når det kommer så mange
Geir Lundheim arrangerer fakkeltog mot flyktninger i nabolaget.
Tyveri fra Fretex-container
Tre polakker ble pågrepet i natt etter å ha tømt en Fretex-container med klær på Lundheim i Fredrikstad. Politiet ble varslet om hva som skjedde av forbipasserende ved halv tretiden. Politiet opplyser at det er uklart hva som skjer med de tre, men de kan bli transportert ut av landet.
Tatt i fartskontroll
Fem personer ble tatt da politiet holdt fartskontroll på riksvei 111 ved Lundheim i Fredrikstad i går kveld. Den høyeste hastigheten ble målt til 74 kilometer i timen i 50-sonen.
Les mer om Fredrikstad og Lundheim.
- Vi visste planene ville skape debatt
Torstein Storækre, sjef for Aker-selskapet Fornebuporten AS, tar kritikken fra Lundheim med ro.
Les mer om Lundheim.
Protesterer mot eiendomsskatt
- Kommunen ønsker nå å legge markedsprisen til grunn for sine beregninger, noe som vil medføre at mange ikke lenger vil klare å betale den nye eiendomskatten, skriver Lundheim på nettsiden han har startet.
Les mer om Lundheim.
Kø på rv 111 etter kjedekollisjon
En person behandles for lettere skader etter at tre biler kolliderte på riksvei 111 ved Lundheim for kort tid siden. Ifølge politivakta er det i ferd med å danne seg kø på strekningen.
Les mer om Lundheim.
Søkereksplosjon med dataspill
Lundheim folkehøgskole starter, som den første i Norge, opp egen dataspill-linje til høsten. Interessen for den nye linja har vært formidabel.
Les mer om Norge.
Veien ryddet
Riksvei 111 er ryddet etter at tre biler støtte sammen ved Lundheim. Det skal ikke være noen personskader, melder politiet.
Les mer om Lundheim.
Veien ryddet
Riksvei 111 er ryddet etter at tre biler støtte sammen ved Lundheim. Det skal ikke være noen personskader, melder politiet.
Les mer om Lundheim.
Kjedekollisjon
Det skal ha vært en trafikkulykke ved Lundheim i Fredrikstad. Ifølge personer på stedet dreier det seg om en kjedekollisjon med tre biler.
Les mer om Fredrikstad og Lundheim.
Pågrepet for brannstiftelse
Politiet er sparsomme i opplysningene sine. 30-åringen er siktet og pågrepet for å ha forsøkt tenne på et hus på Lundheim. I følge brannvesenet var branntiløpet beskjedent. I følge NRK Østfold ble mannen pågrepet kort tid etterpå.
Les mer om Lundheim.
Pågrepet for brannstiftelse
En mann i 30-årene er arrestert og siktet for å stå bak en brann i Fredrikstad. Både politi og brannvesen rykket ut til en adresse på Lundheim i Fredrikstad torsdag ettermiddag, etter
Les mer om Fredrikstad og Lundheim.
Dette var en mopedbil
I Epleveien på Lundheim ligger torsdag formiddag noen kilo metall på asfalten, dekket av aske. Det er alt som er igjen av en mopedbil som brant opp og laget en røksky som kunne ses langt unna. - Det røk noe enormt, forteller Benjamin Jensen .
Les mer om Benjamin Jensen og Lundheim.
Trafikkulykke på Lundheim
Les mer om Lundheim.
Josefine (8) tok gamlemåten på strak arm
Se bildeserie fra familiedagen ved Bodøsjøen! Josefine Lundheim Johansen (8) måtte teste ut rulling av tønnebånd, men synes det gøyeste var å gå på stylter.
Les mer om Bodøsjøen.
Semitrailer køyrde på parkerte bilar
Kari Lundheim Bjåstad parkerte på ferja. Rett etterpå dundra ein semitrailer inn i sida på bilen hennar.
Brann på Østsiden
- Det er full fyr i en traktor på jordet ved Lundheim, og det kommer voldsomt med svart røk, opplyser Harry Johansson, som er på stedet. Brannvesenet har rykket ut, og er i ferd med