Lundheim

Førerkortbeslag i Fredrikstad

Utrykningspolitiet har hatt laserkontroll på Lundheim i Fredrikstad. Politiet skrev ut 16 forenklede forelegg. En fører hadde samlet for mange prikker og fikk førerkortet beslaglagt. Høyeste målte hastighet var 72 km/t i 50-sona.
Les mer om Fredrikstad og Lundheim.

Sendte bort uønsket mann

Politiet sørget for å bortvise en mann fra en adresse på Lundheim på Østsiden i Fredrikstad ved 11-tiden i formiddag. Mannen var uønsket på stedet, opplyser operasjonssentralen.
Trafikkuhell på Lundheim
Et mindre trafikkuhell oppsto på Lundheim, men ingen personer ble skadet. Politiet måtte en stund være på stede for å dirigere trafikken, men nå går trafikken som normalt igjen.
Les mer om Lundheim.
- Naboene er rett og slett redde når det kommer så mange
Geir Lundheim arrangerer fakkeltog mot flyktninger i nabolaget.

Tyveri fra Fretex-container

Tre polakker ble pågrepet i natt etter å ha tømt en Fretex-container med klær på Lundheim i Fredrikstad. Politiet ble varslet om hva som skjedde av forbipasserende ved halv tretiden. Politiet opplyser at det er uklart hva som skjer med de tre, men de kan bli transportert ut av landet.
Tatt i fartskontroll
Fem personer ble tatt da politiet holdt fartskontroll på riksvei 111 ved Lundheim i Fredrikstad i går kveld. Den høyeste hastigheten ble målt til 74 kilometer i timen i 50-sonen.
Les mer om Fredrikstad og Lundheim.
- Vi visste planene ville skape debatt
Torstein Storækre, sjef for Aker-selskapet Fornebuporten AS, tar kritikken fra Lundheim med ro.
Les mer om Lundheim.
Protesterer mot eiendomsskatt
- Kommunen ønsker nå å legge markedsprisen til grunn for sine beregninger, noe som vil medføre at mange ikke lenger vil klare å betale den nye eiendomskatten, skriver Lundheim på nettsiden han har startet.
Les mer om Lundheim.
Kø på rv 111 etter kjedekollisjon
En person behandles for lettere skader etter at tre biler kolliderte på riksvei 111 ved Lundheim for kort tid siden. Ifølge politivakta er det i ferd med å danne seg kø på strekningen.
Les mer om Lundheim.
Søkereksplosjon med dataspill
Lundheim folkehøgskole starter, som den første i Norge, opp egen dataspill-linje til høsten. Interessen for den nye linja har vært formidabel.
Les mer om Norge.
Veien ryddet
Riksvei 111 er ryddet etter at tre biler støtte sammen ved Lundheim. Det skal ikke være noen personskader, melder politiet.
Les mer om Lundheim.
Veien ryddet
Riksvei 111 er ryddet etter at tre biler støtte sammen ved Lundheim. Det skal ikke være noen personskader, melder politiet.
Les mer om Lundheim.
Kjedekollisjon
Det skal ha vært en trafikkulykke ved Lundheim i Fredrikstad. Ifølge personer på stedet dreier det seg om en kjedekollisjon med tre biler.
Les mer om Fredrikstad og Lundheim.
Pågrepet for brannstiftelse
Politiet er sparsomme i opplysningene sine. 30-åringen er siktet og pågrepet for å ha forsøkt tenne på et hus på Lundheim. I følge brannvesenet var branntiløpet beskjedent. I følge NRK Østfold ble mannen pågrepet kort tid etterpå.
Les mer om Lundheim.
Pågrepet for brannstiftelse
En mann i 30-årene er arrestert og siktet for å stå bak en brann i Fredrikstad. Både politi og brannvesen rykket ut til en adresse på Lundheim i Fredrikstad torsdag ettermiddag, etter
Les mer om Fredrikstad og Lundheim.
Dette var en mopedbil
I Epleveien på Lundheim ligger torsdag formiddag noen kilo metall på asfalten, dekket av aske. Det er alt som er igjen av en mopedbil som brant opp og laget en røksky som kunne ses langt unna. - Det røk noe enormt, forteller Benjamin Jensen .
Les mer om Benjamin Jensen og Lundheim.
Trafikkulykke på Lundheim
Les mer om Lundheim.
Josefine (8) tok gamlemåten på strak arm
Se bildeserie fra familiedagen ved Bodøsjøen! Josefine Lundheim Johansen (8) måtte teste ut rulling av tønnebånd, men synes det gøyeste var å gå på stylter.
Les mer om Bodøsjøen.
Semitrailer køyrde på parkerte bilar
Kari Lundheim Bjåstad parkerte på ferja. Rett etterpå dundra ein semitrailer inn i sida på bilen hennar.
Brann på Østsiden
- Det er full fyr i en traktor på jordet ved Lundheim, og det kommer voldsomt med svart røk, opplyser Harry Johansson, som er på stedet. Brannvesenet har rykket ut, og er i ferd med
Lars-Erik Dahle på sangens vinger
Foto: arne børresen Han er kjent for å kline til i Hans Aaseths band i `Torsdag kveld fra Nydalen`, Lars-Erik Dahle. Onsdag lanserer proff-bassisten fra Lundheim sin egen CD. -Bassgitar
Les mer om Han, Lars-Erik Dahle og Lundheim.
Nissenes hjem på Lundheim
Lindis Karlsen har gjennom årene produsert flere hundre nisser og mange av dem er fortsatt leieboere hjemme hos ekteparet i Kornellveien på Østsiden.
Lundheim Style
Her er Lundheim folkehøgskoles versjon av Gangnam Style.
Les mer om Gangnam Style og Lundheim.