Lyn

– Det var deilig å vinne igjen

Selv om det ikke ble spilt om poeng, mener trener Espen Haug at det var viktig for Gjøvik-Lyn å få tilbake seiersfølelsen igjen. Lørdag valset de over Lillehammer på Gjøvik Stadion.

– Viktig å få seiersfølelsen tilbake

Selv om det ikke ble spilt om poeng, mener trener Espen Haug at det var viktig for Gjøvik-Lyn å få tilbake seiersfølelsen igjen. Lørdag valset de over Lillehammer på Gjøvik Stadion.
Her er noe av det som foregår i helga
Teater på Melhus, konsert på Støren, skileik og skøytebane hos Trønder-Lyn. I tre år har Geir Rune Engan jobbet med albumet som nå er ute på dobbel vinyl og CD. Denne fredagen slippes albumet, og i morgen lørdag 17.
«Hele» Lyn heiet Simen inn til ny medalje
- Selvsagt loves det ikke bort noen flere medaljer, men vi ønsker å følge Simen og Hans Christer gjennom fredagens 15 kilometer, inviterte Lyn Ski fredag morgen. Og for en jubelmorgen det ble, gratulerer igjen!
Les mer om Lyn Ski og Simen.

Nordmann med sjokkovergang fra 3. divisjon til japansk proff-fotball

Forrige uke ga Fadel Karbon (25) seg i Lyn og signerte for FC Ryukyu på nivå tre i Japan. Med en kontrakt som gjør at han nå kan leve av fotballen, melder Norges nyeste utenlandsproff at fotballen her til lands går glipp av noe stort.
Les mer om Fadel Karbon, Japan og Lyn.
Norge møter Tyskland
Eline Hegg og Runa Lillegård har fortsatt landslagssjefens tillit. BUL-jenta Eline Hegg og Lyn-spiller Runa Lillegård er tatt ut i den norske J17-troppen som skal møte Tyskland i to privatlandskamper. Den første matchen spilles 27.
OL-heltenes klubb med Northug-stikk på Instagram: – Greit å ha litt humor
Tidligere i sesongen harselerte Petter Northug med Simen Hegstad Krüger og Hans Christer Holund. Etter OL-gull og bronse slo Lyn Ski tilbake.
Da gullhelten vokste opp, ville han ikke engang konkurrere: - Han var liten og sped
Simen Hegstad Krüger (24) drømte aldri om å vinne skirenn som liten. Han ville heller kose seg på lange turer med familien i marka. PYEONGCHANG: I bitende kulde tviholder Lyn-løperen på gullmedaljen som henger rundt halsen.
Les mer om Lyn-løperen.
Da gullhelten vokste opp, ville han ikke engang konkurrere: - Han var liten og sped
Simen Hegstad Krüger (24) drømte aldri om å vinne skirenn som liten. Han ville heller kose seg på lange turer med familien i marka. PYEONGCHANG: I bitende kulde tviholder Lyn-løperen på gullmedaljen som henger rundt halsen.
Les mer om Lyn-løperen.
Runa med hattrick
Den lynraske spissen fra Alta scoret hattrick i lørdagens treningskamp mot Grei. Runa Lillegård og resten av Lyn sitt damelag møtte i går førstedivisjonslaget Grei til treningskamp.
Les mer om Alta, Grei og Lyn.
Gratulerer til Simen, Hans Christer og Lyn Ski!
Simen Hegstad Krüger skøytet fra de andre, og klinket til med OL-gull! Martin Johnsrud Sundby tok sølvet, mens Hans Christer Holund sikret bronsen. KRINGSJÅ: På programmet i OL søndag 11.
Les mer om Lyn Ski, OL-gull og Simen.
Nå var endelig kruttet tørt
(Strømmen–Gjøvik/Lyn 3-0). Petter Mathias Olsen har skutt og skutt – uten å score. Selv om motstanden ikke var den beste, tror han to fulltreffere vil bety mye for det som skal komme.
Nytt tap for FK Gjøvik-Lyn
Trener Espen Haug matcher sitt nye lag tøft nå på vinteren. Lørdag fikk FK Gjøvik-Lyn stryk av 1. divisjonslaget Strømmen.
Les mer om Strømmen.
Nytt tap for FK Gjøvik-Lyn
Trener Espen Haug matcher sitt nye lag tøft nå på vinteren. Lørdag fikk FK Gjøvik-Lyn stryk av 1. divisjonslaget Strømmen. I de fire første treningskampene har Gjøvik-gutta møtt Nybergsund, Raufoss, Mjøndalen og Strømmen.
FK Gjøvik-Lyn fikk kjørt seg mot 1. divisjonslag
Som ventet møtte FK Gjøvik-Lyn tøff motstand med Mjøndalen på den andre siden av banen i lørdagens treningskamp på Isachsen Stadion.
Yngst og best
Mathilde Harviken har nettopp fylt 16 år. Lørdagens kamp mot eliteserielaget Lyn, var hun i egen klasse. Sjøl om det ble et fortjent tap på Fart-jentene, så har Fart skutt gullfuglen.
Les mer om Fart, Fart-jentene og Lyn.
Se Mjøndalen - FK Gjøvik Lyn her
Mjøndalen slo gjestene fra Gjøvik 5–2. Se hele treningskampen her.
Les mer om Gjøvik.
Mjøndalen - Gjøvik Lyn direkte
Treningskamp fra Isachsen stadion
Les mer om Gjøvik Lyn og Isachsen.
Se FK Gjøvik-Lyn mot Mjøndalen direkte fra kl. 15.00
FK Gjøvik-Lyn tar turen til Isachsen stadion i Mjøndalen for å møte «bruntrøyene til treningskamp lørdag med avspark klokka 15.00.
Les mer om Isachsen og Mjøndalen.
Det var den sjefen, det.
Litt grått og trist ute, men snø på bakken. Som lyn fra klar himmel dukket lysten til en skitur opp i hodet. På med klær, ut i garasjen på jakt etter litt klister under skia. Snart klar for de første stavtakene.
Kor-kollisjon hos jubilerende sangkor
I tillegg er det russerevy, bibelhelg, Singsåsrennet og Trønder-Lyn-rennet. Både Hovinkoret og Singsås damekor har jubileumskonsert søndag kveld. For kor-elskere kan det bli et dilemma å velge.
Lynnedslag
Nyvalgt innvandringspolitisk talsperson i Ap, Masud Gharahkhani, har slått ned som et lyn fra klar himmel i norsk politisk debatt de siste ukene. Frp beskylder ham for å ha stjålet partiets politikk, og flere i Ap sier seg enig i det.
Les mer om Masud Gharahkhani.
Ny keeper til Aalesunds FK
25 år gamle Tarjei Omenås er ny keeper i AaFK. Omenås kommer nå fra Sogndal, men har også erfaring fra Lyn, Skeid, Hønefoss og Strømmen, samt moderklubben Herd. - Det er litt spesielt etter 10 år på reisefot. Men når muligheten med AaFK åpnet seg, så var jeg ikke i tvil om hva jeg ønsket, sier han til klubbens hjemmeside. Fra før har klubben keeperen Andreas Lie i stallen.
Les mer om AaFK, Herd, Lyn, Skeid, Sogndal og Strømmen.
Takket av etter 40 år som lærer: – Det er rett avgjørelse og jeg gleder meg
May Turid Bystrøm husker Hans Georg Øverby som en veldig avslappet lærer. Lyn-seier i fotball kunne gi elevene leksefri.
Oddsbombene
I går var det opplagt, men før sesongen hadde det gitt høye odds. To Lyn-løpere på OL-tremila!
Les mer om OL-tremila.