Lyngdal

Hotellheder

Rosfjord Strandhotell i Lyngdal er kåret til årets bedrift av NHO Agder. Ifølge begrunnelsen har bedriften klart å sette Sørlandet på verdenskartet som reiselivsmål.
Les mer om Lyngdal og Sørlandet.

Bortvist etter krangling

To personer ble bortvist fra en leilighet i Stadionveien i Lyngdal i natt etter melding om slåsskamp og høylytt krangel i leiligheten, opplyser politiet.
Les mer om Lyngdal og Stadionveien.
Ingen ble fotgjengere
Ingen mistet førerkortet da politiet hadde fartskontroll i Lyngdal.
Les mer om Lyngdal.
Får momsmillioner
193 idrettslag i Vest-Agder får til sammen 11 millioner kroner i momskompensasjon, melder Lister 24. Mest får Lyngdal Idrettslag.

Stoppet av politiet

En person fikk i går kveld førerkortet beslaglagt i Oftebro i Lyngdal, fordi politiet mistenker ruskjøring.
Les mer om Lyngdal og Oftebro.
Sju tatt for fart
Sju personer fikk forenklet forelegg i en trafikkontroll på E39 ved Skolandsvannet i Lyngdal i går kveld. Høyeste målte hastighet var 90 km/t i 70-sona.
Les mer om E39, Lyngdal og Skolandsvannet.
Frykter utsatt E39
Ordførerne i Listerregionen mener planleggingen av ny E39 fra Lyngdal til Rogaland er 1,5 år forsinket. Arnt Abrahamsen fra Farsund og Per Sverre Kvinlaug fra Kvinesdal er urolige og sa i Listerrådet at staten straks må sette fart i arbeidet.
Museum får 10 millioner
Anne Cath Vestly-museet i Lyngdal får en engangsbevilgning i statsbudsjettet på 10 millioner kroner. Det ble klart etter at det i går ble enighet om budsjettet i Stortinget.
Les mer om Lyngdal og Stortinget.
Vannstanden i Flekkefjord på retur
Operatør ved 110-sentralen i Agder Terje Rødmyr, opplyser overfor NRK at vannet i Flekkefjord sentrum og i Lyngdal nå er i ferd med å trekke seg tilbake.
Snø på veiene i vest
Det er fortsatt snø på veiene i Lyngdal, sier en tipser til NRK. Det er ikke meldt om hendelser som skaper trøbbel, men det går sakte på hovedveiene, melder veitrafikksentralen. Alt av brøytemannskap er ute, ifølge Statens vegvesen.
Les mer om Lyngdal og NRK.
Snø på veiene i Aust
Det er fortsatt snø på veiene i Lyngdal, sier en tipser til NRK. Det er ikke meldt om hendelser som skaper trøbbel, men det går sakte på hovedveiene, melder veitrafikksentralen. Alt av brøytemannskap er ute, ifølge Statens vegvesen.
Les mer om Aust, Lyngdal og NRK.
To alvorlig skadet i bilulykke
To personer ble alvorlig skadet i en front mot front-kollisjon i Lyngdal. Tilstanden er stabil for begge opplyser Sørlandet sykehus. Ytterligere to personer ble brakt til sykehus med lettere og moderate skader.
Les mer om Lyngdal og Sørlandet.
Kjørt til sykehus for sjekk
Fire personer er kjørt til sykehuset i Flekkefjord etter trafikkulykken i Lyngdal tidligere i dag. Bilbergingsbil er på vei
Les mer om Flekkefjord og Lyngdal.
Trafikkulykke i Lyngdal
To biler har vært involvert i en trafikkulykke i Dragedalen i Lyngdal. Fire personer skal ha vært i bilene og alle er ute av bilene. Skadeomfanget er foreløpig ukjent. Nødetatene er på vei.
Les mer om Dragedalen og Lyngdal.
Strid om ny E39-tras
Om få uker avgjør samferdselsministeren hvor den nye fire-felts E-39-traseen fra Lyngdal til Sandnes skal gå. Det foreligger fire forslag til ny trase, og ikke alle er like glade for eventuelt å få den nye E39 utenfor stuedøren.
Les mer om E39 og Lyngdal.
Mistenkt for ruskøyring
Ein mann er mistenkt for bilkøyring i ruspåverka tilstand. Politiet har beslaglagt førarkortet til mannen, som vart stoppa på E39 i Lyngdal.
Les mer om E39 og Lyngdal.
Brann i garasje
Det har vært brann i en garasje i Åsbakkan i Lyngdal. Det var ikke fare for at brannen skulle spre seg, opplyser politiet.
Les mer om Lyngdal og Åsbakkan.
Møter folket
Nye Veier holder folkemøte i Lyngdal torsdag ettermiddag. Grunnen er ny E39 som skal bygges fra Kristiansand til Sandnes.
Les mer om E39, Kristiansand og Lyngdal.
Dyrere ved flytting
Et nytt helsehus i Lyngdal blir 20 millioner kroner dyrere dersom det flyttes slik rådmannen ønsker. Kommunestyret avgjør i kveld om sykehjemmet skal bygges på Rom som planlagt eller på Bergesletta. Helsehuset vil koste mer enn 400 millioner kroner.
Les mer om Bergesletta, Lyngdal og Rom.
Folkemøte
Innbyggere i Lyngdal har torsdag mulighet til å få svar på spørsmål om den nye europaveien som skal bygges. Det er Nye Veier som arrangerer folkemøte om E39-prosjektet fra Kristiansand til Sandnes.
Bilstans på E39
Bilstans ved Trøngsla industriområde i Flekkefjord i østgående retning på E39 mot Lyngdal, ifølge tips. Kommer brått på i en sving. Vær obs.
Les mer om E39, Flekkefjord, Lyngdal og Trøngsla.
Dømt for voldtekt
En 39 år gammel mann som er bosatt i Lyngdal er dømt til fengsel i 6,5 år for voldtekt og voldtektsforsøk i Oslo. Det skriver Fædrelandsvennen. I følge avisen er han også dømt til å betale til sammen 270.000 kroner i erstatning til begge kvinnene.
Dømt for voldtekt og vodtektsforsøk
En 39 år gammel mann som er bosatt i Lyngdal er dømt til fengsel i 6,5 år for voldtekt og voldtektsforsøk i Oslo. Det skriver Fædrelandsvennen. I følge avisen er han også dømt til å betale til sammen 270.000 kroner i erstatning til begge kvinnene.
Donn rykket opp til 3.-divisjon: – Det tok helt av
Lyngdal klarte ikke å vinne med fem mål i sin avsluttende kamp mot Flekkefjord. Dermed blir det Donn som rykker opp fra årets 4. divisjon.
Les mer om Donn og Flekkefjord.
Svinges nye E39 bort fra Jæren?
Det nye utspillet - i tolvte time - om nok en ny korridor for en ny, fire felts motorvei mellom Sandnes og Lyngdal skaper nye spekulasjoner, men skal få denne raske behandlingen:
Les mer om E39, Jæren og Lyngdal.