Målinger

Marine Le Pen vant de unge

Nasjonal fronts Marine Le Pen var mest populær i de yngre aldersgruppene, viser nye målinger.
Les mer om Marine Le Pen.

– Et parti i fritt fall

Arbeiderpartiet har falt med ti prosentpoeng på TV 2s målinger det siste halvåret. Flere lokallag oppfordrer ledelsen til å bli mer like Senterpartiet i kommunikasjonen med velgerne.
Les mer om Senterpartiet.
Macron fortsatt i tet på siste målinger før valget
Sentrumskandidaten Emmanuel Macron beholder en knapp ledelse over Marine Le Pen på de siste meningsmålingene før første runde av presidentvalget.
Les mer om Marine Le Pen.
Macron fortsatt i tet på siste målinger før valget
Sentrumskandidaten Emmanuel Macron beholder en knapp ledelse over Marine Le Pen på de siste meningsmålingene før første runde av presidentvalget.
Les mer om Marine Le Pen.

Svake målinger uroer ikke Støre

Mens Ap har gått tilbake på målingene i det siste, har Sp fosset fram. Men Ap-leder Jonas Gahr Støre mener situasjonen for de rødgrønne samlet sett er god.
Les mer om Støre.
Kongens unnskyld er ikke nok
Våre nakne kropper og hodeskaller har blitt utsatt for raseforskernes målinger og blikk. En unnskyldning fra kongen er ikke nok.
Innkjøpslederne melder om sterkeste industrivekst på fem år
Innkjøpslederne i norsk industri opplever den høyeste aktiviteten på flere år, ifølge innkjøpssjefsindeksen. Målinger av produksjon og sysselsetting viser tiltagende vekst.
Grande på Venstres krise-landsmøte: – Jeg har vært sliten
ÅLESUND (VG) Trine Skei Grande nevnte ikke den betente samarbeidsstrategien til Venstre med ett ord da hun åpnet partiets landsmøte midt i intern splid og elendige målinger.
Les mer om Venstre.
Grande på Venstres landsmøte: – Jeg har vært sliten
ÅLESUND (VG) Trine Skei Grande nevnte ikke den betente samarbeidsstrategien til Venstre med ett ord da hun åpnet partiets landsmøte midt i intern splid og elendige målinger.
Les mer om Venstre.
Rekordlave målinger for Venstre
Venstre får den verst tenkelige starten på helgens landsmøte med rekordlave målinger. På Norstats siste meningsmåling får partiet bare 2,7 prosent, skriver NTB.
Les mer om NTB og Venstre.
Samling i bånn for Venstre
Venstre får den verst tenkelige starten på helgens landsmøte med rekordlave målinger.
Les mer om Venstre.
Moxnes på vippen vil farge Ap rødt
I Oslo styrer et Ap-ledet byråd på Rødts nåde. Med gode målinger i ryggen drømmer Rødt-leder Bjørnar Moxnes om samme posisjon nasjonalt.
Les mer om Ap-ledet.
Store sprik for Rogaland Høyre på to målinger - her er en slags forklaring
Målingen bestilt av Høyre ga partiet nærmere 50 prosent flere stemmer i Rogaland enn i Aftenbladets måling.
Sprikende målinger om Høyre: – Vi går altså inn og tukler med tallene
Høyre betalte for en måling som ga partiet nærmere 50 prosent flere stemmer i Rogaland enn i Aftenbladets måling. Her er en slags forklaring.
Les mer om Høyre og Rogaland.
Valget i Nederland er i gang: Wilders har stemt, men bak på målinger
AMSTERDAM/ OSLO (VG) Valglokalene i Nederland har åpnet. Ifølge de siste meningsmålingene ligger statsminister Mark Ruttes parti VVD best an, foran Geert Wilders' parti PVV.
Les mer om Nederland, PVV og VVD.
Slik skal eldre slippe å bli sendt frem og tilbake
Her lærer helseansatte å utføre tester og målinger på eldre, slik at de ikke sendes på unødvendige turer fra sykehjem til sykehus. – Sårbare eldre tåler dårlig å bli flyttet på, sier Silje Eikemo, leder for helseutdanning ved Verdighetsenteret.
Holder kravene til responstid
Selv om man legger ned lensmannskontorene, så kommer ikke politiet til å bruke lenger tid på å rykke ut. Det lover politimester Steven Hasseldal. I dag kom politiets egne målinger av hvor raskt de rykker, og de sier de at politiet når målene for responstid både for sentrale og mer grisgrente strøk. Politimesteren sier responstiden skal være like god når reformen er gjennomført.
Les mer om Steven Hasseldal.
Politiet advarer: – Isen er slett ikke trygg
Etter fredagens målinger er det ikke registrert farbar is på noen av vannene i Bergen kommune.
Les mer om Bergen.
Dårlig luftkvalitet i Rana
Det er for tiden registrert høye målinger av luftforurensning på målestasjonen på Moheia i Rana, opplyser Rana kommune på deres hjemmesider.
Les mer om Moheia og Rana.
Trump: Negative målinger er «falske nyheter
President Donald Trump fortsetter sin krig mot mediene. Nå slår han fast at alle negative meningsmålinger er «falske nyheter.
TEST: Nvidias SLI-broer
Våre målinger viser at gratis-broen slettes ikke bør undervurderes. Les hele saken
Rennesøy kommune leverer tjenester av høy kvalitet
DEBATT: Det kan dokumenters både gjennom brukerundersøkelser og målinger ellers. Vårt fokus er tidlig innsats og tverrfaglig samarbeid i hele det kommunale tjenestetilbudet.
Varslet høy luftforurensing i Bærum
Det er varslet høy luftforurensing i Bærum i ettermiddag og kveld. Ifølge målinger gjort av Norsk institutt for luftforskning og Statens vegvesen vil forurensingsnivået være høyt fra klokken 16 og fram til omkring klokken 23.
Les mer om Bærum og Norsk.
- Målinger øker presset på elevene
- Sammenligninger mellom skoler og rangering øker prestasjonspresset og signaliserer at det er viktig å være best, sier leder av Utdanningsforbundet i Sør-Trøndelag, Hans Lieng.