Møte

No-fish-Sandberg setter sjøbein

Ikke en fisk å gi i møte med Brexit. Ikke en krabbe til EU-fiskere ved Svalbard. Og ministeren spøker ikke, for eksempel med tullball som «mussa på stampen.
Les mer om Brexit, EU-fiskere og Svalbard.

Flere bilister har fått motorstopp

Flere bilister har fått store problemer i møte med de enorme vannmassene som har flommet over E18 mellom Arendal og Tvedestrand. Enkelte biler måtte taues ut av veibanen.
Les mer om Arendal, E18 og Tvedestrand.
Russisk opposisjonsleder løslates
Ble dømt til fengsel for å ha tatt til orde for gjennomføring av et ulovlig møte.
Oppgitt Klopp: – Kritikken vil aldri ta slutt
Jürgen Klopp mener Liverpool-forsvaret får ufortjent mye kritikk. Det gjorde tyskeren irritert før søndagens Tottenham-møte.

UFC-stjernen ydmyket av «mannen han ikke hadde hørt om

Da UFC-profilen Donald Cerrone (34) for halvannen måned siden fikk vite at han skulle møte Darren Till (24), så hevdet han at han aldri hadde hørt om briten. Det har han definitivt nå.
Les mer om Darren Till.
Raufoss møter Notodden
Raufoss skal møte Notodden i to kvalikkamper. Notodden ble nummer to i sin 2. divisjonsavdeling. Vinneren av disse kampene skal så spille mot laget som ender på 14. plass i 1. divisjon om den siste plassen i 1. divisjon neste sesong.
Les mer om Notodden.
Raufoss tok playoff-plass
Kampen i Nybergsund er over, og Raufoss vinner 3–2. Alta taper sin kamp mot Skeid. Dermed skal Raufoss møte laget som blir nummer to i den andre 2. divisjonsavdelingen. Vinneren her møter så lag nummer 14 i førstedivisjon til avgjørende kamp.
Les mer om Nybergsund og Skeid.
Børsemaker til retten
En børsemaker på Sørlandet må møte i retten tiltalt for ulovlig befatning med skytevåpen. Hjemme hos mannen beslagla politiet flere våpen, blant annet et helautomatisk maskingevær. Flere våpen var uregistrert og serienummer var fjernet.
Les mer om Sørlandet.
Krevende år for nye ministre
Regjeringens tre nye ministre får en turbulent verden i møte.
Klassevenninne hevder hun varslet politiet tre ganger
En tidligere klassevenninne av Leah Rebiba Woldemariam forteller at hun varslet politiet etter et merkelig møte med venninnen på butikken i 2015.
Barnett & Vile: Beslektede sjeler
Barnett & Vile: Et uhøytidelig møte mellom to alternative rockere.
Les mer om Vile.
Grelle tall om gutteklubben
ULLEVAAL STADION (VG) Her er idrettsledere invitert til å få fasiten om mannsdominansen i styringen av særforbundene. Nesten bare kvinner gadd å møte opp.
Felles møte i tre fylker
I dag holdes et felles møte for Buskerud, Østfold og Akershus fylkeskommuner. Bakgrunnen for møtet er Stortingets vedtak om sammenslåing. På dagsorden står blant annet forslag til navn på det nye fylket og antall medlemmer i det nye fylkestinget.
Les mer om Buskerud og Østfold.
Mancini etter seieren over RBK: – Vi får det ikke lett i Trondheim
ST. PETERSBURG (VG) (Zenit - Rosenborg 3-1) En marerittåpning og et par fryktelig lette Zenit-scoringer sørget til slutt for RBK-tap. Men Zenit-manager Roberto Mancini (52) tror likevel det blir tøft å møte trønderne på Lerkendal.
Se bildene fra RBKs tøffe møte mot Zenit
Etter en forferdelig start hentet Rosenborg seg godt inn og var nær utlikning.
Les mer om Rosenborg og Zenit.
Se bildene fra RBKs tøffe med møte mot Zenit
Etter en forferdelig start hentet Rosenborg seg godt inn og var nær utlikning.
Les mer om Rosenborg og Zenit.
- Det var ganske sinnsykt å møte dronningen
- Hun er jo dronningen, sier Evald Møller Johansen (11). Etter at skulpturen hans var avduket i Slottsparken satt han ved siden av dronning Sonja på Slottet og spiste taco.
Slik reagerer Laurn på kritikken: – Det er «bullshit!
TØNSBERG (VG) Mikaela Laurn (41) mener de som hevder at hun ikke er god nok til å møte Cecilia Brækhus (36) i lørdagens VM-kamp ikke har peiling på boksing.
Les mer om Laurn og VM-kamp.
Vil ha datalagring til nord
Fylkeskommunene i Nord-Norge reagerer på at Statkraft ønsker å etablere et senter for datalagring i Sør-Norge. De nordnorske politikerne vil ha senteret til landsdelen. Nå krever vi et møte med Statkraft, sier fylkesråd for næring i Troms, Sigrid Ina Simonsen.
«Journeyman hentes til Brækhus-stevnet – møter Anders Eggan
TØNSBERG (VG) Briten Lewis van Poetsch (27) tar turen fra England på kort varsel, og skal møte Anders Eggan (20) på lørdagens boksestevne der Cecilia Brækhus og Mikaela Laurn går hovedkampen.
Styret i bedehuset gikk på dagen da Talgje utsatte valget om kirken
Etter et mange timer langt møte i bedehuset på Talgje onsdag kveld, gikk styret av og forslaget om å stenge kirken ute fra bedehuset ble utsatt. Splittelsen i lokalsamfunnet lever videre.
Les mer om Talgje.
Tiltalt for strømtyveri
En mann fra Numedal må i slutten av oktober møte i Kongsberg tingrett, tiltalt for å ha stjålet strøm for 880.000 kr. Det skriver Laagendalsposten. Over et tidsrom fra 2013 til 2017 skal mannen ha stjålet over en million kilowattimer strøm, et årsforbruk for nærmere 55 boliger. Mannen nekter straffskyld.
Folkemøte om E39
Om lag 200 har møtt opp på åpent møte i Mandal i kveld.
Les mer om E39 og Mandal.
Tysfjord-tiltalt må i retten på nytt – tiltalt for grov mishandling
Allerede før overgrepssaken mot ham er ferdig behandlet, må Tysfjord-mannen møte i retten tiltalt for grov mishandling av sine barn.
Les mer om Tysfjord-mannen.
Hareide leide huset til Irlands manager – nå kjemper de om VM-billett
Danmark-trener Åge Hareide (64) trakk Irland i tirsdagens playoff-trekning. Det blir et ekstra spesielt møte for nordmannen.
Les mer om Irland og VM-billett.