Man

Chelsea-treneren er usikker på rivalens ambisjoner

– Hvis ambisjonene er å kjempe for tittelen eller vinne mesterligaen, så må man kjøpe dyre spillere.

Reagerer på store forskjeller i premiepengene: – Føler det er en forskjell på hvor mye man er verdt som utøver

Blinkfestivalen har forskjeller i premiepengene for kvinner og menn.
Rosenborg-kapteinen: – Det er slike kamper man vil spille
Kåre Ingebrigtsen og Mike Jensen var klar på pressekonferansen tirsdag kveld – Rosenborg må bruke skottenes trøkk til noe positivt.
Les mer om Mike Jensen og Rosenborg.

Mari blir tvangsgiftet

RJUKAN (NRK): Det er ikke lett å leve i en tid hvor man ikke kan ta egne valg. Men Mari, hun vil ikke følge strømmen.
Slange-entusiast: Nyt hoggormen – men på avstand
Slange-entusiasten Torgeir Berge mener man skal nyte synet av hoggormen om man skulle være heldig å møte den, men presiserer at det skal gjøres på avstand.
Ny bok om Hitlers kone får tyske historikere til å heve øyenbrynene
I boka kan man lese om Eva Brauns kosthold og psykiske helse.
Norsk ungdom i Magaluf har talt: - Britene er verst
Skal vi tro de lokale mallorquinerne, Sjømannskirken og de festglade ungdommene selv, oppfører nordmenn seg eksemplarisk i Magaluf, om man sammenlikner dem med britene.
Les mer om Magaluf og Sjømannskirken.
Enighet om oppgradering ga prishopp: – Veldig positivt for bitcoin
En årelang strid i bitcoinmiljøet har skapt frykt for at kryptovalutaen vil splittes i to. Nå har man samlet seg rundt en felles oppgradering som skal gi bitcoin videre vekst. Norske eksperter er svært positive, men advarer samtidig mot å gjennomføre store transaksjoner akkurat nå.
Oppgradering ga prishopp: – Veldig positivt for bitcoin
En årelang strid i bitcoinmiljøet har skapt frykt for at kryptovalutaen vil splittes i to. Nå har man samlet seg rundt en felles oppgradering som skal gi bitcoin videre vekst. Norske eksperter er svært positive, men advarer samtidig mot å gjennomføre store transaksjoner akkurat nå.
Vil at finnmarksstemmer teller mer
Troms og Finnmark skal etter planen slås sammen til ett stort fylke i 2020. Før det skjer må man få på plass et felles fylkesting som skal representere hele den nye regionen i nord. Nå frykter politikere i Finnmark at de vil bli underrepresentert på fylkestinget, og ønsker seg tiltak for å unngå dette.
Les mer om Finnmark.
Oljesøl i Tanum
Det har blitt funnet mer olje enn forventet på land langs Bohuslän-kysten etter et oljeutslipp i danske farevann i mai. I Tanum har man tatt hånd om flere tusen liter med oljeblanding, melder Sveriges radio vest. - Det har bare ført til begrensede skader på dyrelivet, sier Marcus Staxäng i Tanum kommune.
Les mer om Bohuslän-kysten og Tanum.
Hustakene kan bli et viktig klimatiltak
I tettbygde strøk blir hustaket et stadig viktigere klimatiltak. – Når man bygger nytt, bør man tenke tak som forsinker regnvannet, sier forsker Berit Time.
Les mer om Berit Time.
Klimatilpasning i takhøyde
I tettbygde strøk blir hustaket et stadig viktigere klimatiltak. – Når man bygger nytt, bør man tenke tak som forsinker regnvannet, sier forsker Berit Time.
Les mer om Berit Time.
Først var det flo, men så ble det fjære
Sånn kan det gå hvis man glemmer seg bort i finværet.
Trøndelagsmodellen for fred
Nå er det på tide å lansere «Trøndelagsmodellen for fred. Den handler om å være ekstremt tydelig på at man ønsker hverandre alt godt. Om og om igjen.
- Det er voldsomt med steder som legger ned i Trondheim
I løpet av de siste to årene har minst elleve restauranter gått konkurs eller lagt ned i Trondheim sentrum. Restauranteiere i byen mener trøndere er mer «vante i matvanene enn det man opplever i andre store, norske byer.
Les mer om Trondheim.
Her blir mandagen klissvåt
Det blir en våt start på uken for de aller fleste. Ett sted kan man likevel nyte sola i mange dager fremover.
Du kan gjøre hyttekupp ved sjøen
Sjøhytter i Austevoll koster mest i Hordaland, men prisen er halvparten av de dyreste i landet. Eiendomsmeglere er enige om at man kan få mye hytte for lite penger.
Les mer om Austevoll og Hordaland.
Jobbekspertene: Mister man feriedager når man blir syk i ferien?
Det er utrolig sært å bli syk midt i ferien. Enda verre er tanken på å miste feriedagene for godt.
Med en overraskelse under setet
Hvis man er redd for å bli ranet, finnes det ulike løsninger.
Vi må snakke mer om hvorfor det skjedde
- Det er ikke lett å forstå dette når man er seks år, sa dattera mi etter 22. juli. Fortsatt er det vel ingen som forstår det fullt ut.
Næringslivsleder Walter Qvam gir råd til unge ledere: – Jeg føler jeg har stjålet som en ravn opp igjennom årene
Han har hatt lederstillinger i en årrekke, og har selv vært mentor for unge ledere. Walter Qvam mener man må tørre å se til andre organisasjoner for å tilegne seg kunnskap om godt lederskap.
22.juli-markering i Bodø
Seks år har gått siden terrorangrepene på Utøya og i Oslo, og det skal markeres flere steder i landet. Klokken 12 i dag arrangerer AUF Bodø minnemarkering i Solparken. – For oss er det viktig å gjøre noe hvert år, og lage et sted for de som har behov for å et sted å være denne dagen. Det er en spesiell dag for mange, og da er det godt å minnes de man har mistet sammen, sier leder for ungdomspartiet Øystein Mathisen til NRK.