Man

Per Arne ble lei av Oslo-gryta og kontorjobb: – Jeg fikk høre at om man var ute etter en hard jobb og hyggelige folk, så skulle man dra til Vardø. Da dro jeg

Etter å ha jobbet som tilsynsvakt ved en Oslo-skole i to år, ble Per Arne Christiansen lei av kontortilværelsen og ønsket seg vekk. Resultatet er et nyoppstartet fiskeriselskap i Norges nordligste fylke.

– Treffer man feil med et anker kan det gå fryktelig galt

Sjøforsvaret antar at 1500 miner fra andre verdenskrig ligger i Oslofjorden. Denne uken har minegruppa arbeidet videre med å finne og destruere minene.
Les mer om Oslofjorden og Treffer.
Ser du hvem denne lille stjernen egentlig er?
Sendte søt hilsen på farsdagen. Det er ikke alltid like lett å kjenne igjen de store stjernene på barndomsbilder, selv om man har sett de på tv-skjermen utallige ganger i ettertid.
Alexander Rybak: «Hvis tankene får lov til å kverne rundt uten at man kommer noe sted, blir det til slutt veldig vondt.
Tankene har gitt Alexander Rybak noen utfordrende nedturer. Nå gjør han comeback i Melodi Grand Prix.

En kebabdebatt til å bli flau av

Som man roper i skogen, får man svar! Drammens Tidende samlet de tre innvandringspolitiske talspersoner i Ap, Høyre og Frp til kebabtreff og debatt om innvandring, og svaret i skogen ble presentert i avisa på lørdag.
Les mer om Frp og Høyre.
Fitnesmodell og nybakt mamma Emily Skye roses for ærligheten
- For meg er hele idéen med at man skal komme raskt tilbake i form etter fødselen urealistisk Den såkalte «mammakroppen» har blitt mye diskutert de siste årene, ikke minst på grunn av hvordan den blir presentert i sosiale medier.
Les mer om Den og Emily Skye.
At sølv er nederlag? Det er nok Hegle Svendsen ganske enig i
Sølv er nederlag, sa "Kuppern". Når man har lært seg kunsten å vinne, er det viktig å beherske kunsten å tape også. For enkelte er det blitt ekstra viktig. Anbefalte saker KOMMENTAR Hva vil vi huske Emil Hegle Svendsen for?
Pappa Lorentzen: - De har fått liv i noe som har ligget litt nede
Mener Fana-utøverne har gjenopplivet skøytesporten. Sølv på 1000 meter markerte avslutningen på et fantastisk OL for Håvard Holmefjord Lorentzen. For man kan ikke si annet.
– Mange tenker at brann ikke rammer dem, og tar derfor ikke forholdsreglene
Konsekvensene kan bli dramatiske hvis man ikke har brannsikkerheten i orden. Brannvesenet har dermed et par enkle råd, hvis uhellet skulle være ute, slik som det var på Fjellmyr terrasse torsdag.
Les mer om Fjellmyr og Mange.
Bør man ta av forseglingen på yoghurt- og kremostpakkene?
Hvis du er en av dem som beholder forseglingen på etter å ha åpnet produktet, kan du like gjerne slutte med det. En rekke melkeprodukter, som kremost, yoghurt, rømme og kesam, har en ny forsegling innenfor lokket.
Svenskenes reaksjon på stafett-gull: - Det er helt «galet»!
PYEONGCHANG/OSLO (VG) De svenske Eurosport-kommentatorene var i jubelrus da Fredrik Lindström sikret svensk gull på skiskytter-stafetten. - Det her ser jo fantastisk bra ut! Det må man kunne si!
Lokker med vin og foto i marka
Bærum Turlag satser på vin, fotografering og yoga for å trekke folk til marka. - Den tiden hvor man profilerte turer i friluft er forbi. Det holder ikke lenger. Vi må tilby noe mer, sier styreleder i Bærum Turlag, Einar Skage Andersen.
Sosial kontroll: – Ved oppgjør får man friheten, og frihet har ingen pris.
I Norge hersker det en enighet om at alle skal kunne leve frie og selvstendige liv, men virkeligheten er ikke slik for alle.
- Man kobler helt av her oppe
Magnus deler glimt fra sine flyturer i Finnmark. - Jeg deler videoene først og fremst for å rekruttere til Nordlysbyen Aeroklubb, sier leder av klubben Magnus Langli.
70 prosent høyere strømpris? Det kan bli konsekvensen når EU får kontrollen
– Nå må politikerne vise at man har baller til å si nei fremfor å gjøre knefall for EU.
Jobbekspertene: Kan jeg bli valgt bort fra lederjobb fordi jeg har redusert stilling?
Innsender lurer på om man diskvalifiserer til en lederstilling på jobben fordi man har redusert stilling.
Jobbekspertene: Kan jeg bli valgt bort fra lederjobb fordi jeg har redusert stilling?
Innsender lurer på om man diskvalifiserer til en lederstilling på jobben fordi man har redusert stilling.
Ikke personlig, men ærlig
- Å skrive ut ifra et privat sted hvor man ruger på tanker og følelser kjennes veldig kjedelig, man lærer ingenting, sier komponist, musiker og plateaktuelle Lucy Swann.
Les mer om Lucy Swann.
Ingen fest uten faste
Bare det man kan avstå fra, er man fri i forhold til. Å faste handler om å ta seg selv på alvor og samtidig gi avkall på det som tar for stor plass i hverdagen. Ved å øve seg i å si nei til gode ting, får den enkelte anledning til å dra en grense for sitt liv.
– Problematisk å sladde navn
Anonyme jobbsøknader er et svakt grep, mener daglig leder i Seema, Loveleen Rihel Brenna, som jobber med å utvikle kvinnelige ledere med flerkulturell bakgrunn. Brenna mener at man ikke bør bytte identitet for å få jobb.
Glomma er juvelen når man skal skape liv i Leiret
Det er satt i gang en viktig prosess for å skape mer liv og røre i Elverum sentrum. En ser for seg området mellom de to kjøpesentrene Amfi og Kremmertorget. Her er det tre muligheter: Torget, Lokket og Rådhusplassen.
Nye butikker til Lillestrøm Torv: Tidligere leietaker vender tilbake
Lillestrøm Torv har vært under oppussing, og snart kan man handle på både Vero Moda og Enklere Liv.
LO og NHO kan bli enige om AFP i helgen
LO og NHO jobber på spreng for å finne en løsning på AFP-floken innen mandag morgen. I LO demper man nå forventningene til at alle AFP-hullene skal tettes i år.
Les mer om AFP og NHO.
Mystisk lys observert over Nord-Norge
Torsdag kveld kunne man fra store deler av Nord-Norge se et spektakulært lysglimt på himmelen.
Les mer om Nord-Norge.
Politikerne gjorde som Ole Brumm: sa ja takk, begge deler
Når politikerne først ble enige om i hvilken rekkefølge man skulle stemme over forslagene, var det aldri tvil. Flertallet gjorde som Ole Brumm: - sa ja, takk begge deler i skolesaken.
Les mer om Ole Brumm.