Mandal ulykken

Ung bilfører siktet etter dødsulykke i Mandal

En mann er siktet etter ulykken på E39 i Mandal søndag hvor en person døde. - Det er mistanke om at føreren av bilen som kom vestfra, kom over i motgående kjøreretning, og dermed forårsaket ulykken.
Les mer om E39 og Mandal.

Bilfører siktet etter dødsulykke

En ung mann er siktet etter ulykken på E39 i Mandal søndag hvor en person døde. Politiet mistenker at bilen hans kom over i motsatt kjøreretning og forårsaket ulykken.
Les mer om E39 og Mandal.
Kvinne omkom i ulykken på E39
En kvinne i 70-årene fra Kristiansand omkom i trafikkulykken på E39 i Mandal søndag. Hun var passasjer i bilen som ble truffet, sier politiet til NRK. Mannen som kjørte bilen er skadet. Sjåføren i den andre bilen er siktet for uaktsom kjøring.
Les mer om E39, Kristiansand, Mandal og NRK.
Kvinne omkom i ulykken på E39
En kvinne i 70-årene fra Kristiansand omkom i trafikkulykken på E39 i Mandal søndag. Hun var passasjer i bilen som ble truffet, sier politiet til NRK. Mannen som kjørte bilen er skadet. Sjåføren i den andre bilen er siktet for uaktsom kjøring.
Les mer om E39, Kristiansand, Mandal og NRK.

Mandal: Tre kritisk skadet etter trafikkulykke

Tre er kritisk skadet etter en trafikkulykke på E39 i vestgående retning mellom Mones og Ulvegjelet ved Mandal søndag ettermiddag. Politiet fikk melding om ulykken 13.30. - Det er to personbiler som har kollidert.
Les mer om E39, Mandal og Ulvegjelet.
Tre til sykehus med kritiske skader etter ulykke på E39
Tre personer er fraktet med luftambulanse til sykehus etter en ulykke på E39 ved Mandal søndag ettermiddag. De tre har kritiske skader, opplyser politiet. Flere biler var involvert i ulykken.
Les mer om E39 og Mandal.
Bil på taket
Ingen personer kom til skade da en bil kjørte av veien og havnet på taket. Ulykken skjedde på E39 ved Valand i Mandal, og det var to personer i bilen.
Les mer om E39, Mandal og Valand.
Tre biler i ulykke på E39
Det har skjedd en trafikkulykke på E39 i Mandal. Ifølge politiet er tre biler involvert. Skadeomfanget er ukjent. Ulykken har ført til store trafikale problemer.
Les mer om E39 og Mandal.
Mann (86) påkjørt
En mann (86) ble påkjørt av en mann (25) i en personbil i et veikryss i Mandal onsdag. Den påkjørte satt i en elektrisk rullestol da ulykken skjedde, og er nå sendt til sykehus.
Les mer om Mandal.
Fotgjenger påkjørt
En fotgjenger i elektrisk rullestol er påkjørt av en bil i Giert Giertsensgate i Mandal. Ulykken skjedde i et veikryss utenfor gangfeltet. Personen er nå kjørt til sykehuset og skadeomfanget er foreløpig ukjent, melder politiet.
Normal trafikk på E39 etter ulykke
Trafikken på E39 ved Fasselandsvannet i Mandal går som normalt etter en trafikkulykke tidligere i dag. En bil kjørte ut av veien og E39 er nå ryddet etter ulykken, opplyser politiet.
Les mer om E39, Fasselandsvannet og Mandal.
Sendt til legevakten etter ulykken
De to personene som var involvert i en kollisjon i nærheten av Mandal sentrum, er begge sendt til legevakten. Politiet bekrefter at de oppretter sak.
Les mer om Mandal.
Til sykehus etter dyrepåkjørsel
En mann er fraktet til sykehus etter å ha kjørt på et dyr på fylkesvei 203 i Mandal. Skadeomfanget er foreløpig ukjent. Politiet skal etterforske ulykken.
Les mer om Mandal.
– Moderat til alvorlig skadet
Ifølge Sørlandet sykehus har kvinnen som ble skadet i trafikkulykken på E39 i Mandal tidligere i dag moderate til alvorlige skader. To menn som var innblandet i ulykken, er lettere skadd.
Les mer om E39, Mandal og Moderat.
E39 åpen etter ulykken
E39 i Reibakken vest for Mandal er åpen for trafikk igjen etter bilulykken tidligere i dag.
Les mer om Mandal og Reibakken.
RS «Bill tilbake etter den dramatiske ulykken
Etter at redningsskøyta Bill grunnstøtte like vest for Mandal i november ble den sendt til Sverige for reparasjon. Nå er båten tilbake i tjeneste.
Les mer om Bill, Mandal og Sverige.
E39 stengt etter MC-ulykke
Veien er stengt i østgående retning mellom Mandal og Lindesnes etter MC-ulykken. Skadeomfanget er foreløpig ukjent, men politiet beskriver ulykken som alvorlig.
Les mer om MC-ulykke, MC-ulykken og Mandal.
16-åring skadet
Det var en 16 år gammel mopedfører som ble kjørt til sykehus i Kristiansand etter ulykken på E39 i Mandal, ifølge Lindesnes. Veien er nå åpnerm og trafikken skal nå gå som normalt forbi ulykkesstedet.
Les mer om E39, Kristiansand og Mandal.
Trafikkulykke i Mandal
Det har vært en trafikkulykke på E39 i Mandal. En bil og en motorsykkel skal være involvert, ifølge politiet. Ulykken har skjedd ved Ime skole. Nødetatene er på vei til ulykkesstedet. Det er redusert fremkommelighet.
Les mer om E39, Ime og Mandal.
Fikk 9000 i bot etter ulykke
En dansk sjåfør har blitt ilagt en bot på 9000 kroner for uaktsom kjøring, etter en ulykke på E39 i Mandal i mai. Det skriver Lindesnes. Ingen av de involverte i ulykken ble alvorlig skadd. Føreren ble også fratatt førerkortet i fire måneder.
Les mer om E39 og Mandal.
Syklist uskadd etter ulykke
En syklist i Mandal kom uskadet fra et sammenstøt med en lastebil i formiddag. Ulykken skjedde i rundkjøringa ved Brobakken, og nødetatene rykket ut.
Les mer om Brobakken og Mandal.
n til legevakt etter trafikkulykke
En person er kjørt til legevakt for sjekk etter trafikkulykken i Halseveien i Mandal. Årsaken til ulykken er foreløpig ikke kjent.
Les mer om Halseveien og Mandal.
Et barn fløyet med luftambulanse
– Det er et barn som er fløyet til sykehus, opplyser operasjonsleder Geir Andersen til NRK, etter trafikkulykken på E39 ved Ime i Mandal. E39 er stengt etter ulykken. Les mer.
Les mer om E39, Geir Andersen, Ime, Mandal og NRK.
Ulykke skapte kø
Køen vestover på E18 i Kristiansand flyter bedre nå. Det har vært store trafikale problemer etter ulykken ved Vesterbroen i retning mot Mandal.
Redningsselskapet tar selvkritikk
Høy fart, feilnavigering og brudd på rutiner var årsakene til at redningsskøyta RS Bill grunnstøtte utenfor Mandal i november i fjor. Det viser havarirapporten som ble lagt frem i dag. Beredskapssjef Ronny Pedersen sier Redningsselskapet vil endre rutiner på redningsskøytene etter ulykken.
Les mer om Mandal og Redningsselskapet.