Mann

Politiet ber om hjelp til å identifisere ukjent mann som ble funnet død ved kirken

ÅSTED NORGE (TV 2): Mannen ble funnet i august, men fortsatt kan ingen svare på hvem han er.

Går til kamp mot Kongressens rikeste mann

I New York forsøker demokraten og miljøforkjemperen Mike Levin å fri til velstående pengegivere. Målet er å skvise ut Kongressens rikeste mann, republikaneren Darrell Issa.
Les mer om Darrell Issa og Mike Levin.
Ranværing vant nesten 1,5 millioner
En mann fra Mo i Rana ble trukket ut som Extra-kandidat tirsdag 17. oktober, og vant 1.458.885 kroner. Han traff med to tall og er nå Extra-millionær. Det skriver Rana Blad.
Mann sparket ned og ranet
En mann i 20-årene ble sparket ned og ranet på Bislett i ettermiddag, melder Oslo politidistrikt. Fornærmede ble kjørt til legevakt for sjekk. Politiet etterlyser nå tips fra publikum som kan ha sett hendelsen i Pilestredet rundt klokken 1520 i dag.
Les mer om Bislett, Oslo og Pilestredet.

Tre nordmenn dømt for grov voldtekt i Sverige

En kvinne og to menn fra Norge er dømt til fengsel for mishandling og grov voldtekt av en mann i Sverige.
Les mer om Norge og Sverige.
Mistet lappen
En mann i 40-årene er dømt til 18 dagers fengsel for å ha kjørt i 119 kilometer i timen i en 60-sone i Larvik. Mannen forklarte at han lot bilen trille i en nedoverbakke for å spare batteri på hybridbilen sin. Han må også klare seg uten førerkort de neste 20 månedene.
Les mer om Larvik.
30-åring tiltalt for butikksvindel for fleire hundre tusen kroner
Ein 30 år gamal mann er tiltalt for å ha svindla fleire kortselskap for 450 000 kroner. Ifølgje tiltalen var han del av ei organisert kriminell gruppe.
En fallitterklæring om Statoil kun forsker på vind- og solkraft
ENERGI: Statoils sjef, Eldar Sætre, er en modig mann som belyser sin strategi med fakta som miljøbevegelsen og noen politikere ikke vil høre.
Les mer om Eldar Sætre og Statoil.
Stjal robåt
En mann og en dame er pågrepet av politiet etter at de skal ha stjålet en robåt fra Hagen, ved Otra i Kristiansand.
Les mer om Hagen, Kristiansand og Otra.
Mann til sykehus etter møteulykke
En mann i begynnelsen av 20-årene er flydd til Ullevål sykehus med luftambulanse, etter en møteulykke mellom to biler ved Vassum på Sundbyveien i Frogn for kort tid siden. Mannen var stabil etter ulykken, men helsepersonell tror han har fått indre skader.
Les mer om Frogn, Sundbyveien, Ullevål og Vassum.
Mistenkt for ruskjøring
En mann i 40-åra har fått førerkortet beslaglagt etter at han ble stoppet av politiet i Sandefjord. Mannen mistenkes for ruskjøring, opplyser politiet.
Les mer om Sandefjord.
Mann knivskadet i Trondheim
Mannen kjøres til St. Olavs hospital.
Les mer om Trondheim.
Avhørt vitner i voldssak
Politiet har avhørt 8–10 vitner til voldsepisoden i Lillehammer natt til søndag. Tre menn fra Kongsvinger ble pågrepet og fengslet, og skal ha slått og sparket en mann som lå nede. Den fornærmede fikk store ansiktsskader og måtte fraktes til sykehus.
Les mer om Kongsvinger og Lillehammer.
Mann døde av skader etter påkjørsel
Mannen som ble påkjørt i gangfeltet ved Rema 1000 i Brønnøysund torsdag kveld døde søndag av skadene han ble påført. Det melder Universitetssykehuset i Nord-Norge (UNN) til mandag morgen. Mannen satt i en elektrisk rullestolt da han ble påkjørt i et gangfelt, skriver BAnett.
Oppbevarte overgrepsbilder av barn
En 46 år gammel mann må denne uka møte i Oslo tingrett, tiltalt for å ha delt og oppbevart overgrepsbilder av barn. Ifølge tiltalen hadde mannen over 20.000 bilder og 300 videoer som viser seksuelle overgrep mot barn, da han ble pågrepet av politiet i desember 2013.
Les mer om Oslo.
Mann siktet etter at bolighus brant til grunnen i Meråker
En mann i 40-årene er pågrepet og siktet for å ha tent på huset som natt til mandag brant til grunnen i Meråker i Nord-Trøndelag. Ingen ble skadd under brannen.
Les mer om Meråker og Nord-Trøndelag.
Utforkjøring i påvirket tilstand
En mann i 30-årene er sendt til legevakta for blodprøvetakning, etter en utforkjøring i Vestsideveien i Lierdalen. Mannen var åpenbart beruset sier politiet, da han skal ha sovnet i politibilen på vei til legevakta. Mannen er den samme som ble tatt for liknende forhold søndag formiddag.
Les mer om Lierdalen og Vestsideveien.
Mann siktet etter at bolighus brant til grunnen i Meråker
En mann i 40-årene er pågrepet og siktet for å ha tent på huset som natt til mandag brant til grunnen i Meråker i Nord-Trøndelag. Ingen ble skadd under brannen.
Les mer om Meråker og Nord-Trøndelag.
Mann pågrepet etter innbrudd på Madla
En 32 gammel mann ble i natt pågrepet for innbrudd i bil og brakke, og forsøk på innbrudd i bolig på Madla.
Les mer om Madla.
Bortvist fra sykehjem
Politiet måtte i natt rykke ut til et sykehjem i Oppegård. Utenfor sto en mann og ringte på flere dører og vekket beboerne med høye rop. Mannen i 30-årene ble bortvist fra stedet. Han er anmeldt for ordensforstyrrelser.
Les mer om Oppegård.
For få år siden ble de ledd av. Nå frykter verden Kims 6000 mann store cyberhær
– Krigføring i dette århundret handler om informasjon, sa Nord-Koreas daværende diktator Kim Jong-il i 2003. Siden da har Nord-Korea satser på cyberkrigføring.
Les mer om Kim Jong-il og Nord-Korea.
Kolliderte i midtrabatten
En kvinne og en mann i 20-årene ble sendt til legevakt etter å ha kjørt inn i en midtrabatt i Nannestad sentrum sent i går kveld. Ifølge politiet ble de ikke alvorlig skadet, og de mistenker ikke at sjåføren var ruspåvirket. Sjåføren er anmeldt for å ha kjørt uaktsomt i trafikken.
Les mer om Nannestad.
– Han har vært livredd for å lukke øynene sine
En amerikansk kvinne, hennes canadiske mann og parets tre små barn er frigitt etter fem år i fangenskap hos Taliban i Afghanistan.
Les mer om Afghanistan, Han og Taliban.
Mistenkt for familievold
Mann i 40-åreneble i formiddag pågrepet i Sarpsborg, han er mistenker han for å ha utøvet vold mot sin kone.
Les mer om Sarpsborg.
Promillekjører stanset
En mann i 60-årene ble stanset på riksvei sju ved Elvenga i Ringerike. Førerkortet ble beslaglagt på grunn av promillekjøring.
Les mer om Elvenga og Ringerike.