Mann

Mann døde under motocross-trening

En Kongsberg-mann i 50-årene omkom da han drev med motocross-trening på Basserudåsen motocrossbane ved 20-tiden i kveld, melder politiet i Søndre Buskerud.

Mann omkom i motocrossulykke

En mann i 50-årene omkom under en motocrosstrening på Kongsberg i kveld. Politiet er ikke sikre på hvordan ulykken har oppstått.
Les mer om Kongsberg.
Mann sendt til sykehus
Politiet i Agder melder at en mann er sendt til sykehuset i Kristiansand etter å ha fått en skade i låret i forbindelse med en grunnstøting i Mandal i går kveld. Mannen skal ha fått benet i propellen.
Les mer om Agder, Kristiansand og Mandal.
Mann døde under motorcross-trening
En Kongsberg-mann i 50-årene omkom da han drev med motorcross-trening på Basserudåsen motorcrossbane ved 20-tiden i kveld, melder politiet i Søndre Buskerud.

Dødsulykke på Motocross-bane

En mann i 50-årene omkom etter en ulykke på Kongsberg Motorsenter tirsdag kveld. Mannen omkom under trening på cross-sykkel, da han kjørte ut av banen. De pårørende er varslet.
Skrev om manuset for å få kvinnelig heltinne
I «What happened to Monday spiller Noomi Rapace sju roller på en gang. Egentlig var manuset skrevet for en mann, men regissør Tommy Wirkola ville det annerledes.
Kjørte uten førerkort
En mann i 20-årene er tirsdag ettermiddag anmeldt for kjøring uten gyldig førerkort på Mysen. Bil måtte parkeres og føreren og to passasjerer måtte finne annen transport.
Les mer om Mysen.
Alt var feil
En mann i 20-årene er anmeldt for kjøring av moped uten gyldig førerkort i Halden sentrum. Føreren fremstod også som ruset på annet enn alkohol og det er tatt prøver. Mannen var også i besittelse av narkotika og ble anmeldt for dette. I tillegg var det ikke betalt årsavgift på mopeden, og den ble avskilta.
Les mer om Halden.
Mann alvorlig skadet etter fallulykke i Budal
Behandles på intensivavdelingen ved St. Olavs hospital.
Les mer om Budal.
Mann alvorlig skadd etter å ha falt flere meter og landet på betonggulv
En mann i 40-årene ligger på St. Olavs Hospital med meget alvorlige skader etter en fallulykke i Midtre Gauldal i Sør-Trøndelag.
Motorsykkelvelt i Sørlandsparken
En motorsykkel har veltet ved et verksted ved Stemmane 25 i Sørlandsparken. En mann er sendt til legevakten for sjekk.
Les mer om Stemmane og Sørlandsparken.
Er Geir Jørgen din mann?
Se utspørringen av KrFs Geir Jørgen Bekkevold direkte fra 17.00.
Politiet vet ikke hva som har skjedd
Politiet jobber med tre teorier etter at en mann i 70-årene ble funnet hardt skadd tirsdag morgen.
Framleide til prostituerte – dømt som hallik
En 63 år gammel mann er dømt til to år fengsel for å ha framleid flere leiligheter til prostituerte kvinner i Stavanger og Oslo.
Les mer om Oslo og Stavanger.
Hamar-mann dømt til 18 års forvaring for å ha tent på hus til sorenskriver
En 40 år gammel Hamar-mann er dømt til forvaring for drapsforsøk mot sorenskriveren i Hamar og hans familie etter å ha tent på boligen deres i juli 2013.
Les mer om Hamar og Hamar-mann.
Hamar-mann dømt til 18 års forvaring for å ha tent på hus til sorenskriver
En 40 år gammel Hamar-mann er dømt til forvaring for drapsforsøk mot sorenskriveren i Hamar og hans familie etter å ha tent på boligen deres i juli 2013.
Les mer om Hamar og Hamar-mann.
Mann funnet hardt skadd ved gangvei
En mann i 70-årene er funnet hardt skadd langs en gangvei på Gulset i Skien. Politiet vet foreløpig ikke hva som har hendt og etterlyser vitner.
Les mer om Gulset og Skien.
Ba om fengselsstraff for bankran
Aktor Tove Haugland ba om 2 år og fire måneder i fengsel for ranet av Lillesand sparebank 1. juni i år. En 20 år gammel mann er tiltalt i saken og han innrømmer straffskyld for dette og andre kriminelle forhold. Politiadvokaten mener bankranet var grovt.
Les mer om Lillesand.
Dømt til forvaring for husbrann
En mann fra Hamar er dømt til 18 års forvaring for å stå bak brannen i sorenskriverens hus sommeren 2013. Det skriver Hamar Arbeiderblad. Han har hele tiden nektet for å ha noe med brannen å gjøre.
Les mer om Hamar og Hamar Arbeiderblad.
Knivdrap opp for retten i oktober
Politiet er i ferd med å avslutte etterforskningen av knivdrapet ved Skjombrua i Narvik. En 23 år gammel mann har erkjent drap på en 21 år gammel mann i november i fjor. En 20-åring ble hardt skadd. Rettssaken skal etter planen starte 23. oktober.
Les mer om Narvik og Skjombrua.
Bildrapssak i Sør-Odal henlagt for andre gang
Politiet har for andre gang henlagt bildrapssaken i Sør-Odal på grunn av bevisets stilling. En 64 år gammel mann døde av skadene han fikk.
Les mer om Sør-Odal.
Ung mann må i retten i dag etter dødsulukke i Kvinnherad
Den unge mannen er tiltalt for aktlaus drap etter at ein 47 år gammal mopedførar mista livet på Halsnøy i Kvinnherad.
Les mer om Halsnøy og Kvinnherad.