Mari

Vi trenger et «Fargespill» som går lenger

Når Fargespill kommer til Oslo må det være lov å håpe på et høyere ambisjonsnivå på vegne av det flerkulturelle musikk-Norge, og at forestillingen vil tilpasse seg verden av 2018, skriver Mari Paus.
Les mer om Fargespill og Oslo.

Klæbo møter Northug til duell to ganger på én uke

Johannes Høsflot Klæbo og Petter Northug fronter et sterkt startfelt under bysprinten i langrenn i Mosjøen neste lørdag. Bysprinten arrangeres for 12. gang, og fjorårets vinnere ble Mari Eide og nevnte Klæbo.
Nye landslagskvinner
Langrennslandslagene tas ut mandag 23. april, og ifølge NTB vil flere nye kvinner få sjansen den kommende sesongen. De nevner Tiril Udnes Weng og Thea Krokan Murud som de mest aktuelle, i tillegg til Silje Øyre Slind og Mari Eide.
Skup-diplom til journaliser i Adresseavisen for Kystad-saken
Adresseavisens journalister Lajla Ellingsen og Mari K. By Rise fikk lørdag Skup-diplom for Kystad-saken.

Diplom til Adresseavisen for Kystad-saken

Adresseavisens journalister Lajla Ellingsen og Mari K. By Rise fikk lørdag SKUP-diplom for Kystad-saken.
Strategiske kommunikasjonstjenester til Helse Sør-Øst RHF
Anskaffelsesforskriften Kunngjøring av kontraktsinngåelse EØS-kunngjøring Del I: Oppdragsgiver I.1) Navn og adresser SYKEHUSINNKJØP HF 916879067 Postboks 40 VADSØ 9811 NO Kontaktperson: Kate-Mari Hagen E-post: NUTS-kode:
Feil om mediebruk | Mari Velsand - Direktør i Medietilsynet
Nettavisens Gunnar Stavrum og Einar Hålien fra Schibsted bruker en BI-analyse som grunnlag for å så tvil om troverdigheten til Medietilsynets rapport om NRK og mediemangfold. Men her er det nok Stavrum og Hålien som går i baret. BI-forskerne selv konkluderer «helt i tråd med tilsynet.
- Medietilsynet serverer syltynn suppe
Gunnar Stavrum mener Medietilsynet sprer myter og nekter å innrømme feil. Tidligere i denne uken påstod Medietilsynets direktør Mari Velsand at NRKs gratistilbud på nett ikke påvirker folks betalingsvilje for digitale nyheter.
- Stavrum og Hålien tolker BI-rapporten feil
Medietilsynet-direktør Mari Velsand mener kritikerne av NRK-rapporten «går i baret».
Les mer om BI-rapporten og Hålien.
Mari blir æresdoktor
UIT Norges aktiske universitet utnevner fire nye æresdoktorer, blant annet artisten og musiker Mari Boine.
Les mer om Mari Boine.
Dansen på lokalet - på vei innatt?
Folk som har levd ei god stund, minnes med glede den tid da det var dans på lokalet utover bygdene. 1960,-70 og -80 tallet var en glanstid i så måte. Brekken Spell og Danselag tok i fjor initiativ til å få til en dansekveld i måneden, og lørdag kveld i Galåen Samfunnshus var det nesten som «i gamle dager, da ivrige dansere i alle aldre svingte seg til Mari Eggens kvartett og Brekken Spellmannslag.
Empty headline
1 av 8 1. PLASS: Det skapte mye rabalder, men Mari Grønlund og Elin Kviteberg ble gift likevel. Bryllupet ble møtt med motstand fra det religiøse miljøet i Lyngen i Troms.
Medietilsynet overleverer rapport om NRK
Kulturminister Trine Skei Grande tar imot en rapport fra Medietilsynet om NRKs rolle i mediemangfoldet. Direktør i Medietilsynet Mari Velsand presenterer hovedpunktene i rapporten kl. 09:30.
Mari Boine blir æresdoktor
UiT Norges arktiske universitet har i år valgt å utnevne fire nye æresdoktorer i forbindelse med univeristetets 50-årsjubileum. Verdenskjente Mari Boine er n av dem.
Grande får ny NRK-rapport: - Nyheter og aktualitet på nett er det vi går dypest inn i
Det sier direktør for Medietilsynet dagen før hun overrekker NRK-rapporten til statsråden. Tirsdag morgen mottar kulturminister Trine Skei Grande (V) rapporten om NRKs ansvar for mediemangfoldet fra Medietilsynets direktør Mari Velsand.
Yes! Jeg fikk igjen på skatten!
Denne uken kom årets skatteoppgjør. Spenningen var hos de fleste stor; fikk man penger tilbake? Også journalist Mari Persson sjekket, og har etterpå gjort denne refleksjonen. Yes! Jeg fikk igjen på skatten! Jo da, noen penger også.
Les mer om Mari Persson.
5.plass til Ingvild på NM-tremila
Ingvild Flugstad Østberg fra Gjøvik ble nr. 5 på tremila under NM i Alta. Marte Mæhlum Johansen fra Østre Toten Skilag tok en flott 8. plass. Magni Smedås fra Dalsbygda som går for Lillehammer ble nr. 11 og Mari Gussiås fra Lillehammer ble nr. 12. Ragnhild Haga vant foran Marit Bjørgen.
Mari fikk dobbelt så mange gjester på hytta i år
Godværet slo til og trønderne strømmet til fjells. Og nå starter vårskiturene.
– Det er trygt på Moa
– Kundane kan føle seg trygge på kjøpesentera på Moa. Det seier senterleiar for Amfi Moa i Ålesund, Anne Mari Rødal Kleppe.To vektarar blei knivstukke utanfor eit av kjøpesentera tysdag, då dei skulle prøve å stoppe ein mann i 30-åra som var mistenkt for tjuveri. Ein av vektarane blei skadd i ein fot, medan den andre fekk skader i ei hand.
Wetterhus og Bjøntegaard skal gå ankeretappene
Mari Wetterhus og Erlend Øvereng Bjøntegaard skal gå sisteetappene for Buskeruds førstelag på stafettene i skiskytter-NM på Lillehammer torsdag.
Mari hentet inn priser for å knekke kjærestens kroppsdeler: - Jeg kjørte rundt med et balltre i bilen
Hun er en av mange som har opplevd vold i nære relasjoner. Onsdag forteller hun sin historie.
Fersk tobarnsmor ville ha tilbake kroppen sin. Det endte helt annerledes enn hun hadde trodd.
Mari Hegna (34) tror det blir med den ene gangen: – Det er liksom ikke meg.
Elin forsøkte å løpe inn det brennende huset: – Dette er det verste jeg har opplevd
Da brannen brøt ut hadde Elin Mari-Ann Sørensen fulgt sin mor hjem.