Mari

Stuntet til Anne-Mari og Martin går viralt – ser du hvorfor?

Begrepet «vinterbil får en heeelt ny betydning ...
Les mer om Anne-Mari og Martin.

– Tør ikke fortelle om depresjon i frykt for å bli nektet slankeoperasjon

Psykiske lidelser kan gjøre pasienter uegnet for fedmeoperasjon. Det fører til at mange ikke forteller om psykiske plager i frykt for å bli avvist, sier leder for Landsforeningen for overvektige, Mari-Mette Graff.
Mari Eide falt for tredje gang på en uke: – Jeg orker ikke å gråte engang. Det er pinlig.
Kjempenedtur for de norske kvinnene i Dresden.
Les mer om Dresden.

Mari Eide falt for tredje gang på n uke: – Orker ikke å gråte engang

Det har vært en skikkelig marerittuke for Mari Eide (28). Norge sviktet fullstendig på lagsprinten, og hele tre av fire norske jenter fikk kjenne på snøen.
Les mer om Mari Eide.
Norsk fiasko i lagsprinten: Mari Eide falt for tredje gang på n uke
Det har vært en skikkelig marerittuke for Mari Eide (28). Norge sviktet fullstendig på lagsprinten, og Eide fikk kjenne på snøen for tredje gang på n uke.
Les mer om Eide og Mari Eide.
Klæbo nest raskest på prologen – alle de norske gikk videre
De svenske jentene viste muskler på kvinnenes sprintprolog da Mari Eide (28) var Norges raskeste. På herresiden tok Johannes Høsflot Klæbo (21) seg – som forventet – enkelt videre.
Les mer om Mari Eide.
Klæbo enkelt videre fra prologen
De svenske jentene viste muskler på kvinnenes sprintprolog da Mari Eide (28) var Norges raskeste. På herresiden tok Johannes Høsflot Klæbo (21) seg - som forventet - enkelt videre.
Les mer om Mari Eide.
Klæbo enkelt videre
De svenske jentene viste muskler på kvinnenes sprintprolog da Mari Eide (28) var Norges raskeste. På herresiden tok Johannes Høsflot Klæbo (21) seg - som forventet - enkelt videre.
Les mer om Mari Eide.
Svensk dominans på sprintprologen - to av fire norske videre
Torsdag røk hun ut av sprint-semifinalen på grunn av et fall. Nå jakter Mari Eide (28) sin revansj i verdenscupen. Men det ser ut som de svenske jentene vil ha et ord med i laget.
Les mer om Mari Eide.
Svensk dominans på sprintprologen - to av fire norske gikk videre
Torsdag røk hun ut av sprint-semifinalen på grunn av et fall. Nå jakter Mari Eide (28) sin revansj i verdenscupen. Men det ser ut som de svenske jentene vil ha et ord med i laget.
Les mer om Mari Eide.
- Håkon, sånn kan itj du gå, du sjer itj ut på høvve! (pluss)
Håkon Bleken er bare n av mange tusen trondhjemmere som har underkastet seg Anne Mari Ofstads saks og kam. Nå har han malt portrett av prosessen.
Oppløst i tårer etter NM-fall: - Jeg tenkte jeg trengte litt flaks i dag
Mari Eide håper på siste OL-sjanse i Planica.
Les mer om NM-fall, OL-sjanse og Planica.
Eide i tårer etter skjebnesvangert fall - NM-gull til Bjørgen
HAMAR/OSLO (VG) Mens Marit Bjørgen kunne juble for NM-gull nummer 22, sto Mari Eide i tårer etter å ha falt seg bort fra OL-diskusjonen.
Oppløst i tårer etter å ha falt fra OL-plass
Mari Eide (28) ledet sitt kvartfinaleheat da hun falt og trolig knuste drømmen om å delta i OL.
Mari Eide i tårer etter skjebnesvangert fall
HAMAR/OSLO (VG) Mari Eide ville så gjerne være med i kampen om en sprintplass i OL, men på NM-sprinten gikk det ordentlig galt.
Les mer om NM-sprinten.
OL-aktuelle Mari Eide i tårer etter fall
HAMAR/OSLO (VG) Mari Eide vil så gjerne være med i kampen om en sprintplass i OL, men på NM-sprinten gikk det ordentlig galt.
Les mer om NM-sprinten.
Blir UNESCO-koordinator
Lillehammers kinosjef, Mari Nørstegård Tomren blir koordinator for UNESCO-byen Lillehammer. Arbeidet vil bestå i å utvikle Lillehammer som UNESCO-by, samt koordinere innsatsen til institusjonene som står bak Lillehammers kandidatur.
Reiser hjem fra Tour de Ski
Maiken Caspersen Falla, Kathrine Harsem og Mari Eide har gjort sitt siste renn i årets Tour de Ski. Falla, som ligger på 30.-plass sammenlagt i Tour de Ski, vant sprintprologen i Oberstdorf onsdag. Noen minutter senere ble rennet avlyst.
Er lei av å bli snakket til som om hun er et barn
Mari Bjurgren har Celebral Parese og opplever ofte at folk snakker til henne som om de snakker til barn, eller når de skal rose en hund.
Les mer om Celebral Parese.
Vanskeleg å få tak i personar som Silje Mari
Silje Mari Sunde gjekk rett inn i ei høgare stilling då ho var på jobbjakt i heimfylket. Men ofte er det utfordrande for verksemder å finne slike som ho.
Les mer om Silje Mari.
Mari fra Idol junior klar med EP
Husker dere Mari Bølla fra Idol Junior i 2014? Hun lager fortsatt musikk, og nå med en annen TV-kjenning på laget. Livet som artist er derimot ikke alltid lett å kombinere med skolehverdagen.
Hun må ofte snakke med foreldre når barnet deres skal dø
Vernepleier Ann-Mari vet aldri hva som møter henne når det banker på døra til kontoret.
Ordførerens Facebook-dugnad ga Aida (18) læreplass
Syv av ti yrkesfagelever i Norge har fått godkjent lærekontrakt, men fortsatt står 8355 personer uten læreplass. I Klepp startet ordfører Ane Mari Braut Nese en dugnad for å gi flere lærekontrakt.
Bekymret for de minste barnevernstjenestene
27 barnevernstjenester i Norge har tre ansatte eller færre. – Små miljøer kan få utfordringer med de tyngste sakene, sier direktør Mari Trommald i Bufdir.
Les mer om Bufdir, Mari Trommald og Norge.