Marnardal

Lindsey Vonns familie-fanklubb på Sørlandet: - At hun er så stolt av sine røtter, gjør oss ekstra stolte av henne!

Lindsey Vonn er stolt av sine røtter i Laudal. Slektningene hennes der er ikke mindre stolt av henne. MARNARDAL: - Jeg husker et grillselskap hos Lindseys familie i 1997.
Les mer om Laudal og Sørlandet.

Vi er på trygdetoppen

KONGSVINGER: Våler kommune har 148 prosent flere unge uføretrygdede innbyggere enn gjennomsnittet for landet. Bare Marnardal kommune i Vest-Agder har større andel trygdede i aldersgruppen 18–44 år.
Les mer om Vest-Agder.
Snø i Agder: Ber innbyggerne om å sikre vann og ved
MARNARDAL (VG) Rådmannen i Marnardal kommune i Vest-Agder forbereder sine innbyggere på store nedbørsmengder det kommende døgnet.
Les mer om Agder, Marnardal og Vest-Agder.
Snø i Agder: Ber innbyggerne om å sikre vann og ved
MARNARDAL (VG) Rådmannen i Marnardal kommune i Vest-Agder forbereder sine innbyggere på store nedbørsmengder det kommende døgnet.
Les mer om Agder, Marnardal og Vest-Agder.

Venter flere strømbrudd

Det er meldt mye tung snø, også i kystnære strøk, på Agder det nærmeste døgnet. Agder Energi Nett anbefaler kunder å være forberedt på at det kan oppstå strømbrudd som følge av været. For øyeblikket er 76 kunder strømløse i Marnardal.
Les mer om Agder og Marnardal.
76 uten strøm
76 husstander er uten strøm i Marnardal nå i morgentimene, melder Agder Energi nett.
Les mer om Agder Energi og Marnardal.
Trekker seg som rådmann
Hans Stusvik trekker seg som rådmann i Marnardal kommune. Nå har han bedt om stillingsendring fra rådmann til rådgiver, skriver kommunen i en pressemelding. Stusvik mener det er det beste for byggingen av nye Lindesnes kommune.
Les mer om Marnardal.
Flere uten strøm
I overkant av 1200 kunder er strømløse i Vest-Agder. Flesteparten av de berørte kundene er i Kristiansand, Åseral og Marnardal. I Kvinesdal er 25 kunder strømløse, ifølge Agder Energi.
Fanget av røyk
Ei kvinne og to hunder måtte reddes ut av et vindu i andre etasje, i huset som brant i Marnardal i dag tidlig. Det var så mye røyk i første etasje at kvinna var fanget i andre etasje, ifølge politiet.
Les mer om Marnardal.
Til sjukehus etter brann
Ei kvinne og to hundar er evakuert frå eit hus som brenn i Øyslebø i Marnardal. Kvinna er send til sjukehus. Det skal ikkje vere fleire personar i huset.
Les mer om Marnardal og Øyslebø.
Evakuert frå hus
Ei kvinne og to hundar er evakuert frå eit hus som brenn i Øyslebø i Marnardal. Det skal ikkje vere fleire personar i huset.
Les mer om Marnardal og Øyslebø.
Brann i bolighus
Politiet har fått melding om brann i en bolig nær kirka på Øyslebø i Marnardal. Mannskap fra det lokale brannvesenet er på plass og brannvesenet er på vei fra Mandal.
Les mer om Mandal, Marnardal og Øyslebø.
1600 uten strøm
Onsdag kveld er minst 1600 kunder uten strøm på Sørlandet. Det meldes om driftsforstyrrelser i Lyngdal, Marnardal, Mandal, Kristiansand, Evje og Hornnes og Iveland.
Forsinkelser på Sørlandsbanen
Både på strekningen Marnardal-Audnedal og Klepp-Stavanger på det påregnes forsinkelser på Sørlandsbanen. Dette skyldes signalproblemer, opplyser NSB.
Vil utvikle Marnardal museum
Vest-Agder fylkeskommune ønsker å gå inn med to millioner kroner over to år for å styrke kulturnæringen og museene i Marnardal. I første omgang skal pengene brukes til å utvikle og oppgradere Marnardal museum.
Les mer om Marnardal.
Stengt mellom Kristiansand og Sira
Sørlandsbanen er stengt mellom Kristiansand og Sira ut lørdagen. Det skyldes i all hovedsak omfattende reparasjon mellom Audnedal og Marnardal. I løpet av kvelden/natta vil det tas en vurdering på når strekningen åpnes igjen, melder Bane Nord.
Tre togstrekninger stengt på Agder
Togstrekningene Kristiansand–Nelaug, Nelaug–Arendal og Marnardal–Audnedal er stengte for trafikk. – Dårlig vær hindrer alternativ transport ved Nelaug. På Sørlandsbanen er det alternativ transport, ifølge NSBs pressesjef Åge-Christoffer Lundeby.
Fyllekjøring i Marnardal
En mann er anmeldt for å ha kjørt bil i påvirket tilstand, og for å ha kjørt uten førerkort i Marnardal, melder politiet.
Les mer om Marnardal.
Har ikke hatt strøm siden mandag
Rundt 40 husstander er fortsatt uten strøm i Marnardal. Familien Moland driver gården i Bjelland ved hjelp av aggregat.
Les mer om Bjelland og Marnardal.
Slik driver Nils gården uten strøm
I Marnardal har Nils og Anette Moland drevet gård uten strøm siden mandag.
Les mer om Anette Moland.
Fortsatt uten strøm
Rundt 600 abonnenter er fremdeles uten strøm på Sørlandet. De fleste av de som ikke har fått strømmen tilbake bor i Marnardal og Birkenes. Det jobbes fremdeles på spreng med å rette feilene.
Les mer om Marnardal og Sørlandet.
Jobber fortsatt på strømlinjene
697 strømkunder er nå uten strøm i Agder. Flest uten strøm er det i Søgne, Sirdal og Marnardal. Nærmere 130 montører og linjeryddere har gjennom natta jobbet for å få strømmen tilbake. Nytt mannskap settes ifølge Agder Energi inn i morgentimene.
Fire kommuner sliter med dekning
Bygland, Birkenes Vennesla og Marnardal kommune har store problemer med mobildekningen etter snøværet mandag ettermiddag, skriver Fædrelandsvennen. 30 basestasjoner for nødnettet er ute av drift, og Telenor jobber med saken.
Sørlandsbanen ryddet
Togstrekningen Marnardal-Audnedal har blitt ryddet og reparert etter uvær-relatete problemer i går kveld. Trafikken på Sørlandsbanen skal nå gå som normalt.
Les mer om Sørlandsbanen.
Togene forsinka
Sørlandsbanen er forsinka i begge retninger på grunn av uværet. På strekningen Marnardal-Audnedal ligger busker og trær mot ledningen som sørger for kjørestrøm til togene. Disse må fjernes, opplyser NSB.
Les mer om Marnardal-Audnedal og NSB.