Mathallen

Ingrids urtehage flyttes til Mathallen

Ingrid Espelids bursdagshave er så vidt kommet på plass i Byparken, før kommunen har bestemt å flytte den til østre bydel.
Les mer om Byparken og Mathallen.

Bli med inn i den nye Mathallen i Stavanger

Noen uker før åpningen av Mathallen i Stavanger er det meste klart, bortsett fra papirarbeidet.
Les mer om Mathallen og Stavanger.
Sutring gjør ingen mathall
Mathallen rakk knapt å åpne dørene før hylekoret startet, men de sureste kritikerne ville neppe blitt stamkunder uansett.
Ansetter nye folk hver eneste dag
Interessen rundt Mathallen har vært overveldende. Nå ansetter de folk hver eneste dag for å greie å håndtere den store pågangen.
Les mer om Mathallen.

Politihelikopter leter over Kubapar

Nye observasjoner kan tyde på at den savnede 6-åringen er i området Vulkan, Mathallen, Kubaparken. Jenta har hvit T-skjorte og rød hjelm.
... men ølavdelingen virker spennende
Dette mener leserne om den nye mathallen i Trondheim.
Les mer om Trondheim.
- Gi Mathallen en sjanse til å vokse
Trønderske matprofiler fornøyd med Mathallens første uke. Ber publikum være tålmodige.
- Jeg ville kalt dette noe annet enn en mathall
Kari Sandvik slakter den nye Mathallen i et innlegg i dagens ordet fritt i Adresseavisen. Hun ønsker seg et friskere og ferskere utvalg.
Les mer om Adresseavisen og Mathallen.
Say cheese
Turid Nordbø skal selge ost i Mathallen som åpner i dag.
Les mer om Mathallen.
Kø over flere kvartaler
Da Mathallen i Trondheim åpnet i dag, strakte køen seg over flere kvartaler. Men solen skinte og humøret var høyt blant dem som ventet.
Les mer om Trondheim.
Bli med inn i Mathallen dagen før åpning
Vi skal ikke bare ha festmat, men nå kan trøndere få kvalitetsmat også på tirsdager, sier daglig leder Anne Morkemo.
Les mer om Anne Morkemo og Mathallen.
Mikael (25) styrer kjøkkenet i Mathallen
Bli kjent med den unge kjøkkensjefen.
Les mer om Mathallen.
Siste innspurt for mathallen i Trondheim
På lørdag får Trondheim et helt nytt matvaretilbud med et stort og variert utvalg av lokale råvarer. I tillegg vil det være en restaurant over to etasjer, en kaffebar og til og med en akevittbar.
Les mer om Trondheim.
Kjøleanlegget klarte ikke jobben. Nå kjøles byggene av en kjempeisbit
På natten produseres det en kjempeisbit i kjelleren under Mathallen. På dagtid kjøler den ned byggene i området.
Les mer om Mathallen.
Frøya sjømat legger ned i Mathallen i Oslo
- Folk kjøper ikke nok fisk og skalldyr i ukedagene.
Les mer om Mathallen og Oslo.
Kjøleanlegget klarte ikke jobben. Nå kjøles byggene av en kjempeisbit
På natten produseres det en kjempeisbit i kjelleren under Mathallen. På dagtid kjøler den ned byggene i området.
Les mer om Mathallen.
Nok en konkurs i Mathallen
Mathallen skulle bli et utstillingsvindu for Norsk Sjømatsenter. Nå er det slutt.
Folk strømmet til ny mathall i Oppdal
Over 400 mennesker sto i kø da den nye mathallen åpnet i Oppdal i dag.
Les mer om Oppdal.
Mathallen får butikk, restaurant, kaffebar og akevittbar
Daglig leder Anne Morkemo smaker seg fram før Trondheims nye matsatsing åpner om n måned.
Les mer om Anne Morkemo.
Fiskehandler tapte utkastelsessak
Fiskehandler Tom Rørnes tapte mot Totalreform i retten, og må ut av lokalene i Mathallen.
Les mer om Mathallen og Totalreform.
Elsykkelimportør vil ikke ha momsfritak
Har du lurt p hvorfor elbilene slipper unna, mens syklistene m betale moms? - I Norge går debatten høyt om vi skal gjøre med elsykkel som vi har gjort med elbiler: Å fjerne avgiftene. Det sier vi nei takk til. Dette uttalte Hans Håvard Kvisle fra elsykkelimportøren EVO Konsept under et frokostseminar i Mathallen i Oslo i dag. To journalister - to meninger: Hva er vitsen med elsykkel? Kvisle har tidligere jobbet for elbilbransjen, og har nå hoppet over til det han tror er det neste store på norske veier: Elsykler. - Nå må ikke sportskjedene ødelegge Kvisle er ikke i tvil: Det er kvalitet som skal selge elsyklene, ikke pris. - Utfordringen
Les mer om Kvisle, Mathallen og Oslo.
Bananas på surdeig
Om et par uker åpner et nytt surdeigsbakeri ved Mathallen i Oslo. De lover ikke å jukse.
Les mer om Mathallen og Oslo.
- Vi vil starte prosessen med utkasting allerede tirsdag
Flere torghandlere kan bli kastet ut av Mathallen.
Les mer om Mathallen.
Lær sous-vide av en mesterkokk
Mesterkokk p demonstrasjonsturn i psken. Det er ikke hverdagskost å bli servert mat laget av mesterkokker, men i påsken er det fritt frem og førstemann til mølla. Da legger Bocuse d'Or-vinner Terje Ness og kokken Kim Spangholt ut på en rundreise der de skal vise hvor lett det kan være å lage mat med restaurantkvalitet hjemme hos deg selv - ved hjelp av damp og sous-vide. Turneen foregår i en gatekjøkkenvogn, eller food truck om du vil, og starter på Mathallen i Oslo 31. mars, før den legger turen innom Flå, Hemsedal og Geilo i påskedagene. Når utstyret teller: Her er kokkenes kjøkkenfavoritter Privat booking Det vil b