Mathallen


Mathallen-sjef: - Vi har ikke råd til å være et gourmet-tempel

Mathallen har mistet «high end-aktører. I lokalene til konkursrammede Slakteriet åpner en pizzarestaurant som skal folkeliggjøre matauket ved Vulkan.

Les mer om Slakteriet og Vulkan.

Taper millioner i Mathallen -4

Les mer om Mathallen4.
DIREKTE KL. 14: Påskegodt med mesterkokk Danil Rogu Madsen

Den kjente TV-kokken Danil Roug Madsen lager lammelår med deilig tilbehør - og du kan følge med hele veien direkte fra Mathallen søndag klokken 14.

Slår tilbake mot på-stander om dårlig fisk

Det er tydeligvis ikke alle i Mathallen i Oslo som har samme syn som Oddvar Ertvåg på nordnorsk fisk. prima: Her holder Andre Weden i Oslo-bedriften Vulkanfisk opp ei kveite som er fanget i Troms. De mener fisk fra nordnorge er prima vare.

Fra rockn roll til osteysting

Under en tilstelning på Mathallen Vulkan i Oslo i dag, fikk det lille Hemsedal-ysteriet tildelt Spesialitet-merket for to av ostene sine. Osten Raudberg som er ystet på kumelk har i

Stavangerarkitekter vant internasjonal pris

Arkitektkontoret Eder Biesel Arkitekter i Stavanger vant World Architecture News sin Colour in Architecture-pris for Mathallen i Bergen.

Les mer om Bergen, Colour, Mathallen og Stavanger.
Kommunen reklamerer på Mathallen

Det er avdekket flere grove feil og mangler ved Mathallen. Nå krever kommunen at arkitektfirmaet tar sin del av regningen for å utbedre feilene.

Les mer om Mathallen.
Gatemat i Mathallen

Von Porat ble slått konkurs. Nå forsøker nye folk seg i Mathallen. - Hva tror du om et drivhus inni vinduskarmen? Stian Floer peker og viser frem hva han har tenkt om den nye restauranten

Les mer om Mathallen.
Hva skal plassen hete?

Tre plasser og n gate ved Mathallen skal navnsettes. Du kan komme med forslag! I 2009 gikk Rødt til angrep på den skjeve kjønnsfordelingen ved navnsetting av gater på Grünerløkka.

Les mer om Grünerløkka, Mathallen og Rødt.
Krever erstatning for tapt inntekt

Lyngbø Blomster mener kommunen må erstatte tapt inntjening på grunn av forsinket åpning i Mathallen.

Les mer om Mathallen.
Økt husleie fra nyttår

Utleier jobber fremdeles med å få avtalen i boks med to av torghandlerne i Mathallen.

Les mer om Mathallen.
Frossen ribbe knuser fersk

VG Nett følger Mat-test I smaksduellen mellom ferske og frosne tynnribber på Kulinarisk Akademi på Mathallen i Oslo, vant ribbene fra butikkjedenes frysedisker overlegent på smak, saftighet

- Dette er min sjanse til å bli best

MATHALLEN (Tiril Sjåstad Christiansen (18) opplevde en vanvittig nedtur i VM på hjemmebane forrige sesong. Nå er hun mentalt klar for å vinne Norges første slopestyle-gull på twintip-ski.

Johaugs helt spesielle oppladning til Beito-helga

Frykter Bjørgens dom. (Dagbladet): I kveld gikk Marthe Kristoffersen, Kristin Størmer Steira og Therese Johaug gjennom ei hard kjøkkenøkt i Mathallen i Oslo.

Rema 1000 skal redde Mathallen

Hver besøkende legger igjen 117 kroner i gourmet-sjappene i Mathallen. Det er ikke nok. Men nå kommer lavprisredningen. - Du kan ta lite majones på den ene der, instruerer Anne Kramer.

Les mer om Anne Kramer og Mathallen.
Det enkle er ofte det beste

Utvalg. Hvordan gjøre Mathallen mer attraktiv? Jo - inn med Rema 1000! Det er lett å se for seg at Rema 1000 vil vanne ut Mathallen-konseptet. Mathallen skulle jo være et alternativ

Fjøsdøra opp for Bondens Butikk

Lammetunger og lammehjerter fikk ben å gå på da Bondens Butikk åpnet i Oslo fredag. Lørdag er det også vanlig Bondens Marked i Mathallen.

Les mer om Mathallen og Oslo.
Printz - Sveriges första riktiga korvrestaurang

Mathallen (rippler.se) Den nyöppnade restaurangen Printz har en matsal, en mathall, en grill, en bar, en ölhall och en deli. I hjärtat av restaurangen ligger korvmakeriet, där alla korvar som serveras stoppas för hand.

Les mer om Printz.
Gulvet i Mathallen må skiftes

Ismaskinen produserer ikke nok is, rørene fryser, lukten er dårlig og gulvet ødelagt. Mathallen har mange feil. Våren 2012 sto Mathallen, til en verdi av nærmere 150 millioner kroner,

Les mer om Mathallen.
Jobber med saken

Bergen kommune jobber med å utbedre Mathallen, men vet ikke hvor store kostnadene blir. - Jeg skulle ønske at alt var hundre prosent perfekt.

Les mer om Mathallen.
Gulvet i Mathallen må skiftes

Ismaskinen produserer ikke nok is, rørene fryser, lukten er dårlig og gulvet ødelagt. Mathallen har mange feil.

Les mer om Mathallen.
Gulvet i Mathallen må skiftes

Ismaskinen produserer ikke nok is, rørene fryser, lukten er dårlig og gulvet ødelagt. Mathallen har mange feil.

Les mer om Mathallen.
Jobber med saken

Bergen kommune jobber med å utbedre Mathallen, men vet ikke hvor store kostnadene blir.

Les mer om Mathallen.
Store tap i Mathallen

Fiskehandlerne mener kostnadene ved å drive i Mathallen er for høye. Flere frykter at de må legge inn årene etter nyttår.

Les mer om Mathallen.
Brannutrykning var falsk alarm

Både politi og brannvesen rykket ut etter melding om røykutvikling i Mathallen. Pål Andreas Mæland, Gerd Tjeldflåt Rundt klokken 22.30 ble det meldt om røykutvikling i Mathallen på Strandkaien i Bergen.
Siste nyheterWebavisen - Nyheter på ett sted
Webavisen er en nyhetsagent og søkemotor som henter inn nyheter fra norske aviser. Hos oss kan du raskt lese dagsaktuelle nyheter eller gjøre søk flere år tilbake.
Kontakt
post@webavisen.no

Siste 24 timer
11 10 09 08 07 06 05 04 03 02 01 00 23 22 21 20 19 18 17 16 15 14 13 12