Mathallen


Mor hjalp Anette på åpningsdagen

Hun hadde bestått sikkerhetskurset og var klar for Nordsjøen. Tirsdag åpnet hun mathallen på Bryne. Bryne har fått mathall. Smak på navnet. Det smaker av London, Paris og Stockholm.

Mor hjalp Anette på åpningsdagen

Hun hadde bestått sikkerhetskurset og var klar for Nordsjøen. Tirsdag åpnet hun mathallen på Bryne.

Les mer om Anette, Bryne og Nordsjøen.
Nå høstes den urbane designhonningen

De 200 000 biene til biedronningene Ingrid og Sonja på taket til Mathallen i Oslo har produsert kilovis med honning. Nå er honningen fra de arkitekttegnede bikubene klare for innhøsting.

Les mer om Ingrid, Mathallen, Oslo og Sonja.
Nå høstes designhonningen i Oslo

De 200 000 biene til biedronningene Ingrid og Sonja på taket til Mathallen i Oslo har produsert kilovis med honning. Nå er honningen fra de arkitekttegnede bikubene klare for innhøsting.

Les mer om Ingrid, Mathallen, Oslo og Sonja.

Lange ventelister for kortreist økologisk mat

Det er ekstreme ventelister for å abonnere på kortreist mat i Oslo. Samlebåndet går i Mathallen. Kasser på kasser med grønnkål, spisskål og hvitløk fra Hurum i Buskerud, te fra Lom og knutekål fra Eidsberg i Østfold skal pakkes og sendes.

Ny millionsmell for Mathallen

I april trodde kommunen det ville koste 300.000 kroner å fikse det sviktende ventilasjonsanlegget i glassbygget. Prisen blir minst seks ganger så høy.

Les mer om Mathallen.
Mathallen får kvalitetsmerke

Mathallen i Oslo får tildelt utmerkinga Olavsrosa for å drive næringsutvikling i eit verneverdig industribygg ved Akerselva.

Les mer om Akerselva, Olavsrosa og Oslo.
Mathallen får Olavsrosa

Knapt to år etter åpningen får Mathallen i Oslo med Olavsrosa, som er symbolet for landets beste kulturhistoriske opplevelsestilbud, skriver VG.

Les mer om Mathallen, Olavsrosa og Oslo.
Mathallen i Oslo

Knapt to år etter åpningen hedres Mathallen i Oslo med Olavsrosa - symbolet for landets beste kulturhistoriske opplevelsestilbud.

Les mer om Mathallen, Olavsrosa og Oslo.
3 mangler ved Mathallen

Det bugner ikke, og de gode kjøpene synes ikke, skriver Joacim Lund En bocadillo med pata negra-skinke i den ene hånden, en dobbel espresso i den andre. Det lukter hav.

Les mer om Joacim Lund En og Mathallen.
Mathallen: - Ikke lykkes å bli huset for den norske maten

Mathallen sliter med å lokke til seg norske matvarer.

Den omstridte Mini-Mathallen er åpen

Sognebondens entr på Fisketorget har fått BAs lesere til å rase. Mange har uttrykt misnøye med utseende til den nye, fargerike konteineren på Fisketorget.

Nå er tre blitt så brannsikkert at det kan brukes i offentlige bygg

Tatt i bruk på innsiden av den nye mathallen i Bergen.

Les mer om Bergen.
På vei fra Rema til Torget ble geitosten 78 kroner dyrere

I Mathallen på Torget vet ikke turistene at geitosten kan være kjøpt inn i Rema-butikken rett over gaten. Og at prisen er økt med 65 prosent.

Les mer om Rema, Rema-butikken og Torget.
Ingen offentlige toalett er åpne etter klokken 2300

Etter klokken 2300 er det ingen steder å gå på do i Bergen. På dagtid er kjøpesentre og Mathallen eneste alternativ. - Flaut, mener Sigmund Selvik.

Slik skal utetorget se ut i sommer

Heller ikke i år skal torgflaten ryddes hver kveld, og torghandlerne får ikke like duker. Derimot skal det lages en gangvei til Mathallen, og presenningene blir like.

Les mer om Mathallen.
Mener denne boden er ulovlig

Konkursboet til Husebø Torget AS har solgt utekontrakten på Torget til nye eiere, men utleier mener det er ulovlig. Inne i Mathallen holder to karer på med å rydde opp etter Husebø Torget AS.

Les mer om Mathallen og Torget.
Valdriser gir opp i Mathallen

Les mer om Mathallen.
Valdriser gir opp i Mathallen

Selskapet Smak av Valdres Oslo AS med Trond Wahlstrøm som styreleder og daglig leder kaster inn handkledet i Mathallen.Foto: Arkivbilde Smak av Valdres avvikler salgsstanden i Mathallen

Haiketur for ganen

Om du aldri fikk oppfylt backpackerdrømmen, er nykommeren Hitchhiker i Mathallen en aldri så liten påminnelse om hva du kan ha gått glipp av.

Les mer om Hitchhiker og Mathallen.
Fikser feil og mangler i Mathallen

Bergen kommune har så langt brukt en million kroner på å rette opp feil. Inneklimaannlegget er snart justert og til høsten må også kjøle- og fryseanleggene tas. I mai 2012 sto Mathallen,

Les mer om Mathallen.
Fikser feil og mangler i Mathallen

Bergen kommune har så langt brukt en million kroner på å rette opp feil. Inneklimaannlegget er snart justert og til høsten må også kjøle- og fryseanleggene tas.

Les mer om Mathallen.
Mathallen-sjef: - Vi har ikke råd til å være et gourmet-tempel

Mathallen har mistet «high end-aktører. I lokalene til konkursrammede Slakteriet åpner en pizzarestaurant som skal folkeliggjøre matauket ved Vulkan.

Les mer om Slakteriet og Vulkan.
Taper millioner i Mathallen -4

Les mer om Mathallen4.
DIREKTE KL. 14: Påskegodt med mesterkokk Danil Rogu Madsen

Den kjente TV-kokken Danil Roug Madsen lager lammelår med deilig tilbehør - og du kan følge med hele veien direkte fra Mathallen søndag klokken 14.
Siste nyheterWebavisen - Nyheter på ett sted
Webavisen er en nyhetsagent og søkemotor som henter inn nyheter fra norske aviser. Hos oss kan du raskt lese dagsaktuelle nyheter eller gjøre søk flere år tilbake.
Kontakt
post@webavisen.no

Siste 24 timer
23 22 21 20 19 18 17 16 15 14 13 12 11 10 09 08 07 06 05 04 03 02 01 00