Meget

Vi er ikke ferdige med kommunesammenslåingene

DEBATT: Selv der hvor vi i fortid fikk kommunesammenslutninger meget på tvers av innbyggernes ønsker, har resultatet vært vellykket.

Et tilbakesteg for oss innsatte

Jeg blir sint på vegne av min åtte år gamle sønn, som nå må besøke meg under meget kummerlige forhold.
To alpakkaer drept av gaupe
To alpakkaer er trolig drept av gauper i Aurskog i Akershus, melder NTB. – På grunn av skadene på alpakkaene er det meget sannsynlig at det var gaupa som sto bak, sa rovviltkontakt Mats Finne i Statens Naturoppsyn til Indre Akershus Blad.
Les mer om Aurskog og NTB.
Lovordene om Barli sitter løst: – God nok til å erstatte Andr Hansen nå
Even Barli har hatt en meget solid sesong i Ranheim. Så god er han at de andre i klubben melder at RBK ikke bør være redd for fremtiden om Andr Hansen skulle bli solgt.
Les mer om Andr Hansen, Barli, RBK og Ranheim.

Sveits vant etter tvilsom straffe

Ricardo Rodrguez scoret kampens eneste mål på straffespark da Sveits tok en sterk borteseier mot Nord-Irland i playoffen til VM i 2018. Straffen ble tildømt etter en meget tvilsom hands, og nordirene raste mot kamplederen Ovidiu Hategan (Romania).
E-SPORT: Norges beste Counter-Strike-lag møtes i Lillestrøm i helgen
Det ligger an til et meget jevnt og tøft sluttspill hvor alle lagene har mulighet til å dra i land seieren i Telenorligaen.
Stabæk stoppet Larviks finalerekke
Larviks håndballkvinner har spilt 15 cupfinaler på rad. 16 blir det ikke. Onsdag ble Stabæk for gode i en meget dramatisk NM-semifinale med 37-36.
Les mer om NM-semifinale og Stabæk.
Stabæk stoppet Larviks finalerekke: – Dette er det ikke hver dag vi får oppleve
Larviks håndballkvinner har spilt 15 cupfinaler på rad. 16 blir det ikke. Onsdag ble Stabæk for gode i en meget dramatisk NM-semifinale med 37-36.
Les mer om NM-semifinale og Stabæk.
18-åring sendte Larvik ut av cupen
Larviks håndballkvinner har spilt 15 cupfinaler på rad. 16 blir det ikke. Onsdag ble Stabæk for gode i en meget dramatisk NM-semifinale med 37-36.
Les mer om Larvik, NM-semifinale og Stabæk.
Stabæk stoppet Larviks finalerekke
Larvik har spilt 15 cupfinaler på rad. 16 blir det ikke. Onsdag ble Stabæk for gode i en meget dramatisk NM-semifinale med 37-36. 32-32 etter to omganger ble til 35-35 etter første ekstraomgang. Da tok Henny Reistad ansvar og skjøt Stabæk til finale.
Tiltalt for overgrep mot barn
En mann i trettiårene fra nedre Buskerud er tiltalt for seksuell omgang med barn under 14 år. De fleste av de mange overgrepene som er nevnt i den meget omfattende tiltalen, skal ha skjedd i Buskerud. Mannen skal ha forgrepet seg på flere barn i perioden fra 2009 fram til han ble pågrepet høsten 2016.
Les mer om Buskerud.
Spetalen-navnet er en pengemaskin – for Spetalen
En meget nyttig leksjon dersom man skal herme etter Spetalens investeringer.
Les mer om Spetalen.
Godt år for laksefiskerne
Laksefiskerne i Sandvikselva kan se tilbake på et meget godt år. Årets fangstrapport viser at det er fisket opp 283 laks denne sesongen og det er 22 flere enn i rekordåret 2015, skriver Budstikka. Den største veide hele åtte kilo.
Les mer om Budstikka og Sandvikselva.
Glatte veier i Akershus
Politiet og Vegtrafikksentralen melder om meget glatte veier i Nannestad og opp mot Hadeland. De oppfordrer bilister om å kjøre forsiktig.
Optimistisk Uhrenholdt Jacobsen: - Det er nesten så jeg ikke har opplevd det før
Astrid Uhrenholdt Jacobsen jakter sin første OL-medalje og har tatt spesielle grep i en så langt meget god sesongoppkjøring.
Les mer om OL-medalje.
FEATURE: Månedens ti anbefalte spill til mobil og nettbrett
En rekke meget solide mobilspill har kommet for å spre lys i mørke høstdager.
Polske smuglere tatt på Tunga - alt dette gikk i n varebil
To polakker kom meget tungt lasta over Drevsjø fra Polen til Norge. Bilen de kjørte var lasta med sprit. Men tollerne fatta mistanke.
Les mer om Drevsjø, Norge, Polen og Tunga.
Tromsø opp på trygg plass etter snøkrigen mot fortapte Viking
(Tromsø - Viking 3-0) Snøværet satte sitt preg på kampen, men Tromsø håndterte det best og tok en meget viktig seier. Og nå har Viking offisielt rykket ned.
Les mer om Tromsø og Viking.
Oppbevarte 188 kilo hasj
Mandag må en mann i 30-årene møte i Oslo tingrett, tiltalt for å ha oppbevart 188 kilo hasj i en leilighet på Frogner i Oslo. I tiltalen omtales mengden narkotika som meget betydelig, og mannen risikerer fengselsstraff på inntil tre år.
Les mer om Frogner og Oslo.
Mange biler sklir av veien
7 biler har så langt kjørt av veien i Indre Østfold i morgentimene på grunn av glatte veier, det sier Lisbeth Mjøsund, operasjonsleder i Follo-politiet. Hun oppfordrer alle til å kjøre meget forsiktig på grunn av vanskelige kjøreforhold. Veiene blir saltet, men det vil ta tid.
Milliardkontrakt til Kongsberg
Kongsberg Gruppen har i dag inngått en kontrakt med Litauens Forsvarsdepartement for levering av det såkalte NASAMS luftvernsystem. Kontrakten har en verdi på 109 millioner Euro. – Vi er meget fornøyd med at Litauen har valgt NASAMS, sier Eirik Lie, Administrerende direktør i Kongsberg Defence & Aerospace AS.
Sterkere fra Statoil
Statoil leverer fremgang i årets tredje kvartal, etter et meget svakt kvartal på samme tid i fjor. Samtidig kutter oljegiganten i investeringene.
Les mer om Statoil.
Byråd Geir Lippestad om boligsaken: – Meget alvorlig
Byråd Geir Lippestad mener boligsaken DN har rullet opp ser ut til å være «meget alvorlig.
Private videoer på avveie av prinsesse Isabella (10)
- Det er meget beklagelig.
Les mer om Isabella.
Aker BP får analytikerskryt etter milliardhandel: – Et meget godt kjøp
Aker BP får analytikerskryt etter at selskapet kjøper seg opp til full kontroll på feltene Valhall og Hod. Med en skattefordel verdt 12 milliarder blir kjøpet ekstra gunstig, påpeker analytikere.
Les mer om Hod og Valhall.