Meldinger

Google strammer grepet - nekter høyresiden annonseinntekter

Fra mange hold kommer meldinger om at Googles Adsense trekker annonser fra høyreorienterte nettsteder. Det er et angrep på ytringsfriheten. Det meldes ikke om noen tilsvarende innstramming på venstresiden.

Facebook vil gi brukere klageadgang når bilder og meldinger blir fjernet

Facebook varsler en ny ordning som vil gi brukere rett til å klage hvis det sosiale nettverket beslutter å fjerne bilder, videoer og tekst som blir lagt ut.
Facebook vil gi brukere klageadgang når bilder og meldinger blir fjernet
Facebook varsler en ny ordning som vil gi brukere rett til å klage hvis det sosiale nettverket beslutter å fjerne bilder, videoer og tekst som blir lagt ut.
LSK-sjefens oppgjør med hetserne: – Personhets er ikke greit
LSKs sportssjef Simon Mesfin ble bombardert med meldinger fra frustrerte supportere etter Ranheim-tapet. Han tok kontakt med dem han mente gikk over streken.

E18: Elger innenfor viltgjerde

Politiet har fått flere meldinger om to elger innenfor viltgjerdet nære tollstasjonen på Ørje. Elgene er på vei retning Sverige. Følg med og kjør forsiktig!
Les mer om Sverige og Ørje.
Rykket ut til arbeidsulykke i Fredrikstad – person fastklemt i en maskin
Nødetatene har rykket ut etter meldinger om at en ansatt skal ha skadet seg ved arbeid på en maskin hos en bedrift på Råbekken.
Les mer om Fredrikstad og Råbekken.
Shania Twain sier unnskyld: – Pinlig
I en lang rekke Twitter-meldinger prøver Shania Twain (52) å forklare hvorfor hun sa at hun ville stemt på Donald Trump (71).
Mannen som får folket til å klikke
Han har så mye usagt på Facebook og så mange meldinger å tvitre. Det er bare å spenne fast setebeltene igjen: Espen Teigen har ikke gitt seg med liking og deling.
Les mer om Facebook.
Meldinger om skuddveksling ved palasset i Riyadh
Flere journalister i Riyadh melder at det er hørt skudd ved det kongelige palasset i Saudi-Arabias hovedstad.
Les mer om Riyadh.
Røykutvikling fra trafo ved skole
Nødetatene har rykket ut etter meldinger om et kraftig smell og røykutvikling fra en trafo i Sarpsborg. Politiet skriver på Twitter at trafoen ligger like ved en skole, der brannalarmen ble utløst, men de skriver ikke hvilken skole. Ifølge brannvesenet skal det ikke være fare for spredning.
Les mer om Sarpsborg og Twitter.
Trafikken direkte: Bil i fjellveggen
En bil har kollidert ved Sandviken sykehus. Ulykken skjedde i Åsaneveien i retning nord. - En bil kjørte i fjellveggen, opplyser 110-sentralen i Hordaland. Tips oss her! Det er ikke kommet inn meldinger om fastklemte personer.
Røykutvikling i toppetasjen i Posthuset
Dagbladet): Nødetatene er på vei til det 112 meter høye Posthuset i Oslo sentrum etter meldinger om røykutvikling på stedet, melder Oslo-politiet på Twitter. - Vi rykket ut etter en melding om røykutvikling på toppen av Posthuset.
Jordskjelv i Møre og Romsdal
Det har blitt registrert et jordskjelv i Møre og Romsdal i kveld. Politiet har ikke fått meldinger om at noen skal være skadd eller andre alvorlige hendelser i forbindelse med skjelvet.
Les mer om Møre og Romsdal.
Jordskjelv i Møre og Romsdal
Politiet har fått flere meldinger om et jordskjelv i Møre og Romsdal torsdag kveld. – Jeg har aldri opplevd noe så voldsomt før, sier Aslak Sødergren (72) fra Vigra.
Flere skred i Oppland
Beredskapsavdelingen hos fylkesmannen i Oppland har fått inn flere meldinger om jordskred og sørpeskred i flere kommuner, blant annet i Nord-Aurdal, Ringebu, Vågå, Gran og Nord-Fron. Det kan gå skred flere steder, så følg med! melder fylkesmannen. Sjekk på varsom.no.
NVE advarer: - Kan ikke utelukke store hendelser
Norges vassdrags- og energidirektorat (NVE) varsler om fare for jord-, sørpe- og flomskred på Østlandet de neste dagene. - Vi har begynt å få inn meldinger allerede. - Det er litt utradisjonelt.
Les mer om Østlandet.
Mange støymeldinger i natt
Politiet påtraff flere russebusser. Natt til torsdag fikk politiet i Vestfold flere meldinger om støy i fylket. - Støymeldinger går ut på at det har vært høy musikk, opplyser Vestfoldpolitiet.
Les mer om Vestfold og Vestfoldpolitiet.
Åtte meldinger om flom og jordras
Politiet i Innlandet har det siste døgnet mottatt åtte meldinger om naturskader, flom og jordras, sier operasjonsleder i politiet. Han sier imidlertid at det reelle tallet over hendelser trolig er større. Det er ingen store skader etter hendelsene.
Les mer om Innlandet.
NVE advarer: – Kan ikke utelukke store hendelser
Norges vassdrags- og energidirektorat (NVE) varsler om fare for jord-, sørpe- og flomskred på Østlandet de neste dagene. – Vi har begynt å få inn meldinger allerede.
Les mer om Østlandet.
Flere meldinger om innbrudd
Det har vært flere meldinger om innbrudd i biler og boliger i området Bråvann Terrasse. Kristiansandspolitiet oppfordrer folk til å kontakte dem på tlf. 02800 hvis man skulle ha tips i saken.
Les mer om Bråvann Terrasse.
Dette skjedde i natt
Dette er de viktigste nyhetene fra natt til tirsdag. Falsk alarm i Syria I løpet av natten kom det meldinger om et luftangrep mot den syriske flybasen Shayrat utenfor Homs.
Les mer om Shayrat og Syria I.
Mann bortvist etter krangel
Politiet fikk meldinger om bråk på en privatadresse.
Politiloggen: Rolig russ, rådyrpåkjørsler og en førerløs bil
Politiet har hatt flere henvendelser i løpet av helga, men ingen av det alvorlige slaget. I forbindelse med russens vrengefest, fikk politiet inn flere meldinger om høy musikk. Meldingene kom inn fra Blaker, Aurskog og Bjørkelangen.
Les mer om Aurskog, Bjørkelangen og Blaker.
Traktor i tåka skapte farlige sitasjoner på E18
Flere bilister var nære på å treffe traktoren ved Grelland mandag morgen. HOLMESTRAND: Politiet rykket i 9-tiden ut til E18 i nordfylket etter meldinger om at en traktor var observert på motorveien.
Les mer om E18 og Grelland.
Skam-lignende serie publisert i det skjulte
Natt til søndag startet publiseringen av «Blank». Helt uten forvarsel er NRK ute med en ny serie om og med 19-åringer. To klipp, minst tre instagramkontoer og et skjermbilde av meldinger.
Les mer om Blank og NRK.