Meldinger

Anthony Weiner dømt til 21 måneder fengsel for upassende meldinger til mindreårig

WASHINGTON, D.C. (VG) Den tidligere kongressmannen og ordførerkandidaten i New York blir sendt bak lås og slå for å ha sendt upassende tekstmeldinger med en mindreårig jente.
Les mer om D.C og New York.

Karrieren over for Demokratenes stjerneskudd: 21 måneders fengsel for sexmeldinger

Tidligere kongressrepresentant Anthony Weiner dømt til fengsel for seksualiserte nett-meldinger til 15-årig jente.
Les mer om Anthony Weiner.
Konteiner-innbrudd på Romerike
Politiet har fått meldinger om flere innbrudd i verktøy-konteinere i dag. Verktøy for flere hundre tusen kroner er stjålet. Både i Lørenskog, Nes og Jessheim har tyver vært på ferde, skriver Romerikes Blad.
Les mer om Jessheim, Lørenskog og Romerike.
Derfor bør du bruke «sms-regelen når du skriver epost
Bruker du jobb-epost til noe annet enn å sende korte kjappe meldinger, risikerer du å kaste bort enormt mange arbeidstimer i uken, advarer universitetstopp.

Advarer mot «mobbe-app

Politiet i Nes advarer mot appen Sarahah etter henvendelser fra bekymrede foreldre. Appen gir brukerne mulighet til å sende anonyme meldinger til andre.
Les mer om Sarahah.
To ran i Oslo
Oslo-politiet fikk natt til lørdag to meldinger fra menn som sier de ble ranet med kniv i Oslo sentrum. Klokken 03.45 natt til lørdag ble en nederlandsk turist fraranet mobilen av tre menn. Her er ingen pågrepet. En time senere ble en mann spraket, slått og ranet på Grønland. To mistenkte er pågrepet.
Les mer om Grønland og Oslo.
To knivran i Oslo
Oslo-politiet fikk natt til lørdag to meldinger fra menn som sier de ble ranet med kniv i Oslo sentrum. Klokken 03.45 natt til lørdag ble en nederlandsk turist fraranet mobilen av tre menn. Her er ingen pågrepet. En time senere ble en mann spraket, slått og ranet på Grønland. To mistenkte er pågrepet.
Les mer om Grønland og Oslo.
Har fått sjelden mange meldinger om viltpåkjørsel
På sju timer har politiet i Sør-Trøndelag mottatt åtte telefoner om viltpåkjørsel. Siden januar er tallet mye høyere enn operasjonslederen trodde.
Les mer om Sør-Trøndelag.
Ulovlig kjøring på Mo
Politiet har fått flere meldinger om ulovlig kjøring forbi busstasjonen i Jernbanegata i Mo i Rana. Politiet har gitt ut ett forenklet forelegg for brudd på vegtrafikkloven, og fortsetter nå med kontroller.
Les mer om Jernbanegata og Rana.
Professor anklaget for ubehagelige meldinger mister ikke jobben
Professor Nils Rune Langeland (53) skal ikke undervise på Universitetet i Stavanger dette skoleåret, men mister ikke jobben.
Les mer om Stavanger og Universitetet.
UiS-professor får undervisningsforbud, men mister ikke jobben
UIS: Universitetet i Stavanger har nå konkludert i saken mot professor Nils Rune Langeland (53) som sendte seksuelle meldinger til kvinnelige studenter: Han mister ikke jobben.
Les mer om Stavanger.
Desperate foreldre har mottatt sms fra barn fanget i ruinene i Mexico. - Hjelp oss, vi er tørste
Familier sier de har fått meldinger fra barna sine som er fanget inne i ruinene av et kollapset skolebygg i Mexico. 30 barn er savnet.
Les mer om Mexico.
UiS-professor beholder jobben, men får undervisningsforbud
Universitetet i Stavanger har nå konkludert i saken mot professor Nils Rune Langeland (53) som sendte seksuelle meldinger til kvinnelige studenter: Han mister ikke jobben.
Les mer om Stavanger.
Jordskjelv i Mexico: Meldinger om mennesker fanget i sammenraste bygninger
Minst fem personer er døde etter et kraftig jordskjelv i Mexico. Flere skal være fanget i bygninger som har rast sammen.
Les mer om Mexico.
Røyk uten ild i Halden
I Halden har brannmannskapene gitt opp å finne kilden til den mystiske røyken som la seg over sentrum tidligere i ettermiddag. Alarmsentralen fikk flere meldinger om kraftig røyklukt fra ca. klokka kvart på ett, sier vaktleder Morten Ravneng. Etter en time har brannvesenet avsluttet letingen.
Les mer om Halden og Morten Ravneng.
Brannvesenet sjekker Halden sentrum
Halden brannvesen har fått flere meldinger om røykutvikling i Oscarsgate. Årsaken er så langt ikke kjent, menn mannskaper er ute for å undersøke.
Les mer om Halden og Oscarsgate.
Innbrudd i barnehage i Trondheim
Flere politipatruljer rykket ut etter meldinger om innbrudd i en barnehage i Trondheim natt til tirsdag.
Les mer om Trondheim.
Frikjent kvinne (29) fikk private meldinger av aktor: «Sjelden har jeg vært så lettet over en frifinnelse
FARSUND (VG) Aktor la ned påstand om tre måneders fengsel for kvinnen, men sendte henne en melding og sa han var lettet da hun ble frikjent. Nå sier 29-åringen at hun har mistet tillit til behandlingen av saken.
Etterforskes for rattfyll på E6
Politiet har stanset en personbil på E6 ved Storebaug etter meldinger om vinglete kjøring. bilisten er en mann i 30-årene fra Fredrikstad. Han er anmeldt for kjøring i ruset tilstand. Førerkortet er beslaglagt og blodprøve tatt.
Les mer om Fredrikstad og Storebaug.
Kraftige smell
Politiet har fått flere meldinger om kraftige smell i området ved Bugårdsbakken i Sandefjord. Det er ukjent hva årsaken til smellene er. Politiet undersøker dette.
Les mer om Bugårdsbakken og Sandefjord.
Melding om eksplosjon på T-banen i London
Det er kommet meldinger om en eksplosjon på T-banestasjonen Parsons Green i London.
Les mer om London og T-banen.
Sauer på bææærtur
Politiet har fått flere meldinger om løse sauser i Orkidehøgda i Mjøndalen. De skal være på vei ned mot Mjøndalen sentrum. Hvis noen vet hvem sauene tilhører vil gjerne politiet at du varsler.
Les mer om Mjøndalen og Orkidehøgda.
Sjekker røykmelding
Brannvesenet i Moss har rykket ut til Fredrik Solies vei etter meldinger om mistenkelig røyklukt.
Person pågrepet etter meldinger om skyting på sykehus i New Hampshire
Amerikansk politi har pågrepet n person etter at det største sykehuset i delstaten New Hampshire ble stengt som følge av meldinger om skyting.
Les mer om New Hampshire.
Meldinger om skyting på sykehus i New Hampshire
Amerikansk politi undersøker meldinger om skyting på det største sykehuset i delstaten New Hampshire.
Les mer om New Hampshire.