Melin medical

Statistiker fra Nordfjord nærmer seg milliarden

Statistikeren Kjetil Myrlid Aasen (42) er god for nærmere en milliard kroner etter han solgte seg ut av Melin Medical forrige måned. Nå dytter han penger inn i grønn energi og kreftselskaper.
Les mer om Melin Medical og Nordfjord.

Gasellegründer kjøper seg inn i tynnfilmselskap

Danske Jesper Melin frigjorde 443 millioner kroner i gasellevinneren Melin Medical. Nå pøser han noe av gevinsten inn i aksjemarkedet.
Les mer om Melin Medical.
2011: Nesten ingenting. I dag: Frigjør milliardverdier
Jesper Melin tok opp kampen mot helsebyråkratiet. Nå verdsettes Melin Medical til 1,7 milliarder kroner i en transaksjon der eierne frigjør milliardverdier gjennom låneopptak.
Les mer om Melin Medical.
– Gebyr på 5 kr for pasientar er 4, 80 for mykje
Folk som nyttar kort på terminalane til Melin Medical for å betale for legebesøk, betalar langt meir enn transaksjonen kostar, seier professor Kai A. Olsen.
Les mer om Gebyr, Kai A og Melin Medical.

Et viktig steg i riktig retning

Skatteetaten og Melin Medical får ros for å bidra til et inkluderende samfunn. Begge er kategorivinnere og kanditater til å vinne Innovasjonsprisen for universell utforming.
Legekontorer får likevel lov til å kreve inn omstridte kortgebyr
Helsedirektoratet kalte dem ulovlige, men nå har Justisdepartementet talt. Melin Medical og landets legekontor som vil kreve kortgebyr for betaling, har loven på sin side.
Betalingsterminalen hjå legen er ulovleg
Helsedirektoratet, legeforeininga og KS er samde: Betalingsterminalen hjå mange fastlegar i landet er ulovlege. Suksessverksemda Melin Medical AS som vart starta på Sandane i 2010 er
Les mer om Sandane.
Gründerprisen vart utvida
I år vart det også ein delt andreplass. Melin Medical vann grunderprisen 2013. Foto: Svend Arne Vee Melin Medical er firmaet som fekk gründerprisen, og som står bak betalingsautomatane
Melin Medical vart Årets gründer
Melin Medical og Jesper Melin i Gloppen vart på Temposeminaret i Florø i dag kåra til Årets gründer i Sogn og Fjordane. Med prisen fylgjer 100.000 kroner.
Melin Medical vart Årets gründer
Melin Medical og Jesper Melin i Gloppen vart på Temposeminaret i Florø i dag kåra til Årets Gründer i Sogn og Fjordane. Med prisen fylgjer 100.000 kroner.
Storkontrakt for Saga Collectors
Inkassofirmaet Saga Collectors kan doble staben, etter at firmaet innkasserte en stor kontrakt med Melin Medical.
Les mer om Melin Medical.
Melin Medical er kandidat nummer 5
Melin Medical AS er kandidat nummer fem til Årets Gründerpris 2012. Dei har utvikla ein betalingsautomat du kan bruka når du besøkjer legen.