Men

Fredsprisvinner Tawakkol Karman: - Vesten bryr seg ikke om at verden kollapser

Hun mener verden er blitt mer egoistisk, men nekter å gi opp håpet.
Dette er den tidligere Bandidos-lederen Lars Harnes
Dømt for ran, tortur og voldtektsforsøk, men slapp ut da han sa han angret. Nå er han tiltalt for å ha prøvd å drepe «Skrue
Les mer om Skrue.
Akkurat nå får du grøsserspillet Outlast helt gratis
Humble Bundle gir bort enda et spill, men bare frem til lørdag kveld.
Les mer om Outlast.

Askers stjernegalleri kjørte over Bærum

RYKKINNHALLEN (VG) (Asker Aliens – Bærum Basket 102-62) Asker Aliens er storfavoritter til å vinne NM-gull denne sesongen. Men selv om de vant med 40 poeng over rival Bærum i sesongåpningen, innser Aksel Bolin at laget har mye å jobbe med.
Les mer om Aksel Bolin, Bærum og NM-gull.
Neuer-erstatteren tabbet seg ut – kostet Bayern poeng
Bayern München hadde to måls ledelse og var på vei mot tabelltopp, men en kjempetabbe av keeper Sven Ulreich åpnet døra for Wolfsburg i fredagens 2-2-kamp.
Les mer om Bayern, Sven Ulreich og Wolfsburg.
Lewandowski er Wolfsburgs verste mareritt – men Bayern rotet bort seieren
(Bayern München – Wolfsburg 2-2) For nøyaktig to år siden scoret Robert Lewandowski fem mål på ni minutter mot Wolfsburg. Fredag fant han nettmaskene igjen.
iPhone 8 lagt ut for salg i dag: Apple med verste børsmåned siden april 2016
Fredag ble tredje dag på rad med fall for Apple på Wall Street. Men analytikere har fremdeles tro på giganten.
Les mer om Apple og Wall Street.
Samboer: – Leila var bevisst på at bildene ville true sikkerheten hennes
Leila Bayat (36) valgte å dele bildene av seg selv etter å ha blitt pisket for å sende et tydelig bevis til norske myndigheter. Men handlingen kan ha satt henne i større fare.
Splitten som sendte bitcoin til himmelen skjer trolig igjen i november
Stephan Nilsson, Skandinavias bitcoinguru, tror neppe det blir like voldsomt som forrige gang, men er ikke i tvil om at det bare går en vei for bitcoin: opp. – Det er jeg helt overbevist om, sier han.
Røykutvikling i trailer
Nødetatene rykket ut på en melding om røykutvikling i en trailer på E18 ved Hånes i Kristiansand. Det er ikke åpne flammer, men røykutvkling fra traileren opplyser politiet.
Les mer om E18 og Kristiansand.
Sandra Kolstad: Leken kunstpop
Flere hitkandidater, men etter en sterk åpning mister albumet noe momentum.
Lyng: Der jazz møter viser
En rask oppfølger til debuten, men trioen tar fortsatt livet med stor ro.
Tog sperrer spor
Togstrekningen mellom Leirsund og Frogner er stengt fordi et tog sperrer sporet. BaneNor jobber med å løse problemet, men de vet ikke hvor lang tid det vil ta. Ifølge NSB må reisende regne med forsinkelser og innstillinger.
Les mer om Frogner og Leirsund.
Kontroll på brannen
Brannvesenet har fått kontroll på brannen i boligen i Sellvoll. Boligen er totalskadet, og brannvesenet holder nå på med etterslukning. Politiet har avhørt de to personene som bor i huset, men vet enda ikke årsaken til brannen. Saken blir fulgt opp av kriminalteknisk undersøkelse.
Les mer om Sellvoll.
– Programmet kunne med fordel hatt en sterkere slagside mot tørrfisk heller enn vin
Det er snakk om flere hundre tusen skattebetalerne må ut med nar plan- og økonomikomiteen denne uka er pa Italia-tur. Men programmet er kanskje i tynneste laget, mener førsteamanuensis i økonomi.
Les mer om Italia-tur og Programmet.
Tiller på offensiven i Bergen: – Han var i det riktige bruddet
Men denne gangen gikk ikke bruddet inn for NM-vinneren.
Les mer om Bergen og NM-vinneren.
Kollisjon ved jernbanestasjonen
To biler og fire personer er involvert i en kollisjon ved jernbanestasjonen i Tønsberg nå i kveld. Det forteller politiet. Nødetatene er på vei til stedet. En av føreren skal ha smerter i kroppen, men alle de fire involverte skal være oppegående.
Les mer om Tønsberg.
Nedbrutt Halvorsen etter VM-nedturen: - Aldri vært så skuffet
Håpet var at Kristoffer Halvorsen skulle sitte med opp den siste bakken. Men stortalentet måtte gi tapt drøye 12 kilometer fra mål.
«Doffen parkert i siste bakke: – Vanvittig kjipt
Regjerende U23-verdensmester Kristoffer Halvorsen kunne bli den første til å forsvare tittelen, men klarte ikke henge med i «Laksebakken.
Les mer om Laksebakken.
Grunnla Norske Skog – blir sittende igjen med smuler
Skogeierne blir som de andre Norske Skog-aksjonærene utradert uansett utfall av gjeldskrisen. Men for skognæringen står det mer på spill enn kampen om verdiene som er igjen i papirprodusenten.
Nedbrutt Halvorsen etter skuffelsen: - Aldri vært så skuffet i mitt liv
Håpet var at Kristoffer Halvorsen skulle sitte med opp den siste bakken. Men stortalentet måtte gi tapt drøye 12 kilometer fra mål.
«Doffen punktert i siste bakke: – Vanvittig kjipt
Regjerende U23-verdensmester Kristoffer Halvorsen kunne bli den første til å forsvare tittelen, men klarte ikke henge med i «Laksebakken.
Les mer om Laksebakken.
Heftig U23-VM – men nordmennene var sjanseløse: – Løypa var for hard
BERGEN/OSLO (VG) Det norske gullhåpet Kristoffer Halvorsen (21) var sjanseløs i den tøffe VM-løypa i Bergen. Rasmus Fossum Tiller (21) gjorde et helhjertet forsøk, men lyktes heller ikke da det gjaldt som mest.
Heftig U23-VM – men nordmennene var sjanseløse
Det norske gullhåpet Kristoffer Halvorsen (21) var sjanseløs i den tøffe VM-løypa i Bergen. Rasmus Fossum Tiller (21) gjorde et helhjertet forsøk, men lyktes heller ikke da det gjaldt som mest.