Men

Etterslokking i Bagn

Brannvesenet driver etterslokking etter brannen i en enebolig i Bagn i Valdres. Det har vært en del røykutvikling, men ingen synlige flammer. Alle de fire som bor i huset kom seg ut i god behold. Brannårsaken er ikke kjent.
Les mer om Bagn.

Hytter reises - rekorder faller

Aldri før har det blitt ferdigstilt så mange fritidsboliger som i fjor.Langs Mjøsas bredder har Otto Hulbak en masterplan med 1.000 nyehytter, men først tar ordføreren med seg gitaren til åpningsfest.
Les mer om Otto Hulbak.
Avicii er død: - I 2007 postet ukjente «Timberman» låtene sine på et musikknettsted. Han fikk ingen respons...
- Hei alle, jeg håper dette er rett forum å poste på, men jeg har noen låter som jeg gjerne vil vite hva andre syntes om.
Les mer om Timberman.
Det mangler mye for å få regnestykket til å gå opp
Vi kan vel slå fast at vinteren på det nærmeste nå er over i vårt distrikt. Lysløypa i Frogn prepareres riktignok ennå, men snart kan alle trygt fjerne klister, barnåler og måsadotter fra skiene før de settes pent i kjellere og boder.
Les mer om Frogn.

Høy snøsmelting, men kjøligere

NVE melder at det vil fortsatt være høye temperaturer og snøsmelting, men det blir gradvis kjøligere fra søndag. Det er ventet rundt 10–15 mm regn på Østlandet mandag morgen. Her er siste oppdaterte varsel om flomsituasjon fra NVE.
Les mer om NVE og Østlandet.
Eidsberg nekter å betale fylkeskommunal gangvei – men blar opp fem millioner planlegging
Eidsberg ønsker seg to nye gang- og sykkelveier. Nå bevilger politikerne penger til planleggingen ingen andre vil betale for.
Død ulv til tingretten
Ulven er skutt, men miljøorganisasjonen WWF vil fortsatt ta vinterens ulvejakt til retten og få den erklært ulovlig. - Vi mener måten staten har praktisert ulveforvaltningen på nå, bryter med loven.
Les mer om WWF.
Nye avsløringer rundt sesongens mest kontroversielle situasjoner
- Dommeren hadde tenkt å gi gult kort, men så så han den forferdelige skaden, sier Mark Clattenburg. Se Premier League direkte på TV 2 Sport Premium og TV 2 Sumo!
Trump går over grensen, men EU mener det samme(pluss)
EU-lederne ordlegger seg mer kultivert, men i praksis mener de nøyaktig det samme som USAs president Donald Trump, når de snakker om migranter: Sperr dem ute.
Les mer om Donald Trump.
Lena ble gravid ett år etter slankeoperasjon: - Jeg ble svært sliten og syk
Lena Sivertsen (29) hadde gått ned 45 kilo året før hun ble gravid. Det ble for mye for kroppen hennes. Lena Sivertsen (29) har alltid vært litt stor, men i barne- og ungdomsårene, var det aldri en hindring.
Nye avsløringer rundt sesongens mest kontroversielle situasjoner
– Dommeren hadde tenkt å gi gult kort, men så så han den forferdelige skaden, sier Mark Clattenburg.
Les mer om Mark Clattenburg.
Seat gjør «comeback i Norge - på nett
I 2005 ga Seat opp satsingen i Norge. Nå er de tilbake, men uten butikker og med ny tro på det norske markedet.
Les mer om Norge og Seat.
Norske TrollfesT droppet fra russisk festival på grunn av musikkvideo
Bandet TrollfesT gledet seg til å spille på festivalen Folk Summer Fest utenfor Moskva. Men så fikk lokale myndigheter se musikkvideoen «Sputnik.
VG mener: Kan undergrave trepartssamarbeidet
Arbeiderpartiet og SV vil endre loven for å sikre pensjon fra første krone. Og det er gode grunner til å øke tjenestepensjonen for lavtlønte. Men bedriftene kan ikke pålegges hele regningen.
- Vi blir aldri lei av hverandre!
Med sitt unike miljø er det lettere for OTO å orientere seg mot nye medlemmer. - Nå er du vel godt orientert? Kommentaren fra en av foreldrene er kanskje litt tørr, men den er absolutt i journalistens smak. Og den er treffende.
Les mer om OTO.
All-time high på Oslo Børs - men hvor lenge?
Oslo Børs nådde igjen all-time high denne uken, etter et turbulent første kvartal. Tradere spør seg om aksjene er overpriset.
– Det gjør forferdelig vondt, men er verdt det
Behandles med chiliplastre hver tredje måned.
Les mer om Det.
Kultursjefens siste innspurt
Hun kom til Risør med et gulvteppe, en sofa, en mann og et barn, samt et hjemmesnekret spisestuebord. Nå er det over for Jorunn Bøes virke som kultursjef. Men kan det virkelig stemme at hun nå skal bli skomaker?
Les mer om Risør.
Døren på gløtt for samtaler mellom USA og Kina etter IMF-møte
Vårmøtet i IMF begynte med frykt for skaden en potensiell handelskrig mellom USA og Kina kan gjøre, men avsluttet med en dør åpen for forhandlinger.
Les mer om IMF, Kina og USA.
Mens Ap dropper alkohol på partiarrangementer, leter Frp etter den perfekte vinen
Fremskrittspartiet kutter konjakken etter landsmøtemiddagen, men lover at vinen skal passe en folkelig gane.
Les mer om Frp.
Mens de andre partiene dropper alkohol på partiarrangementer, leter Frp etter den perfekte vinen
Fremskrittspartiet kutter konjakken etter landsmøtemiddagen, men lover at vinen skal passe en folkelig gane.
Les mer om Frp.
Politiet roser russen etter rolig start
Poltiet rykket flere ganger ut etter støyklager, men mener russen har oppført seg godt de første dagene. Det sier operasjonsleder Tor Grøttum i Oslo politidistrikt, som også legger til at det stadig er tidlig i feiringen.
Les mer om Oslo og Tor Grøttum.
- Ingen voldshendelser i natt
Normalt pleier natt til søndag å involvere berusede personer og voldsepisoder. Men i natt har ikke politiet i Møre og Romsdal mottatt en eneste melding om vold.
Les mer om Møre og Romsdal.
Døra på gløtt for samtaler mellom USA og Kina etter IMF-møte
Vårmøtet i IMF begynte med frykt for skaden en potensiell handelskrig mellom USA og Kina kan gjøre, men avsluttet med en dør åpen for forhandlinger.
Les mer om IMF, Kina og USA.