Men

Tore Reginiussen: – Jeg blir i Rosenborg ut karrièren

Stopperkjempen nekter kona å vinne i spill og lek, men lar fireåringen bestemme i hjemmet.
Les mer om Rosenborg.

Legenden hyller Edvald: – Utrolig imponerende

SALON-DE-PROVENCE (VG) Edvald Boasson Hagen (30) ble kanskje aldri «den nye Eddy Merckx. Men fredag var den belgiske legenden mektig imponert.
Les mer om Eddy Merckx og Edvald.
Brukte firefeltsveien som fortau
En beruset mann i slutten av 20-årene benyttet firefeltsveien utenfor Bodø som fortau lørdag morgen. Politiet melder at de måtte geleide mannen inn på riktig fortau, men at de senere ble gjort oppmerksom på at han sov i en grøft og var ute av stand til å ta vare på seg selv. Han ble derfor tatt med i arresten for å sove ut rusen, melder politiet.
Les mer om Bodø.
Kjørte av veien, landet på taket
En mann i 20-årene mistet førerkortet etter å ha kjørt ut av veien og landet på taket på Torødveien på Nøtterøy i går kveld. Det var to passasjerer ombord, alle var oppegående, men ble tatt med av ambulanse, melder politiet.
Les mer om Nøtterøy og Torødveien.

Voldsepisode i Larvik

En mann ble sendt til sykehus for undersøkelse etter en voldsepisode på Tjølling i Larvik i går kveld. Han skal ha fortalt til politiet at han hadde blitt skutt. Politiet etterforsket saken, men de mistenker ikke skyting.
Les mer om Larvik og Tjølling.
Stabil etter knivstikking i Oslo
Mannen som ble stukket med kniv på en privatadresse på Ullern i Oslo i natt er ikke livstruende skadd. Tilstanden hans er alvorlig, men stabil opplyser sykehuset til NTB i natt. En mistenkt er pågrepet, og blir avhørt i morgen.
Les mer om NTB, Oslo og Ullern.
Tom Nordlie om Nrk-jobben, fotballjentene og den tunge tida
Tom Nordlie har aldri hatt det bedre enn nå, men husker også de tunge periodene. - Alle kan miste jobben. Men det tapet av verdighet, det er tøft for mange.
Les mer om Nrk-jobben.
Tysk familie betalte leie for ti dager på hytta – men den var aldri leid ut
Familien Lunde sin sørlandsferie tok brått en annen vending da en tysk familie banket på døra. De hadde papirer på at de skulle leie hytta i ti dager.
Manifest for matglede, eller pompøs svada?
AFTENBLADET MENER: Det nye matmanifestet for Rogaland kan gi Norges matfat et langsiktig løft, men kan også vise seg å bli kortreist svada.
Les mer om Rogaland.
Færre går konkurs, men flere blir tvangsavviklet
Sammenlignet med de seks første månedene i fjor, har rene konkurser i næringslivet gått ned 5,6 prosent. Tvangsavviklinger har derimot økt med 14,3 prosent.
Praktløp: Grøvdal med personlig rekord i comebacket
Karoline Bjerkeli Grøvdal har vært plaget med en lårskade, men slo tilbake med personlig rekord på 8.37,58 på 3000 meter under Diamond League-stevnet i Monaco.
Nå kommer knallværet
De neste dagene blir det skikkelig sommervær flere steder i landet. Sol og høye temperaturer vil prege værbildet, men noen landsdeler er heldigere enn andre. Les saken på TV2.no.
Sjekk værvarselet: Ikke for kaldt for kilt
Det så lenge stygt ut for helgeværet, men vinden har snudd.
Hankenfest av det gamle gode slaget
Værgudene spilte ikke på lag, men det stoppet ikke trofaste tilhengere.
Visste du dette om klokka på iPhonen?
Kanskje har du oppdaget det for lenge siden – men for noen er denne lille finurligheten ukjent.
Hadde betalt for drømmeferie i Norge, men hytta var ikke til leie
KRISTIANSAND (NRK): Familien Lunde fra Skien fikk seg en stor overraskelse da en tysk familie banket på døren og ville leie hytta.
Les mer om Norge og Skien.
Quiz: Kjenner du igjen bilene?
Salgssuksesser i Japan, men ukjente her hjemme.
Les mer om Japan.
Mc-fører skadet etter oppbremsing
En mc-sjåfør falt av sykkelen i forbindelse med oppbremsing i Hølandsveien i Trøgstad, melder politiet på Twitter. Det er snakk om en singelulykke. Føreren er skadd, men bevisst.
Kjøreledning falt ned
Et tog står fast på Tyristrand i Buskerud etter at en strømledningen falt ned på Bergensbanen. Om bord i toget er det 397 passasjerer. Buss er på vei, men det vil bli forsinkelser.
Bent Høie på lunsj med Stavangers seniorer
Mange eldre inntar de fleste måltider alene. Men det gjorde de ikke på Gladmats seniorlunsj.
Skyting fra leilighet i Oslo
Politiet rykket fredag ettermiddag ut til Bjørndal i Oslo etter melding om skyting. Mange politipatruljer er på stedet, men ingen er skadd. Politiet har ikke funnet noe skytevåpen.
Les mer om Bjørndal og Oslo.
Marie Elizabeth Melly (24)
- På slutten av tenårene merket jeg at det var noe som ikke stemte i kroppen min. Det var verking i ryggen og prikking i hendene, men etter en tid gikk det over og jeg tenkte ikke mer på det. Alt gikk fint, jeg studerte og hadde fine år inntil i fjor sommer, da fikk jeg sterke smerter i ryggen og hodet. I tillegg var konsentrasjonen borte. Etter undersøkelser på Haukeland var dommen klar: Jeg har MS. Legene i Norge kan kun tilby medisin som utsetter forverringen. Mitt håp er behandling i utlandet, men det koster femhundretusen kroner. De pengene har ikke jeg . Nå har kjente og ukjente satt i gang forskjellige innsamlinger for å hjelpe meg. Til n&#
Les mer om Haukeland og Norge.
Bobilturist på førstereis
Jeg er svært så glad i både kone og barn, men dette må være den ideelle metoden å initiere en fremtidig skilsmisse på.
Nordlie om Hegerbergs skrekktall: – Selvsagt for dårlig
Ada Hegerberg har hamret inn mål i Europa i to år. Men 22-åringens EM-statistikk er foreløpig dyster og mørk.
Les mer om EM-statistikk og Europa.
Christian Ruud om sønnens formdupp: – Selvfølgelig kjenner han presset
Casper Ruud (18) har lenge snust på en topp 100-plassering på verdensrankingen, men i det siste har det gått dårligere. – Bare bra, sier far og trener Christian Ruud.
Les mer om Christian Ruud.