Men

Mistenker romanifond for korrupsjon og bedrageri

Pengene skulle gå til oppreisning etter overgrep, men kan ha havnet i feil hender.

Det er flest biler pr. innbygger i Hedmark. Men en øy i Ryfylke har flest elbiler.

Antallet dieselbiler fortsetter klatringen oppover. For først gang viser statistikken at det er flere personbiler på diesel enn på bensin.
Les mer om Hedmark og Ryfylke.
Fylkeslegens konklusjon i blodforgiftningssak: Akupunktur mest sannsynlig årsak
– Sjelden, men alltid en liten risiko, sier fylkeslegen i Oslo og Akershus etter å ha konkludert med at akupunktur mest sannsynlig var årsaken til at en mann døde av blodforgiftning i februar 2015.
Les mer om Oslo.
Gøteborg blir millionby
Ifølge SVT runder Gøteborg n million innbyggere i disse dager. – Det er en viss usikkerhet i kalkylen, men det er nå det skal skje, sier analytiker Peter Wardas til kanalen. Gøteborg er Sveriges nest største by.
Les mer om Gøteborg.

Vil ha grensepoliti-løsning

Stortingsrepresentant for Frp, Ulf Leirstein, mener det må være en ordning som sikrer at politiet raskt kan være på plass på grenseovergangene til Sverige. Ordførere i grensekommunene har klaget på vedtaket om å legge ned lensmannskontoret på Ørje. Men Leirstein er ikke sikker på at løsningen er å opprettholde lensmannskontoret.
Les mer om Frp, Sverige, Ulf Leirstein og Ørje.
Trump omgjør Obamas klimatiltak
President Trump ser ikke ut til å ønske å overholde den globale klimaavtalen fra Paris, men foreløpig har han ikke sagt den opp.
Er dette en falsk nyhet eller morsom satire?
I et innlegg på facebook legges det frem at Miljøpartiet de Grønne vil forby fiskebåter. Deleren hevder selv det hele er ment som en morsom spøk, men innlegget er delt av over 4.000 personer hvor flere av dem tror på innholdet. – En trussel for demokratiet og satiren, sier politisk kommentator.
Les mer om Grønne og Miljøpartiet.
Lagerbäck har aldri opplevd en kamp med færre målsjanser
BELFAST (NRK): Men dt mener den nye norske landslagssjefen også er positivt.
Tung start for Nederlands nye sjef
Fred Grim fikk en tøff debut som midlertidig landslagssjef for Nederland, da de tirsdag møtte Italia i en privatlandskamp. Nederland ledet etter et selvmål av Italia, men der og Leonardo Bonucci sikret Italiensk 2-1-seier.
Sverige vant i Ronaldos hjemby
Cristiano Ronaldo scoret på hjemstedet Madeira, men fikk ikke den hjemkomsten han hadde ønsket seg da Portugal tapte 2–3 mot Sverige i en landskamp tirsdag. Ronaldo ga Portugal ledelsen, men svenskene kjempet seg tilbake.
Les mer om Madeira, Portugal og Sverige.
Spania slo Frankrike
David Silva og Gerard Deulofeu sikret Spania seieren over Frankrike i en treningskamp på Stade de France tirsdag kveld. Det var målløst til pause, men Silva sendte Spania i ledelsen på et straffespark i andre, før Deulofeu doblet til 2–0.
Norges største muslimske trossamfunn bekrefter: Melder seg ut av Islamsk Råd Norge
- Flere moskeer har gitt signal om utmeldingsprosess, men det som er sikkert er at Det Islamske Fellesskap Bosnia Herzegovina melder seg ut av Islamsk Råd.
Sverige ødela festen for Ronaldo i Madeira-returen
Cristiano Ronaldo scoret på hjemstedet Madeira, men fikk ikke den hjemkomsten han hadde ønsket seg da Portugal tapte 2-3 mot Sverige i en landskamp tirsdag.
Sverige snudde 0-2 til 3-2 over europamester Portugal
(Portugal-Sverige 2-3) Cristiano Ronaldo sendte Portugal i ledelsen hjemme på Madeira - og et selvmål ga 2-0. Men Sverige kom tilbake og vant 3-2 over europamesteren.
Les mer om Madeira og Portugal.
Supergründer Elon Musk vil koble hjerner med datamaskiner
- Vanskelig å finne tid, men den eksistensielle risikoen er for høy til ikke å gjøre det, skriver Tesla- og SpaceX-sjefen på Twitter.
Må unnskylde frivillig arbeid etter NIF-bråket
I hele sitt voksne liv har Sveinung Oftedal jobbet frivillig for idretten, men etter bråket i NIF får lederen av Oslo idrettskrets spørsmål om hvorfor han gidder å gjøre det.
Les mer om NIF, Oslo og Sveinung Oftedal.
Krigsveteran David Smith fikk signert bok av George W. Bush i posten
David Smith bor i Trondheim, men har en fortid som marinesoldat i Irak. Nå er han av veteranene George W. Bush har portrettert i boka som topper bestselgerlistene i USA.
Les mer om George W, Irak, Trondheim og USA.
Slukket brann
Personer som befant seg i nærheten av fabrikken slukket en brann på Næstby trevare på Langmoen ved Fustvatn i Vefsn i kveld. Nødetater rykket ut til melding om et branntilløp, men når de kom frem var brannen slukket. To personer var inne på fabrikken, men virker tilsynelatende uskadet, melder politiet på Helgeland.
Den danske prinsen dukket ikke opp på statsbesøk
Dronning Margrethe forsikret at ektemannen skulle delta på statsbesøk, men prins Henrik dukket ikke opp.
Les mer om Henrik.
Facebook gjør helomvending etter Kiwi-misbruk
Facebook ville ikke slette en falsk nyhet om matvarekjeden Kiwi. Men nå har nettsamfunnet snudd.
Les mer om Kiwi-misbruk og Kiwi.
Tom Tvedt etter sparking av Inge Andersen: Varsler rydding, avviser hemmelighold
Idrettspresident Tom Tvedt kvittet seg med sin generalskretær. Men han er ikke kvitt alle problemer.
Les mer om Inge Andersen.
Kristoff er usikker på formen: – Jeg er ikke der jeg bør være
ZOTTEGEM/OSLO (NRK): Alexander Kristoff innrømmer at han ikke er i vinnerform før helgens Flandern rundt. Sportsdirektøren er enig, men noe mer ullen i svarene.
Les mer om Flandern.
Kristoff er usikker på formen: – Jeg står ikke der jeg bør være
ZOTTEGEM/OSLO (NRK): Alexander Kristoff innrømmer at han ikke er i vinnerform før helgens Flandern rundt. Sportsdirektøren er enig, men noe mer ullen i svarene.
Les mer om Flandern.
Disco-feber
Nye Land Rover Discovery bringer bilen enda nærmere sin luksuriøse slektning Range Rover, men byr også på et snev av folkelighet.
Les mer om Range Rover.
Ahmed lærer norsk, men har ingen å snakke norsk med
Utan venekrinsen og slektningane frå heimlandet, begynte Ahmad Saber Sanad og familien hans å kjenne på ei einsemd dei ikkje hadde visst om.
Les mer om Ahmad Saber Sanad.