Meningsmålinger

- Høyre-folk ønsker seg ro og orden

Statsminister Erna Solberg mener støyen på borgerlig side må ta skylden for elendige meningsmålinger.

Borge: - Sosialister hele gjengen

Pressen har skylden for at Fremskrittspartiet stadig synker på meningsmålingene. Det sier Hvalers ordfører Eivind Norman Borge til Dagens Næringsliv. Flere meningsmålinger nå viser at regjeringspartiet har udnet ti prosents oppslutning. Andre Frp-ordførere sier i avisen at bråket rundt Per Sandberg har vært negativt for partiet.
Frp-ordførere om fallet: Skylder på pressen og Sandberg
Frp-ordførere trekker frem bråket rundt Per Sandberg og at mediene består av en flokk sosialister som noe av årsaken til vedvarende dårlige meningsmålinger for partiet.
Les mer om Per Sandberg og Sandberg.
Frps dårlige meningsmålinger viser seg å være tellefeil
Den dårlige nyheten for partiet er at de riktige tallene er mye verre.

Wirak leder klart, men Seland henger seg på

To ferske meningsmålinger viser at ordfører Stanley Wirak (Ap) har stor tillit og bør fortsette, men utfordrer Thor Magne Seland (H) er ikke lenger bak enn at han øyner håp.
Inspirert av gode meningsmålinger
Meningsmålinger tyder på at Aps Marte Mjøs Persen (39) kan bli ordfører i Bergen. Hun balanserer et hektisk politikerliv med å være trillingmor.
Les mer om Bergen.
Syriza ligger best an
Framgangen for den greske venstrealliansen Syriza ligger an til å vare helt fram til valgdagen, ifølge meningsmålinger.
Les mer om Syriza.
Syriza ligger best an før valgdagen
Aten (NTB-DPA): Framgangen for den greske venstrealliansen Syriza ligger an til å vare helt fram til valgdagen, ifølge meningsmålinger.
Les mer om Syriza.
Ap større enn Høyre i ni av ti storbyer
Siden 2011 har Høyre styrt sju av Norges ti største kommuner. En gjennomgang av lokale meningsmålinger som VG har foretatt, viser at Ap kan bli størst i seks av disse hvis tendensen holder seg fram til kommune- og fylkestingvalget i september.
Les mer om Høyre.
Forbannet løgn og statistikk
Unio-leder Anders Folkestad kan smile over at bestilte meningsmålinger får ukritisk gjennomslag i media. (Foto: Unio). Unio prøver å få oss til å tro at nesten ingen vil ha lavere skatt eller handle på søndag.
Ap kan overta to storbyer
Arbeiderpartiet kan overta makten i Oslo og i Bergen dersom lokale meningsmålinger holder seg i ni måneder.
Les mer om Bergen og Oslo.
Stavangers nye forbilder?
Samarbeidet mellom Wirak og Borgli, gode meningsmålinger og et svekket Høyre kan få Ap og Frp til å tenke samarbeid i Stavanger, skriver sjefredaktør Bjørn G. Sæbø i onsdagslederen.
- Et dårlig resultat
Høyreordfører Tore Opdal Hansen er ikke fornøyd og vil ut å markedsføre sin politikk. DRAMMEN: - Meningsmålinger er en temperaturmåling her og nå.
Massiv fremgang for Ap
Får støtte av 55,8 prosent i LO Arbeiderpartiet (Ap) kan smile over høstens meningsmålinger. Siste måling, utført av Respons 11. desember, gir Ap solide 42 prosents oppslutning.
Innvandringskritisk parti størst i Danmark
For første gang viser meningsmålinger at Dansk Folkeparti er det største partiet. Pia Kjærsgaard er partileder i Dansk Folkeparti, som på en ny meningsmåling er det største partiet i Danmark.
Les mer om Danmark og Dansk Folkeparti.
– Ett sånt statsbudjsett til så er vi oppe i 80 prosent!
Arbeiderpartiets leder i Østfold blir spøkefull når han skal kommentere partiets medvind på meningsmålinger, og økt medlemstall.
Les mer om Ett og Østfold.
President Barack Obamas siste håp foran USAs mellomvalg
Unøyaktige meningsmålinger ser ut til å være det eneste som kan berge president Barack Obama fra et smertefullt valgnederlag tirsdag.
Les mer om Barack Obama.
Rousseff i ledelse når brasilianerne går til valgurnene
Sittende president Dilma Rousseff har en ledelse på mellom 4 og 6 prosentpoeng før søndagens avgjørende valgrunde i Brasil, ifølge nye meningsmålinger.
Les mer om Brasil og Dilma Rousseff.
Leder dagen før valget i Brasil
Sittende president Dilma Rousseff har en ledelse på mellom 4 og 6 prosentpoeng før søndagens avgjørende valgrunde i Brasil, ifølge nye meningsmålinger.
Les mer om Brasil og Dilma Rousseff.
Nord-Norge fortsatt lite entusiastiske til OL
Flere meningsmålinger viser at motstanden mot et nytt OL i Oslo fortsatt er stor, selv med utsikten til en mer nøktern utgave. Men alle landsdeler, bortsett fra Nord-Norge, er mer positive enn før.
Les mer om Nord-Norge og Oslo.
Besteforeldre samler seg for OL
Nå skal det ikke lenger stå på de eldre. Besteforeldre for OL er klare for en solid olympisk spurt. Det er de gamle det står på. Alle olympiske meningsmålinger viser at den olympiske
Jevnt foran torsdagens skjebnevalg i Skottland
tre store, ferske meningsmålinger viser et knapt nei-flertall foran uavhengighetsvalget i skottland torsdag. TV2.no - Jevnt foran torsdagens skjebnevalg i Skottland
Les mer om Jevnt og Skottland.
Svak Nei-ledelse foran skotsk valg
Flere meningsmålinger gir motstanderne av skotsk selvstendighet en svak ledelse over nasjonalistene ett døgn før folkeavstemningen.
Nei-siden har svak ledelse foran skotsk valg
Flere meningsmålinger gir motstanderne av skotsk selvstendighet en svak ledelse over nasjonalistene ett døgn før folkeavstemningen.
Nei-siden har svak ledelse foran skotsk valg
Flere meningsmålinger gir motstanderne av skotsk selvstendighet en svak ledelse over nasjonalistene ett døgn før folkeavstemningen.