Menn

To karmøymenn pågrepet etter tyveriraid

To menn i 20-årene fra Karmøy ble mandag pågrepet av politiet, mistenkt for blant annet å ha stjålet en bil og byggevarer. Begge nekter befatning med saken.
Les mer om Karmøy.

Paradise-Newa fra Jaren forteller om oppveksten, hvilke menn hun faller for, om å vise seg naken på TV og jobben som forsvant

I løpet av en uke har Newa Reza fra Jaren rukket å bli TV-kjendis. 21-åringen er nemlig deltaker på Paradise Hotell på TV3.
Menn utsettes for seksuell trakassering av kvinnelige kolleger
Hvis kvinnene kommer i flertall, er det mennene som trakasseres.
34 vil ta over Jorunn Bøes rolle som kultursjef i Risør
16 menn og 18 kvinner.
Les mer om Risør.

Tiltalt for vold

Tre menn i 20-årene er tiltalt for å ha overfalt en mann i Kristiansand sentrum. Hendelsen skjedde ei natt i desember i fjor. Offeret ble slått og sparket i hodet mens han lå på bakken. Mannen brakk ei fortann, og fikk flere andre skader.
Les mer om Kristiansand.
Flere omkom i februartrafikken
I februar 2018 registrerte politiet at 8 personer mistet livet på norske veier. Det er 3 flere enn i samme måned i fjor. Av de omkomne var 6 menn og 2 kvinner.
Menn utsettes for seksuell trakassering av kvinnelige kollegar
Hvis kvinnene kommer i flertall, kan er det mennenes om trakasseres. Seksuell trakassering blir gjerne regnet som et problem som rammer kvinner, og undersøkelser bekrefter også at kvinner blir utsatt for dette i langt større grad enn menn.
To fulle menn bortvist fra jernbanestasjonen: - Plaget andre reisende
To berusede menn ble bortvist fra jernbanestasjonen mandag kveld. DRAMMEN: - De pleier vanligvis å holde til der, sier operasjonsleder Marianne Mørch.
Les mer om Marianne Mørch.
Bortvist fra jernbanestasjonen
To menn i 50-60-årene er bortvist fra togstasjonen i Drammen. Ifølge politiet var de beruset og plaget andre reisende.
Les mer om Drammen.
Ruud tapte kvalifiseringskamp i Miami
Den norske Casper Ruud tapte mandag ATP-kvalifiseringen i Miami 3-6, 6-7 mot australske John Millman. Det var tøff motstand som ventet det norske tennistalentet i kvalifisering til Miami Open menn, 1. runde.
Tre menn siktet for drapsforsøk
Tre menn er siktet for drapsforsøk etter et hjemmeran i Ski i Akershus i februar i år. Under ranet skal de ha truet en familie med både skytevåpen og kniv.
Les mer om Ski.
Tre menn siktet for drapsforsøk etter hjemmeran
I februar i år tok tre menn seg inn i en bolig i Ski der de truet en familie med både skytevåpen og kniv. Nå er de tre siktet for drapsforsøk.
Les mer om Ski.
Tre menn pågrepet etter ran i Ski
Tre menn er siktet for drapsforsøk etter hjemmeran i Ski. Ranet skjedde i en bolig i Ski i midten av februar, skriver Østlandets blad. To av mennene er varetektsfengslet i fire uker, hvorav to uker med brev- og besøksforbud. Sistemann er fengslet i to uker.
Les mer om Ski.
Verdenscup 2017/2018 - Endelig stilling - Sprint - Menn
Endelig stillingverdenscup sprint for herrer sesongen 2017/2018.
Les mer om Endelig, Menn og Sprint.
Verdensrekord på maraton innnendørs for kvinner og menn
Under Armory New York City Indoor Marathon ble det satt ny verdensrekord for både kvinner og menn - for tredje året på rad. De nye rekordtidene lyder på 2.19.01 og 2.40.55.
HAPPN, TINDER - Undersøkelse: En av fire mener at menn skal betale på første date
25 prosent mener at regningen skal deles. Vi kjenner alle følelsen: Du og daten din har hatt verdens flotteste kveld sammen på restaurant. God mat, vin og masse prating. Dette går veien.
Les mer om Undersøkelse.
Fengslingsmøte i dag
I dag fremstilles en 32 år gammel mann for varetektsfengsling etter skytingen på Lambertseter i Oslo i forrige uke. Mannen meldte seg selv til politiet og er siktet for brudd på våpenloven. Mannen har samtykket til fengslingen. 7 menn er siktet i saken.
Les mer om Lambertseter og Oslo.
Kvinne sier hun ble innelåst og voldtatt. Mennene hevder det var frivillig samleie.
To menn på 19 og 23 år nektet straffskyld for grov voldtekt av en ung kvinne i begynnelsen av 20-årene i Bergen tingrett mandag.
Les mer om Bergen.
Kvinne hevder hun ble innelåst og voldtatt. Mennene hevder det var frivillig samleie.
To menn på 19 og 23 år nekter straffskyld for grov voldtekt av en ung kvinne i begynnelsen av 20-årene.
Da det banket på døren, hoppet to menn ut av soveromsvinduet. De hevder samleiet var frivillig
To menn på 19 og 23 år nekter straffskyld for grov voldtekt av en 20 år gammel kvinne på en fest i mars i fjor.
Statens egen vurdering: Sjansen er stor for at Norge blir dømt for ulovlig diskriminering av menn
Norge anklages for å diskriminere menn. Likestillingsministeren avviser blankt anklagene. Men internt er ikke tonen like skråsikker.
Les mer om Norge.
Rana og utsett for vald
To ungdommar i Drammen skal ha blitt rana og utsett for vald, og politiet trur det kan vere fleire ofre. Det skriv Drammens Tidende. Det fyrste ranet skjedde i begynnelsen av februar og det siste i mars. To menn, ein på 20 år og ein på 18 er varetekstsfengla for rana.
Les mer om Drammen.
Ny eksplosjon i Austin – to alvorlig skadd
To menn i 20-årene er skadd i en eksplosjon i Austin i delstaten Texas i USA, ifølge lokale myndigheter. Årsaken til eksplosjonen er ukjent.
Les mer om Austin og USA.
To menn alvorlig skadet i eksplosjon i Texas
To menn i 20-årene er skadet i en eksplosjon i Austin i delstaten Texas i USA, ifølge lokale myndigheter. Årsaken til eksplosjonen er ukjent.
Les mer om Austin og USA.
To menn alvorlig skadet i eksplosjon i Texas
To menn i 20-årene er skadet i en eksplosjon i Austin i delstaten Texas i USA, ifølge lokale myndigheter. Årsaken til eksplosjonen er ukjent.
Les mer om Austin og USA.