Menn

Fyllebråk i Vestfold

Politiet har i natt meldt om syv hendelser der menn har blitt bortvist fra byen grunnet ordensforstyrrelser. Hendelsene har skjedd i Tønsberg, Larvik, Horten og Sandefjord. Dette er menn i aldersgruppen 20–40 år.

Bloggerne-Kristin ville hylle menn – fikk kritikk

Kristin Gjelsvik mener det er viktig å ikke skjære alle over n kam i disse #metoo-tider, og at vi må tåle litt griseprat.
På den tredje dagen tok den syriske flyktningen frem mobilen, og tastet på arabisk. Google oversatte: «Hva synes du om livet mitt?
– Det bor ingen barn der, bare syriske menn, ble vi fortalt utenfor. På innsiden av blokken i Beirut var historien en helt annen.
Les mer om Beirut.
«Alle lo av legens symptomer – nå vil han bevise at manneinfluensa er ekte
– Neste gang menn blir kritisert for å overdrive symptomene, kan de si: «Hei, se på denne studien, det er bevis på at jeg ikke overdriver!, sier kanadisk professor.

Tatt av politiet etter bråk

Fire personer er innbrakt av politiet i løpet av natta etter at de var kranglete på byen. To menn i Moss, n kvinne i Fredrikstad og n kvinne i Moss måtte overnatte i arresten, melder politiet.
Les mer om Fredrikstad.
Menn ville slåss
En mann som yppet til slåsskamp utenfor et utested i Sandefjord i natt, ble bortvist av politiet. I Tønsberg ble en annen mann bortvist fordi han sloss på et utested tidligere på natten.
Les mer om Sandefjord.
Forhandlingsleder i Fagforbundet: – Ble advart mot navngitte menn i fagbevegelsen
Ansatte og tillitsvalgte i fagbevegelsen tar et oppgjør med seksuell trakassering, men forteller om motstand i egne rekker.
Les mer om Fagforbundet.
Forhandlingsleder i Fagforbundet: – Ble advart mot navngitte menn i fagbevegelsen(pluss)
Ansatte og tillitsvalgte i fagbevegelsen tar et oppgjør med seksuell trakassering, men forteller om motstand i egne rekker.
Les mer om Fagforbundet.
– Trenger flere kvinner i politikk
– Vi trenger flere kvinner i politikken og må regulere for at det skal skje, sier Tone Lise Avdal (V). Etter hennes initiativ ble det vedtatt at både kvinner og menn skal være representert i Setesdal regionråd Til nå har rådet bestått av kun menn.
Høysesong for sexkjøp
Julebordsesongen er høysesong for sexkjøp i Oslo. Ifølge politiet har dette en sammenheng med høyt alkoholinntak, skriver Dagbladet. Reform, som er et ressurssenter for menn, forteller at de får flere henvendelser fra angrende sexkunder etter jul.
Les mer om Dagbladet og Oslo.
Slutt på mannsbastion
Antall medlemmer i Setesdal regionråd utvides til 12 for å gi plass til kvinner. Rådet har i dag åtte medlemmer - alle er menn. Påtroppende leder, Bjørn Ropstad, sier det er på høy tid og at endringen er sunn for politikken i Setesdal.
Les mer om Bjørn Ropstad og Setesdal.
De håper å bli rike på bitcoin(pluss)
To unge menn i Trondheim vil gjøre forretning på digital valuta. I januar setter de opp en «minibank for bitcoin i Trondheim.
Les mer om Trondheim.
- Juletida er høysesong for sexkjøp
Oslo-politiet ser sammenheng mellom julebordssesongen og antall sexkjøp i hovedstaden. Ressurssenter for menn har økt pågang fra angrende kunder i januar.
Kvinne dømt for grov voldtekt
En kvinne (19) og to menn (22) er dømt for grov voldtekt. Mennene mishandlet mannen utenfor Charlottenberg, mens kvinnen voldtok ham med en pinne. Det skriver Glåmdalen.
Les mer om Charlottenberg og Glåmdalen.
Svenske blant 38 henrettede i Irak
Irak har henrettet 38 menn som var funnet skyldige i å tilhøre IS eller al-Qaida, den ene av dem irakisk-svensk statsborger.
Les mer om Irak.
AFP: Svenske blant 38 henrettede i Irak
Irak har henrettet 38 menn som var funnet skyldige i å tilhøre IS eller al-Qaida. Den ene av dem var ifølge en fengselskilde svensk statsborger.
Les mer om Irak.
AFP: Svenske blant 38 henrettede i Irak
Irak har henrettet 38 menn som var funnet skyldige i å tilhøre IS eller al-Qaida. Den ene av dem var ifølge en fengselskilde svensk statsborger.
Les mer om Irak.
AFP: Svenske blant 38 henrettede i Irak
Irak har henrettet 38 menn som var funnet skyldige i å tilhøre IS eller al-Qaida. Den ene av dem var ifølge en fengselskilde svensk statsborger.
Les mer om Irak.
Dømt for grov voldtekt i Sverige
En 19 år gammel kvinne og to menn på 22 år fra Eidskog og Sør-Odal er dømt for grov voldtekt i Sverige, skriver Glåmdalen. Det var i slutten av juli at de tre oppsøkte en mann på gaten i Charlottenberg, og tvang ham til å bli med på en biltur. Offeret ble kjørt til et skogholt der han ble utsatt for grov vold og voltekt. De tre personene ble dømt i Karlstad tingrett i midten av oktober.
Sju menn siktet etter Dark Room-etterforskning i Innlandet
Tolv saker er videresendt andre politidistrikt.
Nest lengst levealder i Akershus
Folk i Akershus er blant de som lever lengst i landet, viser data fra Folkehelseinstituttet. Menn i fylket lever 80,5 år i snitt, bare slått av menn i Møre og Romsdal. Akershus-kvinner lever i snitt i 84,3 år, ett år kortere enn i Sogn og Fjordane.
To truffet av gravemaskinskuffe
To menn ble truffet av skuffa på ei gravemaskin under arbeid på Opphaug i Ørland kommune onsdag ettermiddag.
Les mer om Opphaug og Ørland.
614 nordmenn tok selvmord i 2016
I 2016 tok 614 nordmenn sitt eget liv, viser nye tall fra Folkehelseinstituttet. Antall selvmord er nå 12 per 100.000 innbyggere, mot 16,4 i 1990, skriver NTB. Mesteparten av nedgangen siden 1990 skyldes reduksjon i antall selvmord hos menn, det sier overlege Christian Lycke Ellingsen ved Dødsårsaksregisteret hos Folkehelseinstituttet.
Åtte av ni fylkesdirektørar i Hordaland er menn: – Heilt uakseptabelt
BERGEN (NRK): Kristeleg Folkeparti og SV vil ha slutt på «gubbeveldet i fylkeskommunen, og krev endringar i leiarkabalen.
Les mer om Hordaland.
En kjørt til legevakta
Politiet er fortsatt på Furuset etter at det brøt ut en slåsskamp mellom noen menn like over kl. 21 i kveld. En mann har blitt sendt til legevakta og skal ikke være alvorlig skadd. Politiet holder på å avhøre vitner og sikrer spor fra åstedet.
Les mer om Furuset.