Metalbandet

Metalbandet Taake i trøbbel etter beskyldninger om rasisme og nazi-sympati

Oppvarmingsartist har trukket seg fra turneen. Kjent rapper nekter å spille på konsertsted som booket det norske bandet.

Metalbandet Taake i trøbbel etter beskyldinger om rasisme og nazi-sympati

Oppvarmingsartist har trukket seg fra turneen. Kjent rapper nekter å spille på konsertsted som booket det norske bandet.
Judas Priest-gitaristen har fått Parkinsons. Holdt sykdommen skjult
Glenn Tipton slutter å turnere med metalbandet.
Judas Priest-gitaristen har fått Parkinsons
Glenn Tipton slutter å turnere med metalbandet. (Dagbladet): Helt siden debutskiva «Rocka Rolla» i 1974 har Glenn Tipton traktert strengene i Judas Priest. Han har spilt på samtlige av gruppas 18 album.
Les mer om Glenn Tipton og Rocka Rolla.

Judas Priest-gitaristen har fått Parkinsons

Glenn Tipton slutter å turnere med metalbandet.
Fredrikstad-band trenger statister til musikkvideo
Chain Home, metalbandet som i fjor spilte både på Tons of Rock og Månefestivalen, skal nå lage musikkvideo i Gamlebyen. Og de trenger din hjelp. Har du lyst til å se hvordan man lager en musikkvideo?
Hele metalbandet er siktet for voldtekt
Det polske bandet Decapitated benekter påstandene.
Les mer om Decapitated.
Linkin Park-vokalist er død
Vokalist Chester Bennington i metalbandet Linkin Park er død, 41 år gammel.
Les mer om Linkin Park.
Konsert på fjellet: – Dette er topp
Hundrevis har møtt fram for å få med seg konserten med heavy metalbandet Black Debbath på fjellet Oftenåsen under Steinkjerfestivalen.
Dream Theater til Kilden
Det progressive metalbandet Dream Theater (US) inntar scenen i Kilden 23. februar. Norgesbesøket er en del av en stor turn som markerer 25-årsjubileumet for bandets milepælalbum «Images & Words. I alt har de solgt 12 millioner plater.
Les mer om Dream Theater og Kilden.
Tung, mørk jubileumskveld
Black metalbandet Enslaved feira denne helga 25 år med to knallharde konsertar på in kveld, på Tribute i Sandnes og Folken i Stavanger - med innlagd busstur. Det gjekk både opp og ned.
Les mer om Enslaved, Folken, Stavanger og Tribute.
Østfoldband fikk Spellemann
Det fredrikstadbaserte metalbandet Kampfar fikk lørdag kveld Spellemannspris for sitt album «Profan. Les alt om prisene og vinnerne her!
Les mer om Kampfar, Profan og Spellemann.
Eagles of Death Metal sang i Paris igjen
De så 90 av sine fans bli brutalt slaktet ned. Mandag kveld dukket det amerikanske metalbandet overraskende opp i Paris med en følelsesladet opptreden.
Les mer om Death Metal.
Klart for siste Black Sabbath-turn
I januar legger metalbandet ut på veien for siste gang med turneen «The End.
In Flames-vokalisten om «sellout-stempelet: – Bryr meg ikke
Det svenske metalbandet In Flames besøkte Øyafestivalen i kveld. VG har snakket med vokalist Anders Fridn om verdensturn, familieliv og norsk metal.
Les mer om Øyafestivalen.
Sjå den spektakulære konserten her
– Dette er det drygaste vi nokon gang har gjort, seier gitarist Jørgen Munkeby. No kan du sjå video frå konserten som metalbandet Shining hadde på Trolltunga.
Slipknot-gitarist knivstukket i hodet
Gitarist Mick Thomson (41) fra det verdenskjente metalbandet Slipknot endte på sykehus etter knivslagsmål med broren.
Les mer om Slipknot.
Håper å slippe A4-livet
De går fortsatt på videregående, men har allerede rukket å varme opp for både Entombed, Kvelertak og Odd Nordstoga (!). Nå spiller metalbandet Art of Deception inn sitt debutalbum.
Vadsøband på ny turne
When Smoke Sets har spillejobber i Oslo, Trondheim, Tromsø og Øksfjord, men foreløpig ikke i hjembyen Vadsø. Metalbandet lanserer sitt nye album Natura 24. april, og slipper en låt i måneden fram til da. Først ute er Balls Like a Sparrow.
Metallica kommer tilbake til Bergen
20. august neste år kommer det legendariske metalbandet tilbake til Bergenhus festning.
Les mer om Bergen.
Slipknot er klare for Oslo
Oslo (NTB): Slipknot er klare med nye masker så vel som ny musikk - og en Europa-turn på nyåret. Den fører det amerikanske metalbandet til Oslo Spektrum 10. februar.
Klassisk gitarist og metalband: Vant musikkpriser
Den klassiske gitaristen Kristina Vårlid og metalbandet Art of Deception er vinnere av Sandnes Sparebanks Musikkpris 2014. - Jeg ble bare så glad da juryen ringte. Dette setter jeg høyt, sier Kristina Vårlid (19) til RA.
Verdenskjent metalband spiller i privat hage
Det internasjonalt kjente metalbandet Circus Maximus er ett av tre band som spiller i en privat hage lørdag. Oak Metal Fest kommer til å la seg høre.
Circus Maximus kommer til Fosser
FOSSER: Det internasjonalt kjente metalbandet Circus Maximus er ett av tre band som spiller i en privat hage lørdag. Oak Metal Fest kommer til å la seg høre.
Les mer om Fosser.
Full trøkk på Glassheim til helgen
The Untouchables-arrangørene lover valuta for pengene på årets Hard Rock Festival. Battle Beast er power-metalbandet fra Finland. Foto: tfowler.wix.com/fowler-photography Divided Multitude