Midlertidig

Enige om midlertidig våpenhvile i Syria

Et enstemmig sikkerhetsråd i FN støttet lørdag en forslag om 30 dagers våpenhvile i Syria etter å ha utsatt avstemninga i to uker.
Les mer om Syria.

Sprengningsarbeid på E6

E6 mellom Kulstaddalen og Åkvik, på strekningen Mosjøen-Mo i Rana vil midlertidig stenges i kveld på grunn av sprengningsarbeid. Statens vegvesen melder at vegstrekningen vil være stengt for trafikk lørdag mellom klokken 19.30 og 19.50.
Tverlandsbrua stengt
Tverlandsbrua på strekningen Bodø-Fauske er midlertidig stengt på grunn av oppryddningsarbeid. Det skriver Statens Vegvesen i en vegmeldingsrapport.
Les mer om Bodø-Fauske.
Tverrlandsbrua stengt
Tverrlandsbrua på strekningen Bodø-Fauske er midlertidig stengt på grunn av oppryddningsarbeid. Det skriver Statens Vegvesen i en vegmeldingsrapport.
Les mer om Bodø-Fauske.
Fv 17 midlertidig stengt
Fylkesvei 17 ved Aldersundet på strekningen Nesna - Kilboghavn holder stengt fra klokken 12 til klokken 13 på grunn av sprengningsarbeid.
Les mer om Aldersundet, Kilboghavn og Nesna.
Berging av vogntog
Rv 3 Sætre i Hedmark er midlertidig stengt pga berging av et vogntog. Berging er estimert til ca 1 time. Omkjøring via fv 606.
Les mer om Hedmark og Sætre.
Berging av vogntog i Rendalen
Riksveg 3 ved Hanestad i Rendalen er midlertidig stengt på grunn av berging av vogntog.
Les mer om Hanestad og Rendalen.
Mistenkt for ruspåvirket kjøring
Politiet har stanset en 20 år gammel bilfører i Larvik. Personen er mistenkt for å ha kjørt i ruspåvirket tilstand. Nødvendige prøver er tatt og førerkortet blir i midlertidig beslaglagt. Det blir opprettet sak, opplyser politiet på Twitter.
Les mer om Larvik og Twitter.
Omkjøring på riksvei 80
Røviktunnelen i Fauske kommune er midlertidig stengt. Omkjøring er skiltet på stedet. Gjelder fra klokken 21.00 i kveld til klokken 06.00 fredag morgen, opplyser Statens vegvesen.
Les mer om Fauske.
E6 midlertidig stengt
E6 er stengt ved Koatunellen mellom Verdal og Røa etter et trafikkuhell.
Les mer om Koatunellen, Røa og Verdal.
Dyreparken fjerner karusell
Dyreparken i Kristiansand stenger og demonterer karusellen «Dreggen. Det var en dødsulykke i en tilsvarende attraksjon i USA sommeren 2017 som gjorde at Dyreparken midlertidig stengte Dreggen, eller «Storslegga som den het før.
Bane Nor vil ha flere tog til Ås i stedet for Østre linje-forbedring
Vendespor i Ås kan bli en midlertidig løsning for å få flere togavganger mellom Oslo og Ås dersom planfri påkobling av Østfoldbanens østre linje til Follobanen blir utsatt.
Les mer om Follobanen, Oslo og Østre.
Du kan bestille nytt førerkort på nett
Har du vært uheldig og mistet førerkortet ditt, kan du enkelt bestille deg et nytt og printe ut en midlertidig kjøretillatelse.
Arbeidslivsbløffen er avslørt
Adgang til å ansette arbeidstakere midlertidig for en periode på inntil 12 måneder skulle bli porten inn i arbeidslivet for grupper som ellers sliter med å få plass.
Et midlertidig hjem
Livet her på jorda kan være altoppslukende. Da kan det være fint å stoppe opp og bli minnet på hvilket fokus himmelen skal være for livet vårt. Hvilket sted vil du beskrive som «hjemme» for deg?
Stengt tunnel i Hadsel
Statens vegvesen melder at Sløverfjordtunnelen på E10 i Hadsel er midlertidig stengt på grunn av et stanset kjøretøy.
Hun er ny midlertidig rådmann i Evenes
Stine Fedreheim er konstituert som rådmann fra 1. mars, og frem til ny rådmann kan tiltre. Dette ble vedtatt i formannskapet i Evenes.
Tajik frykter stadig mer midlertidighet
Forskere slakter regjeringens liberalisering av regelverket for midlertidig ansettelse. - Svært alvorlig, sier Ap-nestleder Hadia Tajik.
Usikre jobber
I 2015 fikk Høyre/Frp-regjeringen med støtte fra Venstre flertall for å endre arbeidsmiljøloven slik at det ble enklere for arbeidsgivere å ansette folk midlertidig.
Les mer om Venstre.
Samsung rullet ut Android 8-oppdatering ved en feiltagelse
Har midlertidig stanset utrullingen.
Les mer om Android.
Forskningsrapport: Ny vikarregel gir ikke flere jobber
Åpning for å ansette folk midlertidig i 12 måneder skulle gi flere fast jobb. Konklusjonen er så langt flere vikarer, men ikke flere jobber ifølge en rapport Arbeidsdepartementet selv har bestilt.
Rapport: Færre går fra midlertidig til fast jobb
Mellom 2010 og 2016 ble det færre som gikk fra midlertidig til fast ansettelse, viser en rapport. Forskerne fant ingen effekt av regjeringens oppmyking i 2015.
Ustoppelige Ronaldo i hovedrollen da Real Madrid snudde gigantoppgjøret
Real Madrid med maktdemonstrasjon mot PSG i Champions League. Real Madrid - Paris Saint-Germain 3-1 (1-1) (FourFourTwo): Form er midlertidig. Klasse er varig.
Les mer om PSG og Real Madrid.