Million

Ønsker null omkomne på sjøen

Det nærmer seg en million fritidsbåter i Norge, viser den nye båtlivsundersøkelsen. Nå jobber myndighetene og andre organisasjoner med å bedre sikkerheten til båtfolket.
Les mer om Norge.

Fire lokale lag trillet en halv million kroner til banken etter cupfesten

Madla, Sola, Eiger og Staal tjente til sammen nær en halv million kroner netto på cuprunden.
Les mer om Eiger, Sola og Staal.
Snart 1 million fritidsbåter i Norge
I 2018 er det registrert nesten 950.000 fritidsbåter i Norge, viser tall fra den nye båtlivsundersøkelsen. Det er en økning på 200.000 båter på seks år.
Les mer om Norge.
Vil ha nullvisjon for dødsulykker på sjøen
Det nærmer seg en million fritidsbåter i Norge, viser den nye båtlivsundersøkelsen. Nå jobber myndighetene og andre organisasjoner med å bedre sikkerheten til båtfolket.
Les mer om Norge.

Antall fritidsbåter nærmer seg 1 million i Norge

Stadig flere nordmenn kjøper seg fritidsbåt, samtidig som flere bruker flytevest. Likevel holder antallet dødsfall i forbindelse med fritidsbåtulykker seg stabilt høyt.
Les mer om Norge.
Snart en million fritidsbåter
Det er nå registrert 950.000 fritidsbåter i Norge. Det er en økning på hele 200.000 båter på seks år, viser tall fra den nye båtlivsundersøkelsen. Båttettheten er størst i Nord-Norge og på Sør- og Vestlandet.
Kommunens budsjett er sprengt – så mye ekstra har denne vinteren kostet
Foreløpig har brøyting, strøing og bortkjøring av snø fra gatene i Askim kostet skattebetalerne over 3.1 million kroner ekstra i vinter. Men regningen kan bli høyere.
Les mer om Askim.
Spa-hotell i Bygland
Selskapet Aktive Fredsreiser vil bygge et spaanlegg til 8 millioner kroner på Revsnes hotell på Byglandsfjord, melder Setesdølen. Innovasjon Norge støtter prosjektet med en million.
Hvordan bekjempe fattigdom i Drammen?
Barnefattigdom er dessverre et økende problem i Drammen. Men den gode nyheten er at vi kan gjøre noe med det. Nær en halv million mennesker lever i vedvarende fattigdom i Norge.
Les mer om Drammen og Norge.
Millioner til NMBU-studenter
13 prosjekter ledet av masterstudenter får inntil én million kroner hver fra Forskningsrådet. Tre av disse prosjektene er fra NMBU. Forskningsrådet mottok 52 søknader fra prosjekter ved 13 universiteter og høyskoler, hvorav 11 fra NMBU.
Les mer om Forskningsrådet.
Omstridt professor forsvarer kristen etikk
Jordan Peterson er mest kjent som en omstridt og svært populær YouTube-psykolog. Hva han selv tror på er uklart, men han forsvarer den kristne etikken. Image-text: YOUTUBE-PROFESSOR: En halv million følger Jordan Peterson på Youtube.
Kveldens travtips: Jackpot i V76-spillet
Ingen klarte syv rette i V76-omgangen på Bjerke Travbane forrige uke. Dermed overføres over en million kroner ekstra til kveldens syverpott. En alenebong kan kvittere ut over tre millioner kroner.
Les mer om Bjerke Travbane.
Far og sønn bygget millionbil – nå sikter de mot Europa-toppen
EIDSKOG: Jan Kåre og Jan Emil Wilsberg har brukt n million kroner på rallycrossbil. Nå er det veien mot Europa-toppen som står på planen for far og sønn.
Redd Barna med ny avtale i Somalia
Redd Barna Norge har inngått en avtale på 250 millioner kroner som skal gi hjelp til én million tørkerammede i Somalia, opplyser organisasjonen.
Les mer om Somalia.
Populær latsabb på Facebook: Har nådd en halv million seere
Latsabben Arnt Hjalmar, den mest populære av Stein-Arild Olaussens mange skikkelser, er til de grader populær på Facebook med opp til 500.000 visninger.
Les mer om Facebook.
Sjømannskirke fikk million fra anonym giver
Sjømannsprest trodde noe var feil da det plutselig dukket opp en million kroner på kirkens konto. Image-text: PENGEGAVE: - Dette er en helt uvanlig og ekstraordinært, sier økonomisjef i kirken til Dagen.
Les mer om Dagen.
Deler ut over en million til andværinger
Næringsstyret i Andøy kommune har på et møte nylig bevilga over én million kroner til diverse bedrifter, organisasjoner og privatpersoner i Andøy. Møtet i kommunens næringsstyre ble avholdt 13.
Les mer om Andøy.
Britisk kjendis bøtelagt
Den britiske kjendisen Ant McPatlin ble dømt til å betale nærmere en million kroner etter at kjørte i alkoholpåvirket tilstand og kolliderte. Han har også kjøreforbud i 20 måneder.
Les mer om Ant McPatlin.
TV-stjernen Ant McPartlin dømt – la seg langflat
«Britain s Got Talent-kjendis Ant McPartlin (42) mistet lappen og er dømt til å betale nesten n million kroner etter å ha krasjet bilen i fylla.
Seadrills stjerneadvokater bruker millioner på flyreiser
Det ene advokatfirmaet som bistår Seadrill har brukt én million kroner i måneden på reisevirksomhet for å redde riggselskapet.
Les mer om Seadrill.
Vinner du store penger så skaff deg advokat
Richard Wahl spiller sjeldent Mega Million. Faktisk har han kun spilt to ganger, men denne andre gangen ble det full klaff for amerikaneren. Richard Wahl (47) dro innom den lokale bensinstasjoen og kjøpte en Cola Light og en lottokuppong.
Les mer om Cola Light og Mega Million.
Seadrills stjerneadvokater bruker millioner på flyreiser
Det ene advokatfirmaet som bistår Seadrill har brukt n million kroner i måneden på reisevirksomhet for å redde riggselskapet.
Les mer om Seadrill.
Oslo-idretten får 4,5 millioner kroner av kommunen
Og én million er satt av bare til staller og rideanlegg. BILDER Byråd Rina Mariann Hansen. John Trygve Tollefsen Vis bildetekst Anbefalte saker Se liste i bunnen av saken. - Cricket er viktig.
Les mer om Anbefalte.