Million

Betalte en halv million for å være med i radioprogram

I fjor betalte HitecVision i Stavanger 170.500 kroner for å være med i Radio Norges «Morgenklubben. Det var så gøy at de i år klinte til med over en halv million kroner.
Les mer om HitecVision og Stavanger.

– Bare litt bedring gjør en stor forskjell

For første gang finnes det et legemiddel mot den sjeldne muskelsykdommen Serenne Vikebø (16) lider av. Problemet er at medisinen koster en million kroner pr. sprøyte.
Les mer om Bare og Serenne Vikebø.
Hedmark slo Oppland i TV-aksjon
Hedmark slo Oppland i TV-aksjon til Unicef. Vel 8.9 millioner kroner er kommet inn i Hedmark, mens i Oppland er summen til nå vel 8,1 million kroner. Beste kommune i Hedmark er Engerdal, mens innbyggere i Lesja ga mest i Oppland.
Titanic-passasjers brev solgt for over en million kroner
Et brev som ble funnet på kroppen til en av passasjerene som døde da Titanic sank i 1912, ble lørdag solgt for drøyt 1,3 millioner kroner.
Les mer om Titanic.

Myndighetene på Malta utlover 1 million euro i dusør etter journalistdrap

Regjeringen på Malta utlover 1 millioner euro i dusør til den som har opplysninger som kan bidra til oppklaring av attentatet på en kjent journalist i landet.
Les mer om Malta.
Er en million en for høy pris for et tre?
Ved innkjøringen til det nye boligprosjektet Hundvågparken ligger et vernet lønnetre. Utbygger mener det blir for dyrt å la treet stå.
Les mer om Hundvågparken.
Vil ikke gi penger til Saga Oseberg
Sertifisering av Saga Oseberg som passasjerskip koster 115 000 kroner. Stiftelsen Nytt Osebergskip ble i sommer nødt til å stase all aktivitet og tapte en halv million kroner på grunn av nye forskrifter fra Sjøfartsdirektoratet. Nå ber stiftelsen om penger fra fylkeskommunen for å dekke utgiftene til sertifisering, men fylkesadministrasjonen ser på driften av skipet som næringsvirksomhet og innstiller på at politikerne skal si nei til søknaden.
Pelsdyraktivister må betale en halv million i erstatning
I 2013 brøt fire pelsdyraktivister seg inn på en minkfarm på Figgjo for å ta bilder av dyr. Nå har lagmannsretten dømt dem til å betale 550.000 kroner i erstatning til pelsdyrbonden.
Les mer om Figgjo.
Tiltalt for strømtyveri
En mann fra Numedal må i slutten av oktober møte i Kongsberg tingrett, tiltalt for å ha stjålet strøm for 880.000 kr. Det skriver Laagendalsposten. Over et tidsrom fra 2013 til 2017 skal mannen ha stjålet over en million kilowattimer strøm, et årsforbruk for nærmere 55 boliger. Mannen nekter straffskyld.
Fikk rett - tjente nær en million på en halvtime
Kirurg og hobbyinvestor Karl Iver Hanvold kjørte mer penger inn i Norske Skog i håp om at Christen Sveaas ville få igjennom en redningsplan. Det har gitt umiddelbar uttelling.
Stavanger-gründere kjemper om Stordalen-million
I dag deler hotellkonge Petter Stordalen ut en million kroner til sin favorittgründer i Norden. Blant over 2000 søknader står seks finalister på scenen i Stockholm. Alle de tre norske bidragene kommer fra samme gründermiljø i Stavanger.
Stavanger-gründere kjemper om Stordalens million
I dag deler hotellkonge Petter Stordalen ut en million kroner til sin favorittgründer i Norden. Blant over 2000 søknader står seks finalister på scenen i Stockholm. Alle de tre norske bidragene kommer fra samme gründermiljø i Stavanger.
Brukte ein kvart million på å få tre søkjarar til rådmannstilling
Nye Kinn kommune brukte kring 250.000 kroner på å få ein drosjesjåfør, ein rådmann og ein som har blitt omtala som Noregs ivrigaste jobbsøkar, til å søke på rådmannsstillinga.
Tesla-skatt gir ikke danske tilstander
Den som har råd til å betale en trekvart million for en bil, tåler også regjeringens elbilavgift.
Mercedes tilbakekaller over 1 million biler
Det tyske Daimler-konsernet tilbakekaller over 1 millioner Mercedes-biler etter at det er oppdaget feil med kollisjonsputen på førersiden.
Mercedes tilbakekaller over en million biler
Det tyske Daimler-konsernet tilbakekaller over en millioner Mercedes-biler etter at det er oppdaget feil med kollisjonsputen på førersiden.
Kirurg over n prosent i Norske Skog: Nå får han «leke med de store gutta
Kirurg og hobbyinvestor Karl Iver Hanvold kjøpte ytterligere n million aksjer i Norske Skog forrige uke, og får nå oppfylt drømmen om å «leke med de store gutta
Kø av klagarar etter avslag på kulturmidlar
Fylkeskommunen har over ein halv million mindre å rutte med til kultur. Det får blant anna Fres festival merke.
Tove Mari må tigge til seg en halv million kroner
ÅLESUND/STEIGEN (TV 2): Innsamlingsaksjoner via Vipps har tatt fullstendig av. Tove Mari håper det skal hjelpe henne å finansiere stamcellebehandling i utlandet.
En kombinasjon av fjell, storby og strandliv: Gran Canaria har alt
En halv million nordmenn reiste til Kanariøyene i fjor. Tenker du å gjøre det samme? Her er aktivitetene du bør vurdere på reisen.
Les mer om Kanariøyene.
Shanzada (1) får huden skåret av for å overleve
BANGLADESH (TV 2): Over en halv million mennesker har flyktet fra Myanmar til Bangladesh på kort tid. Drap og tortur møtte dem i hjemlandet, sult og sykdomsdød møter dem i nabolandet.
Les mer om Bangladesh og Myanmar.
Lot som om han var politi
En 23-åring må mandag møte i Oslo tingrett tiltalt for å ha ranet til seg over n million kroner ved blant annet å utgi seg for å være politi. Han skal ha krevd å få ofrenes bankkort og truet til å seg pinkoden. Noen av ofrene ble truet med kniv. Det er 18 fornærmede.
Les mer om Oslo.
Latet som om han var politi
En 23-åring er tiltalt for å ha ranet til seg over n million kroner ved blant annet å utgi seg for å være politi. Han skal ha krevd å få ofrenes bankkort og true dem til å gi fra seg pinkoden. Noen av ofrene ble truet med kniv. Det er 18 fornærmede.
Med en kule i øyet flyktet Gultaz med sine sju barn fra den brennende landsbyen
En halv million mennesker har rømt fra Myanmar fordi landsbyene deres systematisk brennes opp.
Les mer om Gultaz og Myanmar.
– n million forsvinner ikke bare sånn uten videre
En avdød 89-åring investerte nærmere 9,2 millioner kroner gjennom Indigo Finans, og det meste gikk til et selskap i Liechtenstein. Nå lurer arvingene på hvor den siste millionen er blitt av.
Les mer om Liechtenstein.