Millioner

Penger til miljøprosjekter

Flesberg skole og Vestsiden ungdomsskole i Kongsberg får fem millioner kroner hver fra Miljødirektoratet. Pengene skal brukes på miljøvennlige byggematerialer. Buskerud fylkeskommune får en halv million kroner til å bygge ladestasjoner for elbiler.

Forhandler om stadion-leie

Fredrikstad fotballklubb er i forhandlinger med kommunen om å få kutt i leieutgiftene, det skriver Fredriksstad Blad. Fredrikstad kommune kjøpte stadioen i 2013, og FFK har siden den gang betalt i overkant av tre millioner i leie per år. Daglig leder i FFK, Joachim Heier sier til Fredriksstad Blad at hovedmålet med en reforhandling av Stadion-avtalen er å få en avtale som er mer tilpasset dagens situasjon.
Varner-brødrene mistet draget på damene
Varner-brødrene sliter med å få skikk på kleskjeden Vivikes som i fjor fikk underskudd på 75 millioner kroner. Kjedens nye sjef Linda Refvik tar nå grep for å få den på bena.
Les mer om Linda Refvik.
Luksusblokk-beboerne reagerer på at brannofre får flytte inn gratis: - Det er så urettferdig
De billigste leilighetene koster 17 millioner kroner. Nå får noen beboere fra nedbrente Grenfell Tower bo i luksuskomplekset.
Les mer om Grenfell Tower.

Tennislegenden personlig konkurs etter bruddet med Djokovic

Boris Becker (49) tilbød seg å selge en eiendom til 55 millioner i Spania for å betale gjelden sin i England. Men dommeren i retten i London viste ingen nåde overfor den tyske tennislegenden og erklærte ham konkurs.
Les mer om Djokovic, England, London og Spania.
Tysfjord kommune frifunnet i søksmål fra overgrepsoffer
Tysfjord kommune er frifunnet etter at et kvinnelig overgrepsoffer saksøkte kommunen for flere millioner kroner, melder VG.
Tysfjord kommune frifunnet
Ofoten tingrett har frifunnet Tysfjord kommune etter at et kvinnelig overgrepsoffer saksøkte kommunen for flere millioner kroner, melder VG.
Les mer om Tysfjord.
Lasse Kjus har tjent 15 millioner på aksjer
- En skikkelig lottogevinst, sier en godt fornøyd Lasse Kjus.
Juventus henter tsjekkisk spiss
Den tsjekkiske spissen Patrik Schick (21) skifter klubb fra Sampdoria til Serie A-mester Juventus, melder AP. Ifølge italienske medier må Juventus ut med 30 millioner euro, eller cirka 300 millioner kroner, for å sikre seg spisstalentet.
Les mer om Patrik Schick og Sampdoria.
Overgrepsoffer saksøkte kommunen: Tysfjord kommune frifunnet
Ofoten tingrett har frikjent Tysfjord kommune etter at et kvinnelig overgrepsoffer saksøkte kommunen for flere millioner kroner.
Les mer om Tysfjord.
Økt trafikk til Svinesund
Svinesundsforbindelsen AS meldte i dag en trafikkvekst på 4,8 prosent. Daglig leder Thorleif Haug sier de nå regner med at forbindelsen er nedbetalt mellom 2020 og 2021 - fire år tidligere enn forventet. Det er regnet 8 millioner passeringer i 2016.
Les mer om Svinesund og Thorleif Haug.
Skattepengene kommer
I dag kommer skatteoppgjøret for vanlige lønnsmottakere og pensjonister. I Vestfold får 125 000 skatteytere igjen på skatten, og de får igjen cirka 10 000 kroner i snitt. 22 000 Vestfold-innbyggere må ut med restskatt på til sammen 398 millioner kroner, det vil si 18 000 kroner i snitt.
I dag kommer skattepengene
2,6 millioner nordmenn kan glede seg over mer å rutte med når skattepengene snart er på konto.
KrF sa ja - støtten til akevitt-poteter reddet
Støtten på 18 millioner kroner til produksjon av norske akevitt-poteter er reddet - med velsignelse fra Kristelig Folkeparti.
I dag kommer skattepengene
I dag får 3,9 millioner lønnstakere og pensjonister skatteoppgjøret. 2,6 millioner får i gjennomsnitt 10.600 kroner igjen på skatten.
Fra David Bowie til Sydnesplass
I fjor kjøpte han Odd Nerdrums «Dawn, som den avdøde superstjernen David Bowie eide, for rundt fire millioner. Espen Galtung Døsvig er ikke helt som andre milliardærer i Bergen.
Les mer om Bergen og David Bowie.
Nå er skattepengene her!
I dag får 3,9 millioner lønnstakere og pensjonister skatteoppgjøret. 2,6 millioner får i gjennomsnitt 10.600 kroner igjen. En halv million får restskatt.
Trønderne får igjen 2,2 milliarder kroner
Torsdag får 3,9 millioner lønnstakere og pensjonister skatteoppgjøret.
I dag kommer skattepengene
I dag får 3,9 millioner lønnstakere og pensjonister skatteoppgjøret. 2,6 millioner får i gjennomsnitt 10.600 kroner igjen på skatten.
I dag kommer skattepengene
I dag får 3,9 millioner lønnstagere og pensjonister skatteoppgjøret. 2,6 millioner får i gjennomsnitt 10.600 kroner igjen på skatten.
I dag kommer skattepengene
I dag får 3,9 millioner lønnstakere og pensjonister skatteoppgjøret. 2,6 millioner får i gjennomsnitt 10.600 kroner igjen på skatten.
God sesong for alpinbransjen
Alpinbransjen hadde en ny rekordsesong denne vinteren. Til tross for lite natursnø, økte heiskortsalget med 50 millioner kroner. Hafjell, Kvitfjell og Trysil økte alle omsetningen med mellom 9 og 14 prosent fra året før. Det melder Dagens Næringsliv.
Les mer om Kvitfjell og Trysil.
Nå kommer skattepengene
2,6 millioner nordmenn kan glede seg over mer å rutte med når skattepengene snart er på konto.
Syk 92-åring investerte alle sparepengene - mener seg lurt av Indigo Finans
En hjernesvulstrammet 92-åring og en 75 år gammel gammel pensjonist mener de ble overtalt til å bruke alle sine sparepenger på å kjøpe finansprodukter gjennom Indigo Finans. I to ferske kjennelser får begge ta arrest for til sammen over tre millioner kroner hos selskapet og to ansatte.
Valle bygger bibliotek
Kommunestyret i Valle har vedtatt mot n stemme å bygge Valle kyrkjestoge og bibliotek. Prosjektet har en kostnadsramme på 34 millioner kroner.
Les mer om Valle.