Millioner

Så mye står på spill for Start i kampen om opprykk

Minst 10 millioner kroner vil forskjellen være på et opprykk eller ikke for Start. Trolig er summen enda høyere.
Les mer om Start.

Bryne kan ta inn 6 millioner ekstra ved opprykk

Bryne er i utfordrerens posisjon før onsdagskveldens kamp mot Vard i Haugesund. Klubbsjefen er beredt på ett år til i 2. divisjon, men vil ha cirka 6 millioner ekstra å rutte med ved opprykk.
Les mer om Haugesund og Vard.
Oslo Havn brøt loven
Oslo Havn har brutt loven om offentlige anskaffelser, konkluderer Kommunerevisjonen i Oslo, ifølge Dagbladet. Eks-havnedirektør Anne Sigrid Hamran ga i 2013 kontrakt verdt 1,5 millioner kroner til selskapet til en tidligere styrekollega, etter hun hadde vurdert ham som bedre egnet enn konkurrentene.
Enige om reduksjon av eiendomsskatt
Byrådspartiene og Rødt er blitt enige om å øke bunnfradraget på eiendomsskatten til 4,6 millioner kroner fra neste år, skriver Aftenposten. Uten endringen ville nær fire av ti boliger fått skatt fra neste år. Målet har vært 22 prosent av boligene.
Les mer om Aftenposten og Rødt.

To nordmenn kan cashe inn 100 mill. hver

Freddy Haraldsen og Frode Åsheim kan tjene 100 millioner kroner hver dersom siste Nets-budet blir akseptert.
Les mer om Frode Åsheim og Nets-budet.
Det er tatt arrest for 24 millioner i Indigo Finans
Flere eldre personer og arvinger etter eldre personer som har gått bort, går rettens vei for å kreve penger tilbake fra Indigo Finans,
Har tatt arrest for 24 millioner i Indigo Finans
En rekke eldre personer krever til sammen 24 millioner kroner fra selskapet Indigo Finans og dets rådgivere. Millioner av kroner er investert via Liechtenstein og mange er belastet gebyrer på opptil 100.000 kroner i året.
Les mer om Liechtenstein.
Nordmenn kan tjene millioner hvis Nets blir kjøpt
Et amerikansk privat equity-fond har budt 165 danske kroner per aksje.
2.2 millioner tapt i forsikringstabbe
For to år siden ble Fauske Fritidssenter totalskadd i brann. Nå har ledelsen oppdaget en stor forsikringstabbe, som har resultert i milliontap.
Partyjenta får frierier fra hele verden etter dette øl-stuntet
Flere millioner har sett videoen av jenta i shorts og solbriller som drikker gutta under bordet.
Bergen Storsenter jubler over salgssuksess under sykkel-VM
Storsenteret rykket fra, økte omsetningen med ti millioner kroner og innkasserte salgsgullet. Verre ble det for hovedkonkurrenten Galleriet.
Les mer om Galleriet.
Verdens nest største diamant solgt for 414 millioner
Den nest største diamanten noensinne funnet, har nettopp blitt solgt.
Mot et dårlig kornår
Det går mot et dårlig kornår i Innlandet. 62 000 tonn korn på Hedmarken og i Sør-Østerdal, eller halvparten av alt kornarealet, er fortsatt ikke tresket. Dette representerer en verdi av rundt 150 millioner kroner, melder Hamar Arbeiderblad
Byrådspartiene og Rødt enige om å redusere eiendomsskatten i Oslo
På grunn av økte boligpriser i Oslo har byrådspartiene og Rødt blitt enige om å øke bunnfradraget for eiendomsskatt til 4,6 millioner kroner fra neste år.
Les mer om Oslo og Rødt.
Blar opp 30 millioner til Oslo sør
Mortensrud, Holmlia og andre utsatte områder i Oslo sør skal være gode og trygge steder å vokse opp og bo i, mener byrådet og blar opp 30 millioner kroner.
Les mer om Holmlia og Oslo.
Flomrettssak starter
I dag starter rettssaken der Nord-Fron kommune er stevnet for over sju millioner kroner etter flommen i Kvam, skriver GD. Stevninga gjelder et hus som ble skadet i flom i 2011 og ble gjennoppbygget på samme sted og rammet av en ny flom i 2013. Saksøker er Gjensidige Forsiking som mener det var uaktsomt tillatelse til å bygge et nytt hus på samme tomt.
Byrådspartiene og Rødt enige om å redusere eiendomsskatten i Oslo
På grunn av økte boligpriser i Oslo har byrådspartiene og Rødt blitt enige om å øke bunnfradraget for eiendomsskatt til 4,6 millioner kroner fra neste år.
Les mer om Oslo og Rødt.
Vil redusere eiendomsskatten i Oslo
På grunn av økte boligpriser i Oslo har byrådspartiene og Rødt blitt enige om å øke bunnfradraget for eiendomsskatt til 4,6 millioner kroner fra neste år, skriver Aftenposten.
Les mer om Aftenposten, Oslo og Rødt.
Optimistiske innsidere
Nyutnevnt direktør kjøpte aksjer for over en halv million kroner og styreleder har økt beholdning med 24 millioner kroner.
Staten blant de store taperne i Oceansaver Investinor kan tape 330 mill. på Oceansaver-konkursen
Statlige Investinor kan ha tapt mer enn 330 millioner kroner på ballastrenseselskapet Oceansaver. Eierne klarte ikke engang å gi bort selskapet, som nå er konkurs.
Anker etter å ha fått en kvart milliard
Familiestriden i rederfamilien Bergshaven i Grimstad er likevel ikke over. Herman Bergshaven er ikke fornøyd etter å ha fått kvart milliard kroner. Han vil også ha noen titalls millioner i renter.
Les mer om Bergshaven og Grimstad.
Sykkelpresident Tiedemann Hansen benekter konkursfare
Sykkelpresident Harald Tiedemann Hansen benekter konkursfare etter Bergen-VM. Arrangementet har også en usikkerhetsgaranti på over 10 millioner kroner.
Les mer om Bergen-VM.
Manchester United finsikter Sarpsborg-juvel: – Kan selges for 50 millioner kroner
Manchester United er i ferd med å gjøre alvor av interessen for Sarpsborgs stjerneskudd Krepin Diatta.
Spetalen og gründere vil minilagre på børs
Investor Øystein Stray Spetalen har lagt et ukjent antall millioner i potten for å sikre seg en del av minilagerselskapet Self Storage Group. Nå vil han og gründerne ta selskapet på børs for å erobre Skandinavia.