Millioner

Stjal over 50 millioner liter råolje på utspekulert vis

Klarte å holde på i nesten seks år før de ble avslørt.

Får ikke sikret planoverganger

Bane Nors støtte til å sikre planoverganger på Rørosbanen ble kuttet fra rundt 100 millioner kroner i fjor til 44 millioner i år.
Les mer om Rørosbanen.
Bane Nor: – Bittert at vi ikke fikk midlene vi ba om
Bane Nors støtte til å sikre planoverganger på Rørosbanen ble kuttet fra rundt 100 millioner kroner i fjor til 44 millioner i år.
Les mer om Rørosbanen.
«Comeback til 100 mill.
Etter finanskrisen lå familierederiet nede med brukket rygg. I fjor gjorde skipsrederen Axel C. Eitzen «comeback med et overskudd på nærmere 100 millioner kroner.
Les mer om Axel C.
Danilo klar for City
Den brasilianske forsvarsspilleren Danilo forlater Real Madrid til fordel for Premier League-spill i Manchester City. Britiske medier spekulerer i at overgangssummen skal ligge på 26,5 millioner pund, tilsvarende rundt 275 millioner kroner.
179 millioner i underskudd
Offshorebedriften MacGregor Norway gikk med 179 millioner i underskudd i 2016, skriver Fædrelandsvennen. – Jeg har aldri opplevd et så tøft år i mine 30 år i bransjen, sier administrerende direktør i MacGregor Norway Høye Høyesen, til avisen.
Northug tjente 10 millioner i fjor
Petter Northug (31) hadde en tung sesong i skisporet, men økonomisk hadde han god glid.
Kjendismegler med tap på titalls millioner
Kjendismegler Fredrik Eklunds meglerbyrå ESNY har tapt enorme summer.
Telemark får millioner til klimatiltak
Telemark får 15,2 millioner kroner til energi- og klimatiltak av miljødirektoratet. Samarbeid med Vestfold, og satsing på biogass er årsaken.
Les mer om Vestfold.
Selger kosedresser for 125 millioner
Både inntekter og driftsresultat faller for jumpsuit-selskapet. – Det er noen piler som peker i en retning de ikke burde peke, sier daglig leder Espen Lerfald i Onepiece.
Les mer om Espen Lerfald og Onepiece.
22-åring har tjent 27 mill. på tre år
Dyar Al-Ashtari (22) og hans heleide selskap har til sammen tjent 27 millioner kroner de tre siste årene på noe de færreste vet hva er.
80 år gammel elektrobutikk konkurs
15 ansatte mister jobben etter at Thv. Solberg på Bryne meldte oppbud fredag med 18 millioner kroner i gjeld.
Les mer om Bryne og Thv.
Slik blir blokkene i Solheimslien
– Folk er henrykt over at de såkalt styggeste blokkene i byen blir penere, sier styrelederen i Solheimslien borettslag. Prislappen er på over 370 millioner.
Les mer om Solheimslien.
Har tjent hundrevis av millioner på skrap
Hellik Teigen lever fett på andres avfall. Nå gjøres det endringer på eiersiden i tilfelle et regjeringsskifte inntreffer til høsten.
Parkeringshus åpner nå
Klokken halv ett åpner det omstridte parkeringshuset under Torvet i Kristiansand. Anlegget har kostet drøye 220 millioner kroner å oppføre, og har 400 parkeringsplasser. Offisiell åpning er i august, men fra i dag kan bilister kjøre ned og parkere.
Les mer om Kristiansand og Torvet.
Hevder Barcelona jakter Philippe Coutinho
Engelsk presse skriver at den spanske storklubben ønsker å bla opp 750 millioner kroner for den brasilianske Liverpool-spilleren.
Boligvannskader i ferien
En firedel av boligvannskadene oppstår i sommerferien. Husk å stenge hovedvannkranen før du reiser på ferie, råder forsikringsselskapene. Norske forsikringsselskaper betalte ut nær 246 millioner kroner i erstatninger for vannskader i juni, juli og august i fjor, viser en gjennomgang som Tryg Forsikring har gjort.
Les mer om Tryg Forsikring.
Exxon skal kjempe mot sanksjoner
Oljegiganten ExxonMobil har fått en bot på 16 millioner kroner fra det amerikanske finansdepartementet. «Fundamentalt urettferdig, mener selskapet.
JPMorgan-varslere får 61 millioner dollar
To amerikanske varslere skal dele 61 millioner dollar som belønning etter avsløringen om at JPMorgan styrte klientenes penger mot investeringer som gagnet banken.
Les mer om JPMorgan.
Millionene ruller inn hos Vegvesenet
Etter at tjenesten hvor du kan bestille personlige bilskilt ble lansert for en måned siden har over 7,5 millioner kroner allerede dumpet ned i kassen til Statens Vegvesen.
Les mer om Vegvesenet.
Celina Midelfart tredoblet resultatet i 2016
Finanskjendisens investeringsselskap leverte et resultat før skatt på over 100 millioner kroner i fjor.
Forln-hysteri i Sandefjord - var usikre på om de hadde nok drakter å selge
Fortsatt mangler et par millioner kroner i jakten på Diego Forln. Fredag blir skjebnedøgn for Sandefjords jakt på stjernespissen.
Les mer om Diego Forln og Sandefjord.