Minst

FFK i krise: Minst 11 spillere kan forlate klubben

Nedrykket til 2. divisjon får store konsekvenser for Fredrikstad. 11 spillere står uten kontrakt. Nå blir klubben semiprofesjonell.
Les mer om Fredrikstad.

Skjerpede utdanningskrav diskvalifiserer erfarne anleggsarbeidere

Fra 1. juli neste år vil firmaer uten ingeniører eller teknisk fagskoleansatte kun få utføre de minst krevende oppdragene i bygg- og anleggsnæringen.
Larvik fikk CL-hjelp. Har avansement i egne hender
Larvik vil med minst uavgjort i søndagens hjemmemøte med FTC Hungaria være sikret avansement i mesterligaen. Det ble klart da Vardar slo Thüringen fredag.
Les mer om CL-hjelp, Thüringen og Vardar.
Over 20 syriske flyktninger drept av bilbombe i Syria
Minst 26 syriske flyktninger ble drept da en bilbombe eksploderte i Deir-al-Zor-provinsen i Syria. Ekstremistgruppa IS mistenktes for å stå bak.

Fem drept under demonstrasjon i Kenya

Minst fem mennesker er drept i sammenstøt mellom politi og tilhengere av opposisjonslederen Raila Odinga i Kenya.
Les mer om Kenya og Raila Odinga.
Sundby skremt av Klæbo: – Han mener alvor
BEITOSTØLEN/OSLO (VG) Martin Johnsrud Sundby (33) var i en helt egen klasse i sesongdebuten. Men etter rennet var han minst like imponert over «sprinteren Johannes Høsflot Klæbo (21).
Les mer om Klæbo.
Sundby vant foran Klæbo: – Han var skremmende god
BEITOSTØLEN/OSLO (VG) Martin Johnsrud Sundby (33) var i en helt egen klasse i sesongdebuten. Men etter rennet var han minst like imponert over «sprinteren Johannes Høsflot Klæbo (21).
Les mer om Klæbo.
Minst 14 drept i selvmordsangrep i Kabul
Minst 14 personer er drept i et selvmordsangrep i Kabul i Afghanistan. IS hevder å stå bak angrepet.
Les mer om Afghanistan og Kabul.
Mange mistet livet i flom
Minst 15 personer er bekreftet omkommet i den kraftige flommen som rammet flere områder nær den greske hovedstaden, Aten.
Les mer om Aten.
Boligfelt bygget på gammel søppelfylling
Det lekker helseskadelig og eksplosive gasser inn i minst 21 hus på et boligfelt i Brånåsdalen på Romerike. Nå slår kommunen fast at flere av husene er bygget over et gammelt søppeldeponi.
Les mer om Brånåsdalen og Romerike.
Bompenge-stiftelse fikk nær en halv million for å dele ut null kroner
En stiftelse helt uten aktivitet har brukt minst 450.000 kroner på administrasjon de siste seks årene.
Styrtflom: Hellas i landesorg etter at minst 15 omkom i intenst regnvær
Minst 15 personer er bekreftet omkommet i den kraftige flommen som rammet flere områder nær Aten. Statsministeren kaller det en tragedie og erklærer landesorg.
Les mer om Aten.
Molde henter minst to nye spillere før jul
Skadeproblemene tvinger klubben til å forsterke laget i seriepausen
Kolstad fikk pryl: Cupfinaletørken fortsetter for Trondheim
Herrehåndballen i Trondheim har lengtet etter en cupfinale i 32 år. De må vente minst ett år til.
Les mer om Trondheim.
65 grønne benker har forsvunnet på mystisk vis – nå vet politiet hvorfor
I ett år har politiet i København lurt på hvorfor de grønne, blytunge benkene i byen forsvinner. Nå er en mann pågrepet i saken, mistenkt for å ha stjålet minst 12 av dem.
Les mer om København.
Her brukes minst penger på elevene
Fylkene selv velger hvor mye penger som skal legges i videregående opplæring, og de videregående skolene prioriteres svært ulikt i de ulike fylker.
Her bruker de minst penger på elevene
PORSGRUNN (NRK): Fylkene selv velger hvor mye penger som skal legges i videregående opplæring, og de videregående skolene prioriteres svært ulikt i de ulike fylker.
Mann skjøt og drepte fire i California
Fire mennesker er drept og minst sju er såret, blant dem to barn, etter at en væpnet mann åpnet ild i et lite lokalsamfunn i Nord-California.
Mann skjøt og drepte fire i California
Fire mennesker er drept og minst sju er såret, blant dem to barn, etter at en væpnet mann åpnet ild i et lite lokalsamfunn i Nord-California.
AP: Minst tre døde etter skyting ved barneskole i California
Det er ikke klart om skytteren skal være blant de omkomne etter skytingen, melder nyhetsbyrået AP - som først meldte om at gjerningsmannen ble skutt og drept av politiet.
Les mer om California.
AP: Minst tre døde etter skyting ved barneskole i California
Minst tre personer skal være døde etter skyting ved en barnskole i California i USA. Gjerningsmannen skal være skutt og drept av politiet, melder nyhetsbyrået AP.
Les mer om California og USA.
Staten må dekke minst halvdelen av utgiftene
DEBATT: Kirkerettens utgangspunkt om at bygging og vedlikehold av kirker er menighetens ansvar har så mange unntak at det ville være helt feil om ikke også Stavanger domkirke får et unntak.
Les mer om Stavanger.
Skiføret nærmer seg
Skiforeningen melder at det har kommet opp mot tre centimeter snø i Marka, men at det må være minst fem centimeter før løypekjørerne kan begynne å pakke snøen. Skiforeningen advarer folk mot å gå utpå islagte vann. De fleste steder er den altfor tynn.
Les mer om Marka.
Fattigere etter 141 millioner kroners løft
141 millioner kroner har blitt brukt på det som skulle løfte befolkningen – og ikke minst de unge – på Tøyen. Likevel har barnefattigdommen og ungdomskriminaliteten økt i området.
Les mer om Tøyen.
Nordeas sjefanalytiker: Utbyggere som klager bør senke prisene
Nordeas sjefanalytiker Erik Bruce mener nyboliger er blitt for dyre og trenger saftige priskutt – i Oslo på minst ti prosent. – Så desperate er vi ikke, svarer Obos-sjefen.
Les mer om Erik Bruce, Obos-sjefen og Oslo.