Mistenkt

Den siktede nekter for trusler mot skole

Mannen som er mistenkt for trusler mot Saltdal videregående, nekter for å ha truet med skyting på skolen.
Les mer om Saltdal.

Den siktede nekter for trusler mot skole

Mannen som er mistenkt for trusler mot Saltdal videregående, nekter for å ha truet med skyting på skolen.
Les mer om Saltdal.
Nekter for trusler mot skole
Mannen som er mistenkt for trusler mot Saltdal videregående, nekter for å ha truet med skyting på skolen.
Les mer om Saltdal.
Åtte fornærmede avhørt så langt i overgrepssak – skal ha foregått siden 70-tallet
I starten av desember ble en mann i 60-årene pågrepet, mistenkt for seksuelle overgrep. Så langt er åtte personer fornærmede, et tall som trolig vil øke. Overgrepene skal ha skjedd fra 70-tallet og frem til pågripelsen skjedde i desember i år.

Åtte personer fornærmet i overgrepssak: – Tallet kan øke, sier politiet

I starten av desember ble en mann i 60-årene pågrepet i Tjeldsund, mistenkt for seksuelle overgrep. Så langt har åtte personer status som fornærmede, et tall som vil kunne øke i løpet av nye avhør.
Les mer om Tjeldsund.
Åtte med status som fornærmet
Tirsdag 5. desember pågrep politiet i Ofoten en mann i 60-årene i Tjeldsund, mistenkt for seksuelle overgrep. – Så langt har åtte personer fått status som fornærmet i saken, dette antallet vil kunne øke ettersom politiet gjennomfører nye avhør basert på det som har blitt avdekket av vår etterforskning eller ved at personer selv har tatt kontakt med politiet når saken ble kjent, skriver politiet i en pressemelding.
Les mer om Ofoten og Tjeldsund.
Satt på glattcelle ved en feil
En 16 år gammel gutt ble ved en feil satt på glattcelle i nærmere to timer av Oslo-politiet fordi han hadde samme fornavn som en mistenkt, skriver VG. Politiet sjekket ikke guttens etternavn. Politiet innrømmer at de ikke gjorde en god nok jobb.
Les mer om Oslo-politiet.
Kjørte inn i gjerde
En bilfører er mistenkt for promillekjøring etter å ha kjørt av vegen og inn i et gjerde i Høyensalgata i Hamar. Føreren ble tatt med for blodprøve og førerkortet er beslaglagt.
Les mer om Hamar og Høyensalgata.
Terrorsiktelse mot rørbombe-mistenkt i New York
Mannen som forsøkte å sprenge en rørbombe på en T-banestasjon i New York, er siktet for terrortrusler og for å støtte terrorisme.
Les mer om New York og T-banestasjon.
To ganger har leger undersøkt om datteren (4) er omskåret
BERGEN (NRK): Abdul Ahmed og konen føler seg diskriminert etter at de to ganger på 18 måneder har blitt mistenkt for kjønnslemlestelse.
Terrorsiktelse mot rørbombe-mistenkt i New York
Mannen som er pågrepet, mistenkt for å ha gjennomført rørbombeangrepet på en T-banestasjon i New York, er siktet for terrortrusler og for å støtte terrorisme.
Les mer om New York og T-banestasjon.
Mann ranet i Midtbyen
Fem personer er mistenkt etter at en mann skal ha blitt ranet ved Vår Frue kirke.
Les mer om Midtbyen og Vår Frue.
Mistenkt for promillekjøring
Årsaken til kollisjonen på Semsveien var brudd på vikeplikt, melder politiet. Føreren er mistenkt for promillekjøring. Trafikken går som den skal.
Les mer om Semsveien.
Tatt med falske skilt
Føreren som forsøkte å stikke av fra politiet i Slemmestad, er pågrepet mistenkt for besittelse av et falsk førerkort og falske kjennetegn på bilen.
Les mer om Slemmestad.
Bilfører mistenkt for ruskjøring
UP i Bodø stansa i går kveld en bil etter mistanke om at føreren var ruset på narkokotika. Det er tatt blodprøve, twitrer politiet.
Les mer om Bodø.
17-åring mistenkt for vold
En 17 år gammel gutt er mistenkt for å ha utøvd vold mot en annen gutt ved jernbanestasjonen i Drammen i kveld. Han er også mistenkt for å ha truet flere ungdommer med en pistollignende gjenstand. Ifølge politiet, skal det være sjalusi som er bakgrunnen for at gutten slåss og truet andre.
Les mer om Drammen.
Mistenkt for ildspåsettelse
En person er pågrepet av politiet, mistenkt for å ha startet flere mindre branner på Haugerud i Oslo i natt. Politiet konkluderte raskt med at brannene var påsatt. Ingen personer er skadet, men politiet sier de likevel ser alvorlig på hendelsene.
Les mer om Haugerud og Oslo.
Anmeldt etter utforkjøring
En mann i 40-åra anmeldes, mistenkt for kjøring i påvirket tilstand, etter at han kjørte av Baklivegen mellom Lillehammer og Gausdal rundt halv seks. Førerkortet hans ble også beslaglagt.
Person pågrepet etter tre branner i Oslo tidlig søndag
En person er pågrepet, mistenkt for å ha startet tre mindre branner på Haugerud i Oslo i morgentimene søndag. Det er ikke meldt om personskader.
Les mer om Haugerud og Oslo.
Person pågrepet etter tre branner i Oslo tidlig søndag
En person er pågrepet, mistenkt for å ha startet tre branner i Oslo sentrum i morgentimene søndag. Det er ikke meldt om personskader.
Les mer om Oslo.
Tre branner trolig påsatt
Politiet og brannvesenet rykket søndag morgen ut til tre mindre branner i søppelcontainere og en bod på Tveita i Oslo. n person er pågrepet, mistenkt for å ha startet brannene.
Les mer om Oslo og Tveita.
Folkevalgt var siktet for misbruk av to gutter. Nå er han mistenkt for minst 15 andre overgrep.
– Vi har kommet over veldig mange personer, sier politiadvokat om den omfattende sedelighetssaken.
Mann siktet for seksuelle overgrep
Denne uken pågrep politiet i Ofoten en mann i 60-årene mistenkt for seksuelle overgrep. Pågripelsen skjedde i Tjeldsund kommune, skriver politiet i en pressemelding. Mannen er siktet for seksuell handling med ett eller flere barn under 16 år over en periode som strekker seg fra 1970–tallet og frem til i dag.
Les mer om Ofoten og Tjeldsund.
Rasende bilist pågrepet av væpnet politi etter sjåfør-angrep
Politiet i Telemark har pågrepet en mann i 20-årene som er mistenkt for å ha angrepet en bussjåfør fredag formiddag.
Les mer om Telemark.
Mistenkes for mordbrannforsøk
Politiet i Moss mistenker en mann for å ha prøvd å starte en mordbrann i et hus i Sigvat Skalds vei. Natt til mandag tok det fyr under verandaen på et bolighus, men brannvesenet slukket branntilløpet raskt. Mannen har status som mistenkt, men nekter all skyld, sier politiet til Moss Avis.