Mistet

Gikk bra med uheldig bilist

Politiet melder at det har gått bra med sjåføren som kjøre av veien ved Innhavet i kveld. Vedkommende mistet kontrollen over kjøretøyet, og havnet i autovernet. Det skal være glatt i Hamarøy i kveld.
Les mer om Hamarøy og Innhavet.

Erna avviste at innvandring kostet Meyer jobben – nytt dokument avslører at innvandring var tema

34 timer før finansminister Siv Jensen (Frp) mistet tilliten til Christine Meyer, så SSB-sjefen seg nødt til å forsvare sitt syn på innvandring i et notat til regjeringen.
Mistet lappen
En ung bilfører fikk førerkortet sitt beslaglagt etter sladding ved Kystvakta i Sortland. Dette er det tredje førerkortet som er beslaglagt for samme forhold i helga – på samme sted, melder politiet.
Les mer om Kystvakta og Sortland.
Mistet lappen
UP har gjennomført en fartskontroll ved E10 Sørdalstunnelen. Det resulterte i seks forenklede forelegg for fart og ett førerkortbeslag. Førerkortbeslaget kom etter kjøring i 126 km/t i en 80-sone.

Full uenighet om Northug: - Han har mistet tronen

Bør en friskmeldt Petter Northug få gå i Finland neste helg?
Prest fortviler: - Vi har mistet jula
- Julen har ikke noe med reinsdyr og julenissen å gjøre.
RBK-juniorene hadde NM-gullet i sin hule hånd - så mistet de alt til erkefienden etter straffedrama
Juniorlaget fikk erfare at 2–0 kan være en farlig ledelse.
Les mer om NM-gullet.
Mange timer uten strøm
Strømkunder i store deler av Trøgstad og 180 abonnenter i Askim må vente til klokka 15 før de får strømmen tilbake, skriver Smaalenenes Avis. De mistet strømmen rett etter klokka 7 i dag morges.
Les mer om Askim og Trøgstad.
Veien stengt
Flere husstander har mistet strømmen ved Helgelandsmoen. Veien blir stengt i opptil to timer for rydding av stedet og omkobling av strøm, melder politiet.
Les mer om Helgelandsmoen.
Kjørte for fort – mistet førerkort
En mannlig bilfører i 20-årene ble av politiet målt til å ha kjørt i 138 kilometer i timen i 90-sonen. Hendelsen skjedde på E18 ved Hærland i Eidsberg. Mannens førerkort ble beslaglagt.
Les mer om E18, Eidsberg og Hærland.
Flere skadet i trafikken
I oktober i år er 20 personer i Aust-Agder blitt skadet i trafikkulykker. I tilsvarende periode i fjor ble 12 personer skadet, ifølge dagsferske tall fra SSB. Hverken i år eller i fjor mistet noen i Aust-Agder livet i trafikken i høstmåneden.
Les mer om Aust-Agder og SSB.
Fly og helikopter kolliderte
Et fly og et helikopter har kollidert i luften over Buckinghamshire i England, melder britiske medier. Man frykter at flere kan ha mistet livet i ulykken.
Les mer om Buckinghamshire og England.
Bodø vokser
Bodø er den kommunen i Nordland som vokser mest. I tredje kvartal fikk Bodø 321 flere innbyggere, ifølge SSB. Alstahaug derimot, mistet 54 innbyggere, noe som er mest i fylket.
Les mer om Bodø, Nordland og SSB.
– Frykter flere liv vil gå tapt
Statens vegvesen reagerer kraftig på kjøretøy som benytter gang- og sykkelveier. Siden i fjor har to barn mistet livet som følge av dette.
Les mer om Frykter.
Lappen røk etter råkjøring
Mann i midten av 20-årene mistet lappen og blir anmeldt.
Partiet som mistet saken sin
KrF-leder Knut Arild Hareide må kjenne et kraftig stikk av misunnelse når han ser tidligere statsminister Kjell Magne Bondevik sitte i Statsministermøtet på NRK1 og skryte av valgresultatet i 2001.
Tre personer mistet lappen i laserkontroll på E6
UP har hatt laserkontroll ved Trones i Namsskogan i dag.
Les mer om Namsskogan.
Tre personer mistet lappen på E6
UP har hatt laserkontroll ved Trones i dag.
Mange mistet livet i flom
Minst 15 personer er bekreftet omkommet i den kraftige flommen som rammet flere områder nær den greske hovedstaden, Aten.
Les mer om Aten.
Tordis (90) mistet muligheten til å se favorittlaget på TV. Da tok supporterklubben affære
Nå kan hun følge Manchester United via TV-skjermen resten av sesongen.
Satser arv og pensjon på bok om søkkrik skipsreder som mistet alt
Tryggve Sagen ble søkkrik under første verdenskrig, men ga bort mange av pengene sine til Nasjonalgalleriet. Børre Haugstad (67) har satset sin egen arv og pensjon på å skrive boken om Sagen.
Les mer om Nasjonalgalleriet og Sagen.
To berusede menn mistet lappen
I løpet av tirsdagskvelden har to mannlige bilførere fått førerkortene sine beslaglagt for å ha kjørt i påvirket tilstand.
Kjørte på en fotgjenger
Det var en bilist som mistet kontroll over bilen og kjørte på fotgjenger på Jarenstranda i Gran. Fotgjengeren blir sendt til sjukehus for undersøkelser. Førerkortet til fører er beslaglagt.
Les mer om Gran og Jarenstranda.
Skansentunnelen er åpnet igjen
Trafikken sto stille Nordre Avlastningsveg etter at en bil mistet et hjul i Skansentunnelen.