Mjøndalen

Rykker ut til bilbrann

Brannvesenet fra Mjøndalen rykker ut på mulig bilbrann ved Kjerratten.
Les mer om Kjerratten og Mjøndalen.

Brann i Drammen

Nødetatene rykker ut til et område mellom Konnerud i Drammen og Hagatjern i Mjøndalen. Det har kommet inn melding om brann i en kjeller i en bygning.
FFK tapte
Mjøndalen vant 3–1 over FFK i søndagens kamp i førstedivisjon fotball for menn. Sanel Kapidzic scoret det eneste målet Fredrikstad fikk. Målscorer for Mjøndalen var Ousseynou Boye, Amahl Pellegrino og Magnus Sylling Olsen.
Mjøndalen- FFK 3–1
Magnus Sylling Olsen scoret det tredje målet for Mjøndalen.
Les mer om Mjøndalen.

Mjøndalen- FFK 2–1

Det står 2- 1 til Mjøndalen etter at Amahl Pellegrino scoret ett minutt før pause og sørget for ledelse til hjemmelaget.
Mjøndalen- FFK 1–1
Målscorere for FFK: Sanel Kapidzic
Les mer om FFK.
FFK- Mjøndalen 1–1
Målscorere for FFK: Sanel Kapidzic
Les mer om FFK.
Timo og Sondre på samme lag
Timo Andr Bakken og Sondre Turvoll Fossli er tilbake på samme lag denne sesongen. Bakken har vært tre sesonger i Konnerud, men har nå et mål om medalje i teamsprint-NM sammen med Turvoll Fossli for Hokksund IL, skriver Drammens Tidende. De to har tidligere vært på samme lag både i Hokksund IL og i Mjøndalen IF. Begge har også et mål om å komme til OL i Pyenongchang der det er klassisk sprint på programmet.
Kjørte med rus
En mann i 20 årene er siktet for kjøring i påvirket tilstand. Vedkommende ble stoppet på Orkidehøgda i Mjøndalen etter at han hadde rygget inn i en annen bil. Det ble kun materielle skader.
Les mer om Mjøndalen og Orkidehøgda.
MC stakk fra politiet
En oransje MC stakk i morgentimene i dag av fra politiet i Hokksund, da de ønsket å kontrollere den. MC-en ble observert i Mjøndalen, men ble ifølge politiet borte for patruljen i sentrum.
Les mer om Hokksund og Mjøndalen.
Jerv-børsen: Keeperen best for Jerv - vartet opp med feberredning
Jerv tapte 0-1 hjemme for Mjøndalen søndag. Keeper Øyvind Knutsen var hjemmelagets beste spiller.
Les mer om Jerv og Mjøndalen.
Sandstø etter hjemmetapet: – Mjøndalen spilte en ræva kamp
Jerv-trener Arne Sandstø var tydelig skuffet over 0–1 – tapet hjemme mot Mjøndalen.
Les mer om Mjøndalen.
Seier til Mjøndalen
Mjøndalen vant kampen i Grimstad 1-0.
Les mer om Grimstad og Mjøndalen.
Jerv tapte
Jerv tapte 0-1 på heimebane mot Mjøndalen i 1. divisjon i fotball. Amahl Pellegrino scora målet for bruntrøyene. Jerv ligg på 9. plass på tabellen.
Les mer om Mjøndalen.
Jerv tapte mot effektive Mjøndalen
Jerv var det beste laget på Levermyr, men maktet aldri å score på Mjøndalen. Bortelaget var farlige på kontringer, og fikk med seg alle de tre poengene.
Les mer om Levermyr og Mjøndalen.
Jerv ligg under
Jerv ligg under 0-1 til pause mot Mjøndalen på Levermyr stadion i Grimstad. Amahl Pellegrino sende gjestene i leiinga etter 34 minutt i 1. divisjonsoppgjeret.
Les mer om Grimstad, Levermyr og Mjøndalen.
Mjøndalen leder til pause
Mjøndalen leder over Jerv i Grimstad etter første omgang i fotballens 1. divisjon fotball for menn. Ved pause er stillingen 0-1. Følg kampen her.
Les mer om Grimstad og Jerv.
Følg Jerv–Mjøndalen direkte
Avspark på Levermyr kl. 15.00.
Les mer om Levermyr.
Forberedt på tøffe forhold
Mjøndalen er forberedt på en tung og gjørmete bane i møtet med Jerv i fotballens 1. divisjon fotball for menn søndag. Det er meldt om mye regn i Grimstad. Da lagene møttes i fjor høst ble kampen stoppet etter første omgang på grunn av regn.
Les mer om Grimstad og Jerv.
Siktet for ruskjøring
En mann i 30-årene er siktet for kjøring i ruspåvirket tilstand i Mjøndalen. Det ble også beslaglagt noe cannabis.
Les mer om Mjøndalen.
Bil stanset i hekk
En bil kjørte ut og stanset i en hekk i Mjøndalen onsdag kveld. Politiet er på stedet. Ingen personer ble skadet i hendelsen, men det er skader på bilen og hekken.
Les mer om Mjøndalen.
Arendal heilt sist
Arendal Fotball ligg heilt sist på 1. divisjonstabellen etter helgas serierunde. Arendal tapte sjølv mot Mjøndalen. Samstundes vann både Elverum og Fredrikstad. Det er no seks poeng opp til kvalifiseringsplass for arendalittane.
Skuffa over poengtap
– Det er tungt. Det er tøft å svelge, seier trenar Mattias Andersson etter at Arendal tapte 0-1 heime mot Mjøndalen i 1. divisjon i fotball. Mjøndalen scora vinnarmålet fire minutt på overtid. Les meir her.
Les mer om Arendal og Mjøndalen.
Mjøndalen vant i siste liten
I første divisjon fotball for menn vant Mjøndalen 1–0 over Arendal. Det var Andreas Hellum som skåret kampens eneste mål fire minutter på overtid. Over 3000 tilskuere så kampen på Arendals hjemmearena Bjønnes stadion.
Les mer om Arendal og Mjøndalen.
Arendal tapte opningskampen
Mjøndalen slo Arendal 1-0 i opningskampen på den nye stadion på Bjønnes. Scoringa kom fire minutt på overtid. Les meir her.
Les mer om Arendal.