Mjøndalen

Brakar vraker Ebusco og kjøper nye elbusser av Volvo

Brakar har nå blitt enige med Volvo om kjøp av seks nye elbusser som skal gå på strekningen mellom Drammen og Mjøndalen.
Les mer om Drammen, Ebusco, Mjøndalen og Volvo.

Kjøper elektriske busser

Brakar kjøper elektriske busser fra Volvo, opplyser kollektivselskapet i en pressemelding. De elektriske bussene blir satt i drift neste vinter og har en rekkevidde på ca. 30 kilometer. Bussene skal gå på linje 51 mellom Drammen og Mjøndalen.
Les mer om Drammen, Mjøndalen og Volvo.
Brakar har kjøpt seks elbusser av Volvo
De elektriske bussene skal etter planen være på veien vinteren 2019. BUSKERUD: Bussene, som skal gå på linje 51 Drammen - Mjøndalen, har en rekkevidde på rundt 30 kilometer skriver Brakar i en pressemelding.
Les mer om Brakar, Drammen, Mjøndalen og Volvo.
Elbusser utsatt
De første elbussene i Drammen skulle vært på plass allerede i fjor høst. Etter flere utsettelser er det nå helt i det blå når de kommer, skriver Dagsavisen Fremtiden. På ruta mellom Drammen og Mjøndalen skulle det for lengst ha vært elbusser.

Bortvist etter slåssing

En del inventar på en bensinstasjon i Mjøndalen skal være ødelagt etter en slåsskamp natt til lørdag. Politiet har snakket med de involverte som ble sendt hjem. Ifølge politiet er det noe usikkert hva som har skjedd, men saken etterforskes.
Les mer om Mjøndalen.
Slik blir vår supersøndag på FBTV
Søndag kan du se FFK-Mjøndalen (15.00), Stjernen-Ringerike (17.00) og Oppsal-FBK (18.00) direkte på FBTV. Førstkommende søndag får du sju timer direktesendt sport på FBTV. Sendingene vil være åpen for alle våre abonnenter.
- Hadde jeg fått noen dager til hadde jeg matet mer på
Oppholdet på Paradise Hotel ble litt kortere enn forventet for Marius Pettersen (21) fra Mjøndalen. Selv sier han at han oppførte seg bra de tre dagene det varte.
Les mer om Mjøndalen og Paradise Hotel.
Slik valgte Mjøndalen årets kaptein
Spillerne fikk velge selv. Se hvem som vant i videoen. NEDRE EIKER: - Vi syntes det var greit å gjøre det på denne måten nå, at spillerne fikk velge sitt kapteinsteam selv.
Les mer om Mjøndalen.
Årets Inga tok med seg 60 venninner på tur
Den første Årets Inga heter Carina Kristiansen, og driver Gården Bootcamp i Mjøndalen. Til årets Ingalåmi kom hun sammen med over 60 damer som trener hos henne på gården. Kristiansen var nominert av 15 ulike innsendere.
Brenner fremdeles
Det brenner fortsatt i huset i Reistadlia i Lier. Brannvesenet i Mjøndalen har rykket ut til Lier for å bistå sine kolleger fra Drammen.
Hest under kontroll
Den løpske hesten i Mjøndalen er under kontroll og overtatt av eieren.
Les mer om Mjøndalen.
Løpsk hest med sulky
Politiet har fått flere meldinger om en løpsk hest med tom sulky. Hesten løper i Vindsvollveien i retning Nedbergkollveien i Mjøndalen. Politiet er på vei til stedet.
Bordtennis-esset Doval tar innpå mors kongepokalsamling
Ilka Doval kan ta med seg sin andre kongepokalen hjem til Mjøndalen etter at hun vant klassen Damer Singel under helgens NM.
Les mer om Damer Singel og Mjøndalen.
NM-gull til Doval
Ilka Doval kan ta med kongepokalen hjem til Mjøndalen etter at hun vant klassen Damer Singel under helgens NM.
Les mer om Damer Singel, Doval og Mjøndalen.
Godset utspilte og utklasset Mjøndalen
Strømsgodset holdt lekestue med Mjøndalen de første 45 minuttene, og ledet 4-0 til pause. Til slutt ble det 5-0.
Les mer om Mjøndalen.
Godset knuste Mjøndalen
Strømsgodset utklassa Mjøndalen 5-0 i den siste treningskampen før seriestarten. Marcus Pedersen scora dei to fyrste måla, mens tidlegare MIF-spelar Amahl Pellegrino og Tokmac Nguen scora dei neste. 5-0 målet var eit sjølvmål.
Les mer om Mjøndalen og Tokmac Nguen.
Mistenkt for å ha kjørt ruset
To bilførere er stanset, mistenkt for å ha kjørt i ruspåvirket tilstand. Den ene ble stanset på E134 i Mjøndalen av en UP-patrulje. Den andre bilføreren ble tatt med av politiet etter å ha kjørt av veien og truffet en annen bil i Lier.
Les mer om Lier, Mjøndalen og UP-patrulje.
Rivalene møtes i ettermiddag
Lørdag ettermiddag er det generalprøve for Strømsgodset foran serieåpningen i eliteserien i fotball neste helg. Drammenslaget møter 1. divisjonslaget Mjøndalen til treningskamp på Marienlyst stadion klokka 16.
Christian Gauseth (33) og Tina Wulf (29) har gått fra hverandre
Mjøndalen-spilleren Christian Gauseth og kjæresten Tina Wulf (29) har gjort det slutt.
Les mer om Tina Wulf.
Strømsåstunnelen åpnet
På E134 er Strømsåstunnelen åpnet etter å ha vært stengt i en kort periode i retning Mjøndalen i forbindelse med fjerning av gjenstander i veibanen.
Treningskamper for 2. divisjonslag
2. divisjonslaget Elverum slo Grorud 4–1 i en treningskamp i fotball lørdag ettermiddag. I samme divisjon tapte Raufoss 1–3 for Mjøndalen. I 2. divisjon avdeling 1 spiller også Nybergsund.
Raufoss tapte 1-3 mot Mjøndalen
Raufoss hang i store perioder meget godt med i kampen, men et par glipper i eget forsvar og flere misbrukte gode sjanser sørget for at OBOS-liga-laget Mjøndalen slo Raufoss 3-1 i en treningskamp lørdag..
Les mer om Mjøndalen.
Forsvars-miss da Mjøndalen økte
Raufoss lå under 1-2 ved pause, men en stygg forsvarsmiss sørget for at Mjøndalen leder 3-1 over Raufoss i treningskamp på Isachsen stadion.
Les mer om Isachsen og Mjøndalen.
Raufoss burde utliknet mot Mjøndalen
Raufoss slapp inn to mål før åtte minutter var spilt, men ved pause står det 2-1 til Mjøndalen i treningskampen i fotball som du kan se på OA-TV.
Les mer om Mjøndalen.