Mjøndalen

Bevisstløs etter slagsmål

En person er kjørt bevisstløs til sykehus etter en slåsskamp i Stasjonsgata i Mjøndalen. Gjerningsmannen skal være kjent, men har stukket av fra stedet, melder politiet. To personer er slått. Personen som er bevisstløs har pust og puls.
Les mer om Mjøndalen og Stasjonsgata.

Bilbrann i Vikseterveien

Brannvesenet i Mjøndalen har rykket ut på en melding om bilbrann i Vikseterveien.
Les mer om Mjøndalen og Vikseterveien.
Sendt til sykehus etter ATV-ulykke
Tre personer ble sendt til sykehus og legevakt etter en ATV-ulykke i Øvre Eiker i går kveld. ATVen kjørte av veien og havnet i grøfta. Politiet fikk melding like før klokka 22 om ulykken som skjedde mellom Mjøndalen og Vestfossen.
Ny storseier for Norge
Norge og Veronica Kristiansen frå Mjøndalen tok ein ny enkel seier i Håndball-VM. Tsjekkia blei slått heile 34-16. Kristiansen spilte ein ny god kamp og scora seks mål berre i fyrste omgang.

Kvinne påkjørt på bensinstasjon

En kvinne i 20-årene ble i ettermiddag påkjørt inne på parkeringsplassen til en bensinstasjon i Mjøndalen. Kvinnen er bevisst og fraktet til sykehus. Uhellet skjedde i lav hastighet.
Les mer om Mjøndalen.
Pappa Ødegaard blir hovedtrener
Hans Erik Ødegaard blir trener i Mjøndalen IF, snart tre år etter at han ble med sønnen Martin til Real Madrid. Det skriver Drammens Tidende. Han blir hovedtrener for U17-laget, sammen med Antonio Massanet som flyttes opp fra klubbens U15-lag.
Pappa Ødegaard klar for trenerjobb i Mjøndalen
Hans Erik Ødegaard (43) sluttet som assistenttrener i Mjøndalen da sønnen Martin Ødegaard (18) signerte for Real Madrid. Nå vender han tilbake til OBOS-klubben.
Første svanemerkede skole
Bermingrud Entreprenør i Mjøndalen har underskrevet kontrakt på bygging av Nordens første svanemerkede skole. De skal bygge Sydskogen skole i Røyken. Svanemerking stiller høye krav til byggematerialer, byggeprosess og energibruk, skriver bygg.no.
Les mer om Mjøndalen, Røyken og Sydskogen.
El-busser forsinket
Seks nye elektriske busser skulle etter planen vært satt i drift mellom Drammen og Mjøndalen denne måneden. Nå er det uvisst når de nye el-bussene kommer, skriver Bussmagasinet. Ledelsen i kollektivselskapet Brakar har ikke fått noen eksakt leveringsdato.
Gir seg i Mjøndalen
Magnus Sylling Olsen gir seg i Mjøndalen, det skriver Eikerbladet. 34-åringen har spilt for de brunkledde i to epoker, fra slutten på 90 – tallet til 2014 og kom tilbake til Mjøndalen i 2014 etter å ha spilt for blant annet Aalesund, Bodø/Glimt og HamKam. I 2011 vant han NM-gull med Aalesund.
Arneberg legger opp
Ulrik Arneberg har valgt å ikke forlenge kontrakten med Mjøndalen og legger opp som toppspiller. Arneberg sier til klubbens nettsider at det er med tungt hjerte at han gir seg i MIF, men at det med tilnærmet full jobb ved siden av fotballen har blitt vanskeligere og vanskeligere å kombinere.
Les mer om MIF og Mjøndalen.
Normal trafikk på Sørlandsbanen
På Sørlandsbanen er det nå normal trafikk mellom Mjøndalen og Daler, opplyser Bane NOR.
Dette blogginnlegget fra Mjøndalen-treneren ble bensin på Ranheim-bålet: – Jeg ble forbanna provosert
Vegard Hansen slang med leppa etter å ha knust Ranheim 6–2 i fjor. Det brukte spillerne aktivt før Eliteserie-kvaliken søndag.
Pellegrino til Strømsgodset
Amahl Pellegrino går til rivalen Strømsgodset. Drammenseren har skrevet under på en toårsavtale med Godset. Pellegrino kommer vederlagsfritt fra Mjøndalen, bekrefter Strømsgodset på eget nettsted mandag.
Pellegrino har signert for Godset
Amahl Pellegrino (27) har signert en toårsavtale med Strømsgodset. Det melder klubben på sine nettsider mandag. Han kommer vederlagsfritt fra Mjøndalen. – Det har vært en drøm for meg i mange år å spille for Strømsgodset, sier han.
Har Hansen som Viking-favoritt
Mjøndalen-trener Vegard Hansen er oddsfavoritt til å ta over den ledige jobben som Viking-trener. Det er bettingselskapet ComeOn! som har satt odds på den ledige jobben. Tidligere storscorer Thorstein Helstad sier at Hansen har «svart belte i å bygge opp igjen en gammel fotballstorhet, og at det står respekt av det han var fått til i MIF.
Reginiussen sendte Ranheim ett steg nærmere eliten
Ranheims Mads Reginiussen pådro seg et overtråkk i kvalifiseringskampen mot Mjøndalen, men spilte videre og ble til slutt matchvinner. Trønderne vant 2-1.
Les mer om Mjøndalen og Ranheim.
Drømmen om opprykk brast
Mjøndalen tapte 1-2 mot Ranheim og forblir dermed i 1. divisjon.
Les mer om Ranheim.
Ranheim nærmere Eliteserien
Ranheim slo Mjøndalen, og skal nå møte laget som havner på 14. plass i Eliteserien.
Les mer om Eliteserien og Mjøndalen.
Reginussen sendte Ranheim ett steg nærmere eliteserien
Ranheims Mads Reginiussen pådro seg et overtråkk i kvalifiseringskampen mot Mjøndalen, men spilte videre og ble til slutt matchvinner. Trønderne vant 2-1.
Les mer om Mjøndalen og Ranheim.
Ranheim nærmer seg Eliteserien
Ranheims Mads Reginiussen tråkket over i kvalifiseringskampen mot Mjøndalen, men spilte videre og ble matchvinner. Trønderne vant 2-1.Ranheim vil møte laget som ender tredje sist i Eliteserien. Vinneren der spiller på øverste nivå neste sesong.
Les mer om Eliteserien og Mjøndalen.
Ranheim sjokket Mjøndalen - klar for kvalik-finale: - Helt enormt
(Mjøndalen - Ranheim 1-2) Mjøndalen sto med syv strake seirer på eget gress mot 1. divisjonsmotstand, men i opprykkskampen mot Ranheim på Isachsen stadion var det bortelaget som vant.
Les mer om Isachsen, Mjøndalen og Ranheim.
Ranheim nærmer seg Eliteserien etter kruttsterk seier
Svein Maalens menn har sagt god natt til Sandnes Ulf og Mjøndalen. Nå venter Aalesund eller Sogndal i omspillsfinale.