Mjøsbrua

Sykehustomt: Hamarregionen sier imot Hamar

– Vi lever godt med uenigheten, sier Nils Røhne. Han er krystallklar på at Hamarregionen støtter nytt sykehus ved Mjøsbrua. Stikk i strid med Einar Busterud og Hamar kommune.

Gjøvikregionen: Står fast på sykehus ved Mjøsbrua

Regionrådsleder Guri Bråthen understreket at Mjøsbrua er en god lokalisasjon for å samle sykehusspesialiteter.
Les mer om Mjøsbrua.
Ja til et komplett kaos på Mjøsbrua
Kaos kan være så mangt. For at kaos skal få grobunn og energi til fri utfoldelse, må det foreligge en prosess eller handling som skaper noe ukontrollerbart og uholdbart.
Les mer om Mjøsbrua.
FARVEL TIL VÅPNENE MOT MJØSSYKEHUSET ?
Ikke kan jeg se rettere enn at Gjøviks ordfører Bjørn Iddberg hadde gjort klokt i å avstå fra et samarbeid med Hamars ordfører Einar Busterud slik det fant sted ved den improviserte pressekonferansen på Mjøsbrua torsdag 28. september 2017.
Åpent brev til Bjørn Iddberg
Sykehuset Innlandet Nå lurer jeg på om det ikke er på tide å innse at dere på Gjøvik må gå i kompaniskap med Lillehammer, og satse på å legge sjukehuset ved Mjøsbrua?
Gjøvik kommune må kanskje si fra seg sykehustomta
Gjøvik kommune kan komme til å måtte si fra seg tomta ved Mjøsbrua. Avgjørelsen ligger hos Fylkesmannen i Oppland, Sigurd Tremoen, som er førsteinstans konsesjonsmyndighet.
2017 - et tidsskille i GD
Gudbrandsdølen Dagningen (GD) er allmenkringkasteren for Lillehammer og Gudbrandsdalen. Dekningsområdet strekker seg fra Mjøsbrua ved Moelv i sør til kommunene Lesja og Dovre i nord og Lom og Skjåk i nord vest.
Mjøsbrua og «pasientenes beste»
Jeg har som politiker på Lillehammer og i Oppland lenge ment at et felles sykehus ved Mjøsbrua må være rett, men har aldri våget å gjemme meg bak den slitte, ofte uforpliktende retoriske frasen «hensynet til pasientens beste».
Les mer om Lillehammer, Mjøsbrua og Oppland.
Sju tatt med overlast ved Mjøsbrua
7 av 75 kontrollerte kjøretøyer måtte sette igjen deler av lasten under Statens vegvesens kontroll på E6 ved Mjøsbrua onsdag.
Les mer om Mjøsbrua.
Lojal til Hamar
Jeg leste i Hamar Arbeiderblad 27. februar at representanter for det politiske Hamar Arbeiderparti går ut og støtter etablering av storsykehus ved Mjøsbrua.
Mjøsbrua og «pasientenes beste»
Jeg har i løpet av mine mange år som kommunepolitiker på Lillehammer og fylkespolitiker i Oppland konkludert på ulikt vis om sykehussaken. Jeg har etter aller beste evne prøvd å ta mest mulig faktabaserte standpunkt.
Les mer om Lillehammer og Oppland.
Mjøsbrua og «pasientens beste»
Jeg har i løpet av mine mange år som kommunepolitiker på Lillehammer og fylkespolitiker i Oppland konkludert på ulikt vis om sykehussaken. Jeg har etter aller beste evne prøvd å ta mest mulig faktabaserte standpunkt.
Les mer om Lillehammer og Oppland.
Sykehusutredning, umusikalsk og i utakt
Hamar kommune har valgt å få utarbeidet egen utredning om plassering av nytt sykehus i Hamar istedenfor ved Mjøsbrua. Utredningen ble lagt fram 20.
Les mer om Hamar og Mjøsbrua.
Vi nærmer et sykehus ved Mjøsbrua
Vi nærmer oss målstreken for det nye Innlandets innbyggere: Et nytt og funksjonelt Mjøssykehus ved Mjøsbrua. Undertegnede satt i styret i Sykehus Innlandet i perioden 2006-2016. På det første styreseminar jeg deltok på den 19.
Les mer om Mjøsbrua.
Hamar Ap kritiske til Hamar kommune
Hamar Arbeiderpartis nye ledertrio mener kommunens sykehusutredning kommer for sent, og støtter fortsatt nytt storsjukehus ved Mjøsbrua. Det skriver HA. Samtidig var partiet blant dem som stemte for å utrede nytt sykehus i Hamar by.
Les mer om Hamar og Mjøsbrua.
Hvor gir et nytt sykehus størst samfunnsnytte?
Hvor er samfunnsnytten størst av å bygge et nytt hovedsykehus i Mjøsregionen? Er det ved Mjøsbrua eller i en av mjøsbyene?
Les mer om Mjøsbrua og Mjøsregionen.
Et funksjonelt sykehus ved Mjøsbrua
Lokalisering: Vi nærmer oss målstreken for det nye Innlandets innbyggere: Et nytt, funksjonelt Mjøssykehus ved brua.
Les mer om Mjøsbrua.
Lei KM i sjukehus
Ordførerne i Valdres begynner å bli lei av kretskampen om sjukehus rundt Mjøsa mellom Gjøvik, Lillehammer og Hamar. Hvis fellessjukehuset flyttes lenger vekk fra dem enn til Mjøsbrua faller støtten fra Valdres til prosjektet bort, skriver de i en pressemeldiing.
Hvor gir et nytt sykehus størst samfunnsnytte?
Av Bjørn Gudbjørgsrud, rådmann i Hamar og Einar Busterud, ordfører i Hamar Hvor er samfunnsnytten størst av å bygge et nytt hovedsykehus i Mjøsregionen? Er det ved Mjøsbrua eller i en av mjøsbyene?
Hvor gir nytt sykehus størst samfunnsnytte?
Lokalisering: Er samfunnsnytten størst av å bygge nytt hovedsykehus ved Mjøsbrua eller i en av mjøsbyene? Svaret lar seg ikke lese i Sykehuset Innlandets (SI) utredninger om sykehus, ganske enkelt fordi SI ikke har stilt spørsmålet.
Les mer om Mjøsbrua.