Mjøsbrua

Ulykke ved Mjøsbrua

Tre personer ble kjørt til sykehuset etter en ulykke på riksvei 4 ved Mjøsbrua ved 23-tida i går kveld. Ifølge politiet er skadeomfanget ukjent, men bilene fikk store materielle skader. Ulykka skjedde da en bil kjørte inn i en annen bakfra.
Les mer om Mjøsbrua.

En tatt i trafikkontroll

1 kjøretøy ble avskiltet for manglende EU-godkjenning, i en trafikkontroll på E6 ved Mjøsbrua natt til torsdag. I alt 60 biler ble stoppet.
Les mer om EU-godkjenning og Mjøsbrua.
Køene har løst seg opp
Vogntoget som hadde stoppet i nordgående felt på E6 ved Mjøsbrua har kommet seg videre. Dermed har også bilkøene løst seg opp, ifølge NRK Trafikk.
Les mer om Mjøsbrua.
Trafikkproblemer på E6
Et vogntog har fått stopp i nordgående felt på E6 ved Mjøsbrua. Trafikken står helt i retning mot Biri. Ifølge NRK Trafikk skal en lastestropp ha løsnet på vogntoget.
Les mer om Biri og Mjøsbrua.

Storkontroll ved Mjøsbrua

Fem biler ble avskilta da Statens vegvesen og politiet hadde storkontroll ved Mjøsbrua, onsdag. Til sammen ble 215 bilister kontrollert. Av disse hadde 40 kjøretøy mangler, opplyser vegvesenet til Oppland Arbeiderblad.
Mange tatt i kontroll
Fem biler ble avskiltet, 40 fikk mangellapper og fem bilførere fikk forenklede forelegg for mobilbruk i en trafikkontroll på E6 ved Mjøsbrua onsdag. Tre fikk også vernegebyr. Både politiet og Statens vegvesen deltok i kontrollen.
Les mer om Mjøsbrua.
Vedtok Mjøssykehus
Styret i Sykehuset Innlandet vedtok enstemmig at de vil ha et storsykehus ved Mjøsbrua. Advarslene mot å bygge en ny stor, offentlig arbeidsplass utenfor de største byene i regionen, ble ikke hørt av styret i Sykehuset Innlandet.
– Bare Mjøsbrua aktuelt
Nestleder i sykehusstyret Tor Berge går inn for et storsykehus ved Mjøsbrua. Det sa han i styrebehandlingen i ettermiddag. – Utfra en regional helhetsvurdering mener jeg at det bare er lokalisering ved Mjøsbrua som er politisk og praktisk realiserbart, sa Berge.
Kjøper gård til mulig sjukehustomt
Gjøvik kommune kjøper gården Nedre Stokke for å ha ei aktuell tomt til et mulig storsjukehus ved Mjøsbrua. Prisen er 16 millioner kroner. Sist uke gikk ordførerne i Gjøvik, Hamar, Elverum og Lillehammer ut og advarte mot storsjukehus ved Mjøsbrua.
Støtte til storsykehus
Regionrådene i Valdres, Nord-Gudbrandsdal og Nord-Østerdal reagerer sterkt på utspillet fra ordførerne i Lillehammer, Gjøvik, Hamar og Elverum, der de går ut mot storsykehus ved Mjøsbrua. Regionrådene mener at storsykehus er til pasientenes beste.
Bilister med alt i orden
90 bilister ble kontrollert på E6 ved Mjøsbrua i natt. Alle hadde alt i orden. I Nybergsund i 'Trysil ble 48 sjåfører kontrollert i går kveld og det resulterte kun i en muntlig advarsel.
Les mer om Mjøsbrua.
Lange køer ved Mjøsbrua
Det har vært en trafikkulykke med tre biler involvert på E6 i Biri ved Mjøsbrua. Nødetatene er på stedet. Ingen skal være alvorlig skadd, ifølge politiet. Det er stillestående kø i begge retninger.
Les mer om Biri og Mjøsbrua.
E6 ved Mjøsbrua stengt i natt
E6-strekningen mellom Biri og Mjøsbrua blir stengt natt til trisdag og natt til onsdag fra klokka 22 til 06. Årsaken er vedlikeholdsarbeid. Omkjøring via fylkesveg 330 er skiltet, melder Statens Vegvesen.
Les mer om Biri og Mjøsbrua.
Trafikken i gang igjen E6
Trafikken er i gang igjen på E6 etter å ha stått i sørgående felt mellom Biri og Mjøsbrua på grunn av bilstans. Grunnet midtdeler var det umulig for trafikken å passere.
Les mer om Biri og Mjøsbrua.
Stans på E6
Trafikken står på E6 i sørgående felt mellom Biri og Mjøsbrua på grunn av bilstans. Grunnet midtdeler er det umulig for trafikken å passere. Hjulskift pågår.
Les mer om Biri og Mjøsbrua.
Ulykke på riksvei 4
På riksvei 4 ved avkjøringen til Snertingdal mellom Gjøvik og Mjøsbrua har det vært en trafikkulykke. Ett felt er stengt og bilene må over i motsatt kjørefelt for å passere.
Les mer om Gjøvik, Mjøsbrua og Snertingdal.
Riksveg 4 åpnet etter kollisjon
Vedd 22.00-tida fredag kveld melder politiet at riksveg 4 er ryddet og åpnet for trafikk, etter kollisjonen ved Kolberg sør for Mjøsbrua. En mann er kritisk skadd, mens en kvinne og en mann til ble sendt til sjukehus med skader. Skadeomfanget er ukjent.
Les mer om Kolberg og Mjøsbrua.
Fortsatt stengt riksveg 4
Riksveg 4 er fortsatt stengt ved Kolberg sør for Mjøsbrua etter frontkollisjonen. En mann ble kritisk skadd. En mann og en kvinne ble også sendt til sjukehus med skader. Til politiet har vitner sagt at den ene bilen kom over i motgående kjørebane.
Les mer om Kolberg og Mjøsbrua.
Frontkollisjon – en kritisk skadd
En person skal være kritisk skadd i en frontkollisjon på riksveg 4, rett sør for Kolberg mellom Gjøvik og Mjøsbrua. Totalt 3 personer skal være skadd. 2 personbiler er involvert. Riksveg 4 blir stengt en stund og det skiltes for omkjøring.
Les mer om Gjøvik, Kolberg og Mjøsbrua.
Frontkollisjon sør for Mjøsbrua
3 personer skal være skadd i en frontkollisjon på riksveg 4, rett sør for Kolberg mellom Gjøvik og Mjøsbrua. 2 personbiler er involvert. Riksveg 4 blir stengt en stund og det skiltes for omkjøring. Det melder politiet på Twitter.
Les mer om Gjøvik, Kolberg, Mjøsbrua og Twitter.
Bot etter uvettig kjøring
En vogntogsjåfør fikk en bot for uvettig kjøring på E6 på Mjøsbrua. Blant annet skal sjåføren ha krysset en dobbel sperrelinje.
Les mer om Mjøsbrua.
Kollisjon på Mjøsbrua
Motorsykkel og bil kolliderte på E6 på Mjøsbrua. Politiet forteller at ingen ble alvorlig skadet under kollisjonen og at trafikken nå kan passere på området.
Les mer om Mjøsbrua.
E6 stengt om natta
E6 blir nattestengt i begge retninger mellom Mjøsbrua og Vingrom de fire første nettene denne uka. Det blir skiltet omkjøring om fv. 330, gamle E6, gjennom Biri. Statens vegvesen skal utføre kantslått langs vegen og alle bruene skal vaskes.
Les mer om Biri, Mjøsbrua og Vingrom.
Politiet stoppet vinglete lastebil
En sjåfør fra Litauen er tatt inn til blodprøve etter at lastebilens hans ble observert med vinglete kjøring på E6 på Mjøsbrua. Politiet stoppet ham på E6 mellom Lillehammer og Hafjell.
Politiet sjekkar ut båt
Nord for Mjøsbrua driv ein båt. Politiet har rykka ut til staden for å undersøke saka nærmare. Ifylgje operasjonsleiar i Innlandet politidistrikt, Sissel Svarstad, er ingen meldt sakna.