Molde


Høie vil ikke si om han har sagt sin mening om omstridt sykehus

Kontrollkomiteens leder er ikke fornøyd med helseministerens svar i Stortinget. Med én stemmes overvekt gikk Helse Møre og Romsdal onsdag inn for å legge det nye sykehuset til Molde. Torsdag møtes Helse Midt-Norge for å ta sin avgjørelse.

MFK selger Ødegaard

Molde FK har solgt v til Tromsø, som er tilbake i eliteserien i 2015. Den 21 år gamle forsvarsspilleren ble hentet til Molde FK av Ole Gunnar Solskjær i 2012, fra Sarpsborg 08, og fikk åtte eliteseriekamper for MFK i 2012-sesongen.

Sykehusvedtak får etterspill

Seieren i første runde gikk til Molde. Men halve regionen godtar ikke metoden.

Les mer om Molde.
Aabrekk ikke skremt av tøff seriestart

I sine tre første bortekamper i neste års eliteserie skal AaFK opp mot Rosenborg, Molde og Vålerenga. TØFF START: Harald Aabrekk får det ikke enkelt i sine første eliteserkamper som Aalesund-trener.

Aabrekk ikke skremt av tøff seriestart

I sine tre første bortekamper i neste års eliteserie skal AaFK opp mot Rosenborg, Molde og Vålerenga.

Les mer om AaFK, Molde, Rosenborg og Vålerenga.
En tøff veg videre for sjukehuset

Molde vinner slaget om hvor fylkets nye sjukehus skal ligge. Det er viktig å respektere vedtaket, men vegen videre kan bli tøff. Helsetoppenes klønerier har ikke gjort den lettere. Det er synd. Fra avstemminga under styremøtet, onsdag.

Eidsvik har enno ikkje fått sluttavtale

Astrid Eidsvik kommenterer no skuldingane om at ho skal ha blitt pressa av direktør i Helse Midt-Noreg, Daniel Haga, til å gå for Molde, og at sluttavtalen var knytt til at ho stod i stillinga si til etter styremøtet.

Molde tok første stikk i sykehusstriden

Molde gikk seirende ut av første runde i sykehusstriden. Nå venter ny behandling på regionnivå, før helseministeren tar den endelige avgjørelsen fredag.

Eidsvik følte seg pressa

Astrid Eidsvik kommenterer no skuldingane om at ho skal ha blitt pressa av direktør i Helse Midt-Noreg, Daniel Haga, til å gå for Molde og at ho ville få sluttavtale dersom ho gjorde dette.

Molde-Odd i serieåpningen: - Frisk den

Skullerud om oppgjøret.

Hevder Høie ikke blandet seg inn

Helse Midt-styreleder Ola H. Strand avviser at helseministeren gikk inn for Molde.

Les mer om Molde.
-Spenning og lettelser

Slik var stemningen i Molde sjukehus etter første seier i sjukehus-kampen. Stillhet og travelhet og noen smil.

Les mer om Molde.
Tromsø henter sarping

Tromsø har forsterket laget sitt før neste års elitespill med Magnar Ødegaard. 21-åringen fra Sarpsborg er solgt av Molde til Tromsø, etter to sesonger på utlån til Lillestrøm, melder NTB. Samtidig har TIL sikret seg keeper Gudmund Taksdal Kongshavn fra Sarpsborg 08, skriver iTromsø.

Eidsvik følte seg pressa

Astrid Eidsvik kommenterer skuldingane om at skal ha blitt presset av direktør i Helse Midt-Norge, Daniel Haga, til å gå for Molde og at ho ville få sluttavtale dersom ho gjorde dette.

Skullerud gleder seg til frisk åpning

Det blir en ny duell mellom Molde og Odd allerede i serieåpningen. - Frisk den. Det er mye Odd-kamper på oss, sier Molde-trener Tor Ole Skullerud til NTB. Seriemester Molde får besøk av treer Odd. Lagene møttes i cupfinalen.

Austnes: - Opplysningene kunne ikke misforstås

Styrerepresentant Charles Austnes sier han fikk opplysninger det angivelige tilbudet om sluttpakke - mot Molde-innstilling - direkte fra helsedirektøren. Charles Austnes og Harald Topphol under ondsdagens styremøte i Helse Møre og Romsdal.

Gauseth: - Møtet med Molde blir årets største kamp

Christian Gauseth (30) har signert ny kontrakt med eliteserieklare Mjøndalen og gleder seg til sesongstart.

Les mer om Mjøndalen og Molde.
Sterk uenighet mellom ordførerne

Mens Kristiansund-ordfører Per Kristian Øyen mener korrupsjonsanklagene har kraftig svekket legitimiteten til sykehus-vedtaket, mener Molde-ordfører Torgeir Dahl at Helse Midt-Norge har et godt utgangspunkt for å fatte sitt vedtak torsdag.

Tromsø forsterker med tre spillere

Gutan mener alvor i tippeligacomebacket. Molde selger forsvarsspilleren Magnar Ødegaard til eliteserierival Tromsø. 21-åringen har spilt på utlån i Lillestrøm de to siste sesongene.

Tromsø med tre forsterkninger

Gudmund Taksdal Kongshavn, Magnar Ødegaard og Gjermund Åsen har signert for TIL. Molde selger forsvarsspilleren Magnar Ødegaard til eliteserierival Tromsø. 21-åringen har spilt på utlån i Lillestrøm de to siste sesongene.

Dramatisk møte endte med valg av Molde

Molde vant knepent første runde i den betente sykehuskampen på Nordvestlandet. Men støyen i den betente striden fortsetter.

Les mer om Molde og Nordvestlandet.
RBK - AaFK i serieåpningen

Sølvvinner Rosenborg tar imot Aalesund på Lerkendal i serieåpningen 6. april. Også 16. mai får Jonas Svensson & Co. hjemmekamp. Det blir en ny duell mellom Molde og Odd allerede i serieåpningen.

Les mer om AaFK, Aalesund, Lerkendal, Molde og Odd.
Dahl tror saken er avgjort

Er sjeleglad for at onsdagens styremøte ikke ble lukket. Molde-ordfører Torgeir Dahl (H) etter det dramatiske styremøtet i Helse Møre og Romsdal.

Les mer om Helse Møre og Romsdal.
Tromsø IL med tre nye forsterkninger

Molde selger forsvarsspilleren Magnar Ødegaard til eliteserierival Tromsø.

Les mer om Magnar Ødegaard og Tromsø.
Anklager om lovbrudd i sykehussaken

Onsdag tar styret i Helse Møre og Romsdal stilling til om det nye sykehuset i fylket bør ligge i Molde eller Kristiansund, og det er et møte med høy temperatur.
Siste nyheterWebavisen - Nyheter på ett sted
Webavisen er en nyhetsagent og søkemotor som henter inn nyheter fra norske aviser. Hos oss kan du raskt lese dagsaktuelle nyheter eller gjøre søk flere år tilbake.
Kontakt
post@webavisen.no

Siste 24 timer
23 22 21 20 19 18 17 16 15 14 13 12 11 10 09 08 07 06 05 04 03 02 01 00