Molde

Vil stoppe kriminell MC-klubb

Et MC-medlem på besøk i Molde ble pågrepet for vold i april. Politiet setter det i sammenheng med forsøk på å starte beryktet «n-prosent-klubb. – Dette er et miljø som vi ikke ønsker at skal etablere seg her, sier politistasjonssjef Per Karstein Røv til Romsdals Budstikke. «n-prosents-klubber er motorsykkelklubber som stiller seg på siden av samfunnet med egne lover og regler.

Bilinnbrudd i Molde

Politiet har tatt en mann i 30 årene som er mistenkt for å stå bak bilinnbrudd i Molde i natt, melder Politiet på Twitter.
Les mer om Molde, Politiet og Twitter.
Innbrudd i bil i Molde
Politiet har fått melding om et innbrudd i en bil som har skjedd i løpet av natten. En mann i 30-årene mistenkes for innbruddet. Tyveriet vil også bli sett i sammenheng med eventuelt andre tyverier i løpet av natten.
Les mer om Molde.
Under 20 milliarder
Forkjemperne for Romsdalsaksen mener de kan bygge E39 mellom Dragsundet og Molde for mindre enn 20 milliarder kroner. Det kan ende i ny utredning, skriver Sunnmørsposten (krever innlogging). Fylkestinget skal i juni ta stilling til om de skal be Samferdselsdepartementet om en full utredning av Romsdalsaksen for å se om den kan bli billigere enn Møreaksen.

Hva skjer i Start?!

Penger er i hvert fall ikke alt i fotball! Norsk på søndagsbongen, og jeg tror mest på Molde borte mot VIF. Men ikke nok til at jeg banker dem! Det gjør jeg derimot med Rosenborg, uansett hvor ruskete de har vært til nå.
Les mer om Molde, Rosenborg, Start og VIF.
Kjørte av vegen
En bil kjørte av vegen på fylkesveg 64 på Nesjestranda i Molde. To personer var i bilen og begge kom seg ut. Nødetatene er på veg til stedet.
Les mer om Molde og Nesjestranda.
- Det er fantastiske tall
1155 ivrige studenter har valgt Høgskolen i Molde som sitt foretrukne studiested. Aldri før har så mange søkt seg til høgskolen. MOLDE: Med kun ett unntak opplever samtlige studier ved høgskolen økning.
Les mer om Høgskolen og Molde.
NFF om at Molde fjernet LSK-banner: – Vi må ha en høy terskel for å fjerne budskap
Norges Fotballforbund (NFF) mener at det skal være høy terskel for å fjerne budskap fra fotballtribunene i landet. Søndag «konfiskerte Molde et banner fra LSK-fansen med påskriften «Mot voldtekt på.
Les mer om Molde og Mot.
Sterke søkertal i Molde
Høgskulen i Molde er blant dei offentlege høgskulane og universiteta i landet som har størst auke i søkartala frå 2017 til 2018. 1155 personar ønskjer Molde som studiestad, og auken er på nesten 18 prosent. – For helsefaga er det historisk gode tal, og med unnatak av juss har alle studiane i Molde oppgang, seier høgskuledirektør Gerd Marit Langøy.
Les mer om Gerd Marit Langøy og Molde.
Gode søkertal i Molde
Høgskulen i Molde er blant dei offentlege høgskulane og universiteta i landet som har størst auke i søkartala frå 2017 til 2018. 1155 personar ønskjer Molde som studiestad, og auken er på nesten 18 prosent. – For helsefaga er det historisk gode tal, og med unnatak av juss har alle studiane i Molde oppgang, seier høgskuledirektør Gerd Marit Langøy.
Les mer om Gerd Marit Langøy og Molde.
Rekordtall for Høgskolen i Molde
Resultatet etter samordna opptak er klart: Historisk gode søkertall for Høgskolen i Molde. Med bare ett unntak opplever samtlige studier ved Høgskolen økte søkertall.
Les mer om Høgskolen og Molde.
Venter fergekø på fredag
Veitrafikksentralen i Midt-Norge forventer kø på ferga mellom Halsa og Kanestrøm fredag. Dette i forbindelse med at det arrangeres håndballcup både i Kristiansund og Molde. Tidspunktet 14 til 19 er ansett som mest kritisk.
Møreaksen er det beste alternativet
Romsdalsaksen koster mer. * Romsdalsaksen gir lengre reisetid. * Romsdalsaksen vil føre til at Midsund aldri kan få fastlandsforbindelse. * Vil folk fra Midsund vil bli fornøyd med å være en del av Molde hvis Romsdalsaksen velges?
Les mer om Midsund, Molde, Romsdalsaksen og Vil.
Kjempar med tida
Ordførar Knut Sjømæling trur Gjemnes rekk kommunevalet neste år dersom kommunen må forhandle om samanslåing med Molde og Kristiansund. Støttar kommunaldepartementet søknaden om å flytte indre Gjemnes til Molde blir truleg resten av Gjemnes for liten til å halde fram som eigen kommune. Utfordringa blir å kome i hamn før nominasjonen i dei politiske partia er avslutta, men Sjømæling trur forhandlingane med nabokommunane går fort.
Bare to motspillere har irritert Forren mer enn Træff-spissen
Molde-stopperen etter flere etterslenger og litt munnhuggeri: - Han viste i hvert fall innsats og engasjement for laget sitt
Les mer om Forren og Træff-spissen.
Solskjær fornøyd med dagens kamp
Træff er ute av cupen etter å ha tapt 1–6 av Molde. Molde-trener Ole Gunnar Solskjær er fornøyd med resultatet av cupens første runde.
Les mer om Molde.
Bergsøy-treneren etter cupbomben: – Gi meg Molde eller hvem som helst. Her hjemme kan vi slå alle!
Toni Sandanger var ikke i tvil om at hans Bergsøy kunne levere en cupbombe mot AaFK. Etter at cupsensasjonen ble en realitet, øyner Bergsøy-treneren håp om enda større cupbomber i Fosnavåg.
Solskjær om Molde-talentet: - Han kan bli eliteseriespiller
Både faren, onkelen og bestefaren spilte i toppserien. Nå kan Simen (18) bli neste Hagbø på Molde-laget.
Tap for Molde HK
I årets siste kamp tapte Molde HK 34–31 mot Stabæk på Nadderud arena. Tross i at det ble tap, blir det eliteseriespill også neste sesong.
Les mer om Molde HK, Nadderud og Stabæk.
Slik jubler en Træff-spiller som scorer mot gamleklubben MFK
Alexander Jonassen (22) spilte på lag med Molde-stjernene før han trappet ned.
Ingen bomber i cupen - Molde lekte seg videre
Verst var det for Stabæk, som lenge lå under 0-2 mot 3.-divisjonslaget Ullern. Men også de spilte seg videre til andre runde i fotball-NM med 5-3 etter ekstraomganger.
Les mer om Molde og Stabæk.
Jente (11) funnet i god behold
Den elleve år gamle jenta som har vært savnet i Molde siden morges, ble funnet i god behold onsdag kveld. - Et redningshelikopter fant henne litt utenfor sentrum i 20.40-tiden, sier Jon Bratland ved Møre og Romsdal politidistrikt til NTB.
Les mer om Jon Bratland, Molde, Møre, NTB og Romsdal.
Skuffet Obaidli: – Veldig bittert at sluttspillet ryker
Sluttspillplassen røk på oppløpssida for Molde håndballjenter.
Les mer om Molde.
Savnet skolejente i Molde funnet i god behold
Den elleve år gamle jenta som har vært savnet i Molde siden onsdag morgen, ble funnet i god behold onsdag kveld.
Les mer om Molde.
Leter etter savnet jente i Molde
Politiet i Molde leter etter en jente på 11 år som har vært savnet siden i dag tidlig. Jenta er 168 cm høy, slank, har blondt langt hår og går ofte med håret i hestehale. Hun har blå/grønne øyne og var iført mørk blå HH-jakke med gul hette.
Les mer om HH-jakke og Molde.